Categorieën
Leer Plasticbroek PVC en LAK Rubber

Wasteland

Door Henry W.

Fetisjist in hard en nieren

Als fetisjist in hard en nieren is er in Nederland één party waar je echt jezelf kan zijn, Wasteland in Amsterdam. Het is de bijeenkomst waarin in iedereen zijn fetisj kan uitleven. Leer, rubber, plastic, lak en zelf seks, alles kan tijdens Wasteland. Om er te komen moet je wel naar Amsterdam en om binnen te komen moet je voldoen aan de juiste dresscode. In een normale outfit van spijkerstof kom je er niet binnen. De vrouwelijke portiers controlerend op juiste dresscode zijn zelf ook passend gekleed in leer, rubber en lak. Zelf ben ik samen met m’n partner ook passend gekleed, maar daarover wel een lange jas om niet te veel bekijks te hebben terwijl we vanaf de parkeergarage naar Wasteland lopen.

Gelukkig zijn ze wel wat gewend in Amsterdam en we zijn niet alleen op weg naar Wasteland. Eenmaal binnen krijg je te maken met 4 zalen en daarbij een groot aantal kleinere kamertjes, waarin je je kan terugtrekken voor seks of masturbatie. Dat de kamertjes veel gebruikt worden is te zien aan het vele sperma aan de muur van het masturberen. Je hoeft niet perse seksueel actief te zijn, je kunt ook gewoon opgewonden raken van al het moois wat je op fetisj gebied kunt zien door gewoon naar andere mensen te kijken.

Stoere look

Vrouwen gekleed in een strak leren pak, zoals van Cat-woman. Mannen in een stoer uitziend leren tuig van riemen. Jonge vrouwen in een combinatie van t-shirt en short van lak of leer, maar ook strakke rubberen broekjes zijn geen uitzondering. Dit strak zittende rubber laat hun schaamlippen en venusheuvel goed zien. Een aanblik die mij zeker niet onberoerd laat. Korte rokje van glimmend Lak of Leer zijn hier ook geen uitzondering, ze worden gedragen zonder slipje of met een bijpassend glimmend slipje. Bepaald niet onprettig om naar te kijken en deze vrouwen willen bekeken worden, anders ben hier niet aanwezig in dit soort kleding. Dit is geen plaats voor seksueel gefrustreerden of mensen die zich schamen.

Opvallend waren ook de aanwezigen in Industrieel Rubber Outfits. Dit is doorgaans beschermkleding van een dikke kwaliteit rubber in combinatie met zware rubberen laarzen of waad-laarzen. Naast de zware rubberen handschoenen zijn voor deze mensen ook gasmaskers een gewild item om te dragen.

Deze gasmaskers hebben dan vaak een heel slangenstelsel in plaats van een filter. Ook niet ongebruikelijk is dat het uiteinde van de slang bij de vrouwelijke partner in haar slipje eindigt. Wat me persoonlijk ook wel aansprak waren de mensen gekleed in rubberen duikpak. Vooral glimmend rubber van een zware kwaliteit en bij voorkeur in de kleur zwart zijn mijn favorieten.

Dit zijn vaak professionele duikpakken van Viking of Nokia, maar ook Gates is wel vertegenwoordigd. Dit soort duikpakken in combinatie met rubberen handschoenen en een rubberen hood, maken de outfit geheel compleet. Veilige seks is hier geen enkel probleem, alles is goed ingepakt.

Plasticbroeken

Wat je ook niet vaak ziet, is een kleine groep mensen die het fijn vinden om zich als baby te verkleden of gewoon plasticbroeken willen dragen. Op Wasteland is dit dan ook maar een klein groepje wat elkaar snel weet te vinden. Het verschil is vaak zichtbaar door de kleding die ze dragen. Kinderachtige kleding en eventueel een fopspeen in hun mond zijn de mensen met een infantiele fetisj. Anderen lopen er alleen bij in één of meerdere plasticbroeken en soms nog gecombineerd met luiers.

Rondkijkend bij Wasteland is plezier voor mijn ogen. Ik kan m’n ogen niet afhouden van die strakke meiden in hun strakke outfit van leer en rubber.

leer173.jpg

Die schommelende strakke kontjes gehuld in glad glimmend leer of rubber, doen mijn hart sneller slaan. Ik de opwinding voelen aan een groeiende penis in mijn eigen rubberen broekjes. Zelf ben ik met m’n partner gekleed in ruimvallend rubberen overall. Daaronder draag ik, tegen mijn naakte lichaam, meerdere broekjes van rubber. Uiteindelijk zijn ze bedoeld om mijn rubberen overall van binnen schoon te houden, indien de opwinding te groot wordt. Mijn partner draagt eveneens rubber broekjes en een hemdje onder haar pak. Beide zijn we goed ingepakt in één groot condoom, dus super veilig in deze omgeving. Ook zijn er op diverse podia shows te zien, waarbij de nadruk toch wel ligt op SM en Bondage, niet direct mijn smaak. Wel mijn smaak is de kleding die daarbij gedragen worden.

Ook praktiserende seks is niet ongewoon, er wordt heel wat gepijpt, gebeft en geneukt. Doorgaans laat de kleding dit ook wel toe en anders wordt het wel afgestroopt. Een naakt onderlichaam met daarbij de broek op de enkels is niet bijzonders. Handiger zijn de vrouwen met een kort rokje, met of zonder slipje, dat maakt niet uit. Veel van de vrouwen met een kort rokje worden “genomen” als ze voorovergebogen staan, of terwijl ze ergens op zitten, in elk geval een opwindend tafereel. Alles is te aanschouwen en er valt geen onvertogen woord. Kijken mag aankomen alleen in overleg. Al met al is Wasteland het feest voor fetisjisten in Nederland of zelf over de grens, waaronder België en Duitsland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *