Categorie├źn
ABDL Plasticbroek

Voorliefde voor luiers

Zolang ik me herinneren kan houd ik van het dragen van luiers en plasticbroeken. Ik ben een man van bijna 30 en draag al jaren elke nacht luiers en plasticbroeken. Ik voel me dan zeer geborgen, als een baby. Ik heb dit nog nooit iemand durven vertellen, uit angst om uitgelachen of zelfs verstoten te worden vanwege mijn afwijking. Wel zou ik graag willen weten of er nog meer mensen zijn die deze zelfde voorliefde voor luiers en plasticbroeken delen en zich dan als een baby voelen. Zijn er naast mannen ook vrouwen die deze gevoelens hebben? , of ben ik de enige met deze afwijking? Afzender Baby

Adrielle antwoordt

Je voorliefde voor luiers en plasticbroeken moet je niet zien als een afwijking. Vele mensen koesteren fijne gevoelens door bepaalde situaties waar ze in verkeren. Jij voelt je nu eenmaal geborgen in luiers en plasticbroeken. Dit zal waarschijnlijk te maken hebben met zeer vroege ervaringen in je jeugd, waarin je ook luiers en plasticbroeken gedragen hebt. De aandacht van je moeder tijdens verschonen of gewoon het knuffelen van jou als baby.
Om je gerust te stellen, er zijn vele mannen, en zelfs vrouwen, die dezelfde gevoelens koesteren als jij. Ook zij dragen graag luiers en plasticbroeken voor hun persoonlijke genot. De dragers raken vaak zo opgewonden, dat een orgasme erop volgt. Er bestaat zelfs zo iets als luiers-seks.
Ik herinner me een TV-programma van Lenferink, waarin dit thema uitgebreid aan de orde is geweest. Weliswaar was er hier enkel sprake van mannen die zich in baby kleren stopten, compleet met luiers en plasticbroeken. In Engeland is zelfs een hotel voor deze speciale grote baby’s met een moeder die hun de luiers verschoond.
In Duitsland wordt een blad BabyGum uitgegeven, waarin mannen en vrouwen vertellen over hun voorliefde voor luiers en plasticbroeken en zich zo weer baby voelen.
Je hoeft je dus geen zorgen te maken, je staat niet alleen in je voorliefde voor luiers en plasticbroeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *