Categorie├źn
Leer Rubber

Shemale in leather

Door Leatherfan

Mijn verhaal

Ik ben van mijn twaalfde al gek op glanzende kleding toen ik voor het eerst een playboy zag met een foto van een vrouw in doorzichtig plastic ik vond het erg mooi en opwindend. Ik begon toen vaker naar winkels te gaan war ze toen nog porno boekjes in een achterkamer verkochten ik keek er mijn ogen uit. Rond 16 jaar begon ik steeds vaker bladen met leer rubber en of plastic te kopen van vrouwen waar je in die kleding alles van kon zien.

Op een dag zag ik een Penthouse blad liggen en keek erin ik zag voor het eerst een shemale grote foto gekleed in rubber doorzichtig t shirt en daaronder een strak rubberen jeans met open rond gat in midden waaruit een enorme penis met ballen stak ik had dit nog nooit gezien en ook nog nooit van gehoord ik legde het vlug weg en ging weg. Maar daarna kon ik alleen nog maar aan die shemale in dat rubber denken ik ging terug en kocht het het wond mij ontzettend op rubber grote borsten en mijn nieuwe fetisj shemale’s in leer of rubber met grote dikke lange penissen.

Ik dacht hier elke dag aan, er was toen nog geen internet, dus ik kon niet film of foto’s opzoeken. Ik kocht wel mijn eerste leder jeans strak glanzend. Als ik opgewonden raakte zag je mijn penis er heel goed in wat mij nog meer opwond. Jaren later was ik in strak leer in bos aan het lopen en maakte foto’s van mijzelf in leer maar ook rubber en lak. Ik stond voor mijn camera en leunde met leren jeans tegen boom en met alleen mijn penis uit de rits. Mijn penis was aardig hard en ik maakte foto toen ineens een vrouw met mini rok van leer en laarzen kwam aanlopen ik schrok, maar ze riep “nee laat je penis maar uit je broek, ik vind het ongelofelijk mooi en geil jouw penis en grote ballen uit leer”.

Ze kwam dichterbij en voelde met haar hand aan mijn penis ik was zeer opgewonden. Ook van haar sexy kort leder rokje glanzend zeer kort en toch met rits. Ze had een dun rubber shirt aan en daaronder zag ik grote borsten en tepels. Toen keek ik naar beneden en zag haar rits van de rokje een beetje open en daar onderuit kwam een xxl penis met dito ballen te voorschijn. Ze had niks eronder aan. Toen ik dat voor het eerst zo voor me zag voelde ik gelijk voorvocht uit mijn penis lopen. Ze lachte en kwam met haar gezicht naar voren en ik voelde haar tong in mijn mond nat wild en lang en ik beantwoorde haar met mijn tong en voelde gelijk haar penis tegen mijn leren broek en mijn penis komen. Ik pakte haar kont in leer van achteren en duwde haar tegen mij aan. Ik ging omlaag en nam haar penis in mijn mond en pijpte voor het eerst een shemale in leer en ook nog in het bos.

Ze deed het zelfde met mijn penis, mijn leren broek was inmiddels aardig nat geworden opeens draaide ze mij om en stak haar natte harde penis in mij tot aan haar ballen en begon keihard te neuken. Ik voelde voor het eerst een grote lul in mij en vond het heerlijk. Haar penis was zeker 20 centimeter en na 10 min raggen, kwam ze in mij klaar. Het gevoel van haar pik haar leer tegen mijn kont was onbeschrijfelijk lekker nadat ze klaar was gekomen heb ik haar onder haar leren rokje gepakt en genomen. Tot ik een explosie van een orgasme beleefde. Ze vroeg of ik haar mooie kontje wilde vol plassen wat ik maar wat graag wilde.

We hebben daarna nog vaak elkaar ontmoet in leer or rubber maar ook in pvc lak. Na 4 jaar verhuisde ze naar het buitenland ik was alleen zonder mijn fetisj droom, een shemale in leer or rubber. Ik begon toen via internet te daten en heb ook eens een leerclub bezocht. Ik had en rubber jeans met rubber poloshirt jeans met codpiece en rits achter in. Dat had ik beter niet kunnen doen want voor ik het wist werd ik door zeker 5 mannen in leer en rubber gepakt en ze hebben mij allemaal genomen in mijn mond en van achteren. Ik wilde eigenlijk een shemale, maar kreeg dit. Toch vond ik het ongelofelijk geil om te zien en te doen al die mannen in leer en rubber de geur van het leer als ze op mij zaten.

Wow het is inmiddels 20 jaar terug maar het was een geweldige ervaring in leer en rubber en zalig om te voelen. Met shemale’s heb ik nog veel ervaringen gehad, maar de eerste vergeet ik nooit. Ik vind shemale’s in leer rubber of lak nog altijd ontzettend mooi en geil. Ook vind ik video’s van mooie mannen met zeer grote lullen in glimmend leer of rubber nog geil. En vrouwen; ja ook mooie vrouwen met mooie rondingen in strak leer of rubber maakt mij gek. Leer, rubber, lak en pvc, ik was jong toen ik het leerde kennen en het maakt mij nu nog altijd gek zou graag in contact komen met vrouw of shemale met zelfde gevoelens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *