Categorieën
Plasticbroek Regenkleding

Saskia mijn buurmeisje

Door Remco V.

Oppassen door buurmeisje Saskia

Ik ken mijn buurmeisje Saskia al vanaf het moment dat ze vroeger als oppas bij mij thuis kwam als mijn ouders een avond weg waren. Saskia is 3 jaar ouder, maar destijds was dat leeftijd verschil voldoende en meisjes lopen met ontwikkeling sowieso voor op jongetjes. Het oppassen was ook noodzakelijk, omdat ik nog niet in de nacht droog was met mijn 10e jaar en nog , met luier en plasticbroek naar bed ging.

Saskia moest zorgen dat ik op bed kwam en deed me dan een luier om met plasticbroek, voordat ik ging slapen. Het was een paar jaar later, ik was 12, toen bij het omdoen van de luier mijn kleine plasser stijf werd door haar handelingen. Dit bleef ook door Saskia niet onopgemerkt. Ze moest lachen en vouwde de luier er onverstoorbaar over heen. Door de bobbel zat het plastic broekje behoorlijk strak en Saskia streek er met haar hand over heen, waarna ze het dekbed over me heen sloeg. Het lekkere gevoel bleef en ik heb er zelf over mijn plasticbroekje gewreven tot ik een apart gevoel kreeg en het leek alsof ik kramp kreeg. Dit was mijn eerste keer klaarkomen, alleen wist ik dat toen nog niet. Niet veel later kwam Saskia ook niet meer oppassen als mijn ouders een avond weg waren. Inmiddels had ik voorgevormde molton luiers en kon mezelf uitstekend redden. Het fijne gevoel was er ook nog steeds en inmiddels wist ik het prima zelf op te roepen. Ik heb het vaak gedaan en veel van genoten, ook zonder de molton luier, met alleen een plasticbroekje aan op mijn naakte huid.

Een paar jaar later

Saskia zag ik nog dagelijks, het was inmiddels een lekkere meid van 16 jaar geworden. Als ik haar thuis zag komen op haar brommer, dan droeg ze bijna altijd een regenpak, zelfs als het niet nat was. Een regenpak bestaande uit jas en broek van een glimmende dikke kwaliteit.

Ik ging vaak even buurten als ze ‘s middags thuiskwam. Ondanks dag de brommer al binnen stond en ze al even thuis was, had ze dan toch haar regenpak nog aan, soms ook alleen nog de broek terwijl ze al thee zat te drinken. Toen ik haar daar een keer naar vroeg, kreeg ik als antwoord dat het voor haar net zo fijn was als toen ze mij destijds mijn luier omdeed. Ik was verbaasd over dit eerlijke antwoord en wist niet goed te reageren, wel voelde ik kriebels in mijn kruis en een erectie op komen.

Ik zat wat te schuifelen en probeerde de inmiddels ontstane bobbel in mijn broek te verbergen. Dit was echter geen succes en het was Saskia al opgevallen. “Wat nu, ben je opgewonden” vroeg ze. Ik stamelde wat en voelde me ongemakkelijk. Niet in de laatste plaats, omdat ik op dat moment ook nog een plasticbroek droeg. Saskia kwam naast me zitten in haar regenbroek en haar hand legde ze op mijn bobbel in mijn kruis. Ik kon de warmte van haar hand voelen, maar ook de warmte van haar lichaam naast dat van mij. Mijn angst voor het ontdekken van de plasticbroek werd groter.

Mijn hand kwam nu ook tegen haar regenbroek aan en dat maakte de tintelingen alleen maar groter evenals de bobbel. Het was duidelijk voelbaar voor Saskia. Nu was het te laat, met haar hand maakte ze knoop van mijn broek los en de rits ging naar beneden. En daar sprong mijn erectie te voorschijn, duidelijk zichtbaar in mijn plasticbroek. “Zo zo, jij zit te genieten hé”, zei Saskia. Haar hand greep nu naar mijn stijve en ze pakte mijn hand om die tussen haar benen te drukken. Ik kon de warmte van haar kruis door de regenbroek heen voelen en ze klemde mijn hand vast. Ze zat met haar kruis tegen mijn hand aan te rijden, terwijl ze mijn erectie met haar hand verder stimuleerde. Ik wist dat dit niet lang goed zou gaan, maar dat had Saskia ook al door. Met haar vingers schoof ze het plastic over het topje van mijn eikel en toen was er geen houden meer aan, ik verkrampte helemaal terwijl ik een enorme zaadlozing had. Saskia lachte en vond het leuk om mij zo mijn controle te zien verliezen.

Ze wreef met haar hand over de inmiddels kletsnatte plasticbroek en mijn slapper geworden erectie gleed lekker in mijn plasticbroekje heen en weer. “Nog altijd een liefhebber van je plasticbroekje zo te zien” was het commentaar van Saskia, terwijl ze opstond. Nu schoof Saskia haar groene glimmende regenbroek naar beneden en er werd een tweede regenbroek zichtbaar. Deze regenbroek was echter een kort exemplaar met rek in de pijpjes, het leek wel op een model plasticbroek maar dan van ander materiaal. Ik was verbaasd door wat ik zag en dat viel Saskia ook op. “Zelf gemaakt” zei Saskia trots. Ze vertelde dat ze graag regenbroeken droeg en dat het liefst de hele dag door zelfs ook ‘s avonds in bed. Dit broekje was er 1 van velen die ze zelf gemaakt had. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden en voelde mijn erectie al weer opkomen. Dit bleef ook Saskia niet onopgemerkt. Ze legde de uitgetrokken regenbroek op de bank en ging er op zitten. Ze gebaarde mij naast haar te komen zitten, wat ik deed. Ik voelde het koele gladde materiaal van de regenbroek in combinatie met de warmte van haar lichaam, terwijl ik tegen haar blote been aan zat.

Resoluut pakte ze mij hand en drukte deze tussen haar benen. Ze bleef mijn hand heen en weer bewegen tot ik de boodschap doorhad en haar zelf begon te verwennen. Terwijl ik heen en weer wreef, voelde ik dat ze stevig tegen mijn hand aan drukte. Saskia begon steeds zwaarder te steunen en plotseling leek het alsof mijn hand helemaal klem zat, dit was het moment waarop ze haar moment had. Daar waar dat bij mij in een paar seconden over was bleef het bij haar maar duren, er leek geen eind aan te komen. Plotseling verslapte de grip van haar benen en had ik mijn hand weer vrij. “Zo dat was lekker” zei Saskia. Ik had hier geen ervaring mee en vroeg haar of ze ook nat was. “Voel maar eens in mijn broekje” en ze pakte mijn hand en stopte deze langs de boord in haar broekje. Inderdaad het voelde hier nat en glad. Ik was verbaasd over de gladde binnenkant en de natte boel, lekker glibberig. Ze deed haar benen wijder en voor het eerste voelde ik de natte kut van mijn buurmeisje, iets wat haar ook niet onberoerd liet.

Beide waren we uitgeblust van de gebeurtenis, maar mijn interesse in haar broekje was nog niet afgenomen. Door de vele vragen gericht op Saskia haar broekje ging ze plotseling staan en schoof het broekje naar beneden. “Kom, trek je plasticbroek uit, dan kun je mijn broekje passen” zei Saskia. Als in een trance deed ik wat ze had gezegd. De plasticbroek uit en ze gaf me haar broekje. Ik stapte met mijn voeten door de pijpjes en trok het broekje omhoog, waarbij ik voelde hoe nat en glad het broekje van binnen was. Het was een stuk dikker en stugger, maar toch lekker glad en zacht. Ondertussen had Saskia mijn plasticbroek opgepakt en aangetrokken. Ik kon zien hoe haar kutje tegen het natte plastic aan drukte en met haar hand wreef ze lekker tussen haar benen. “Voelt ook best wel lekker glad en zacht” was haar commentaar. Inmiddels stond ik alweer met een aardige bobbel in Saskia haar regenbroekje. Saskia stelde voor om nu eerst maar een kopje thee te drinken om een beetje af te koelen. “Mijn moeder komt om half vijf thuis, dus dan wil ik opgeruimd hebben” zei ze. We dronken onze thee, terwijl ik af naar Saskia keek hoe ze daar zat in mijn plasticbroek. “Je kunt mijn broekje wel aanhouden, dan houd ik je plasticbroekje aan” opperde Saskia. Ik trok mijn jeans eroverheen, deze zat wel wat strakker met het broekje van Saskia want het was wat dikker dan een plasticbroek. Saskia had de regenbroek van de bank gehaald en opgevouwen en een jeans aangetrokken. Allemaal net op tijd, voor haar moeder thuiskwam. Die avond heb ik nog behoorlijk lang genoten van het broekje van Saskia en ook Saskia heeft haar plezier beleeft aan mijn plasticbroek.

Een paar dagen later zag ik Saskia weer thuiskomen, ze stopte achter ons huis en gebaarde mij te komen en reed toen verder. Saskia woonde alleen met haar moeder maar die was nog niet thuis. Ik klopte aan bij de achterdeur en Saskia deed de deur open. Net als laatst had ze haar groene glimmende regenbroek nog aan, nu wist ik echter waarom. Ze had het water voor de thee al opgezet en pakte de glazen uit de kast, waarbij ik kon zien hoe haar billen afstaken in die glimmende broek. Een fijn en opwindend aangezicht, wat mijn niet onberoerd liet. Dat het allemaal met voorbedachte rade was, werd al snel duidelijk. Wat ik niet wist wat ze van plan was. Nadat we een kopje thee hadden gedronken en ervaringen hadden uitgewisseld met de broekjes van een paar dagen eerder, vertelde Saskia dat ze het plasticbroekje nu ook weer aanhad. Ik was verbaasd en verheugd, helemaal toen ze haar regenbroek liet zakken en ook haar joggingbroek gelijk mee liet gaan. Daar stond mijn buurmeisje in een plasticbroek, maar niet de plasticbroek die ze van mij had gekregen.

“Mooie plasticbroek hé” zei Saskia Inderdaad het was een mooie plasticbroek en zo te zien van een stevige kwaliteit in de kleur melkwit. “Hoe kom je daaraan” moest ik haar vragen. Saskia begon te vertellen over haar moeder, die sinds de geboorte van Saskia incontinent was geworden door complicaties bij de bevalling. Hiervoor was haar moeder aangewezen op incontinentie materiaal en voor de nacht droeg ze als extra bescherming een plasticbroek over de wegwerpluier. Verschillende plasticbroeken waren de revue al gepasseerd maar deze van Suprima was een blijvertje geworden. Het was een model van een extra stevige kwaliteit, die daardoor goed zat en lang meegaat. Saskia had er nooit eerder bij stilgestaan tot ze mijn plasticbroek had aangedaan. Ze had het daarom tijdens het oppassen ook nooit vreemd gevonden om mij een luier en plasticbroek aan te doen, haar hele leven droeg haar moeder dat immers al. Zo werd steeds meer over en weer bekend en we hadden genoeg gespreksstof voor bij een tweede kopje thee. Saskia maakte nu toch een toenaderingspoging en kwam daarbij op mijn schoot zitten. De ruimte in mijn jeans werd bijna te krap vanwege de erectie. Met mijn hand kon ik lekker over haar ingepakte buikje wrijven met af en toe een plaagstootje tussen haar benen. Eenmaal opgewarmd vond Saskia het tijd dat mijn jeans uit moest.

Ze ging staan en knoopte mijn jeans los en trok hem aan de pijpen naar beneden. Ze zag direct mijn bobbel in mijn plasticbroek en keek verheugd. Ze kwam nu met haar knieën aan weerszijden over mijn benen heen zitten en zakte tegen mijn bobbel aan,ik kon de warmte van haar kruis tegen mijn erectie aan voelen. Ze begon een beetje heen en weer te wiegen en ik voelde hoe mijn plasticbroek over mijn erectie heen en weer gleed. We raakten samen steeds meer opgewonden, tot Saskia plotseling zich wat oprichtte. Ze vouwde de boord van mijn plasticbroek terug en mijn paal sprong de vrijheid te gemoed. ze pakte hem beet en voor ik er erg in had ging ik bij haar pijpje naar binnen en zakte ze op mijn harde paal. Een veertienjarig jongetje werd genomen door zijn buurmeisje. Al steunend zat ze op en neer te wippen en ik voelde haar kutje knijpen en mijn opwinding werd ook steeds heviger. De ontlading liet niet lang op zich wachten, terwijl Saskia haar ontlading beleefde kneep ze zo hard dat ik even later mezelf leeg spoot in haar. Verslapt hing ze tegen me aan toen we plotseling de deur hoorden en een stem “ik ben thuis”, daar stond Saskia haar moeder. Hevig geschrokken, maar we konden geen kant op. Wat een aanblik zal dat geweest zijn voor haar moeder, maar het was haar niet aan te merken. “Oh, je hebt al thee gedronken met Mark” was het wat ze zei terwijl ze ons zag zitten. Saskia richtte zich op en ik probeerde mijn penis te verbergen door mijn plasticbroek weer omhoog te trekken. Daar zaten we naast elkaar schuldbewust te kijken zittend in een plasticbroek op de bank.”Handig toch die plasticbroeken, krijg ik ook geen vlekken op de bank” zei haar moeder. Ik was met stomheid geslagen en zat met een rood hoofd. Het was Saskia haar moeder die ons gerust wist te stellen. We hoefden ons nergens voor te schamen en ze vond het fijn voor ons beiden dat we zo goed bij elkaar pasten en ook gemeenschappelijke voorliefdes hebben. Hierbij bedoelde ze natuurlijk de plasticbroeken die we beiden aan hadden. Ze gaf aan dat we ons nu maar weer aan moesten kleden en in vervolg beter niet in de woonkamer maar in Saskia haar kamer bezig konden zijn. Haar raad hebben we dan ook opgevolgd. In het vervolg gingen we naar Saskia haar kamer, waar we ongestoord van elkaar konden genieten. Op een dag had Saskia een verrassing, althans dat vertelde ze terwijl we aan de thee zaten. Ik zou het wel zien als we op haar kamer waren, vooralsnog kon ik haar aanschouwen in haar glimmende groene regenbroek. Na de thee gingen we naar haar kamer en ze pakte twee pakjes te voorschijn die ik open moest maken. Nadat ik ze geopend had zat ik met twee zelfgemaakte korte regenbroekjes. Het bijzondere eraan was echter de ritssluiting in het kruis. “Handig voor de seks” vertrouwde Saskia mij toe. Ik was blij dat er een kunststof rits in zat, omdat het mij anders wel pijnlijk had geleken. Beiden hebben we een broekje aangedaan het moest immers wel even getest worden. Die test is goed verlopen en het was best een fijne ervaring met het broekje aan, zonder dat je langs pijpjes moest friemelen. Later heeft Saskia voor zichzelf ook een regenbroek voorzien van een ritssluiting in het kruis, nu kon ze haar regenbroek aanhouden als we samen waren. Leuk was ook het “logeren” bij mijn buurmeisje. Eigenlijk was onze relatie in een stadium gekomen, waarbij we veel met elkaar optrokken en niet alleen voor de seks. Saskia haar moeder was in haar nopjes met onze relatie en vond het dan ook prima als ik bleef slapen. Jong en opgewonden als we waren was slapen niet het enige wat we deden, maar dat snapte haar moeder ook wel. In de ochtend aan het ontbijt was dit doorgaans ook nog wel te merken en te zien. Saskia zat in een shirt en regenbroekje, zelf had ik mijn plasticbroek vaak nog aan met een t-shirt. Ook haar moeder maakte er geen geheim meer van dat ze een luier en plasticbroek droeg. Een gelukkige familie bij elkaar. Dit werd anders toen Saskia ging studeren en ze op kamers ging, we zagen elkaar ineens veel minder. Het was in een tijd dat er nog geen skype bestond. Ik had een paar “lekkere” foto’s van haar gemaakt en zij van mij en daar moesten we ons doordeweeks mee redden en af en toe bellen. In het weekend was het dan weer vanouds en werd de schade ingehaald. Terwijl Saskia studeerde begon ik met mijn eerste baan als onderhoudstechnicus. Geschokt was ik toen ze in een weekend met een andere jongen thuiskwam, mijn wereld stortte in. Het bleek echter een studie partner te zijn waarmee ze aan een project moest werken. Gelukkig het weekend daarop had ik Saskia weer voor mezelf. Saskia heeft haar studie afgerond en werkt als HR manager, samen wonen we in een mooi ruim huis. Onze voorliefdes voor plasticbroeken en regenbroeken is nog altijd een belangrijke zaak in ons gezamenlijke leven. De regenbroeken van weleer zijn echter verdrongen door door nieuwe nylon style regenpakken. Gelukkig is er als je lang genoeg zoekt toch wel wat te vinden, regenbroeken als onderdeel van doorwerkpakken in de bouw. Zoals regenbroeken van het merk Dolfing. Plasticbroeken is geen enkel probleem, naast SGA, HYGIA en Suprima zijn er via het internet wel meer te bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *