Categorieën
Plasticbroek Rubber

Rubberen bedzeiltje

Een verhaal van mij uit de oude doos. Inmiddels ben ik allang geen zeventien meer, maar de gevoelens zijn onverminderd. Ik ben inmiddels al meer dan 20 jaar getrouwd en mijn man weet niet meer beter, dan dat zijn vrouw een voorliefde heeft voor rubberen zeiltjes en broekjes. Dagelijks slaap ik ook nog op een rubberen zeiltje, waarvan ik het rubber bij het Duitse Guwi heb besteld. Ook heb ik hier broekjes besteld van bengalgummi (rubber) en bettstoff rubber. Dit laatste is katoen wat aan beide zijden met rubber bedekt. Mijn lievelings model is de Primo No1.

Primo No1

De Primo van bengalgummi is lekker soepel en heeft ook mijn voorkeur overdag in huis. Het gevoel en geluid maakt mij vaak waanzinnig geil. Mijn man komt dan ook niets tekort, terwijl ik zelf ook lekker aan mijn trekken kom.

Ik zit in de vierde klas van de HAVO en ben zeventien jaar. Ik ben gek op rubberen zeiltjes. Ik weet, dat mijn vader dezelfde gevoelens heeft als ik. Bij toeval ontdekte ik namelijk onder hun matras een rood-bruin zeil, dat ze duidelijk gebruiken, gezien de duidelijk aanwezige sporen.

Rubberen bedzeil

Dus een aardje naar mijn vaartje. Als kind vond ik het al prettig en heb ik het zindelijk worden ook zo lang mogelijk uitgesteld, omdat ik bang was dat mijn moeder het zeiltje uit mijn bed zou weghalen.
Ze heeft mijn spelletjes wel door, maar tot op heden heeft zij er nooit met mij over durven spreken. Wel hoef ik geen luier en plasticbroek meer aan in bed.
Uit mijn jeugd weet ik nog wel, dat mijn vader, als hij me naar bed bracht, altijd mijn bedje afhaalde en het opnieuw opmaakte met het rubber zeiltje op mijn matras. Daarna deed hij mij een luier om met daarover een plasticbroek.

Eenmaal, ik was een jaar of vijf, was mijn vader alleen met mij thuis. Hij stond plotseling op en ging naar boven. Na een tijdje ben ik ook heel zachtjes naar boven gegaan en zag mijn vader bloot op zijn buik op mijn zeiltje heen en weer bewegen.
Hij zag mij wel staan, maar ging gewoon door. Hij zij me wel naar beneden te gaan. Toen hij later weer beneden kwam, vroeg hij wat ik gezien had,maar daar reageerde ik niet op.
Dit stelde hem gerust, want hij ging kalm zitten te lezen. Toen mijn moeder thuiskwam zei ik, in mijn onschuld, wat ik had gezien en vroeg haar waarom pappa dat deed.
Ik weet alleen nog dat zij daarna tegen hem tekeer ging. Ze zei “had je nou niet even kunnen inhouden tot vanavond? Wie weet krijgt zij er nu ook belangstelling in”
Waarop mijn vader zei “Dat heeft ze misschien toch al, want ander was ze vast al wel zindelijk geweest”.
Vandaar waarschijnlijk dat ze er tegen mij nooit over heeft durven te beginnen.

Ik houd van die oranje rubber zeiltjes.
Jammer genoeg slaap ik nu op een donkerbruin rubber zeiltje, omdat mijn moeder het goedkopere oranje zeiltje (zoals mijn vorige, wat helaas kaal begon te worden door het vele wassen, waardoor de pies even zo vrolijk door het linnen liep) heeft weggegooid en niet meer kon bestellen. Als ik in bed lig, ga ik eerst op mijn gemak liggen plassen, heel lastig als je zindelijk bent. Dan haal ik het bovenlaken we en ga op mijn buik over het natte pieszeiltje heen en weer liggen glijden. Daarbij heb ik een hand onder het rubber zeiltje en glijd dan heerlijk met mijn clitoris over het glibberige oppervlak van het natte zeiltje. Door het vele vocht, dat ik hierbij kwijtraak beleef ik deze glibber- en glijtoestand zo intens, dat ik wel drie, soms vier keer achtereen klaarkom.
Hier hoef je echt gaan afkeer van te hebben, want als jet het één keer geprobeerd hebt, wil je echt nòg wel een keer.

In mijn fantasieën zou ik dit graag samen met mijn vader samen willen doen. Bijvoorbeeld op een zondagochtend lekker bij mij ouders in bed schuiven, waarbij we dan samen van het rubberen zeiltje in hun bed kunnen genieten. Ook het zeiltje tussen mijn benen doortrekken en dan lekker mijn kutje masseren lijkt mij dan verrukkelijk, helemaal als mijn vader dat bij mij zou doen.

Ook zou ik dan zijn erectie in het rubber willen wikkelen en dan lekker aftrekken, zodat hij ik het zeiltje kan klaarkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *