Categorieën
Regenkleding

Regenpak meisje

Door Sander G.

Heide wandeling

Daar stond de jonge vrouw in haar groene PVC regenpak, terwijl ik terugkeerde van mijn heide wandeling. Met grote regelmaat was ik aanwezig bij de schaapskooi en het naastliggende heideveld, alwaar ik mijn vele wandelingen in de natuur heb gemaakt. Terwijl ik stond te kijken bij de halfhoge staldeuren, kwam ze naast mij staan. Ze stond vrij dicht naast mij, waardoor ik een goed zicht op haar regenpak had. Het was nog zo’n regenpak van die dikke oude kwaliteit PVC op katoen. Het soort waar je vroeger niet mee naar school wou gaan als het regende. Deze jonge vrouw had echter wel zo’n PVC regenpak in de kleur groen aan. Zelf droeg ik een blauw regenpak van een soort nylon op rubberbasis.

We kwamen in gesprek met elkaar over de lammetjes, de heide en het regenachtige weer. Ze was een prettige verschijning, waar het regenpak geen afbreuk aan deed. Het was haar wel opgevallen dat ik regelmatig rondom de schaapskooi, of op de hei aanwezig was, evenals zij het was. Haar naam was Nikkie. Nikkie was altijd vrijdags vrij en ging dan geregeld de hei op voor een wandeling. Het gesprek eindigde met een uitnodiging van haar kant, om een samen een wandeling te maken. Zo gezegd zo gedaan, ik zou haar op een vrije vrijdag ophalen om samen de hei over te gaan.

Op weg naar..

Het was vrijdagochtend toen ik met de auto op weg was naar haar adres om haar op te halen voor de wandeling. Aangekomen op het juiste adres wilde ik aanbellen, toen Nikkie de deur al opendeed. Ze had me al aan zien komen.Ze stond in de deuropening met haar groene PVC regenbroek al aan, met daarboven een zwart T-shirt. Ik was eigenlijk verbaasd dat ze haar regenbroek al aanhad en volgende haar naar binnen. Ze vroeg of ik eerst nog zin had in een kop koffie, wat mij een goed idee leek. Tijdens de koffie vroeg ik haar waarom ze haar regenbroek al aanhad, terwijl we nog niet eens in de buurt van de heide waren. Nikkie stamelde wat en kreeg een rode kleur, toen ze vertelde dat ze eigenlijk altijd haar regenbroek in huis aanhad. Ze zal de vraagteken op mijn gezicht wel hebben gezien, waarop ze verder ging met haar uitleg. Ze droeg de regenbroek omdat ze het fijn vond om dit materiaal, dik PVC, te dragen. Ik was verbaasd dit te horen, maar Nikkie vertelde dat ze van jongs af aan al regenbroek en jassen gedragen had als ze aan het buitenspelen was. Haar moeder had hier altijd voor gezorgd, waardoor ze tijdens het spelen niet smerig zou worden. Ze woonden in een huis aan de bosrand, waar legio speelmogelijkheden waren, alleen was het er vaak smerig met blubber. Haar moeder maakte de regenpakken zelf van een soort landbouwplastic. Pas later waren dit soort regenpakken onder de naam speelpakjes van PVC ook bij de Wehkamp te bestellen. Omdat het landbouwplastic snel scheurde vond haar moeder als snel dit soort PVC regenpakken, waar ze dan in kon spelen. Het koele en gladde materiaal had Nikkie altijd prettig gevonden om te voelen, waardoor zich ook nooit wou haasten om het uit te doen als ze thuis kwam na het spelen.

Omdat het haar moeder een hoop wasgoed scheelde, is dat ook nooit een probleem geweest. Naarmate ze ouder werd, kwam de tijd dat het spelen in regenpakken niet meer bij haar leeftijd paste. Het spelen stopte, maar het dragen van regenpakken niet. Als Nikkie een regenbroek aanhad, kreeg ze een apart gevoel in haar buik, alsof ze vlinders in haar buik had. Dit prettige gevoel werd veroorzaakt door de PVC regenbroeken die ze droeg. Pas later had ze begrepen dat het gevoel wat ze beleefde te maken had met seksuele opwinding. Als puber had ze hierover ook wel met haar moeder gesproken. Haar moeder had soortgelijke gevoelens gehad tijdens haar jeugd, toen ze periodebroekjes van rubber had moeten dragen als ze ongesteld was. Dit was dan doorgaans een periode van één week, maar ook daarbuiten had ze het rubberen broekje nog wel eens gedragen.

Ik heb met verontwaardiging zitten luisteren, deze jonge vrouw was een PVC regenbroeken fetisjist. Nikkie zag het ongeloof op mijn gezicht en nodigde mij uit haar te volgen. Ik liep achter haar aan de trap op en vervolgens een slaapkamer in. Deze slaapkamer was gevuld met kledingrekken en stellingkasten vol met regenkleding.Regenbroeken in vele soorten, kleuren en maten en tevens een paar regenjassen. In de stellingen lagen stapels kleinere regenbroekjes. Het bleken afgeknipte regenbroeken te zijn, met rek in de pijpjes. Nikkie merkte mijn interesse voor deze broekjes en vertelde dat ze deze droeg als een soort onderbroek. Ik was verbaasd en dat werd alleen maar groter toen ze haar regenbroek liet zakken. Daar stond Nikkie een jonge vrouw van 22 jaar in een PVC broekje gemaakt van een regenbroek. Eigenlijk zag het er wel lief uit, zoals ze daar stond met PVC broekje en haar regenbroek op de enkels. Bij Nikkie had dit soort kleding dus te maken met seksuele opwinding, ik kon het dan ook niet nalaten naar haar toe te lopen en met mijn hand aan haar broekje te voelen. De ademhaling van Nikkie veranderde en ze pakte mijn hand en drukte die in haar kruis. In de kon de warmte door het PVC broekje heen voelen terwijl Nikkie steeds zwaarder begon adem te halen. Ik schrok toen ze met een rood gezicht op de grond zakte, maar snel wist Nikkie mij gerust te stellen. Er was niets ernstigs aan de hand, ze was alleen gigantisch klaar gekomen, een super orgasme, zoals ze het zelf omschreef. Dit had ik nog nooit meegemaakt, mezelf masturberend ging mijn klaarkomen toch wel anders dan wat er nu met Nikkie was gebeurd. Nikkie kwam weer overeind en ze ging met haar hand in haar broekje, nat en glimmend kwam haar hand weer te voorschijn. Toch handig zo’n PVC broekje, om de nattigheid binnen te houden. Ze trok nu ook haar regenbroek weer omhoog. Dit zou ons nog heel wat gespreksstof geven bij onze heide wandelingen.

Mijn regenbroek

Het zou nog enige tijd duren alvorens Nikkie mij wist over te halen om ook gekleed te gaan in soortgelijke regenbroeken en bijbehorende PVC broekje eronder. Inmiddels is dit voor ook geheel normaal, al was het maar omdat we alweer 7 jaar getrouwd zijn. We hebben samen ook vele heftige masturbatie sessies, waarbij het voor mij ook handig is om een PVC broekje te dragen. Nikkie had ten tijde dat ik haar leerde kennen ook een vriendin Marijke. Ook Marijke was destijds op de hoogte van de speciale voorkeur in kleding van Nikkie. Marijke kwam ook geregeld over de vloer en een kleine verkleedpartij bleef dan ook vaak niet uit. Voor mij was dit in het begin wel even wennen om twee van die jonge vrouwen in PVC regenbroeken rond te zien lopen. Gedurende de gezamenlijke heidewandelingen werd er dan nog een passende regenjas bij uitgezocht, waardoor het voor buitenstaanders absoluut niet opviel. Maar spannend genoeg, wist ik natuurlijk wel hoe de vork aan de steel zat, al was het maar omdat ik er zelf net zo gekleed bij liep. Ook tijdens de wandelingen werd het ons af en toe teveel en op een afgelegen plek werd dan de druk even van de ketel gelaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *