Categorieën
Plasticbroek

Reactie Mike

Hoi Adrielle,

Ik kom vandaag voor de eerste keer op jullie site. Ik kan mij helemaal terugvinden in die verhalen over plasticbroekjes. Ik wil zo graag in contact komen met mensen [mannen of vrouwen] die gek zijn op plastic [of rubber]. Wat mij betreft, ik houd van de geur van urine gemengd met die van plastic als ik geplast heb in mijn plastic broekje.

Ik heb dat een keer verteld aan een “vriend” die mij direct vertelde dat hij geen contact meer met mij wilde hebben. Uiteindelijk weet niemand dat ik “dat heb”. Mijn vrouw weet het wel maar wil niet over praten [zij vindt dat het stinkt]. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Misschien heb jij een suggestie.

Groetjes, Mike

Reactie Adrielle

Hallo Mike,

Ik ben blij met je bezoek aan mijn site. Jammer te horen dat je vriend hier zo op reageerde. Met deze voorliefdes zul je wel vaker onbegrip tegenkomen. Ik ben ook heel wat onbegrip tegengekomen en ben nog steeds een groot liefhebber van leer, rubber, plastic en andere glimmende en gladde materialen. Laat je niet uit het veld slaan en geniet ervan en zo mogelijk met gelijk gestemden. Groetjes Adrielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.