Categorie├źn
Rubber

Reactie Mannes

Liefhebber van rubberzeil
Beste Adrielle,
rubber bedzeil

Als kleine jongen van ongeveer vier jaar voelde ik mij al aangetrokken door het grote donkerbruine rubberzeil wat onder mijn laken lag door de heerlijke rubberlucht en gladheid van het zeil. Om de een af andere reden had dat zo grote aantrekkingskracht op mij,dat ik het bedzeil onder het laken wegtrok en mij er inwikkelde, zodat ik helemaal opgerold in het zeil lag wat mij een heerlijk veilig gevoel gaf.

rubberen bedzeil

Op een gegeven moment merkte ik door het spelen met het bedzeil opgewonden werd en een stijve piemel had,en de onweerstaanbare behoefte (geilheid) kreeg met mijn piemel tegen het rubberzeil aan te wrijven, ik en trok mij pyjama uit en rolde mij naakt in het zeil en begon met mijn stijve piemel tegen het zeil aan te stoten waardoor het rubberzeil een klotsend geluid ging maken. Wat ik als kind al een prachtig gehoor vond en dat in combinatie met de de lucht en het heerlijke gevoel van het rubber tegen mijn blote huid leidde tot een orgasme zonder zaadlozing,alhoewel ik wel vocht verloor tijdens mijn spelletje.

Ook vond ik het fijn om het zeil als reuzen-luier tussen mijn benen te doen,en trok daaroverheen mijn pyjamabroek en begon dan door het zeil heen mijn piemel te masseren wat ik erg opwindend vond door het geklots van het zeil, en de gladheid en de lucht van het rubber. Ook vond ik het fijn om op het zeil te plassen enz. enz. Meestal kreeg ik een soort van orgasme ,en was de aandrang om met het zeil te spelen voorbij. Zo heb ik het als klein kind ervaren,en wist niet dat het iets met sex te maken had .Ik beschouwde het zeil gewoon als mijn knuffelspeeltje wat ik fijn vond om in bed te hebben om mee te spelen. Ook als ik niet met het bedzeil speelde,vond ik het toch een heerlijk en veilig gevoel dat het zeil onder mijn laken lag. Op een kwaaie dag trok er een neef van 17 jaar bij ons in huis,die elke nacht in zijn bed plaste,en daarom werd het zeil bij mij uit bed gehaald om bij mijn neef in bed te leggen. Dit was voor mij een verschrikkelijke ervaring,dat ik als kleine jongen mijn zeil moest afstaan aan in mijn ogen zo grote vent die nog in zijn bed plaste! Ik was mijn geliefde zeil kwijt,en was jaloers op mijn neef dat hij elke nacht op mijn zeil plaste en daarom had ik een hekel aan hem.

Kan je dat begrijpen? Op een morgen,en ik dacht dat er niemand thuis was liep ik bij hem de kamer op,en zag zijn het matras mijn zeil liggen wat in het midden al helemaal wit uitgeslagen was van de urine met allemaal kringen daar om heen. Ik trok mijn broek uit,en begon uit nijd over het zeil te plassen,daarbij werd ik betrapt door mijn moeder die toen al het een en ander vermoedde dat ik iets had met het zeil. Ik heb er toen behoorlijk van langs gekregen! Toen mijn neef de deur uit was,is het zeil verhuist naar de schuur waar het werd gebruikt als afdekzeil voor het konijnenhok. Ik voelde mij natuurlijk nog steeds aangetrokken door het rubberzeil wat behoorlijk was stuk geplast en niet alleen naar rubber rook, maar ook naar urine. Als ik de kans kreeg sloop ik naar de schuur om er aan te voelen zeil totdat het zeil in de vuilnisbak werd gegooid.

rood rubberen bedzeil

Later met 15 jaar kreeg ik een prachtig roodbruin bedzeil van 200 bij 93cm van prachtige kwaliteit rubber. Dit zeil verstopte ik niet,omdat ik weer met een rubberzeil in mijn bed wilde slapen en toendertijd er elke dag mee wou masturberen. Vanaf die tijd maakte ik altijd zelf mijn bed op met het zeil onder het laken,wat me weer een rustig en veilig gevoel gaf. Mijn moeder wist het maar vond het niet meer erg en liet het toe. Waarom ook niet???Ik doe er niemand kwaad mee,en ik schaam me er beslist ook niet voor.!!! Mijn ex vriendin wist het ook, en had er helemaal geen problemen mee. Nou heb je in het kort gelezen hou mijn fetisj voor het rubber bedzeil is ontstaan,en ik zou het niet kunnen missen en heb in de loop der tijd heel wat rubberen bedzeilen,rubber broekjes en regenpakken verzameld waar ik veel plezier aan beleef.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *