Categorieën
Regenkleding Rubber

Reactie Magnolia

Uw site een goed plan

Adrielle,

Tja ik vind uw site echt een heel goed plan. Uw site heeft mij ook heel erg geholpen, want ook ik heb een liefde voor plastic / rubber. Dat heb ik vanaf dat ik nog heel klein was. Ik weet nog dat ik een jaar of 2 was en op een ochtend door mijn bed aan het spitten was en ineens vond ik iets heel vreemds. Het was een rubberzeiltje, het zeiltje was enkelzijdig rosse en wit, ik was echt helemaal geobsedeerd van dat ding. Ik wou het overal voelen de geur nou ja snapt het wel. Op een warme avond lag in bed, ik had geen pyjama aan vanwege de warmte. Ik kon die avond niet slapen en begon te spitten en had al gauw het zeiltje gevonden. Dit was ook de eerste keer dat ik hem op men blote benen voelde. Het voelde lekker fris dit was ook de eerste keer dat ik een stapje verder ging want de luier ging af. Sindsdien heb ik daar een voorliefde voor gekregen. Tijdens men jeugd heeft dat niet echt een rol gespeeld, maar toen ik ouder werd stak het echt serieus de kop op,tot ik op mijn 14de ging proberen. Ik weet nog dat het een warme dag was en mijn regenbroek op mijn kamer had liggen. Ik had me vroeger vaak af gevraagd hoe dat op je blote huid zou voelen en wilde het eens proberen. Nou het kon niet gauw genoeg avond worden. Dit ging een tijdje zo door tot ik op een avond iets in mij zei; je gebruikt hem ook normaal als het regent dit is niet hygiënische meer. Je moet iets hebben dat er specifiek voor bestemd is. Ik ben toen eens gaan zoeken, de zoektocht heeft niet lang geduurd want bij de Hema vond ik precies wat ik zocht.

Ik vond het rubberzeiltje wat ik vroeger had gehad, dat was echt even schrikken. Na wat wikken en wegen ben ik op een zaterdag morgen op de fiets de stad in gegaan. Dat stuk fietsen was echt lood en lood zwaar. Na een tijdje kreeg ik schaamte gevoel en heb hem in de nacht met tranen in mijn ogen stuk gescheurd en weg gedaan. Maar daar kreeg ik spijt van en heb na een tijdje weer 1 gekocht, maar schaamte gevoel bleef ik toch een beetje houden. Ik dacht dat ik de echt enige was, tot ik op een nacht alleen nog wakker was. Ik besloot op Google te gaan en ik tikte voor de grap plastic kleding in. Na wat bladeren stuitte ik op een artikel van uw site “Glimmend Goed”. Het was van een bezorgde moeder van een jongen van 15. In het verhaal stond dat ze ernstig ziek was geweest en dat ze haar zoon in haar regenjas en haar plastic luierbroekje had aan getroffen. Toen ik dat verhaal een paar keer had gelezen viel er een grote last van me af.

Ik ben dus niet de enige en ben ook niet gek. Sindsdien heb ik het er echt een stuk makkelijker. Ik durf tussen deze muren waar ik mij nu bevind echt helemaal me zelf te zijn. De deur kan op slot tenminste. Alleen kan ik me zelf geen plastic laken bezorgen, omdat de deur in de nacht van het slot moet, want als er wat gebeurt kan het je leven kosten. Dat is iets voor als ik men eigen huis heb Maar goed ondanks dit hele verhaal ga ik geen relatie met een meisje aan, want dan ben ik weer helemaal terug bij af. Ik zou het echt super slecht doen in bed, want ik loop echt niet warm van het reguliere werk. Ze zou bij wijze van spreke spiernaakt voor me kunnen staan zonder dat er iets gebeurt. Oké ik zou er wel van genieten natuurlijk, maar zodra zij bijvoorbeeld een regenbroek aan zou trekken dan gebeurt er wel wat. Dit is iets wat in de toekomst nog wel eens een probleem kan zijn. Ik weet van uw site dat ik niet de enige ben en daarom vroeg ik aan u of er via uw site er 2 mensen elkaar gevonden hebben snapt u. Of weet u misschien een andere veilige manier om aan een gelijk gestemde te komen . Ik zeg niet dat ze helemaal gelijk moet zijn. het gaat mij er om dat we elkaar begrijpen en zonder schaamte plezier kunnen hebben van onze voorliefde en gelukkig kunnen zijn.

Magnolia Zandvliet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.