Categorieën
Plasticbroek Regenkleding

Reactie Kim

Door Kim V.

Zoekend naar plasticbroek liefhebbers

Hoi met Kim (Arnhem)!

Ik ben blij dat je site er is, voel me zo wat minder ‘freak’. Ook ik draag sinds mijn jeugd,voor pubertijd, bepaalde kleding puur omdat het lekker aanvoelde. Het begon op mijn 5e met het gympakje van mijn zus, later regenpakken (’80s agu), waar ik ook in sliep, glimmende badpakken en slipjes van mijn zus waren in en na mijn pubertijd erg vaak door mij gedragen. Tegen mijn 18e ging ik weer regenpakken dragen in combinatie met badpak die ik van zus had gepikt. Maar na een tijd kwam ik erachter dat er ook plastic onderbroeken waren. Dat was te gek en heb uiteindelijk (zo’n 3jr geleden,ben nu 36) een paar Suprima’s kunnen krijgen.

Sindsdien is dat echt mijn ‘ding’. In relaties waren badpak en regenpak uit den boze. Het probleem is echter dat ik heel graag eens iemand wil ontmoeten (man of vrouw) die ook een plastic broekjes-fetisj heeft. Ik heb dat geprobeerd maar kwam alleen in contact met (homo) mannen die geile sex zochten en verder niet. De heren heb ik maar gelaten… Zou jij me daarbij kunnen en willen helpen?

Ik hoop op je reactie.
Groet, Kim

Reactie Adrielle

Zoekend naar plasticbroek liefhebbers

Hallo Kim uit Arnhem, met plezier plaats ik je reactie op de Glimmend Goed website, de website waar gelijkgestemden hun verhaal kunnen delen. Ik garandeer anonimiteit aan allen die mij een verhaal of reactie sturen. Toch wordt mijn regelmatig gevraagd om in contact te komen met de personen achter de verhalen en reacties. Ik weet dat als ik geen anonimiteit meer garandeer, ook belangrijk minder inzendingen zal krijgen, waardoor de website langzaam zal uit sterven. Dit is iets wat ik wil voorkomen, omdat ik weet dat er reeds velen geholpen zijn met deze uitlaatklep. Ook wordt mijn website gebruikt om “het” aan anderen uit te leggen, voor zover dat mogelijk is. Dus nogmaals, vraag mij niet om elkaar in contact te brengen. Hier zijn andere instanties en website voor bedoeld.

Reactie van Kim

Zoektocht naar plasticbroek liefhebber voltooid

Hallo weer even met Kim,

Ik ben nog steeds blij met je site en snap dat je anonimiteit hoog in het vaandel hebt. Dit geeft de mogelijkheid om vrij te reageren. Inmiddels is het mij gelukt om een partner te vinden, die geen probleem heeft met mijn bijzonder voorkeur. Het was gewoon op een feestje van mijn werk nota bene. Na wat gedronken, gedanst en gepraat te hebben op het feest, wilde hij me graag thuis brengen. Ik vond hem al direct sympathiek en voelde me vertrouwd bij hem. Wel voelde ik me ongemakkelijk omdat ik een plastic broek onder mijn jeans droeg en bang was ontdekt te worden. Menno was echt vasthoudend en hij heeft me thuis gebracht en waar ik bang voor was gebeurde. Ik nodigde hem uit nog even te blijven en van het één kwam het ander en ik verstijfde helemaal toen zijn hand op verkenning was gegaan. Ook hij stokte even maar ging gewoon verder, mijn Suprima plastic broek was ontdekt. We hebben heel wat af gepraat en ik heb zelfs de “GlimmendGoed” website erbij gepakt om te laten zien, dat er meer mensen zijn met deze bijzondere voorkeur. We zijn nog steeds samen en Menno is gewend aan mij te zien in mijn plastic broeken, glimmende badpakken en regenbroeken. Hij snapt het allemaal nog niet en regelmatig bezoeken we je website. Dus ga vooral door met je website het helpt ons echt!

Één reactie op “Reactie Kim”

Hoi ik vind plastic broeken echt helemaal te gek. Iedereen mag me benaderen die ook fetish gevoelens hebben. Mijn email adres is pbruisten1@gmail.com En ik ben 53 ik heb het idee dat ik nu pas onder een steen vandaan gekomen ben. Dus nu ben ik op zoek naar mensen met dezelfde gevoelens. Ik woon in Nijmegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.