Categorieën
PVC en LAK Rubber

Reactie Jacob

Een plastic liefhebber

Hallo Adrielle,

Als kind al knuffelde ik met mijn moeders sierkussens op de sofa, waarvan de achterzijde met satijn bekleed was. Later bij mijn Oma tijdens een familie feestje, ik was ongeveer negen jaar, speelden we verstoppertje met neefjes en nichtjes . Op een gegeven moment verstopte ik mij achter de lange jassen aan de kapstok , waar een rubber jas mij een heel speciaal gevoel gaf. Ik had toen zeker nog geen erotische ervaringen of gevoelens op die leeftijd!. Er was een drang ,mij daar steeds weer te verstoppen achter die jas ! Iets wat de zoekers flauw vonden en het niet creatief vonden. Ik was zestien of zeventien jaar oud, vlak na de oorlog, toen was er in eens plastic. Het was transparant als glas, je kon het opvouwen !! Het was een wonder! Wat maakten ze er van ? ………..

Dames regenjassen ,doorkijk kleding dus en dat tegelijkertijd met mijn ontluikende seksualiteit. U begrijpt, dit had zo een impact en het heeft mij nooit meer los gelaten.

bathing beauty

Ik heb divers keren de film: Bathing Beauty, waarin Esther Williams, gekleed in een plastic badpak op trad. Iets wat mij en misschien ook anderen opwond! Ik heb decennia lang mij ’s nachts, maar ook overdag ,onder mijn normale kleding in plastic gehuld. En slaap in een satijnen bed! De gevoelens het teweeg brengt; bij het aantrekken is het plastic koel, daarna wordt het plastic warmer en het materiaal soepeler, wat zo blijft als je je niet inspant. Dus daarbij een streling over je gehele huid geeft, wat het grootste orgaan is wat de mens heeft. Porselein, rubber en plastic zijn isolatoren en houden dus de straling van je aura binnen, wat een soort omgekeerd kippenvel veroorzaakt en super behaaglijk is en mij in een opperste staat van opwinding brengt!

Tijdens de nacht, treedt soms transpiratie op. Ik word dan ’s morgens wakker in een gladde warme plastic pyjama en anders aan de huid vast gehecht, als een tweede huid. In beide gevallen, na het opstaan douchen, de gel of zeep laat in het kledingstuk zo’n gevoel ontstaan, alsof je terug in de baarmoeder of iets dergelijks bent aan geland. Het is moeilijk de nieuwe dag te beginnen ! Ongezond ? ik heb het nu ruim 40 jaar ervaren en ben kern gezond ! Dit verhaal mag U plaatsen, maar met achterwege laten van mijn eigenlijke naam. Noem mij Jacob.


Met vriendelijke groeten Jacob.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *