Categorieën
Plasticbroek

Reactie Gwenneth

Leuke site ontdekt!

Door Gwenneth

Het leven met zeg maar een fetisj kan op zich best fijn zijn. Als je het kunt praktiseren, er van genieten op alle manieren die je fijn vindt.Zeker als je “lotgenoten “tegenkomt. Maar het kan ook een last zijn die je met je mee draagt. Ergens dol op zijn, naar verlangen maar het niet kunnen uitvoeren of genieten zoals je zou willen. In de verhalen op de site zie ik dat regelmatig terug keren. Stiekem, schuldgevoel, als iemand het maar niet ziet/hoort/merkt. Een tantaluskwelling haast. Maar bijna altijd sexueel gericht. Vaak met eindresultaat een orgasme voorafgegaan door een heerlijke dag, moment of uurtjes. De ontlading zo lang mogelijk uit stellen.

Ik denk dat bij de meesten onder ons het ontdekken van het gevoel heimelijk en toevallig gebeurt. Mijn ontstaan/ ontdekken van voorkeur voor gladde stofjes is geboren in de box en bedje op mijn kamertje. Eerst gewoon uit gewoonte laten ervaren, stil houden of wat voor reden dan ook. Later is ongemerkt het ervaren van het gevoel geland en genesteld. Zonder er erg in te hebben. Bij mij was dat bij het zien en voelen van bepaalde dingen die mijn moeder droeg. In het begin was het gewoon “lekker “iets aan te raken. Zonder lichamelijke gevoelens maar dan komt de pre pubertijd. Jezelf ontdekken en later gecombineerd met dingen die je lekker vindt. Gevolgd door stiekem genieten wat ook een bepaalde ( sexuele) spanning met zich mee brengt. Daarna begint de ontdekkingsreis.

Ik had het geluk dat de dingen die ik lekker, leuk en mooi vond volop aanwezig waren en er gebruik van kon maken. Uiteraard in het begin stiekem. Je denkt dat je moeder niets weet, ziet of hoort of merkt. En als je moeder dan toegankelijk, open en geïnteresseerd is kan het mooi worden. Maar dat geldt natuurlijk niet voor iedereen en zeker niet voor jongens. Soms tijdelijk gestopt met alles door wat voor reden dan ook. Dan komt de partner om de hoek kijken.Voor een meisje is het makkelijk met een jongen intiem te worden met bij voorbeeld satijnen, zijden of nylon ondergoed aan. Een plastic broekje vindt ik al wat lastiger uit te leggen.

Maar andersom, een jongen met voorkeur voor plastic, latex, leer ondergoed en dat draagt is lastiger. Weer stiekem of soms volledig openlijk en geaccepteerd. Soms goh, had ik het maar eerder verteld. En het verschil van man of vrouw of in de jeugd meisje of jongen met bepaalde voorkeuren is nog steeds een beetje taboe. Wij spreken op deze site over lak, leer, rubber, pvc,plastic, latex. Allemaal stofjes die glad, glanzend en soms dun zijn. Voor de meesten onder ons bijna onontbeerlijk. Bijna een constante drang om daar mee bezig te zijn. Voor mijzelf sprekend zijn deze fetisjes gerelateerd ergens aan. Meest kleding stukken in boven of ondergoed. Soms volledig geaccepteerd en soms toch een beetje apart. Als meisje zijnde kun je jouw voorkeur voor glad en glanzend makkelijker verbergen dan een jongen dat kan.

Meisjes dragen leuke gladde en glanzend ondergoed. Gladde of glanzende jurkjes, rokjes en blouses en panty’s of kousen. Maar als je jongen bent gaat dat niet werken. Je valt erg op. Nu weet ik dat satijn, zijde, nylon niet vaak genoemd worden en ook hier geen onderwerp zijn terwijl het heel dicht tegen de fetisjes van de site aanzitten wat glad en glanzend betreft. Ik heb in voorgaande ervaringen verteld dat deze stofjes en lingerie bij mijn totaal pakket van fetisj voor komt. Mijn roots liggen bij gladde stofjes en lingerie. Getriggerd door mijn moeder. Voor mij een rode draad in mijn leven waar ik gewoon erg blij mee ben. Ik geniet er dagelijks van.

Ik vind het fijn te lezen dat voor velen onder ons de moeder, zus, tante of buurvrouw nadrukkelijk aanwezig waren bij het leggen van de fetisj basis. Zoals gezegd was dat bij mij mijn moeder en later buurvrouw, moeders van vriendinnen en wat juffen. Ik heb deze site toevallig gevonden en er ging een wereld voor mij open. Ik vond mijzelf terug. Herkenbare dingen en ervaringen. Heerlijk. Ik wil mijn ervaringen delen en heel graag die van anderen lezen en misschien zelf uit proberen. Onbekend maakt onbemind toch. Ik zal proberen mijn ervaringen zo veel mogelijk topic gericht te houden al is het soms moeilijk geen zijstapje te maken. Om kort te gaan, een heerlijke site.

Gwenneth

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *