Categorieën
Regenkleding

Reactie Glimworm

Regenpak voorliefde

Als kind zijnde raakte ik al vroeg geïnteresseerd in glimmende en gladde stoffen. Ik moest altijd even voelen aan de jassen die ergens aan de kapstok hingen. In begin jaren tachtig waren die glimmende sportbroekjes en baseball jassen erg in en had er ook zo een. Deze nam ik als er niemand thuis was wel eens mee in bed. Ik vond het heerlijk eraan te voelen en mee te masturberen. Ik was inmiddels wat ouder en ik ging naar de middelbare school. Omdat ik ook op kamp ging moest ik een regenpak hebben. Met mijn vader ging ik naar een warenhuis om te kijken voor een regenpak.

Het werd een blauwe. Zo’n imitatie Agu regenpak. Ik had het regenpak mee genomen naar mijn kamer en opgeborgen in de kast. ‘S avonds toen ik naar bed ging was ik heel benieuwd hoe dat regenpak zou aanvoelen. Ik wachtte met spanning af totdat het stil werd boven. Toen stapte ik uit bed en haalde het regenpak uit de kast. Ik kroop in bed . Voorzichtig en zachtjes deed ik het hoesje open. Ik wist niet wat mij overkwam. ik werd heel erg opgewonden door de heerlijke geur van de rubberen coating. Mijn hart begon alsmaar sneller te bonzen en ik werd helemaal rood. Ik hield het niet meer en haalde het pak snel uit het hoesje. de geur van het rubber.. het heerlijke gladde nylon Oh wat was ik opgewonden. Ik heb mij die nacht meerdere keren afgetrokken.

Sindsdien heb ik een liefde gekregen voor regenkleding. Ik ben inmiddels 44 en ik draag graag regenkleding in bed. Ook heb ik allemaal satijnen beddengoed. en een nylon autohoes die leg ik over mijn bed en rol mezelf er helemaal in ,heerlijk omsloten door glad nylon. Inmiddels heb ik het meerdere van mijn vrienden verteld en ze accepteren het en vinden mij niet gek. Ik ben er heel gelukkig mee en hoop ooit een leuke vriendin te ontmoeten die ook van lekker gladde stoffen houd.

Groetjes Glimworm (glimworm@hotmail.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.