Categorieën
Plasticbroek

Reactie Frederik

Door Frederik

Je website ontdekt

Dag Adrielle, Wat leuk zomaar ineens je website ontdekt te hebben. Het was een eye-opener voor me. En dat na al die jaren…. Ik ben een gewone 50+er, vader etc). Net zoals velen op de website herinner ik me nog goed als kind dat rubberen onderzeiltje in bed. Dat het soms koud aanvoelde, maar voor mij vooral de geur. Die speciale geur…. Later als puber vond ik hele zachte stoffen lekker. Satijnen sportbroekjes en je daar dan in aftrekken.

Ook vond ik het fijn af en toe in mijn broek te plassen. Die warme straal… En ook een beetje het gevoel: wat eigenlijk niet kan maar daardoor veel lekkerder is. Ik deed het soms in bed, met vuilniszak en handdoek eronder, of op dezelfde manier achter mijn computer. Vorige week zag ik een geil sportbroekje op internet, kort, laag uitgesneden. Jeugdsentiment. Gekocht, en i.p.v. satijn bleek het ineens pvc te zijn. Trok het aan. Het voelde heerlijk, wist niet dat pvc zo lekker kon zijn (!) en kreeg er meteen een stijve van (waar ik met gepaste wijze mee ben omgegaan :). Dat smaakte naar meer.

Via internet kwam ik op plasticbroeken, luiersex, etc. en uiteindelijk op jouw site. Luiers houd ik niet zo van, maar plastic broekjes op je blote huid des te meer, weet ik inmiddels. Via internet heb ik nu een paar geile plasticbroekjes gekocht. En al heel wat geëxperimenteerd. Favoriet is achter de computer. Op de stoel een handdoek. Mijn transparante zachte plastic broekje aan. Verder bloot. Geile verhaaltjes lezen op je site. Fotootjes (vooral van je site vond ik supergeil). Af en toe een beetje plassen in mijn plastic broekje, zodat de handdoek het nog steeds kan opnemen. En dan via de buitenkant van je plastic slip je pik strelen totdat het geil tegen de binnenkant van je plastic broekje spuit (wat ook een geil gezicht is)

Vriendelijke groet, Frederik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *