Categorieën
Plasticbroek

Reactie Dirk

Mijn leven met plasticbroeken

Door Dirk

Beste Adrielle,

Wat goed dat jij de passie voor glad en glimmend goed toegankelijk maakt voor iedereen. Jouw site voelt zo vertrouwd dat ik hier eindelijk mijn verhaal eens kwijt kan.

Ik ben een veertiger die zich lekker jong voelt omdat we laat kinderen hebben gekregen. Nu zo’n 10 jaar geleden. Daar is het met mijn plastic broeken wel mis gegaan. Omdat er kinderen kwamen, wilde mijn vrouw mijn plastic broeken het huis uit, wat als de kinderen ze zouden vinden als ze eenmaal wat groter zouden zijn. Ik wilde ook graag kinderen dus ik dacht dat ik de plastic broeken wel opzij kon zetten. Ik had beter moeten weten, al meer dan 25 jaar waren de plastic broeken deel van mijn seksualiteit. Dat kun je even onderdrukken, maar dat gaat niet over. Daarmee zijn mijn plastic broeken mijn geheime tweede leven gaan vormen. Internetbestellingen naar postbusadressen, foto’s en video’s op geheime USB sticks, ‘s nachts mijn bed uit om een plastic broek aan te doen onder mijn pyjama en een vriendinnetje er bij die me in haar flatje opwacht in een plastic broekje onder haar babydoll. Als ik met mijn vrouw vrij stop ik stiekem een plastic broek in mijn kussensloop. Ik zorg dat ik tijdens het vrijen met mijn hand in de kussensloop kan om de plastic broek te voelen, om daardoor lekker diep klaar te kunnen komen. Mijn vrouw weet niet eens dat ik toch weer plastic broeken in huis heb. Het had zo anders kunnen lopen.

Eind middelbare school werd ik verliefd op een meisje uit mijn klas (wie niet?). Onze relatie was al snel heel seksueel. Ze was helemaal niet zo mooi, maar wilde ook alles ontdekken. Mijn neefje was een bedplasser en toen ik daar ooit logeerde merkte ik hoe opgewonden ik van zijn plastic broek en natte luiers werd. Al snel kwam ik er achter dat ze bij de drogist gewoon plastic broeken voor volwassenen verkochten. Al mijn moed bij elkaar vergaard en van mijn zakgeld er een paar gekocht. Plastic broek aan, mezelf masseren en klaarkomen was een bijna dagelijks ritueel. Toen ik verkering kreeg met dat klasgenootje, droeg ik als snel mijn plastic broek onder mijn jeans toen we afspraken. Al snel leidde ze mijn hand onder haar rokje en ritste ze zelf mijn gulp open. Mijn stijve in de plastic broek sprong naar buiten. Lekker glad in de plastic broek waren een paar halen met haar hand om mijn stijve genoeg voor een heftig klaar komen. Het koste mij heel wat meer moeite om haar tot een orgasme te krijgen. Maar ze was er heel makkelijk in: “heb je ook zo’n plastic broekje voor mij”. De volgende keer had ze alleen een plastic broekje onder haar rokje en ik voelde meteen hoe nat ze was, want haar lipjes gleden heerlijk over het plastic. Het plastic broekje was een best wel ruim model, dus mijn vinger gleed met plastic broekje en al zo naar binnen. Haar klitje stond hard naar voren. Nu kwam ook zij klaar na een korte stevige massage.

We zijn jaren bij elkaar geweest en vrijden altijd met plastic broeken aan. Met een plastic broek aan kun je bijvoorbeeld ook heel intiem anaal tongen zonder dat het onhygiënisch wordt. Ze vond het allemaal heerlijk. Toch heb ik het na een aantal jaar uitgemaakt. Ze was eigenlijk mijn eerste vriendinnetje en tijdens het vrijen fantaseerde ik steeds meer hoe het zou zijn om met andere meisjes te vrijen. Ik kwam er al snel achter dat andere meisjes die plasticbroek wel accepteerde, maar er wel aan moesten wennen. Ze vonden het wel best als ik er één aan deed, maar zelf deden ze het alleen om mij eens een pleziertje te doen. En zo is het gebleven. Ook mijn vrouw heeft het voor de kinderen kwamen wel geaccepteerd, maar het moest ook niet te veel worden. Zo af en toe kon wel, maar soms wilde ze voor haarzelf ook wel eens zonder. En dat voelt raar voor mij. Ik kan niet zonder. Is dat een verslaving? Er zijn jaren dat ik mezelf heb geprobeerd te dwingen zonder plastic broek te leven. Ik kan het niet. En nu dus maar in mijn geheime tweede leven. Groetjes Dirk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *