Categorieën
Plasticbroek

Reactie Dirk vervolg

Mijn leven met plasticbroeken, één jaar later

Door Dirk

Beste Adrielle,
Een jaar later wil ik je graag vertellen hoe het verder gegaan is met mij en mijn plastic broeken.

Na al die jaren stiekem genieten met mijn vriendinnetje was het opeens afgelopen. Het was een heerlijke afspraak. Ik betaalde haar een bedragje per maand en zij wist dat het nooit een relatie zou worden. Voor haar was het een extraatje en ik kwam een paar keer per maand langs. Zij vond het leuk. Ik ben een stuk ouder dan zij en we hadden het gezellig. We praatten ook een boel, zij kon haar problemen bij me kwijt. Heel ontspannen wachtte ze me in haar flatje op, terwijl ze al een plastic broekje onder haar babydoll aan had. Ze ging met een kopje thee met haar benen zo op de bank zitten dat ik haar plastic broekje goed kon zien. Soms zag ik haar natte poesje en rode lipjes door het plastic. We droegen allebei een Hygia plastic broek want die zijn lekker zacht en best wel dun. Ik had mijn plastic broek al onder mijn lange broek aan. Eerst kletste we een half uurtje of zo, maar de opwinding hing wel al in de lucht. Na de thee gingen we naar haar slaapkamer en vreeën we. Ze pijpte me met mijn plastic broek aan en vingerde mijn plastic broek in mijn gat. Soms deed ze er wat glijmiddel bij en ging ze diep naar binnen. Ik befte haar met haar plastic broek en vingerde haar ondertussen van ook achteren; dat is voor mij echt de grootste opwinding. We probeerde er de tijd voor te nemen, want haar jongere vriendjes vond ze altijd veel te gehaast en opgefokt. Maar dan moest ik haar vaak wel van me af houden, want als ze bij me door ging zou ik in een mum van tijd al (te snel) klaar gekomen zijn. Ik nam er echt de tijd voor haar heerlijk op te geilen. Als we zo een flinke tijd bezig waren geweest, deed ik mijn plastic broek aan de voorkant naar beneden en haalde mijn knalstijve jongen tevoorschijn. Ik ben vrij groot en mijn jongen doet daar niet voor onder. Mijn vriendinnetje was een klein strak goed uitziend halfbloedje en was helemaal klaar voor mijn grote jongen. Ik deed haar plastic broek uit en haar geschoren kutje wachtte nat en opgezwollen in volle glorie op me.

Met diepe halen kwamen we samen klaar. Helaas ging ze verhuizen. Ze was al een tijdje werkeloos maar had nu toch ander werk gevonden; helaas alleen niet bij ons in de buurt. Ze besloot toch te gaan verhuizen. Ze vroeg me of ik alsjeblieft toch wilde blijven komen. Ik weet dat ze er van genoot, maar dat ze ook het geld goed kon gebruiken. Ik heb nooit echt geweten wat voor haar het zwaarst telde, maar dat maakte mijn niet uit. Ik heb er jaren van genoten. De jaren met haar waren voor mij bijzonder omdat zij de plastic broeken had geaccepteerd en mijn had geleerd er uitgebreid en open van te genieten. Ik realiseerde dat ik geen ander vriendinnetje meer zou vinden als zij; ik was haar bijna letterlijk tegen het lijf gelopen. Ik had haar nooit gezocht. We hadden elkaar per toeval ontmoet. Haar vertrek was voor mij een breekpunt dat ik besloot niet langer mijn plastic broeken geheim te houden voor mijn vrouw. Nu mijn vriendinnetje weg was kon en wilde ik dit niet meer verzwijgen. Ze had het ooit aan het begin van onze relatie min of meer geaccepteerd. Dat moest toch weer kunnen als we het uit het zicht van de kinderen zouden houden. Ik weet niet eens meer wat de aanleiding was, maar enkele maanden geleden hadden mijn vrouw en ik een gesprekje voor het slapen in bed, hoe goed we het hadden, al 25 jaar getrouwd. En dat we er alles aan moesten doen dat zo te houden. Ik voelde het bloed in mijn slapen kloppen en voor dat ik het wist had ik haar gezegd, dat ik al die jaren de plastic broeken niet had kunnen vergeten. Dat ik er niet veel meer had, maar dat ik er enkelen in een doosje in mijn klerenkast had bewaard. Of ze die nooit gevonden had, zonder het mij te zeggen?

Ze was verbijsterd. Nee, die had ze niet gevonden. Even leek haar droomhuwelijk in te storten; zo keek ze tenminste. Het koste haar maar enkele minuten om haar gedachten op orde te hebben. Ze begon over alle praktische bezwaren om het uit het zicht van de kinderen te houden etc. Waarschijnlijk om zich nog wat tijd te geven na te denken. We masseerde elkaar de laatste tijd al wel wat vaker van achteren. Gewoon met hand zonder ‘extra’s. Het was me opgevallen dat ze zich van achteren tegenwoordig super schoon waste met extra sterke zeep. Heel fris. Ik zei haar dat het voordeel van een plastic broek is dat we dan ook nog wat verder kunnen gaan. Elkaar likken van achteren met de plastic broek als beflapje. Ze zij dat we dat dan maar eens moesten proberen; verder hadden we eigenlijk nog nooit “hulpmiddelen” gebruikt, dus waarom niet eens een keer. Dan moest ik maar een stuk uit een plastic broekje knippen en dat gebruiken, want een plastic broek aandoen was ze niet van plan. En ze wilde mij best eens verwennen als ik er zelf eens een aan had.

Ik ben naar mijn kast gelopen, heb mijn Hygia aangedaan (heerlijk zacht en dun zoals ik al zei) en ze heeft me maar een paar tellen kunnen pijpen voor ik in mijn plastic broekje klaar kwam. Heel voorzichtig ben ik het gaan opbouwen. Eerst weer een paar keer vrijen zonder plastic broek. Ondertussen had ik een plastic broekje verknipt. Een Hygia maat 48 is lekker groot, dus ik kon een ruim vierkant uit de voorkant knippen. Wat over bleef was een soort drukknoop plastic broek zonder drukknopen; een groot stuk in een T vorm. Naar een paar zeer vrijen zonder, had ik op een dag het vierkant plastic onder mijn kussen gelegd. Nadat ik mijn vrouw lekker had opgewarmd haalde ik het plastic onder mijn kussen vandaan en legde het op haar natte en opgezwollen kutje en begon het plastic stevig te beffen. Ik kwam zowat spontaan klaar. Dit was de eerste keer dat ik dat bij haar zo deed. Geweldig. Nadat het plastic door haar aardig nat was geworden schoof ik het wat naar achteren.

Het plastic lag nu voor haar achtergaatje en langzaam masseerde ik het natte plastic. Met mijn tong speelde ik met haar kutje, met mijn vinger duwde ik het plastic rond haar gaatje. Ik plofte zowat, maar zij leek er ook van te genieten. Ik duwde mijn stijve bij haar naar binnen en probeerde haar van achteren te blijven masseren, maar ik kwam zo heftig dat er niet meer bij kon komen. Ook zij kwam heerlijk klaar. Na enkele keren heb ik de opengeknipte plastic broek genomen in plaats van het vierkant. Deze plastic broek is gewoon als een drukknoop plastic broek.

De eerste keer dat ik die op haar legde kon ik het nauwelijks bevatten; dat voelde gewoon of ze een plastic broek aan had. Het lange stuk van de T duwde ik onder haar billen en kwam makkelijk bij haar gaatje, terwijl de rest van de plastic broek over haar kutje en haar onderbuik lag. Wat ik niet had durven dromen is aan het gebeuren. Door de vrijheid die nu met de anale sex mogelijk is, is ze er echt van gaan gaan genieten. Op een goed moment trok ze zelf de plastic broek onder het kussen uit legde hem op zich neer en duwde het lange stuk tussen haar benen. Haar benen ver optrekkend smeekte ze me zowat van achteren te tongen en te masseren. Ik smeerde flink wat speeksel op haar gaatje en zacht masserend voelde ik gaat gaatje open dicht trekken. Ik duwde mijn vinger makkelijk bij haar naar binnen. Ondertussen tongde ik het plastic op haar kutje stevig. Ze genoot en ik moest echt mijn best doen om niet direct klaar te komen. Nog maar niet op tijd kon ik mijn stijve jongen naar binnen duwen en we ontplofte samen; als nooit tevoren. Nu leg ik de opengeknipte plastic broek steevast onder mijn kussen met in het lange stuk van de plastic broek een kwak glijmiddel. De spanning blijft geweldig; op welk moment van het vrijen pakt wie dan ook de plastic broek. We proberen het allebei uit te stellen, omdat we allebei weten dat als we de plastic broek pakken het niet lang duurt voor we samen klaarkomen.

En dat willen we eigenlijk zo lang mogelijk uitstellen. We pakken hem nu allebei voor ons zelf. Vannacht pakte ik hem. Ik was al heerlijk door haar verwend en stijf. Ik leg de plastic broek op mijn onderbuik en mijn stijve pik die daardoor nog harder wordt. Wat een heerlijk gevoel blijft dit. En het lange stuk van de plastic broek met het glijmiddel stopte ik nu ook weer tussen mijn benen. Zonder enige schroom gaat de hand en de vinger van mijn vrouw er op af. Ze weet niet alleen wat te doen. Ze geniet er nu zelf ook van. Zo is het na alle jaren helemaal goed gekomen; nooit meer er om hoeven liegen en wekelijks lekker thuis genieten. Ik kan het nog maar nauwelijks geloven. Groetjes Dirk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *