Categorieën
PVC en LAK

Reactie Danny B.

Plastic kleding

Hallo, mijn naam is Danny en vandaag kwam ik op uw website terecht en na het lezen van uw eigen verhaal, kwam ik tot de vaststelling dat we veel raakpunten hebben. Ik houd er ook enorm veel van om plastic kleding te dragen. Toen mijn moeder jaren geleden (ongeveer 25 jaar geleden) ondervond dat ik van plastic hield, vroeg ze of ik wel normaal was, ze wou met mij zelfs naar een psychiater gaan om me te “genezen”. Ik had namelijk verschillende opblaasbare spullen die ik gebruikte om te masturberen. Mijn moeder had deze gevonden toen ze in mijn kamer had rondgesnuffeld (iets wat ze blijkbaar graag deed). Een jaar of 20 geleden zag ik in een catalogus van een bekend postorderbedrijf een joggingpak dat helemaal van plastic gemaakt was, maar durfde het niet te kopen om represailles van mijn moeder te vermijden.

Enkele jaren later ging in alleen wonen en dan is mijn wereld voor mij open gegaan. Ik kon eindelijk dat plastic joggingpak kopen en slapen op een plastic luchtbed en soms zelfs in een opblaasbare kano die ik dan gebruikte als bed. (mijn joggingpak was wel donkerblauw) Enkele maanden later leerde ik mijn huidige vrouw kennen en had ik mijn plastic pak veilig opgeborgen omdat ik me (dankzij mijn moeder) eigenlijk schaamde voor mijn plastic kleding fetisj. Enkele jaren geleden, nadat mijn vrouw enkele foto’s van plastic kleding op de pc had gevonden vroeg zij om uitleg.

Ik moest toen wel bekennen dat ik een plastic fetisj had. Zij kon (en kan nog steeds) mijn schaamte begrijpen, maar deed en doet er nog steeds alles aan om mij gelukkig te maken. Zo gebeurt het soms dat ik thuiskom en dat er al een 2-persoons luchtbed klaarligt dat ik dan helemaal naakt moet opblazen terwijl zij mij ophitst. Wanneer het helemaal opgeblazen is mag ik even uitrusten maar daarna neukt ze mij helemaal suf (mijn vrouw is de dominante in huis). Enkele jaren geleden vond ik een webshop in Nederland die plastic kleding verkoopt en die zowel een Nederlandse als een Belgische bankrekening heeft waar je je bestelling kan betalen. Het eerste wat ik mocht kopen was een plastic short en bijhorende T-shirt. We hebben wel eens een grote ruzie gehad omdat mijn vrouw had gemerkt dat ik alle dagen plastic droeg . Dit vond zij te ver gaan en daarom is er een hele tijd geen plastic gebruikt.

Vorig jaar mocht ik van haar een plastic dekbed , laken en kussensloop kopen om in te slapen wanneer zij na de bevalling van ons kindje nog enkele dagen in het ziekenhuis moest blijven. Enkele maanden geleden vond ik mijn plastic joggingpak terug en had hem bij de rest van mijn plastic kleding gelegd. Mijn vrouw wou me op een avond verrassen door plastic kleding voor mij klaar te leggen, maar vond dus mijn joggingpak. Grote ruzie want zij dacht dat ik het achter haar rug had gekocht.

Nadat ik met hand en tand had uitgelegd dat ik het onlangs terug gevonden had (moest er zelfs de factuur van toen bijhalen wou ze mij geloven). Enkele dagen geleden werd ik 40 jaar en mijn vrouw had er niks beter op gevonden dan voor mij nog enkele plastic kledingstukken te bestellen (slip, short en kousen en broek).

Ze had er zelfs voor gezorgd dat de bestelling geleverd werd op mijn verjaardag zelf (althans toch al enkele stukken want de broek komt nog, die was op het moment van de bestelling niet meer in voorraad) We hebben toen wel afgesproken dat ik aan haar de toestemming moet vragen om plastic kleding te dragen, wat ik dan ook doe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *