Categorieën
Rubber

Plezier in rubber

Door Anita

Voorkeuren

Als jonge vrouw van 23 jaar is het niet altijd eenvoudig om voor je voorkeuren uit te kunnen komen, zonder dat anderen een oordeel over je vellen. Ik ben dan ook voorzichtig als het gaat om mijn grootste geheim. Ik heb naast een voorliefde voor andere vrouwen ook een voorliefde voor kleding van rubber. Het hebben van een vrouwelijke partner is dan wel redelijk geaccepteerd, maar mijn voorliefde voor rubberen kleding houd ik voor mezelf. Dit houdt in dat ik alleen thuis in mijn vertrouwde omgeving de rubberen kleding draag. Al op jonge leeftijd vond ik de geur van rubber een het soepele gladde koele gevoel “lekker”. Ik was nog te jong en onwetend om te weten dat ik niet alleen met deze voorliefde rondliep. Velen zijn mij voorgegaan, waarvan velen hun liefde voor rubber hebben ontdekt door de rubberen zeiltjes die ze op jonge leeftijd in hun bed hebben gehad om het matras te beschermen. Mijn voorliefde heeft zich ontwikkeld door de motorkleding van mijn vader. Vele jaren terug had je als regenkleding voor de motor nog rubberen regenkleding. Eigenlijk was het stof met daarop een laagje rubber.

Het regenpak wat mijn vader voor de motor had bestond uit een jas en een broek met daarbij een stel rubberen regenlaarzen. Het geheel hing aan een kapstok in de garage en rook altijd sterk naar rubber. Ik kon het dan ook vaak niet nalaten mijn neus er tegen aan te drukken en met mijn handen over het koele gladde rubber te strijken. Pas later kreeg ik tijdens de aanraking een “kriebelend” gevoel in buik, iets wat ik toen nog niet helemaal begreep. Het heeft nog enkele jaren geduurd voor ik de moed had gevonden het regenpak te gaan passen, nadat ik weer door de aanraking zo’n kriebelend gevoel had gekregen.

Rubberen regenpak

Mijn ouders waren niet thuis toen ik mijn kans schoon zag. Ik pakte het rubberen regenpak van de kapstok en voelde mijn hartslag versnellen. De broek hing over het middenstuk van de kapstok onder de jas. Het was ook de broek die ik als eerste wilde gaan passen. Ik haalde de rubberen broek van het knaapje en vouwde hem uit. Ik hield de boord open en stapte erin. De broek was mij natuurlijk veel te groot, maar het gevoel was er niet minder om. Ik trok de broek zo hoog mogelijk op en de pijpen vouwde ik om. Nu was de jas aan de beurt, ook deze was te groot maar dat kon de pret niet drukken. Daar stond voor het eerst van mijn jonge leven in kleding van rubber. Niet erg modieus en slecht passend, maar een heel apart gevoel kwam over mij heen. Toen wist ik niet wat me overkwam, nu denk ik dat het mijn eerste orgasme is geweest. Ik werd helemaal warm en had de neiging om te gaan plassen.

Naar later bleek had ik schijnbaar ook in mijn broek geplast, maar daar kwam ik pas achter nadat ik het geheel van rubber weer had uitgetrokken. Bij deze ene keer is het niet gebleven, telkens als ik weer alleen thuis was zag ik mijn kans schoon en trok dit rubberen regenpak weer aan. Het fijnste gevoel was het rubber tegen mijn blote huid aan te voelen. Dit heb ik bereikt door de rubberen regenbroek binnenste buiten te keren en zo aan te trekken zonder iets er onder. Wel had ik het rubber eerst even schoon gemaakt, voordat ik het tegen mijn blote kutje wilde voelen. Ik heb ook vele nachten doorgebracht met deze rubberen regenbroek, waarbij meerdere orgasmen niet uitbleven. Een grote schok voor mij, was het moment waarop mijn vader zijn motor weg deed en tevens het rubberen regenpak verdween. De motor was verkocht en het regenpak was in de container terecht gekomen. Gelukkig was ik er nog op tijd bij, om het rubberen regenpak uit de container te vissen en in mijn kamer te verstoppen. Om de geur te verbloemen stookte ik regelmatig een wierookstokje op. Het werd allemaal anders toen ik in een tijdschrift uit de leesmap een advertentie ontdekte waarin rubberen kleding werd aangeboden. De catalogus had ik al snel in huis en stond verbaasd over wat er allemaal op het gebied van rubberen kleding te krijgen was. Goedkoop was het niet, maar mijn baantje bij de supermarkt gaf me voldoende mogelijkheden om het één en ander aan te schaffen. Mijn eerste bestelling bestond uit een rubberen BH, een rubberen broekje en een rubberen hemdje. Allemaal kleding wat onopvallend gedragen kon worden onder mijn normale dagelijkse kleding. Ik had de bestelling naar een postbus (speciaal geopend) laten sturen, zodat mijn ouders het niet zouden ontdekken. Het duurde een paar week, maar toen was het zover. Mijn eerste rubberen kleding tegen mijn naakte huid. Mijn tepels werden hard door het koele rubber van de BH en mijn kutje werd nat van de gedachte aan het rubberen broekje. Het hemdje maakte het geheel af en ik kon maar met moeite overeind blijven van opwinding. Door het rubberen broekje kon ik de warmte van mijn kutje voelen en voelde dat mijn schaamlippen behoorlijk opgezwollen waren. Mijn orgasme liet dan ook niet lang op zich wachten.

Bezorgde ouders

Mijn ouders waren wel eens bezorgd, dat ik zoveel op mijn kamer zat in plaats van uit te gaan zoals vele andere jongeren wel deden. Eigenlijk vonden ze het tijd voor mij om een jongen te ontmoeten. Mijn hele leven had ik nog niet naar jongens omgekeken, hooguit de buurjongen van 2 huizen verder op. Maar dit was meer de buurjongen die in mij geïnteresseerd was, dan ik in hem. We hebben wel eens heimelijk wat staan te friemelen, maar alleen hij was het die hier opgewonden van raakte. Ik had zo mijn eigen “middelen” om opgewonden te raken. Mijn rubberen broekje met mijn eigen hand waren een stuk opwindender dan de buurjongen. De meisjes uit de catalogus vond ik veel interessanter om naar te kijken en ik fantaseerde hier dan ook over. Samen met een ander meisje in rubber zou ik liever willen “friemelen”. Mijn verzameling rubberen kleding groeide gestaag en ik liet geen kans onbenut dit te dragen. Overdag was het vaak goed mogelijk om een rubberen broekje onder mijn normale jeans te dragen, heerlijk opwindend voor mij en zonder dat iemand dit wist. Na mijn afstuderen vond ik werk op een administratiekantoor. Naast de vele mannen werkten er ook een aantal vrouwen van ongeveer mijn leeftijd. Het leek wel alsof wij groot wild waren, waar de mannen op konden jagen. Ik moest daar niets van hebben en een ander meisje, Inge, was daar ook niet van gediend. Ik heb samen met Inge heel wat gesprekken gehad, voor we speciale gevoelens voor elkaar kregen. We werden al gauw bestempeld als de kantoor potten, maar van de mannen hadden we geen last meer. Na een jaar gingen we samen wonen en zat ik met mijn geheim. Als we samen gingen wonen, was het dragen van rubberen kleding voor mij er niet meer bij. Omdat het dragen van rubber onder mijn dagelijkse kleding voor mij al heel normaal was, ben ik hiermee een keer in de fout gegaan. Ik was bij Inge op bezoek, toen ze toenadering zocht. Samen knuffelend “ontdekte” ze mijn rubberen ondergoed. Achteraf is de schok meegevallen en Inge liet mij het uitleggen, mijn voorliefde voor rubberen kleding. Ik moest me voor Inge uitkleden, zodat ze mijn rubberen BH en broekje goed kon zien.

Na enige tijd durfde ze het zelfs aan te raken. Haar aanraking liet mijn lichaam sidderen en Inge zag wat voor effect het op mij had. Dit wilde zij ook wel eens proberen. Ze heeft zich toen uitgekleed en ik moest mijn rubberen BH aan haar geven, gevolgd door mijn rubberen broekje. Ik zag haar tepels door het rubber groter worden toen ze mijn, nat van het zweet, rubberen broekje omhoog trok. Haar lichaam werd perfect omsloten door het rubberen broekje, het was een beeld uit mijn fantasie. Ik ging met mijn hand naar haar rubber omsloten kutje, een kleine aanraking was al voldoende om haar het eerste orgasme in rubber te bezorgen. Hiermee was het moment aangebroken, waarop we samen rubberen kleding gingen uitzoeken om het vervolgens te bestellen. Wederzijds hadden we een grote voorliefde voor broekjes van rubber, waarin onze kutjes heerlijk omsloten werden. Ook de aanblik alleen al van een rond buikje en een kutje in strak zwart rubber, was doorgaans al voldoende om de sappen te laten vloeien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *