Categorieën
ABDL Plasticbroek

Peter en Plasticbroeken

Mijn vrouw

Nadat mijn vrouw ontdekt had dat ik plasticbroeken had en we er over gepraat hadden, aanvaardde ze dat ik die regelmatig aandeed. Echt gelukkig was ze er niet mee, want af en toe kreeg ik toch de opmerking als van “ik kan toch moeilijk zeggen, ja mijn man draagt plasticbroeken”.
Nu goed, af en toe plaagde ze mij er mee ook, zo van “en heb je je plasticbroek aan?
Ze weet inmiddels dat ik die bijna elke nacht aandoe, als ik naast haar slaap.
Op een morgen, we waren alleen thuis, stond ik in de badkamer nog met mijn plasticbroek aan en ging me wassen. Ik deed dus mijn plasticbroek uit, hing die aan de kast om te verluchten, toen mijn vrouw binnenkwam om de was te halen. “moet ik je plasticbroek mee wassen,” vroeg ze, “want dat zal wel lang geleden geweest zijn.” Ik stond versteld van zoveel hulp, en zei “ja was die maar eens, dan weet ik of dat kan”.

Na de wasbeurt ging ik toch eens kijken wat ze met mijn plasticbroek gedaan had. Het was een van mijn eerste Suprima plasticbroeken, met drukknopen. Groot was mijn verwondering, dat ze de knopen had losgemaakt, en de plasticbroek had opgehangen. Normaal raakt ze die plasticbroeken niet aan, want “dat is vies”.
Ze was zelfs zo lief geweest, om mijn plasticbroek discreet te drogen, te hangen, dat een toevallige bezoeker dat niet kon zien. Nadat mijn plasticbroek droog was, heeft ze die mooi in mijn kast gelegd bij mijn andere plasticbroeken.

De Buurvrouw

Het was en warme dag, ik was alleen thuis en besloot om achter in de tuin te zonnen, met alleen maar mijn plasticbroek aan. Zogezegd zo gedaan, stoel gezet en mijn kleren met uitzondering van mijn plasticbroek uitgedaan. Daar lag ik dan, in de zon met een felrode plasticbroek aan. Een droom werd werkelijkheid, zonnen in een plasticbroek. De zon brandde heerlijk, ik voelde de warmte op mijn lichaam, maar ook op mijn ballen en pik. De plasticbroek werd week van de warmte en in mijn plasticbroek werd het warmer en warmer. Ik voelde me loom worden en viel in slaap.
Hoelang ik daar gelegen had wist ik niet, maar ineens hoorde een raar geluid. Nee, het was meer zuchten en kreunen. Ik deed langzaam mijn ogen open, en keek verbaasd naar het schouwspel. De buurvrouw, een jonge dame van pakweg 25 jaar, stond zich te vingeren in mijn tuin!
Ik trok mijn ogen helemaal open en op dat ogenblik deed zij haar ogen ook open, en keek mij recht in de ogen. We waren beiden zo verbaasd om elkaar te zien, dat we rood werden tot achter onze oren. Zij omdat ze stond te vingeren, ik omdat ik betrapt was in mijn plasticbroek. Door de buurvrouw nota bene.
We stamelden allebei iets van “niet gehoord, en poort stond open” en dergelijk excuses. Maar toen realiseerden we ons dat we allebei betrapt waren op iets intiems. Kom bij me zitten stamelde ik. Met een rood hoofd nam ze plaats naast mij op de stoel.
“Ik werd geil om je zo te zien liggen in je plasticbroek” zei ze. “Ik had dat nog nooit gezien, wel over gehoord, maar nooit gedacht dat ik het in werkelijkheid zou zien” “Ik kon me niet meer bedwingen, en moest klaarkomen” zei ze. “ik dacht, ik profiteer ervan omdat niemand thuis is, en ga eens lekker genieten van de zon” mompelde ik.
“Vind je dat lekker om dragen?” vroeg ze. “Ja heerlijk, vooral in de zon, als je lekker zweet in je plasticbroek” antwoordde ik naar waarheid.
“mag ik eens voelen” vroeg zij. “Ja, als ik ook mij jou mag voelen” antwoordde ik.
Zij met een natte kut, en ik met een natte plasticbroek, bevredigden wij elkaar. Ondertussen kusten wij elkaar alsof ons leven ervan afhing. Niet lang daarna kwamen we beiden klaar met een diep zucht.
En toen gebeurde het, ik werd wakker van de grasmachine van de buurman, en bleek alles een droom te zijn geweest. Spijtig.

De eerste echte luier

In de straat was een oude man gestorven. Zijn weduwe wist dat mijn vrouw in een rusthuis werkte en kwam nog met enkele dozen pampers voor volwassenen langs.
De meeste dozen waren nog dicht, behalve één. Na enkele weken stonden die dozen daar nog steeds te wachten om naar het rusthuis gebracht te worden.
Ik had vroeger als eens een handdoek als luier gebruikt, maar nu kon ik het eens proberen met een echte luier. Die kans kon ik toch niet voorbij laten gaan.
Als iedereen thuis vertrokken was, deed ik een luier om en een stevige plastieken broek, want ik was de ganse dag alleen thuis. Na mijn ontbijt, waarbij ik veel koffie dronk, ging ik wat huishoudelijke taken vervullen.
De vaat doen, was één van deze taken. En wat gebruik je bij de vaat? Water natuurlijk. Het geluid van de kraan, en de vele tassen koffie die ik die morgen al gedronken had, maakte dat mijn eerste plas in de luier kwam.
Heerlijk gevoel gaf dat. De warme straal pis in de luier, tegen mijn ballen aan. Heerlijk.
Een uurtje later de tweede lading. Weer dat heerlijke gevoel van warme urine tegen mijn ballen. De luier deed goed zijn werk, en slorpte al de urine op. Mijn billen kregen ook al wat te maken met de warme pis.
Een derde en een vierde lading gingen zonder problemen bij in de luier. De luier begon zwaar te wegen van de liters urine. Ook hing mijn pik in de kletsnatte luier, en elke keer dat ik in de luier kneep, om mijn pik te strelen, voelde ik hoe nat die wel was en hoeveel die woog.
Uiteindelijk was het bijna tijd dat vrouw en kinderen gingen thuiskomen, en moest ik de kletsnatte en overvolle luier uitdoen. Spijtig, want dat heerlijke gevoel van een warme broek, kun je alleen maar hebben met een overvolle luier.
De volgende dag zei mijn vrouw, “die luiers staan hier nu al lang genoeg, ik zal die maar meenemen naar het werk.”
Gedaan dus met het volplassen van luiers. Dus nu maar eens uitkijken of ik ergens zo een pak kan kopen.

Na de ontdekking.

Nadat mijn vrouw ontdekt had dat ik een voorliefde had voor plastieken broeken, was het voor mij gemakkelijker geworden om die regelmatig aan te doen. Niet dat zij dat graag had, en ik zomaar in mijn plastiek broek kon rondlopen, maar ’s nachts kan ik het toch regelmatig dragen. Soms doe ik in de vroege avond al een plastiek broek aan, en ga dan zo slapen. mijn vrouw weet dat, maar zegt niets, tot op een dag…….
Ik had moeten overwerken, en kwam later thuis dan normaal. Bij het binnenkomen had ik al een voorgevoel. Er brandde weinig licht, enkele kaarsjes een fles wijn en twee glazen. Mijn vrouw in haar badjas half open en met een glas wijn in haar hand. Ze glimlachte naar mij als ze me zag en haar badjas viel open. Haar volle borsten waren goed te zien, en toen zag ik het; In haar andere hand had ze de vibrator vast. Ik kwam dichterbij, kuste haar vol op de mond, streelde haar borsten en wilde net mijn hand naar haar poesje brengen, om te voelen hoe nat ze wel was.
“Niet doen”, zei ze, en trok mijn hand weg. Ze glimlachte geheimzinnig. “Ga maar je plastieken broekje aan doen , want dat doe je toch zo graag aan, niet waar?” zei ze.
Ik was met verstomming geslagen, want ze had al eens lachend gezegd “of ik mijn plastieken broek niet vergeten was aan te doen” Maar nu was het anders. De vibrator, de fles wijn ,het feit dat ze naakt was onder haar badjas wonden mij op. Er was iets aan de hand, maar wat wist ik nog niet, maar daar zou ik snel achter komen.
Ik dus snel naar de slaapkamer, waar mijn plastieken broeken lagen. Sinds dat mijn vrouw weet dat ik dat regelmatig draag, hoef ik mijn plastieken broeken niet meer te verbergen. Even dacht ik dat er iets niet juist was, want mijn plastieken broekjes lagen mooi op een stapel. Ik twijfelde welke ik zou aandoen, de blauwe, de zwarte, of gewoon die met drukknopen. Ik besloot om de blauwe aan te doen, die was lekker groot, en sloot goed af, bovendien had ze deze al gezien als ik die aanhad.

In mijn kamerjas, met alleen een blauwe plastieken broek aan, ging ik terug naar de woonkamer. Ondertussen had mijn vrouw een dvd opgezet. Waar ze die dvd gehaald had wist ik niet, maar de beelden spraken voor zich. Ik werd zo geil als wat, 2 vrouwen met een vibrator, die elkaars kutje en borsten waren aan het likken, en 2 mannen die elkaar afzogen. Mijn pik werd zo stijf als wat en mijn vrouw had dit natuurlijk gezien. Ze plaagde me met haar handen over mijn lul, kneep in mijn ballen en bleef maar geheimzinnig lachen. Ik kon het bijna niet meer uithouden, het was lang geleden dat ze me nog zo had opgegeild. Toen nam ze de vibrator en zei ” wat zou je ervan vinden dat ik die in je holletje steek?” Ik wist eerst niet wat ik hoorde, dit had ze nog nooit gezegd of voorgesteld, laat staan uitvoeren. Ik deed of dit voor mij nieuw was, want wat ze niet wist, dat ik regelmatig de vibrator of kunstpenis of zelfs een buttplug in mijn kont stak. “Kom we zullen eerst zelf een beetje spelen,” zei ze. Ze ging met de vibrator naar haar kut, en toen viel mijn mond open van verbazing. Zij had één van mijn plastieken broeken aan. De doorschijnende dan ook nog. Ik kon haar kutje goed zien en werd daardoor nog geiler.
“Dat had je niet gedacht hé”, lachte ze naar mij. Ze hield de vibrator tegen haar kutje en begon zich heerlijk te masturberen. Ik streelde haar borsten, likte haar tepels en trok me af. Samen kwamen we geweldig klaar. Nadat we waren klaargekomen, kusten we elkaar, onze tongen zochten en vonden elkaar in de mond, met onze handen streelden we elkaar en voor we het wisten kwamen we nog eens klaar.

Nadat we zo hadden genoten, allebei met een plastieken broek aan, lagen we in elkaar armen, en toen begon ze te vertellen.
“omdat jij zo graag een plastieken broek draagt, wilde ik wel eens weten welk gevoel dat gaf, daarom heb ik die een tijdje geleden al eens aangedaan, en nu begrijp waarom je dat graag draagt”
Mijn mond viel open van verbazing, maar dit was nog niet alles. Ze vertelde ook dat ze al een paar keer was klaargekomen in mijn plastieken broek en dat ze hier meer van genoot dan gewoon te vingeren. Maar dit was nog niet alles. Ik wist dat ze een goede vriendin had, waar ze alles tegen vertelde, dus ook dat ze ontdekt had dat ik een voorliefde heb voor plastieken broeken. Maar wat ik nog niet wist, dat ze ook al met haar vriendin naar bed was geweest en toen hadden ze allebei sex gehad met een plastieken broek van mij aan. Vandaar de film over 2 vrouwen, mijn vrouw had sex met haar beste vriendin gehad. Nu begreep ik waarom er zo weinig licht brandde. Zo lagen we een tijdje in elkaars armen, we streelden elkaar en het zalige gevoel van de plastieken broek op de huid, de sappen in de plastieken broeken, maakten ons zo geil als wat.
“Doe even je ogen toe, want ik heb nog een verassing voor je” zei mijn vrouw. Met alleen mijn plastieken broek aan, mijn vrouw met ook alleen maar een plastieken broek, kon de avond voor mij niet meer stuk en mocht zij vragen wat ze wilde, ik deed alles, zo geil was ik.

knuffel in plasticbroek

Langzaam ging de deur open, eerst dacht ik dat mijn vrouw binnen kwam, maar mijn ogen vielen uit hun kassen. Niet zij, maar haar vriendin met een plastieken broek van mij aan, kwam de woonkamer binnen. Met een hevige omhelzing begroetten zij elkaar, en alsof ik niet bestond, kusten en likten ze elkaar alsof hun leven ervan afhing. Het ritselen van de plastieken broeken wond me nog meer op. In no time had ik terug een stijve om “U” tegen te zeggen. Haar vriendin had dit gezien, en trok mij tegen haar aan. Dit liet ik met alle plezier gebeuren, en likte haar mooie borsten, streelde haar kutje, en ondertussen zoenden zij elkaar alsof hun leven ervan afhing. De vibrator ging van de ene kut naar de andere. En terwijl de ene de vibrator tegen haar plastieken broek hield, vingerde de andere zichzelf. Ik spoot mijn derde lading zaad in mijn plastieken broek en genoot als nooit tevoren. Uitgeput vielen wij op de zetel, ik tussen de twee vrouwen in. Wat daarna gebeurde tartte alle verbeelding, de vriendin opende mijn plastieken broek en likte al mijn zaad op. Mijn vrouw, geil geworden van dit te zien, deed hetzelfde bij haar vriendin. Uiteindelijk likten we elkaars plastieken broek proper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *