Categorieën
Leer Plasticbroek

Opwindende herinneringen

Rijdend in mijn Audi TT cabrio en zittend op de leren stoel bekleding krijg ik allemaal prettige herinneringen uit mijn kindertijd of beter gezegd pubertijd. Gekleed in een kort leren rokje voel ik het leer van de stoel tegen mijn billen, want ik draag geen slipje. Dit gevoel brengt mij terug in de tijd dat ik vroeger met mijn vader meeging in de auto. Ik schaamde me dood voor de Lada 1200s van mijn vader, terwijl anderen vaak een Opel Kadett, Volkswagen Kever of een Ford Escort hadden. Deze Lada had echter als groot voordeel voor mij, de skai lederen bekleding. Ik was ongeveer 11 jaar oud toen ik me bewust werd van mijn sexuele gevoelens en ook dat het mij opwond om dat gladde materiaal te voelen. Ik vond het dan ook fijn om rokje omhoog te klappen en dan op de achterbank te gaan zitten. Dat gladde skai leer tegen mijn billen voelde heel erg fijn en ik kreeg daar kriebels van in mij kutje. Onwillekeurig begon ik dan ook heen een weer te schuiven wat me dan nog meer opwond. Na zo een ritje in de auto, was mijn broekje dan ook vaak nat in het kruis. Later heb ik ook wel zonder onderbroekje onder mijn rokje in de auto gezeten, waarbij ik dan een beetje voorover boog. Zogenaamd om iets aan mijn vader te vertellen, maar het ging erom dat ik mijn blote kutje tegen het skai leer kon wrijven. Dit is soortgelijk aan wat ik tegenwoordig doe in mijn eigen auto op de leren stoel. Mijn man moest eens weten hoe blij hij me gemaakt heeft met deze auto te geven voor mijn verjaardag. Inmiddels ben ik 54 en deze gevoelens zijn onverminderd aanwezig. Op jonge leeftijd was ik dus al een geile opdonder en dat is er met de jaren niet minder op geworden.

Als 11 jarige geile opdonder wist ik mezelf al vaak tot een een orgasme te brengen, maar ook mijn broertje had zijn strakke piemeltje al ontdekt en wist hier al aardig raad mee. Ik betrapte mijn broertje een keer, toen hij in zijn bed tegen het matras lag te schuren met daarbij een sexboekje. Dit tafereel liet niets aan de verbeelding over en hij stopte direct. Ik sloeg zijn bed open en zag het kleine strakke piemeltje. Ook zag ik het plaatje waar hij naar lag te kijken, dat liet niets aan de verbeelding over. Ik zei dat ik ook zo een gaatje had, waar zijn piemeltje wel in zou passen en dat hij dat wel fijn zou vinden. Ik liet mijn rokje zakken en trok ook mijn onderbroekje naar beneden. Zijn piemeltje werd zo mogelijk nog strakker en groter. Ik zei hem op zijn rug te gaan liggen. Ik ging nu over hem heen zitten en hield zijn piemeltje voor mijn gaatje en zakte naar beneden. Hij drong in mij binnen en begon direct al zwaar te ademen, terwijl ik ook heerlijke krampen in mijn kutje voelde. Ik bewoog op een neer, toen plotseling hij een kreet slaagde en ik voelde dat ik warm werd van binnen. Dit was gewoonweg heerlijk. Voor ons beide de eerste keer en ik vertelde mijn broertje dat dit ons geheimpje was en dat we dit vaker konden doen, als hij het aan niemand zou vertellen. Zijn piemeltje bleef stijf en hij spoot me nog voor een 2e keer vol. Nadat ik mijn onderbroekje en en rokje weer had aangedaan, verliet ik zijn kamer en voelde hoe mij onderbroekje helemaal nat werd.

Het is daarna bijna dagelijks wel voorkomen, dat ik seks had met mijn broertje en hij heeft het geheim niet verklapt. Het was mijn moeder die het uiteindelijk ontdekte aan de vlekken in mijn onderbroekje en mij daar vragen over stelde. Ik moest het toen wel bekennen, ook al was het vanwege de waarschuwing van mijn moeder over ongewild zwanger worden. Dit werd actueel toen ik voor het eerst ongesteld werd en dus ook vruchtbaar met de mogelijkheid om zwanger te raken. Het had echter ook nog een andere bijkomstigheid. Ik kreeg van mijn moeder de “uitrusting” voor de dagen dat ik ongesteld was, wat bestond uit maandverband en periode broekjes. Deze broekjes hadden een plastic kruis, wat mogelijk doorlekken moest voorkomen. Ook als ik niet ongesteld had dit broekje met dat plastic wel de nodige aantrekkingskracht op mij. Ik vond het prettig om dat plastic van het broekje tegen mij kutje aan te voelen, net als het skai leer van de achterbank van mijn vaders Lada. Het dragen van dit broekje maakte me bijna doorlopend opgewonden en ik was dan ook behoorlijk nat in mijn broekje. Ik had echter maar 6 van deze broekjes, dus voor dagelijks dragen had ik er te weinig. Het was mijn moeder ook al opgevallen, dat ik de periode broekjes droeg terwijl ik niet ongesteld was. Ze vertelde dat het niet nodig was om ze constant te dragen, maar alleen als in ongesteld was. Toch kon ik het niet weerstaan om ze te dragen, waarop ik de vraag kreeg van mijn moeder, waarom ik dat deed. Ik heb haar toen in vertrouwen genomen en verteld over mijn speciale gevoelens die ik had met dat plastic tussen mijn benen.

Mijn moeder reageerde niet verrast en wilde samen met mij naar een passende oplossing zoeken. Vanwege mijn vruchtbaarheid en de seks met mijn broertjes, moest ik echter eerst met haar naar de huisarts voor de “pil”. Dit zou voorkomen dat ik ongewenst zwanger zou raken. Een geheel andere aanpak dan het verbieden seks te hebben, zelfs als dit met mijn jongere broertje was. Als oplossing voor de dragen van de periode broekjes met plastic kruis, ben ik met haar naar de drogisterij geweest. Hier heeft ze voor mij plasticbroekjes gekocht. Ze vertelde de verkoopster dat ik nogal heftig ongesteld was en dat de plasticbroekjes het doorlekken beter zouden voorkomen dan de periode broekjes. De verkoopster wist de juiste maat in te schatten, maar ik moest wel even meer naar “achteren” om er één te passen. Mijn hart klopte in mijn keel, toen de verkoopster de plasticbroek voor mij hield zodat ik er in kon stappen. Mijn rokje hield ik omhoog en stapte in de plasticbroek, die de verkoopster daarna omhoog trok. Het broekje paste prima en de pijpjes bij de benen werden nog even extra gecontroleerd of ze niet te strak zaten. Ik was de hemel te rijk, wat voelde dat fijn! Ik kon me al helemaal voorstellen dit plasticbroekje te dragen zonder onderbroekje eronder. Overmoedig geworden door het fijne gevoel, vroeg aan de verkoopster of ik het plasticbroekje aan kon houden, wat geen probleem was. Ik deed mijn rokje weer omlaag en met de plasticbroek onder mijn rokje liep ik de winkel weer in. De maat was nu bepaald, dus mijn moeder kocht er 10 stuks! Ze werden ingepakt en ik mocht de “buit” zelf dragen. Na de drogist gingen we ook nog langs Kooistra, een kledingwinkel. Ik droeg nog steeds mijn eerste plasticbroekje onder mijn rokje, toen mijn hart oversloeg. Daar hing een jurkje van glad materiaal, leek wel skai leer maar dan dunner. Wat zou ik die graag eens willen passen. Ik voelde aan het gladde materiaal en het was mijn moeder inmiddels ook wel opgevallen. Kennende mijn voorliefde, opperde ze zelf om dit jurkje te passen. Ik was daar direct voor en nam 2 verschillende maten de kleedkamer in. Hier trok ik het gordijn dicht en mijn rokje uit, waardoor ik mezelf in de spiegel zag staan in mijn plasticbroekje. Ik kon het dan ook niet nalaten even tussen mijn benen te voelen. Daar stond ik als 12 jarig opgewonden standje in een plasticbroek met een skai leren jurkje in mijn handen om te passen. De eerste zat echter wat strak vond mijn moeder en zeker omdat ik nog in de groei was, mijn vrouwelijke vormen zouden hun ruimte nog nodig hebben. De tweede zat net wat ruimer en daar zou ik langer plezier van kunnen hebben. Ik stond daar in de glad glimmende jurk met daaronder een plasticbroek. Deze dag kon niet meer stuk, ik dreef in mijn onderbroekje. Deze tweede werd het dan ook en mijn moeder kreeg met de klantenkaart nog korting ook.

Thuis aangekomen wilde ik gelijk mijn nieuwe jurkje aan, dus ging naar mijn slaapkamer om me om te kleding. Ondertussen hoorde ik mijn vader ook thuiskomen. Ik was echt een vaders kindje en was ook vaak bij hem te vinden. Ik zat ook vaak bij mij vader op schoot om lekker te knuffelen. Ik deed mijn kleren uit en daar kwam de plasticbroek weer te voorschijn. Nu wilde ik deze ook wel eens voelen zonder mijn onderbroek eronder. Dus plasticbroek uit, onderbroek uit en dan weer de plasticbroek aan. Wauw! wat was dat een fijn gevoel. Ik kon dan ook niet nalaten even aan mijn lekker ingepakte kutje te voelen. Je kon de warmte door het zachte plastic heen voelen en het gleed lekker heen en weer door de nattigheid. Nu nog een passend T-shirt voor onder het jurkje en dan het jurkje aan. Oh! wat was dit fantastisch om te dragen te te voelen. Ik ging de trap af en zag mijn vader op de bank zitten. Ik liet hem mijn nieuwe jurkje zien en hij vond het een leuk jurkje. Net als altijd ging ik nu bij hem zitten en hij vroeg me bij hem op zijn schoot te komen zitten. Net als anders gaf ik daar ook gevolg aan en voelde toen voor het eerst dat hij onrustig zat te schuifelen. “Kleine meisjes worden groot” was zijn reactie, terwijl hij me lekker vasthield bij mijn middel. Ik kan me nog herinneren, dat ik kon voelen dat hij opgewonden van mij raakte, omdat er “iets” tegen mijn billen aan “klopte”. Het was mijn moeder die de situatie ook overzag en vroeg mij haar te helpen in de keuken, dit was de redding voor mijn vader. Het knuffelen van voorheen, was hiermee dan ook verleden tijd.

Ik was 12 jaar en op weg om puber te worden, waarbij ik een goede band met mijn ouders had en daarbij een grote sexuele vrijheid. Mijn broertje was inmiddels ook een beetje ouder en meer sexueel actief. Meerdere keren per nacht kon ik hem “horen”, waarbij ik het telkens zonde vond om het zaad in een oude sok te spuiten. Ik heb hem dan ook aangeboden om zijn gerief bij mij te halen, iets wat niet tegen dovemans oren was gezegd. Bijna elke nacht sliep hij bij mij en hadden we meerdere keren seks. In de ochtend was mijn plasticbroekje dan ook kletsnat van binnen, door al het zaad wat weer uit mijn doosje was gelopen. Wel had hij zijn vragen gehad over de plasticbroek ik die ik aanhad, maar met de uitleg dat het vlekken in de lakens voorkomt, kon ik hem tevreden stellen. Via het beenpijpje van de plasticbroek kon hij probleemloos bij naar binnen en raggend als een konijn zijn ding doen, dus voor heem geen probleem. Met enige regelmaat gingen met de Lada op bezoek bij mij oom. Daar zat ik dan in mij skai leren jurkje, plasticbroek eronder op de skai leren achterbank. Mijn oom, de broer van mijn moeder, vond mij ook altijd wel een prettige verschijning. Ook ik mocht hem graag en niet in de laatste plaats om hij altijd leren broek droeg. Ik heb regelmatig bij hem op schoot gezeten, terwijl ik dan het gladde leer onder mijn rokje kon voelen. Dit soort zaken veranderde door mijn leeftijd en was niet langer acceptabel.

Het heeft tot mijn 16e geduurd, voordat er dingen veranderde in de omgang met mijn vader en mijn oom. Mijn skai leren jurkje was ik inmiddels ontgroeit, de plasticbroeken droeg ik nog altijd dagelijks, maar al wel vaak vervangen door nieuwe exemplaren. Maar ik heb heel wat SGA plasticbroeken gekocht bij de drogist. Mijn oom kwam bijna elk weekend wel langs bij ons om te eten op zaterdag, soms bleef hij zelfs logeren. Ik kwam er dan ook achter dat mijn moeder een zelfde soort relatie heeft gehad met haar broer als ik met mijn broertje. Dat bleek dan ook de reden te zijn dat hij nog vaak langs kwam, hij had dan seks met zijn zusje, mijn moeder! Mijn vader was hier van op de hoogte toen ze trouwden. Ik vond mijn oom ook altijd al een “stuk” en ook die leren broek had op mij een grote aantrekkingskracht. Ik had mijn oom en mijn moeder een keer op de zaterdag “betrapt”. Mijn vader was met mijn broertje naar de voetbaltraining, toen mijn oom langs kwam. Normaal was ik ook niet thuis, maar dit keer was mijn beste vriendin niet thuis. Toen ik terug kwam uit de tuin, was de woonkamer leeg en hoorde geluiden van boven. Het waren voor mij bekende geluiden, maar kon me niet voorstellen wat hier gebeurde. Toen ik de trap opliep, zag ik de slaapkamerdeur van mijn ouders openstaan en voor ik het wist, zag ik mijn oom met zijn leren broek op de knieën mijn moeder van achteren “nemen”. Ik kon mijn ogen niet geloven. Geschrokken keken ze mij aan en ik zag de enorme erectie van mijn oom uit mijn moeder kutje floepen. Een zeer ongemakkelijk moment en er volgde een hoop gestamel. Ik stond als aan de grond genageld, maar werd enorm geil van de aanblik van deze erectie en de leren broek. Als in trance ging ik met mijn hand in mijn broek en voelde tussen mijn benen. “Dat heeft ze niet van een vreemde” hoorde ik mijn oom zeggen. Het ijs was gebroken. Over en weer veel gestamel en woorden, met als resultaat dat mijn moeder mij aanbood aan mijn oom om “eens te proberen”. Van het één kwam het ander en voor ik er erg in had trok mijn oom zich bij hem op schoot. Zijn vraag over de plasticbroek die ik aanhad, werd door mijn moeder beantwoord. Het gevoel van zijn leren broek en kloppende erectie deed mij smelten. Met zijn sterke handen tilde hij me op. Hij ritste zijn broek open en de erectie werd bevrijd, mijn moeder tilde mijn rokje op en hield het pijpje van mijn plasticbroek open. Ik zakte neer op de kloppende erectie van mijn oom. De oom in zijn leren broek, waar ik al zo vaak van gefantaseerd had in mijn geile dromen. Met ene zijn hand hield mijn buik vast en stootte met kracht diep in mij. Voor ik er erg in had voelde in een warme gloed in mijn kutje, dit was wel even anders dan seks mijn met broertje!

knuffel in plasticbroek

Vanaf dit moment was ik dus deelgenoot in hun “geheim”, met als resultaat dat ik nu ook ging participeren in hun geheim. Ook mijn vader kwam dit te weten. In de weekends was het dus normaal geworden dat mijn oom elke zaterdag kwam en pas op zondag weer vertrok. Mijn broertje moest mij dus nu “delen” met mijn oom en ik was de gelukkige. Ook mijn vader kon nu onder toezicht van mijn moeder zijn geile interesse in mij zijn vrije loop laten. Vaak als hij ‘s middags thuiskwam was het dan ook raak. Even de spanning van de dag eraf noemde hij dit dan. Ook in de vroege ochtend, voor hij naar zijn werk ging en zelf voor hij naar bed ging was het geen uitzondering dat hij nog even langs kwam. Al met al was het dragen van het plasticbroekje een uitkomst, dit voorkwam natte vlekken in mijn broek. Een paar keer per dag even schoonmaken met een washandje of zelfs even een schone plasticbroek aan, was een prima oplossing. Dit was voor mij een zeer plezierige tijd in mijn leven als geile puber. Van mijn oom heb ik ook vele lerenbroeken, rokjes en jurkjes gekregen. Dit heeft dan ook altijd bijgedragen aan mijn geile gevoelens en avonturen. Hier is pas verandering in gekomen toen ik kennis kreeg aan mijn huidige echtgenoot. Wel heb ik hem van alles op de hoogte gebracht, dus hij wist waar hij mee in zee ging. Uiteraard was dat eerst wel even wennen, want hij moet me delen met mijn broertje en in het verleden met mijn oom, deze is echter inmiddels overleden. Mijn man weet wat ik fijn vind, hij weet van de plasticbroekjes, hij weet van het naakt zitten op leren stoelen, noem maar op.

De dag waarop ik mijn eerste plasticbroekjes heb gekregen van mijn moeder, heeft mijn leven wel veranderd en plasticbroekje zijn een standaard kledingstuk bij mij geworden. Ook draag ik vaak leren rokjes en jurkjes, maar dat snap je inmiddels wel waarom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *