Categorieën
Regenkleding

Nylon regenbroeken

Door Irma D.

Nu het warme weer achter de rug is en we de herfst zijn ingegaan, kan ik mijn voorliefde voor nylon broeken weer ten volle genieten. Sinds mijn vroege jeugd heb ik al een een voorkeur voor nylon regenpakken, windbreakers, shorts en slips. Ik denk dat de oorsprong zich vindt in het dragen van de waterdichte speelpakjes die ik als kind heb gedragen tijdens het buitenspelen. Ik was bijna altijd aan het buitenspelen na schooltijd, weer of geen weer. Om dan dan toch beschermd te zijn en schoon te blijven, had ik een waterdicht speelpakje (tuinbroek + jas) of een waterdichte overall aan. Soms kwam ik zo smerig thuis, dat ik eerst met de tuinslang werd afgespoten. Eenmaal de lagere school doorlopen, was dit dit buitenspelen verleden tijd. Ik voelde echter het gemis van het “ingepakt zijn”, dat ik al snel een vervanging had gevonden, met windbreakers in de sport.

Deze waren vaak gemaakt van dun soepel nylon. Het had wel wat weg van de AGU sport regenpakken, echter dan zonder de rubberen binnenkant. Qua geur en gevoel, heeft dit voor mij niet het gewenste effect. Dit in tegenstelling tot de nylon broeken, van fijn geweven nylon. Hier krijg ik de kriebels van in mijn kruis, als ik dit op mij naakte huid draag.

Zodra ik de kans krijg, draag ik dan ook een nylon broek op mijn naakte huid, met de juiste kleur valt het ook bijna niet op en lijkt het een soort trainingspak. Lopend in zo een lekker broekje, raak ik vaak enorm opgewonden. Ik vind het dan ook verrukkelijk om samen met mijn vriend een boswandeling te maken, waarbij ik dan één of twee nylonbroeken draag. Bij Dwingelo ligt een heel mooi natuurgebied om te wandelen met vele leuke routes. Zelf vind ik de “witte” route met bruggetjes altijd heel leuk. Dit is voor mij 5 en halve kilometer genieten van natuur en mijn nylon broek. Het gevoel van de nylon broek en dan met name de naad ik mijn kruis, zorgt voor vele fijne momenten. Zittend op een bankje, kan ik het ook niet laten om met mijn hand tussen mijn benen te gaan zitten. Hierbij klem ik mijn hand klem tussen mijn benen en beweeg ik de hand op en neer. Je kunt je er wel iets bij voorstellen en ook wel hoe nat het is geworden in mij broek na de wandeling.

Dit heeft ook voor mijn vriend een leuk vervolg, want eenmaal thuis ben ik vaak niet meer te houden en wil ik lekker “uitgewoond” worden door hem. Ik ben dus altijd nog veel buiten te vinden en dat met name lekker in de natuur. De zomerperiode is altijd wat lastiger, maar daarvoor heb ik aantal nylon shorts. Ook deze draag ik het liefst op mijn naakte huid, waardoor ik het nylon lekker tegen naakte kutje aan voel. Wel moet ik oppassen, dat ik door de opwinding niet ga druppen. Ook draag ik nylon shorts onder mijn normale jeans, zodat ik ook overdag ongemerkt kan genieten.

Ook is mijn vriend er inmiddels aan gewend, dat ik dit soort kleding in bed draag in plaats van een pyjama of iets anders. Nylon heeft mijn voorkeur vanwege het gevoel en het geluid. Ik glijd er lekker mee door het bed.

Er is een ruime keuze voorhanden en dan met name van Adidas is en voldoende kleding te krijgen wat aan mijn voorkeur voldoet.

Deze voorliefde voor nylon broeken en broekjes heb ik lange tijd “vreemd” gevonden. Nadat ik deze site gevonden heb, denk ik daar wel anders over en voel me er ook minder alleen in staan.

Één reactie op “Nylon regenbroeken”

Wauw. Gaaf te lezen dat je dezelfde gevoelens hebt als ik. Vind het ook heerlijk om te wandelen of fietsen in nylon. Afhankelijk van het weer en tijd van het jaar zijn dat ook nylon broekjes, trainingspakken, regenkleding of donskleding.
Mijn vrouw deelt deze gevoelens niet. Ze geeft mij nog wel eens het gevoel dat ik de enige ben, maar jij bewijst maar weer dat ik niet alleen ben. En nog een vrouw ook. Dat lees ik al helemaal niet vaak. Dank voor het delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.