Categorieën
Rubber

Mijn leven in rubber

Door Martin T.

Thuis gekomen van mijn werk

Na mijn nachtdienst stap ik rond zeven uur de voordeur  binnen. Er brandt al licht dus weet ik dat Marja al wakker is. Sinds een jaar zijn we nu getrouwd, beide voor de tweede keer. Vanuit de gang loop ik de keuken binnen en zie haar bezig met het ontbijt. Ik kan het niet nalaten om achter haar te komen staan en even met mijn hand haar pyjamabroek in te gaan. Op slag gaat mijn hart sneller kloppen als ik voel dat ze een rubberbroekje draagt onder haar pyjamabroek.

Ik werk in verschillende diensten als ploegchef bij een olie raffinaderij op de Maasvlakte.  Gezien de vijfploegendienst die we draaien heb ik een leven met een aparte regelmaat en daarnaast een grote voorliefde voor het dragen van rubberkleding. Deze voorliefde heeft mijn eerste huwelijk doen stranden, mijn vrouw kon dit niet accepteren. Ik heb een ruime verzameling rubberen kleding wat bestaat uit; rubberbroekjes, rubberen overalls, hemdjes, jeans en shirts. Zelfs een pyjama van rubber behoort tot mijn verzameling. Mijn vroegere vrouw heeft altijd het gevoel gehad dat ik “vreemd ging” in rubber en dat zij op de tweede plaats kwam. Uit dit huwelijk zijn ook geen kinderen gekomen en ik heb jaren alleen gewoond alvorens weer een relatie aan te gaan. Dit keer ben ik vanaf het begin open geweest over mijn voorliefde voor rubberen kleding, om niet weer een zelfde situatie mee te maken. Marja had hier totaal geen problemen mee, haar huwelijk was gestrand op door een man met “losse handjes”. Niet alleen kreeg zij er regelmatig van langs, maar ook de kinderen moesten het regelmatig ontgelden.  Dit was van kwaad tot erger gegaan en ik leerde haar kennen toen ze alweer zo’n 5 jaar gelukkig gescheiden was.

Met mijn hand bewoog ik over haar rubber ingepakte kruis en voelde hoe het lekker heen en weer gleed over haar lipjes. Om mij te verrassen had ze het de hele nacht al gedragen en dat was goed te merken. Samen hebben we nog even ontbeten voor ik mijn bed in schoot, Marja moest vroeg beginnen anders was ze er misschien wel even bij gekropen. We hebben elkaar 2 jaar terug ontmoet en de vonk sloeg direct over, we hadden het echt van elkaar te pakken. Ik wilde haar niet verliezen, dus heb haar vrij snel verteld over mijn voorliefde. Het was voor haar onvoorstelbaar, dat je daarom zou scheiden. Ik heb haar mijn verzameling laten zien gevolgd door een modeshow, waarin mijn opwinding duidelijk te zien was. We kenden al kaar nog maar een paar week, toen Marja ook wel eens zo’n rubberbroekje wilde uitproberen.

Deze kans liet ik mijn niet ontlopen en heb haar toen een rubberbroekje van medium dikte gehaald uit mijn voorraad. Voorzien van voldoende talk gleed ze er probleemloos in, mijn opwinding was duidelijk af te lezen aan de bobbel in mijn rubberbroek. Zonder enig voorspel hadden we vrijwel direct heftige seks, mijn penis langs het pijpje van mijn rubberbroekje naar binnen door het pijpje van haar rubberbroekje. Ze werd gek toen ik bij haar naar binnen schoof en ze kwam al klaar voordat ik nog maar een kans had gehad, even later kwam ook ik tot een geweldig orgasme waarbij ik het gevoel had dat ik haar met liters tegelijk aan het vol spuiten was. Totaal uitgeteld hebben we wel een half uur bewegingsloos naast elkaar gelegen. Marja had uit haar huwelijk wel 2 kinderen, een jongen en een meisje. Henk was 17 jaar en Jolanda was 16, toen ik Marja leerde kennen.

Beide kinderen konden goed met hun moeder opschieten en wonen ook nog thuis. Doorgaans is het reuze gezellig met zijn vieren en soms met meer als ze vrienden en vriendinnen over de vloer hebben. Door mijn ploegendienst, lagen we een keer overdag te vozen in rubber, toen Jolanda ineens thuis was gekomen. Ze heeft ons toen betrapt, terwijl we heftige seks in rubber hadden. Een bijzonder onplezierig moment, maar door Jolanda heel volwassen aangepakt. We wisten niet hoe snel we weer van elkaar af moesten komen om op de bank gaan zitten, snel mijn penis terug in het broekje, en daar zaten we te hijgen in onze rubber kleding. We hebben er uitvoerig over gesproken, Jolanda was zeer geïnteresseerd en wilde zelfs wel even voelen. Open en eerlijk zoals we met elkaar om gingen, voelde ze aan het rubberbroekje van Marja en ik zag aan de reactie van Marja dat ze ervan genoot. Temeer schrok ik van de opmerking dat Jolanda ook maar eens bij mij moest voelen, ik voelde me hierdoor wat ongemakkelijk, maar ook ik vond haar aanraking uitermate prettig. Ze stond nog steeds voor ons terwijl we op de bank zaten, maar was nu op haar knieën gaan zitten om er beter bij te kunnen.

Ik schrok toen Henk binnen kwam en ons drieën bezig zag, nog meer schrok ik toen ik zag hoe hij zijn penis uit zijn broek tevoorschijn haalde en zonder te dralen de jeans van Jolanda naar benden stroopte en vanachter bij haar naar binnen drong. Jolanda deed alsof er niet bijzonders aan de hand was en ging door met het verwennen van mijn in rubber verpakte penis. Terwijl Henk stootte ging ze gewoon door met mij verwennen. Het leek wel een orgie en in een ommezien had Henk zijn klus erop zitten en trok zijn broek weer op, ook Jolanda’s broek trok hij weer omhoog. De verbazing was op mijn gezicht af te lezen, waarop ik werd ingewijd in “hun” geheimen. Sinds de scheiding waren ze allen een stuk dichter bij elkaar gekomen, wel erg dicht naar mijn mening, maar alles met wederzijds goedvinden. Jolanda was nymfomane, bijna onverzadigbaar en Henk was een “gezonde” jongen en ze konden het altijd al goed met elkaar vinden. Uit een soort troost na de scheiding was dit zo gegroeid, dat Henk meerdere keren per dag over zijn zus “heen” ging, waarbij ze beiden genoten. Ook Marja had wel eens van de diensten van Henk gebruik gemaakt, want ze was een gezonde vrouw met ook wel eens jeuk in het kruis.

Mijn stiefdochter

Ik hoorde Marja in de badkamer toen ik mijn pyjama aantrok. Eerst een rubberbroekje, daarna de rubberen pyjamabroek en bijbehorend shirt. Ik lag net in bed, toen mijn deur openging, Marja stond in de deuropening om te vertellen dat ze naar haar werk moest, maar dat Jolanda vanochtend vrij was. Ik zei nog oké, toen Jolanda mijn kamer al binnenliep en spontaan bij mij in bed schoof. Ik was verbaasd en opgewonden tegelijk, “mama heeft geen tijd, dus kom ik je eens lekker verwennen” was haar verklaring. Onder haar shirt droeg ze het rubberbroekje wat ik even tevoren nog over het kruis van Marja had gemasseerd. Ze kwam lekker tegen me aan liggen en begon met haar hand mijn bobbel te masseren, ze dook onder het dekbed en trok mijn rubberen pyjamabroek een stuk naar beneden. Nu werd de boord van mijn rubberbroekje opengetrokken en ik voelde hoe ze mijn penis in haar mond nam. Nu was ik zo opgewonden, dat ik ook met mijn hand het rubber over haar schaamlipjes begon te masseren, met één vinger ging ik via het pijpje naar binnen om tussen haar natte lipjes te glijden. Met haar volle mond kon ik horen hoe haar ademhaling steeds zwaarder werd, totdat ze opeens verkrampte en erg nat werd, een orgasme was een feit. Ze kwam nu met haar hoofd boven het dekbed en op mij liggen. Langzaam schoof ze naar beneden en voor ik er erg in had gehad, voelde ik me bij haar naar binnen schuiven. Ze was nat en het klopte, ze begon heen en weer te schuiven alsof ze mij aan het aftrekken was met haar kutje, dit kon ik niet lang weerstaan en zo kwam ik tot een geweldig orgasme waarbij ik Jolanda flink vol spoot. Ook dan blijkt dat een rubberbroekje erg handig kan zijn, alles lekt keurig in het broekje. Ze schoof van me af, ik trok mijn pyjama recht en ben als een blok in slaap gevallen.

Toen ik wakker werd was Jolanda al naar school en ben ik eerst maar eens gaan douchen, haar gedragen rubberbroekje kon ik niet vinden. Mijn eigen rubberbroekje uitgespoeld en te drogen gehangen, dit was immers allang geen geheim meer in dit huis. Rond drie uur kwam Marja weer thuis en vroeg “lekker geslapen?” met zo’n ondertoon in haar stem, waarmee ze aangaf wat er gebeurd was. Ik beaamde dat en vroeg me af wanneer ze dit samen bekokstoofd hadden, deze rubberbroekjes uitwisseling in combinatie met dit rollenspel. Ik was nu al meer dan een jaar opgenomen binnen de familie met het volste vertrouwen wederzijds, dus naast de lasten mocht ik nu ook de lusten delen. Wel was Marja niet meer in de weer met Henk, zij was mijn exclusieve terrein, maar de seksdrive van Jolanda was dermate groot dat ik daar ook wel van mee kon “genieten”. Jolanda was pas tegen zessen weer en ik hoorde haar zeggen tegen Marja dat ze het rubberbroekje nog steeds aan had. Ook Henk kwam nu net binnen lopen, zodat we gezamenlijk aan tafel konden. Tijdens het eten zat Jolanda steeds heen en weer te schuiven, totdat Henk ineens toegreep.

Met zijn hand ging hij onder haar rokje en voelde het rubberen broekje, hij wist gelijk hoe laat het was en na het eten zag hij zijn kans schoon. Nog voor de afwas werd Jolanda voor het aanrecht geplaatst, de benen een beetje wijd en haar rokje omhoog. Zonder enig omhaal schoof Henk bij haar rubberbroekje naar binnen, je kon horen dat ze nog behoorlijk nat was van het eerdere werk. Henk stond haar af te raggen alsof het een konijn was, en ik zag de gelukzalig blik in de ogen van Jolanda. Dit was waar ze zoveel van hield veel en heftige seks op een ongedwongen manier. Haar moeder wilde alleen niet dat ze het “op straat” zou halen vanwege alle enge ziektes, dus dan liever thuis met de familie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *