Categorieën
Regenkleding Rubber

Mijn grote zus

Door John A.

Betrapt!

Op 12 jarige leeftijd woonde ik een tussenwoning samen met mijn moeder en mijn 4 jaar oudere zus. Mijn vader was een jaar eerder gestorven aan kanker, maar dit verlies had inmiddels een plaats gekregen. Ik had mijn seksuele gevoelens ontdekt en tevens een voorliefde voor het dragen op de naakte huid van mijn agu sport regenbroek met een rubberen binnenkant. Ik kreeg dan bijna direct een erectie en met enige massage volgde dan ook een zaadlozing. Met grote regelmaat herhaalde ik dit dan ook, elke dag wel een keer. Hier heb ik dan ook goede herinneringen aan. Ik kon me hiermee lekker uitleven in mijn eigen slaapkamer, zodat niemand er achter zou komen. Mijn moeder was de gehele dag aan het werk en mijn zus moest ook gewoon naar school in combinatie met werk en leerplaats.

Van een vriendje had ik een seksboekje geruild voor een stuk LEGO, dat boekje leek mij stukken interessanter en dat bleek ook zo te zijn. Gevuld met vele afbeeldingen en Nederlandse tekst heeft dit voor vele plezierige uren gezorgd in combinatie met de rubber binnenkant van mijn regenbroek. Op één dag ben ik echter onvoorzichtig geweest en wist niet dat er iemand thuis was. Gekleed in mijn regenbroek lag ik op mijn bed te bladeren door het seksboekje terwijl ik met mijn stijve piemel over de rubberen binnenkant heen en weer schurkte. De plaatjes in het boekje toonde een man een vrouw, waarbij de stijve piemel in de vrouw stak. Op andere plaatjes had de vrouw de stijve penis in haar mond. Stuk voor stuk plaatjes die mijn fantasie prikkelden en voor een grotere opwinding zorgde.

Ik ging hier zo in op dat ik niet gemerkt had dat mijn deur was opengegaan, mijn zus was thuis en had “vreemde” geluiden vernomen. Terwijl ik tot een zaadlozing kwam, hoorde ik ineens haar stem. “wat doe jij daar” ? Ik schrok en draaide me om en zag mijn zus in de deuropening staan. Ze liep langzaam op mij toe en zag toen ook het boekje liggen, waardoor ze al snel de situatie doorzag. “Jij ligt je af te trekken op geile plaatjes” “maar waarom heb je die regenbroek aan”? Ik was te geschrokken om een antwoord te geven, maar ontkennen en verbergen had geen zin meer. Terwijl ik me oprichtte kon mijn zus Debby, duidelijk de grote bobbel in de regenbroek zien om te weten dat ze gelijk had. “Wordt mijn broertje groot”? zei ze smalend. Ik kon geen woord uitbrengen en was als verdoofd. Ze kwam op de rand van het bed zitten en ik voelde haar warmte tegen mijn been aan, door de regenbroek. Mijn aflatende stijfheid herstelde zich onder invloed van haar warmte tegen mijn lichaam.

Gevoelens voor rubber en elkaar

De toename van mijn bobbel in de regenbroek ontging ook Debby niet en ze plaatste haar hand op de bobbel. Langzaam bewoog ze haar hand op en neer en ik raakte alweer opgewonden, mijn penis gleed in mijn natte rubber broek heen en weer en ik kwam alweer klaar en voelde het natter worden in mijn regenbroek. Lachend keek Debby mij, “fijn is dat hé”? Met moeite antwoordde ik “ja”. “Ik vind dat ook lekker als ik dat bij mezelf doe” zei Debby, “misschien dat jij het ook eens bij mij kunt doen”? Kordaat pakte ze mijn hand en drukte onder haar rokje tussen haar benen. Ik voelde de warmte tegen mijn hand, maar ook dat het wat vochtig aanvoelde. “Je broekje is helemaal nat” zei ik tegen Debby. “Dat komt omdat ik ook opgewonden ben geraakt, dan word ik altijd nat tussen mijn benen”. Dit was voor mij iets waar ik helemaal niets vanaf wist, maar het zou me al gauw duidelijk worden.

Debby begon me een aantal dingen uit te leggen, terwijl ze ondertussen mijn hand stevig tegen haar kruis aandrukte en een beetje steunde af en toe. Ze kon steeds moeilijker praten en pakte nu mijn hand en stopte deze in haar natte broekje. Ik kon het natte kutje voelen en Debby bewoog mijn hand steeds sneller heen en weer terwijl ze haar lichaam er tegen aandrukte. Plotseling verkrampte Debby en ik dacht dat ze pijn had, maar dit was mijn eerste keer dat ik een meisje zag klaarkomen. Het was heel anders dan bij mij, maar ik kon aan Debby zien en merken dat het heel fijn was. Haar lichaam was nu helemaal slap en ze haalde mij hand weer uit haar onderbroek en deed haar rokje weer naar beneden. “Dat is voor herhaling vatbaar”, “maar dit moet wel ons geheim blijven, dus niet verder vertellen” was haar enige commentaar. Ik kon nu mijn regenbroek gaan schoonmaken en mezelf. De regenbroek keerde ik altijd binnenste buiten, zodat ik deze makkelijker kon schoonmaken en droogmaken.

Ik was de regenbroek nog aan het drogen toen Debby de badkamer binnenstapte, in haar hand had ze ook een regenbroek. “Deze past mijn niet meer en er zit een scheur in de ene pijp” “maar je kunt er vast wel iets mee” Het was een paarskleurige regenbroek met de door mij geliefde rubberen binnenkant, dus daar kon ik wel “wat” mee. Ik heb de broek gelijk ook even schoon gemaakt en te drogen opgehangen. “Ik kan er wel een korte broek van maken” opperde Debby, “dan maakt het niets uit dat die ene pijp gescheurd is”. Gelukkig was Debby handig met de naaimachine, dus ik had er alle vertrouwen in dat dit goed ging komen. Debby zou dit  de volgende dag in orde maken. Groot was mijn verbazing, toen ik de volgende thuiskwam uit school.

Op mijn bed lag de aangepaste regenbroek, dus Debby had haar woord gehouden. Ik kon het haast niet afwachten om het broekje op mijn naakte huid te voelen. Ik had net mijn broek en onderbroek uitgetrokken, toen Debby plotseling binnen stapte. Snel deed ik mijn handen voor mijn piemel, “Ach gekkie, ik weet toch wel hoe dat er uit ziet”. “Pas nu maar snel je nieuwe broekje” Ik pakte het broekje en stapte erin, in de pijpjes had Debby zelfs rek gemaakt, zodat het broekje lekker afsloot. “Dat is tegen het lekken” zei Debby en daar had ze wel een punt.

Mijn eerste rubber broekje

Het nieuwe broekje zat lekker en mijn piemel wreef lekker tegen de rubber binnenkant. Er vormde zich al weer een behoorlijke dikke bobbel. “Broekje is goedgekeurd” was Debby’s reactie. Ze kwam dichterbij en duwde mij op mijn eigen bed. Met haar hand greep ze naar de bobbel die zich had gevormd en ze omvatte mijn stijve piemel. Langzaam bewoog ze haar hand op en neer en ik kwam bijna direct tot een zaadlozing. Ik voelde de nattigheid zich verdelen en Debby keek tevreden. “Nu is het mijn beurt en ik heb een verrassing”zei Debby. Debby had haar jeans al uitgedaan en ik moest met mijn hand in haar onderbroekje. Ik voelde direct het materiaal waar Debby het broekje voor mij van had gemaakt en was kennelijk zichtbaar verbaasd. Debby had van de broekspijpen stroken gemaakt, waarvan ze er één in haar onderbroek had gestopt.

Ik voelde de warmte van haar kutje door het materiaal heen. “Kom nou, je mag er ook wel onder voelen” zei Debby, terwijl ze haar onderbroekje openhield. Met mijn hand ging ik onder de strook en voelde nu aan de ene kant het rubber tegen mijn hand en aan de andere kant haar inmiddels behoorlijk natte kutje. Door mijn aanraking begon ze steeds zwaarder te ademen en onder aanwijzingen van Debby begon ik haar steeds meer te vingeren. Ze wilde zelfs dat ik een vinger naar binnen stak en mijn vinger gleed zonder moeite naar binnen. Zelf raakte ik hierdoor ook weer opgewonden, iets wat Debby ook niet ontging. Met haar hand ging ze mijn rubberbroekje naar binnen en ik voelde de warmte van haar hand om mijn piemel.

Terwijl ik mijn vinger in een uit bewoog, ging ze met haar hand op een neer. Beiden waren we inmiddels vervuld van opwinding en plotseling verkrampte Debby en deed ze haar benen stijf tegen elkaar aan, mijn vinger werd bijna afgekneld. “doorgaan, doorgaan” kreunde ze en ik bewoog zo goed mogelijk mijn vinger op een neer, terwijl ze helemaal nat werd en het rubber lekker heen en weer gleed tegen mijn hand. Ze was een tweede keer klaargekomen en was nu behoorlijk bezweet en nat ik haar onderbroekje. Ik trok mijn hand terug, trok de strook weer recht en deed haar onderbroekje weer recht. De blik in haar ogen was er één van een zeer tevreden persoon. Ik had mijn zus, als 12 jarige, laten klaarkomen. Debby had nog steeds haar hand in mijn rubberbroekje en hield zo mijn piemel vast. Langzaam boog ze voorover en trok mijn rubberbroekje wat op zij en voor ik wist wat er gebeurde nam ze mijn stijve piemel in haar mond. Dit had ik ook al op plaatjes in het seksboekje gezien, maar nu gebeurde het met mij. Met haar hand ging ze om mijn piemel heen, steeds op en neer. Met haar ander hand ging ze tussen mijn benen en wreef het rubberbroekje tegen mijn ballen heen en weer.

Ik kon me niet meer houden en kreeg een enorme zaadlozing in de mond van mijn grote zus. Ik schokte nog even na, maar ze bleef mijn piemel in haar mond houden, tot ik verslapte. Toen trok ze haar hoofd terug en deed mijn rubber broekje weer omhoog. Ze kwam naast me liggen en zei; “dit heb je vast wel in dat seksboekje van jou zien staan”. Ik kon alleen maar “ja” antwoordden, zo vermoeid was ik nu. Zo bleven we nog een poosje liggen zonder iets te zeggen, totdat Debby zei; “Dit mag je niet verder vertellen hoor!” “dit is ons geheim” Ik vond dat prima, als het dan nog vaker gebeurde. Nou reken maar dat dit nog vaker gebeurde!. We leken wel verslaafd en het duurde dan ook niet lang voor ik de eerste keer “echt” bij mijn zus naar binnen drong. Met grote regelmaat had Debby een rubberstrook in haar onderbroek, ook zei werd hiervan opgewonden of dat kwam door wat we samen uitvoerden. Wel moest ik er voor zorgen dat ze schoon gemaakt werden, waarbij het vaak niet kon laten om ze ook zelf in mijn onderbroek te dragen, nadat Debby dat gedaan had.

Mijn eerste “keer” in een rubber broekje

Mijn “eerste” keer was op een moment dat mijn moeder naar haar zus was voor de verjaardag en daar ook bleef slapen. Wij hadden het gehele huis voor ons tweetjes. Het begon zoals het vaker begon, met dit verschil dat Debby “voorzichtiger” te werk ging, om te voorkomen dat ik al een zaadlozing zou krijgen. Ze had me op mijn bed geduwd en was boven op me komen zitten. Ik kon de warmte door mijn rubberbroekje voelen en dat terwijl ze haar onderbroek ook nog aan had. We raakten beiden steeds meer opgewonden en helemaal toen Debby zich verder uitkleedde. Geheel naakt kwam ze weer bovenop mij zitten en wreef met haar kutje over de bobbel in mijn rubberbroekje. Ze had best wel een mooi figuur met niet al te grote borsten, ze had zo in mijn seksboekje kunnen staan. Aan haar ademhaling kon in merken dat ze erg opgewonden was en mijn broekje werd nat aan de buitenkant, waar ze met haar kutje overheen wreef.

Debby richtte zich op om mijn boord wat omlaag te trekken en mijn stijve sprong te voorschijn. Ze pakte mijn piemel beet en hield deze voor haar kutje en langzaam zakte ze naar beneden. Ik voelde mijn piemel bij haar naar binnen dringen waar het nat en warm was, bijna zoals in haar mond maar dan veel strakker. Mijn handen legde ik op haar heupen terwijl Debby langzaam op en neer bewoog. Haar ademhaling werd steeds zwaarder en ik voelde dat ik bijna klaarkwam, toen Debby’s lichaam verkrampte terwijl ze kreet gaf. Ik voelde hoe mijn piemel werd afgeknepen en zaadlozing was een feit. Debby kwam voorover en ik voelde haar borstjes terwijl ze op mij kwam liggen en vervolgens naast mij. Mijn piemel werd snel slap en was al uit Debby’s kutje geschoten. Uitgeput en lekker warm tegen elkaar aan ben ik toen in slaap gevallen. Het was zeker een uur later toen Debby mij wakker maakte om mij een plaatje te laten zien uit mijn seksboekje Het plaatje gaf weer wat wij net gedaan hadden en dat was zeker niet normaal tussen broer en zus. Bij deze ene is het echter niet gebleven, vele fijne momenten hebben we samen beleefd en gelukkig maar dat Debby al vanaf haar 14e aan de pil was. Het is ook een hele tijd ongemerkt door gegaan tot ergens vlak na mijn verjaardag waarop ik 14 was geworden. Het was op het eind van een middag en onze moeder was eerder thuis gekomen en heeft ons toen betrapt. Wij waren geschrokken en mijn moeder ook, maar ze heeft er verder geen punt van gemaakt. Wel heeft ze ons op het hart gedrukt, dat we het niet aan anderen zouden vertellen, omdat het “verboden” was om tussen broer en zus seks te hebben.

Er was nu ook een last van ons afgevallen, we waren niet langer genoodzaakt alles in het geniep te doen en we hoefden niet langer bang te zijn dat we ontdekt zouden worden. Onze in keren seks werden dan ook alleen maar meer, vrijwel dagelijks en met regelmaat sliep ik bij mijn zus op haar kamer in haar bed. Dit veranderde pas toen ik bijna 16 jaar oud was en een vriendinnetje kreeg. Ik vond dat ik vreemd ging met mijn zus en dat ik mijn vriendin bedroog, ondanks dat we in het begin geen seks met elkaar hadden. Ik durfde haar niet te vertellen dat graag een rubberbroekje droeg om in klaar te komen of tijdens de seks. Bij mijn zus had ik geen enkele schaamte maar bij mijn vriendin wel. Als mijn vriendin bij ons thuis was, zag ik Debby wel eens kijken met een blik alsof ze jaloers was. Toch konden ze het samen wel goed vinden en kletsten samen ook heel wat af. Soms was Joyce al bij ons thuis, als ik er nog niet was en dan waren ze samen zwaar aan de klets. Waarom Debby geen vriend had, was mij eigenlijk niet duidelijk, het was toch best een lekkere meid. Debby probeerde nog regelmatig mij te “verleiden” door in de ochtend bij mij in bed te schuiven en aan mijn ochtend erectie te voelen. Ik had dan grote moeite om hierin niet mee te gaan, iets wat ook niet altijd is gelukt. Een ontknoping kwam op een middag toen ik thuiskwam uit school. Debby was thuis en ik zou mijn vriendin even later thuis ontmoeten, nadat ze eerst nog even langs haar huis geweest was.

Een sluw plan

Debby zat ik de woonkamer en vroeg of ik ook een kopje thee wilde. Dat wilde ik wel en ze liep naar de keuken om in te schenken. Ze had een kort spijkerrokje aan en terwijl ze liep hoorde ik een apart geluid, maar schonk er niet al te veel aandacht aan. Ik ging zitten en Debby gaf me mijn beker met thee en ging tegenover mij zitten. Terwijl ik mijn thee dronk schoof Debby wat naar voren op bank, waardoor haar toch al korte rokje omhoog kroop. Ik schrok, wat had ze daar nu aan? Debby zag de verwondering op mijn gezicht en zei “dit is een echt rubber broekje, heb ik besteld via de post” Debby ging staan en hield haar rokje omhoog, zodat ik goed zicht had op haar rubber boekje. Het was een broekje van enigszins doorzichtig rubber en plakte aan haar naakte huid. Ik kon zien hoe het rubber tussen haar benen door aan haar natte kutje vast kleefde. Debby benadrukte dit nog even door met haar hand er overheen te wrijven. Ik was op slag enorm opgewonden en werd als een magneet naar Debby toegetrokken. Het was voor mij niet langer mogelijk weerstand te bieden en Debby had dat wel door. Terwijl ik voor haar stond pakte ze mijn hand en drukte dit in haar kruis en direct daarop knoopte ze mijn broek los. Mijn erectie was bijna pijnlijk en voor ik het wist had Debby mijn broek naar beneden gevolg door mijn onderbroek. “je bent al voorbereid zie ik” terwijl ze wijst op de rubber strook in mijn onderbroek. Ze kwam tegen me aan staan en ik voelde met mijn stijve penis een rubberen broekje van Debby.

“Houd je niet in” zei ze en terwijl ze het pijpje opzij houdt duwt ze mijn penis bij haar naar binnen. Ik was zo opgewonden dat ik geen weerstand kon bieden en alles om me heen vergat. We zijn op de vloer beland en ik heb me gewoon klaar liggen raggen in Debby terwijl ze het uitschreeuwde van genot. “ga door, ga door” bleef ze maar roepen en ik kwam binnen de kortste keren klaar en spoot ik me in haar klaar. Uitgeput viel ik van haar af en Debby hielp zichzelf nog even. Daar lag ik uitgeput en met een gigantisch schuldgevoel door het “vreemdgaan”. Toen ook Debby tot een orgasme was gekomen zei ze “ik wist wel dat je dit broekje niet zou kunnen weerstaan” “nou dat heb je wel bewezen, het was heerlijk”. Ik was verstomd en zag hoe Debby het broekje door haar natte kruis heen wreef. De hoeveelheid zaad had er een lekkere kleffe boel van gemaakt en terwijl ze lag lekte haar kutje langzaam leeg in het rubberen broekje.

Ik kwam weer wat tot mijn positieven, toen ik plotseling de deurbel hoorde. Ik schrok en zocht snel mijn onderbroek en jeans op en probeerde dit zo goed als het ging aan te trekken. Ik rende de hal in en daar stond Joyce voor de voordeur. Ik liet haar binnen. Zonder haar jas op te hangen liep ze door naar de woonkamer, ik kon haar niet meer tegen houden. “Zo te zien is het gelukt” zei Joyce tegen Debby. Debby lag nog wijdbeens op de grond in haar zichtbaar natte rubberen broekje. Joyce liep op Debby toe en bukte tussen haar benen. Ik was verrast toen ik zag dat Joyce haar hand over het rubber streelde en met haar hand over Debby’s ingepakte kutje begon te wrijven. Ik was sprakeloos terwijl ik stond toe te kijken. De ademhaling van Debby was een duidelijk signaal voor wat er nu aan de hand was. Joyce zat mijn grote zus op te vrijen in haar rubberen broekje.

Debby begon met haar handen naar Joyce te “graaien” en al snel was de jas en de trui al uit. Nu werd aan Joyce haar broek getrokken en mijn verbazing werd nog groter toen ik zag dat onder de jeans van Joyce ook een rubber broekje tevoorschijn kwam. Er begon mij nu iets duidelijk te worden, dit was allemaal in scene gezet. Debby en Joyce gingen ondertussen verder en Joyce voelde in het rubber broekje van Debby, “lekker natte bende, spuiten kan hij wel goed” zei Joyce. “Nou reken maar, nooit geen klagen gehad” was Debby haar antwoord. Ook Joyce haar ademhaling werd nu steeds zwaarder en ik zag nu hoe ze met haar onderlichaam over dat van Debby heen en weer begon te schuiven. Het leek wel alsof ze aan het vrijen waren. Dit schouwspel liet ook mij niet onberoerd, maar Debby en Joyce hadden slechts nog oog voor elkaar. Handen graaien, zuchten en steunen en heen en weer schuiven, gevolgd door een tweetal kreten, waaruit ik kon opmaken dat ze elkaar bevredigd hadden.

Eenmaal een beetje bijgekomen, zaten Debby en Joyce naast elkaar op de bank en werd mij alles verteld. Achter mijn rug om had Debby van alles besproken met Joyce en daar was ook mijn voorliefde voor rubberen broekje ter sprake gekomen, maar ook dat ik het niet durfde te vertellen. Ook had Debby openlijk toegeven dat zij regelmatig seks mij had in een rubberen broekje. Samen hadden ze toen het plan opgevat voor deze aanpak. Via een advertentie in een seksboekje hadden ze bij Kunzmann in Duitsland 2 rubberen broekjes besteld. Een broekje voor Debby en een broekje voor mij, die ze mij op een speciale manier wilden geven. Nou daar waren ze wel goed in geslaagd. Nu bleek ook de biseksuele voorkeur van Debby, een reden waarom ze niet echt achter een vriend aanzat, maar meer behoefte had aan een vriendin. Uitgerekend mijn vriendin!

Ik kon mijn ogen nauwelijks van de twee meiden in hun rubberen broekjes afhouden terwijl ze daar naast elkaar zaten. Joyce stond op een gegeven moment op en trok haar rubberen broekje naar beneden. Ik moest dit natte broekje nu maar aantrekken, uiteindelijk was dit broekje voor mij bedoeld. Een aparte situatie was er ontstaan, waarbij we wederzijds elkaar moesten gaan delen. Voor mij was echter het belangrijkste dat ik mij verder kon uitleven in mijn rubberen broekje, zelfs nog beter, ik mocht ook de rubberen broekjes delen met Debby en Joyce. Aan deze situatie kwam een eind toen ik mijn opleiding had afgerond en een baan kreeg. Om niet teveel te hoeven reizen ben ik toen verhuisd en ook gelijk gaan samen wonen met Joyce. We konden een mooie ruime woning huren aan de rand van een klein dorp op korte reistijd van mijn werk. Regelmatig kwam Debby ons opzoeken in de weekenden en ik hoef niet te vertellen wat er dan gebeurde. Deze situatie veranderde toen Debby een andere baan kreeg en ze vroeg of ze bij ons kon inwonen.

Joyce en ik hebben best wel even getwijfeld, maar met een paar goede afspraken is dit uiteindelijk toch gebeurd. We laten elkaar vrij en tevens gaan we af en toe innig met elkaar om, zelf als Debby af en toe een vriendin meeneemt is dit geen probleem. Ik ben een tevreden man te midden van twee fantastische vrouwen en ik kan me seksueel uitleven in mijn steeds omvangrijker wordende verzameling rubberbroekjes. En ook al deelt Joyce niet mijn gevoelens voor rubber, het stoort haar niet en regelmatig draagt ze voor mij een rubber broekje om me te verleiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.