Categorieën
ABDL Plasticbroek

Luiers en plasticbroekjes (7)

DoorAnoniem01

De Luieropname

luier in plasticbroek

Het laat me maar niet los: Frida en Diana die yoghurt in mijn luier gieten. Ik kruip in mijn gedachten keer op keer op dat plastic plaszeil achter die luierbal aan in mijn luier en plastic broekje vol yoghurt. Heerlijk was dat. Ik geloof dat mama een nieuwe afspraak gemaakt heeft bij Suzanne, die de Luier-en Plastic broekjestherapie verzorgt.

plasticbroek

Ik zie haar nog voor me: een leren pakje aan met haar borsten er bovenuit. En dan Cynthia met haar leren slipje en leren bh-tje, bij wie ik even later klaar mocht komen op haar leren jurkje. Ik zie nog dat bordje aan de deur: Het Luierparadijs; Instituut voor Luiertherapie aan Volwassenen (ILV). Ik had het toen maar in een flits gezien, maar het was pas later tot mij doorgedrongen. Mama heeft het allemaal voor mij geregeld. Vanmorgen heeft ze me wakker gemaakt met een zoen en een streling over mijn plastic broekje. Ze heeft me, zoals we de laatste maanden helemaal gewend zijn, een schone luier met 2 plastic broekjes om gedaan. Als ik dan in mijn luier en plastic broekjes klaar lig op bed, kijkt ze mij lachend aan met haar bh-bandjes omlaag. Ik weet al wat er komen gaat: voor we misschien wel weggaan, mag ik eerst lekker aan haar borst. Ze is een lieve mama! Ik geniet enorm van al die luiers en plastic broekjes en haar babyverzorging! Ik mag in huis elke dag gewoon in mijn luier en plastic broekjes rondlopen of -kruipen. Ik mag me als een baby gedragen. Ik roep soms: “Mama! mama!” Ze geeft vaak antwoord: “Ja lieverd! lieve lieve baby! mama komt zo hoor!; kom maar bij mama! mama zal je lekker even een schone luier om doen hoor! met een lekker plastic broekje.” Zo gaat het dagelijks. Als tante Bianca, mama’s zus, of een vriendin langskomt, kan ik gewoon in mijn luier en plastic broekjes in de kamer blijven. Mama heeft zelfs een box neergezet, waar ik soms in zit. Haar zus en vriendinnen spelen het spel graag geil mee. “Lieverd”, begint mama als ze mij heeft aangekleed, “we gaan vandaag weer naar Suzanne, weet je nog? Die mevrouw die je vorige week luiertherapie heeft gegeven. Je gaat nu een hele week naar die mevrouw toe.

Mama komt dan een paar keer kijken hoe het met je gaat hoor.” Ik schrik toch wel een beetje dat ik een hele week bij mama weg ben. Gelukkig is Suzanne ook heel aardig en geil en krijg ik daar voldoende plastic broekjes en luiers om. Samen met mama en een luiertas ga ik naar Suzanne toe. Een andere dame doet de deur open en zegt: “Kleed hem maar even uit; alleen zijn luier en plastic broekje aanhouden hoor; dan mogen jullie hier gaan zitten. In de wachtruimte zie ik een afbeelding van een plastic broekje met grote letters op de muur. Ik vind het heerlijk om naar te kijken.

Plastic broekjes zijn zo fijn en moeten er dus dagelijks zijn

Met grote letters staat voor de afbeelding van een close-up van een plastic broekje: “Plastic broekjes zijn zo fijn en moeten er dus dagelijks zijn! Ik zit in alleen mijn luier en plastic broekjes op het plastic stoeltje naast mama. Het voelt een beetje onwennig nog, zo in mijn luier en plastic broekjes in en onbekende omgeving. Gelukkig is het er niet koud.

leren slip en laarzen

Onwillekeurig ben ik toch een beetje bang dat er een onbekende binnenkomt en mij in alleen een plastic broek ziet zitten. We hoeven niet lang te wachten. Even later komt Suzanne de ruimte binnen en neemt ons mee naar haar kamer. Net als de vorige keer heeft ze haar leren pakje met laarzen aan en komen haar borsten boven haar pakje uit. Ze trekt uitdagend aan haar leren slipje. “Dag lieve babyboy”, zegt ze tegen mij. Ik krijg meteen een lekkere tongzoen van haar. Ook mama wordt begroet. “Kom maar verder hoor.” Achter haar aan lopen we naar haar spreekkamer. “Toch maar gekozen voor een Luieropname”, zegt Suzanne. “Heel verstandig; vorige keer zag ik al dat hij zoiets zeker prettig zou vinden. Hoe is het in de tussentijd gegaan?” “Heel goed eigenlijk”, zegt mama; “hij krijgt sinds enkele maanden elke dag een luier en twee plastic broekjes om en loopt en kruipt daar thuis ook gewoon in rond. Hij krijgt een aantal keer de borst en we zorgen voor een of meerdere ontladingen per dag. Je vindt het lekker in een luier en plastic broekjes, hè lieverd?” Ik knik heel beslist, want het blijft heerlijk! “Nou, hij treft het, want ik heb Ingrid voor hem kunnen reserveren. Zij heeft veel ervaring en is heel lief.” Jullie mogen dadelijk afscheid nemen en dan breng ik hem naar de luier- en plasticruimte.” Mama pakt me vast en zoent me lang. “Dag lieverd; veel plezier! lief zijn hoor. Mama komt elke dag even op bezoek.”

Dan is mama weg. Suzanne pakt de luiertas, die eigenlijk niet nodig is, want ze hebben hier luiers en plastic broekjes in overvloed. We gaan de deur door en nog een deur aan de andere kant van de hal. Dan staan we in een brede gang met een trap. Suzanne wijst naar de trap en laat mij voorgaan. Als ik voor haar de treden omhoog ga, pakt ze mijn plastic broekje van achteren vast en wrijft erover. Bovenaan komen we in een hal met enkele deuren. Suzanne opent er een.

tafel met luiers

We komen in een behoorlijk grote ruimte. Een blonde vrouw in een lange plastic rok en een plastic blouse komt naar ons toe. “Dag lieverd, dag grote babyboy, plasticbroekenmans. Kom jij lekker bij mij. Ik ben Janneke.” Ze pakt mij vast en zoent mij. Als ik omkijk naar Suzanne, zie ik nog net dat zij Janneke een knipoog geeft. “Succes hoor”, zegt ze en weg is ze. Ik sta nu in mijn luier en plastic broekje voor een onbekende vrouw in een onbekende ruimte. Als ik rondkijk, zie ik een groot bed met een plastic plaszeil, een grote commode met stapels luiers en plastic broekjes eronder, ernaast en op de plank erboven. Ook zie ik flessen babyolie, babyzalf en babypoeder, flessen met een speen. Verderop een plastic zeil op de vloer. Een grote babybox en een groot baby wip-stoeltje, twee banken en een salontafel. “Kom maar eens even liggen”, zegt Janneke. Ze leidt mij naar het grote bed met het plaszeil. Ik krijg een pyjamajasje aan en een plastic kapje over mijn hoofd. Janneke doet mijn plastic broekje uit en mijn luier af. Ze heeft, toen ik ging liggen, haar lange rok onder mij uitgespreid, zodat ik op haar plastic rok lig. Ze is tussen mijn benen op haar knieën gaan zitten. Met zorg doet ze mij een schone luier om. Er overheen krijg ik een plastic luier.

Ze praat zacht en lief tegen mij: “Zo lieve baby; lekker een schone luier hè. Je krijgt van mij heel vaak een schone luier om hoor en natuurlijk ook altijd een plastic luier of een plastic broekje. Dat is fijn hè?” Ik knik. Die Ingrid is ook een lieve meid zeg! Als ze mij de luier en plastic luier heeft omgedaan, helpt ze mij overeind. Ik zit vlak tegen haar aan op haar lange plastic rok. Ik voel haar stevige borsten onder haar plastic blouse. Als ik met m’n hand toevallig tegen haar borsten kom, lacht ze naar mij. “Toe maar! dat mag wel!”, zegt ze zacht. Oohh wat heerlijk. Het blijft maar lekker. Ik heb inmiddels al zoveel mooie borsten gezien en mogen voelen en zelfs aan mogen zuigen: die van mama, tante Bianca, buurvrouw Margreet zijn wel het lekkerst. Ik kan zien dat Janneke onder haar plastic blouse een plastic bh om heeft. Ik mag haar borsten door het plastic voelen. Wat lekker! Janneke wrijft over mijn plasser, die inmiddels allang stijf staat in mijn luier. “Ach, lieverdje, heb je zo’n strakke plasser dan” zegt Janneke. “Zal tante Janneke daar eens even wat aan doen?” De plastic broek die ik nog maar net aan heb, wordt weer omlaag getrokken. Janneke doet ook mijn luier weer af. Dan pakt ze mijn plasser in haar hand. Haar gezicht komt dicht bij mijn plasser. Ze streelt mijn plasser.

Ondertussen lig ik op haar weid uitgespreide plastic rok, waarop allerlei figuurtjes afgebeeld staan. Dan krijg ik een kus op mijn plasser. Het voelt heerlijk! Janneke streelt heel teder over mijn plasser, terwijl ze in haar plastic rok tussen mijn benen zit. Dan trekt ze haar plastic blouse uit en wrijft ermee over mijn plasser. “Ach, wat lekker hè, babyboy! tante Janneke zal jou eens lekker verwennen hoor! rustig maar! we hebben alle tijd. Ze masseert maar door. “Jij mag lekker bij mij blijven hè; dan ben je voor een poosje mijn baby. En dan krijg je van mij luiertjes en veel plastic broekjes om! dat is fijn he. Lekker veel plastic om je plassertje. Dan mag jij straks eens laten zien dat jij een grote baby bent en een dikke plas in het plastic doen. Heb je tante Janneke’s rok gezien. Zal ik je die ook eens laten voelen over je plasser? Kom maar eens even rechtop zitten. Janneke laat mij op mijn knieën zitten. Met een gedeelte van haar plastic rok pakt ze mijn plasser vast. “Ja!aahhh! dat is lekker hè; ja! dat wist ik wel! lieverdje toch! Wil je lekker even een dikke plas doen! ja hè! Toe maar schat.” Janneke zit er zelf ook bij te hijgen. Ze masseert mijn plasser nu wat heftiger. “Jaaahhh! babyboy!. Toe maar! plas maar in tante Janneke’s plastic rok! ja! toe maar!. Aahhhh. In haar plastic rok en haar plastic bh ziet ze er lief en onweerstaanbaar uit. “Toe maar!. Doe maar lekker een dikke plas bij Janneke! jaahhh!.” Ik kom heel dicht bij een hoogtepunt. Ik sla mijn armen om haar hals. “Oohhhh jaahhhh! Jannekeehhhh. Met hevige schokken kom ik in haar plastic rok in haar handen klaar. Het vocht spuit met kracht in haar plastic rok. “Oochh! schatje! goed zo! goed zo hoor! kom maar bij Janneke. Ik heb ’t niet meer: “Oohhh Janneke.” Dan krijg ik een lange tongzoen. “Goed zo manneke; dat was een mooie grote dikke plas he! Dat vindt Janneke fijn hoor.” We blijven een tijd zo tegen elkaar aan zitten. Hoe ze het doet, kan ik niet zien, maar opeens heeft ze haar lange plastic rok niet meer aan, terwijl ik er nog wel op lig. Ze heeft alleen nog een kort plastic rokje aan. Ook heeft ze haar plastic blouse weer aan en nog een open plastic jasje. Naast het bed zie ik pakken luiers staan. Het lijkt wel of hier overal luiers en plastic broekjes klaarstaan en liggen. Janneke maakt mijn plassergebied schoon, smeert alles in met de speciale babyzalf en dan krijg ik een inlegluier en een plastic luier om. Met zorg maakt Janneke de drukknoopjes dicht. Ik vind het heerlijk om zo verzorgd te worden.

Ik weet dat ik over niet al te lange tijd opnieuw tot een hoogtepunt kan komen. Daarvoor zorgt die zalf en ook als ik ongetwijfeld straks de fles krijg. Als Janneke alle drukknoopjes van mijn plastic luier dicht heeft gedaan, waarmee ze volgens mij toch wat langer bezig is geweest dan mama zou doen, pakt ze mijn hand. “Kom eens onder mijn plastic rokje kijken, zegt ze dan. Janneke komt vlak boven mijn gezicht zitten. Ik kan zo onder haar plastic rokje kijken. Wat ik dan zie, beneemt me mijn adem. Ze heeft geen plastic broekje of zo aan, maar ik kan zo haar kutje zien. Ze legt mijn hand er tegenaan. “Toe maar”, zegt ze, “wrijf maar; dat vindt Janneke lekker.” Niet alleen Janneke vindt het lekker; ik zeker ook! Ik wrijf over haar kutje. “Kom ook eens met je tong”, zegt ze dan. Ik probeer het. Ik hoor haar kreunen boven mij. “Ja! oohhh! toe maar! toe maar babyboy!. Lik me maar.” Ik lik! en lik! en ga met twee vingers in haar kutje. “Oohhh oohhhh!. Jaahhhh!..aahhhhhhhh. Dan zie ik vocht uit haar kutje stromen. Janneke is lekker klaargekomen. “Och jonkie toch!. Dat was nog es lekker hè?” Ik ben het helemaal met haar eens.

“Zal Janneke jou nu eens lekker de fles geven! ja hè!” Als Janneke opstaat en even later weer terugkomt, heeft ze zich helemaal uitgekleed en in haar hand heeft ze een kan met melk.Janneke heeft lekkere melk voor jou.” Dan zie ik hoe Janneke de melk uit de kan in een babyfles met speen doet. Kennelijk heeft ze de melk al iets opgewarmd! of zou die koud zijn? Ik ben benieuwd. Er zat behoorlijk wat melk in die kan. Janneke neemt me in haar armen en trekt mijn gezicht tegen haar blote borst. Meteen duwt ze de speen van de fles in mijn mond. Oei, wat lekker zeg! Ik zie haar lieve en lachende gezicht vlak boven mij. Kennelijk geniet ze er zelf ook erg van. Rustig aan. We hebben de tijd. Straks krijg je ook weer een schone luier van me. Alweer, denk ik. Ik heb deze inlegluier met plastic luier nog geen kwartier om. Het gaat hier maar door. Ik krijg een soort van overdosis luiers en plastic broekjes. Dat zal de bedoeling wel zijn.

Borst

Na een poosje is de melk in de fles helemaal op. “Kom maar op het bed”, zegt ze. Daar ligt al een schone luier voor mij klaar. Alleen het zien van zo’n nieuw opgevouwen luier windt mij al op. Ik vind het heerlijk! Even verderop zie ik ook een plastic broekje klaarliggen. Vooral het elastiek aan de randen windt mij op. “Ga maar lekker liggen hoor, babyboy; dan zal Janneke jou eens even lekker een schone luier en een plastic broekje omdoen.” Ik lig met mijn rug en bips lekker op het koude plaszeiltje. Nou ja, plaszeilTJE! het bedekt het gehele bed, dus zeg maar rustig: plaszeil. Toch klinkt “plaszeiltje” mij opwindender in de oren. Als ik gewoontegetrouw een bruggetje maak, schuift Janneke handig een schone luier onder mijn bips. Ik kijk naar haar lieve gezicht; ze lacht naar mij. “Ben jij zo’n lieve grote geile baby! ja hè”, zegt ze. Onderwijl heeft ze een lik speciale babyzalf uit de pot genomen en smeert ze mijn hele plassergebied in. Ik vind het fijn als ze dat doet. Ze doet het met veel gevoel. Als ze klaar is, vouwt ze de luier over mijn plasser heen. Ook dat vind ik altijd een heerlijk gevoel. Ze doet de plakstrips aan de voorkant dicht. Met alleen een plastic slab en een luier lig ik nu op het grote roze plaszeil. Ik geniet enorm! Wat is dit toch heerlijk. Ik zou nooit meer anders willen. Janneke heeft een schoon plastic broekje in haar handen. Alleen het zien van een plastic broekje windt mij al op! Ze vouwt dit zorgvuldig open, zich ervan bewust dat dit mij opwindt. “Beentje in het plastic broekje…; andere beentje ook in het plastic broekje! dan het plastic broekje omhoog! bips omhoog! en dan het plastic broekje lekker over je luier. Iedere keer geniet ik weer van een moment als dit. Al enkele maanden krijg ik elke dag een heel aantal keren een luier en twee plastic broekjes om van mama. Ook nu krijg ik van Janneke een tweede plastic broekje om en mag ik nogmaals van het ritueel genieten: “Nog een keer beentje in het plastic broekje!.” Het is geweldig. Janneke doet haar plastic blouse uit en komt weer naar mij toe. “Kom maar lekker aan Janneke’s borst hoor. Ze heeft ook al een fles klaarstaan. Daarin zit natuurlijk weer speciale melk. Janneke neemt mij op schoot en ik lig in haar arm.

plasticbroek met druknoopjes

“Kom maar, lieve grote baby”, zegt ze. Ze draait mijn hoofd in de richting van haar borst en ik kan lekker aan haar tepel likken. “Toe maar; sabbel maar lekker aan Janneke’s borst hoor.” Ik lig daar heel rustig met mijn hoofd tegen haar borst. Mijn lippen omsluiten haar tepel. Die voel ik een beetje verder in mijn mond komen. Als ik mijn hoofd even van haar borst af draai en naar boven kijk, zie ik haar lief lachende gezicht. “Is dat lekker, lieverd! ja hè; zo lekker in je luier en je plastic broekjes aan mijn borst hè! sabbel maar lekker hoor. Janneke heeft zo voor jou ook nog lekkere melk in de fles hoor.” Voor mijn gevoel lig ik uren in aan Janneke’s borst te sabbelen. Na een tijdje mag ik even omdraaien om aan haar andere borst te sabbelen. Het is heerlijk: opwindend en rustgevend tegelijkertijd. Janneke streelt zachtjes door mijn haar. Ze stopt haar hand in mijn plastic broekje; dan in mijn luier. Ze streelt mijn plasser, die al lang weer in de houding staat. (die zalf werkt uitstekend). Terwijl ik aan haar borst sabbel, masseert ze mijn plasser. Dan krijg ik de fles, maar ze masseert mijn plasser opnieuw, maar nu heviger. Als de fles bijna leeg is, voel ik een nieuwe ontlading dichterbij komen. Janneke zet de fles weg en masseert nu met vlugge bewegingen. Dan:”! oohhhh!. Jannekeehhhh.”; kom ik opnieuw heerlijk klaar. “Goed zo! goed zo lieve grote baby”, zegt Janneke. Ze lacht lief naar me en ik krijg een lekkere lange tongzoen van haar. Dan legt ze me weer plat op het plaszeil en trekt ze mijn plastic broekjes uit en doet ook mijn luier af. Ze maakt me schoon en pakt een schone luier. Het is ongelooflijk. Deze luier heb ik nog geen kwartiertje om gehad en nu krijg ik alweer een volgende schone luier! en niet te vergeten: twee nieuwe schone plastic broekjes. Ik vind het heerlijk en geniet enorm. Janneke legt de schone luier onder mijn bips, smeert mijn plasser weer in met de speciale babyzalf, plakt mijn luier dicht. Daarna krijg ik een plastic broekje om. “Blijf maar lekker even hier op het plaszeiltje liggen hoor, schat”, zegt Janneke. Ze loopt even weg van het bed, zie ik. Ondertussen rol ik wat heen en weer op dat lekkere koele plaszeiltje.

strikslip van plastic

Na een poosje komt Janneke weer terug. Ze heeft zich omgekleed. Nu draagt ze een doorzichtige plastic rok, zonder slipje eronder, zwarte plastic laarzen tot over de knie en een plastic shirtje, dat niet echt een shirtje is, maar ook geen bh-tje. In haar hand heeft ze een blauw kieltje dat ze over mijn hoofd aantrekt. Het is natuurlijk van plastic. Ook krijg ik blauwe plastic slofjes en blauwe plastic wanten aan. Bovendien doet ze mij een plastic broekje met babyprint over mijn hoofd. “Kom maar eens even op je knieën zitten en buig voorover”, zegt ze. Aan de kant van mijn bips begint ze te trekken aan mijn luier. Ze trekt omhoog, waardoor ik de luier aan mijn voorkant goed voel. Dat voelt lekker. Ze trekt weer omlaag. Ik voel de luier ruimte krijgen tussen mijn benen. Het is zeker een speciale massage. “Wat heb jij een lekkere luier om! wat een lekkere luier!lekkere luier! luier”, zegt ze. Ik vind het al lekker om te horen. “En een nog lekkerder dan lekker plastic broekje!. Plastic broekje.” Ze trekt mijn plastic broekje iets omlaag. Dan voel ik dat ze mijn luier aan de voorkant lostrekt aan de plakstrips.

Langzaam trekt ze mijn luier uit mijn plastic broekje. Ik voel de luier langs mijn plasser gaan; dat voelt heerlijk. Meteen voel ik het koele plastic van mijn plastic broekje aan mijn plasser. Ik kan niet meer uitbrengen dan: “Uhhhuhh..uh.”; zo lekker voelt dat. “Ja lieverd, dit moet even, hoor.”, zegt Janneke. “Kom maar eens even overeind.” Ze helpt me rechtop te komen. Dan voelt ze door het plastic broekje aan mijn plasser. Die staat inmiddels weer mooi in het gelid. Ik voel alweer spanning opkomen. Nu pas zie ik dat Janneke haar haar nu los heeft hangen. Ze ziet er geweldig mooi uit! Lekker zo in haar plastic rok. Janneke masseert mijn plasser. “Je vindt het wel lekker hè, zo in alleen een plastic broekje”, zegt ze. Ik knik. Janneke masseert lekker verder. “Zou je wel een lekkere dikke plas in je plastic broekje willen doen! zo lekker in je plastic broekje!; doe maar een lekkere plas voor Janneke in je plastic broekje. Je mag lekker in je plastic broekje plassen hoor! toe maar plas maar in je plastic broekje.”Janneke blijft maar herhalen, terwijl ze blijft masseren. Ik lig daar op het plaszeiltje in mijn plastic broekje en een blauw plastic jasje, terwijl Janneke mij binnen de kortste keren opnieuw naar een hoogtepunt masseert. “Ja, toe maar manneke! plas maar manneke! plassss maar in je plassstic broekje! plas maar lekker vol! plas je plastic broekje maar helemaal vol! voor Janneke.””Jaahh, oohhh jahhhh! ohhhh Jannnneke! jaahahajahhhh!” Ik spuit zomaar in mijn plastic broekje. Ik spuit met kracht! en spuit nog eens; ik blijf maar spuiten. Ik hoor het tegen het plastic spuiten. “Och lieverdje toch! kom maar! plas maar in je plastic broekje hoor! goed zo.” Ik spuit nog meer. Zoveel heb ik bij mijn weten nog nooit gespoten. Ik voel me meer dan leeg. En mijn plastic broekje zit echt helemaal vol. Het plakt lekker! aan de voorkant! aan de achterkant! tussen mijn benen!. Ja overal in mijn plastic broekje. Lekker rondom. “Goed zo, lieve baby. Goed gedaan hoor. Zal Janneke jou dan maar even een schone luier omdoen! ; ja hè! ja hè!”

Dan trekt Janneke mijn volgeplaste plastic broekje uit en maakt mij met veel babydoekjes schoon. Ze pakt een schone luier, die hier echt overal te vinden zijn. Naast het bed staan hele pakken luiers en op de plank boven de commode liggen ook stapels luiers en plastic broekjes, terwijl er in de kastjes en kasten verderop ook nog pakken en stapels luiers en plastic broekjes te vinden zijn. Als ik als vanzelf een bruggetje maak, schuift Janneke een schone luier onder mijn bips. Met haar zachte handen smeert ze weer speciale babyzalf op mijn plasser en het gebied er omheen. Ze doet dat met aandacht en passie; ik vind het heerlijk! Dan vouwt ze de luier over mijn plasser en plakt die aan de voorkant dicht met de plakstrips. Ze pakt een schoon plastic broekje en schuift die over mijn benen. Ik maak weer even een bruggetje, zodat Janneke het plastic broekje over de luier kan trekken. Na het eerste, volgt natuurlijk het tweede plastic broekje. Het zit weer heerlijk! Tevreden geeft ze een zacht klapje op mijn plastic broekje. “Zo manneke, kom nog maar eens even bij Janneke aan de borst.” Janneke neemt me mee naar de bank en legt mijn hoofd in haar arm aan haar borst. Wonderlijk genoeg heeft ze meteen ook al een fles melk bij zich staan.

Ik blijf een hele poos in mijn luier en plastic broekjes op Janneke’s schoot aan haar borsten sabbelen. Ik vind het heerlijk. Maar dan vindt Janneke het genoeg. Ze zet me rechtop op haar schoot, terwijl ik haar aankijk. Ze geeft zachte klapjes op mijn plastic broekjes. Een boertje blijft uit, maar ik vind het heel prettig. Zeker als ik een lekkere tongzoen van haar krijg! en dan nog eens ! en dan nog een heel lange; hè, wat lekker! “Janneke gaat jou even lekker in bedje leggen”, zegt ze dan. “Kom maar!” Janneke laat me van haar schoot af gaan en pakt me bij de hand vast. We gaan een deur door en dan zie ik een gewoon groot tweepersoons bed. Zou dat het bed zijn dat ze bedoelt, vraag ik me af. Als Janneke het dekbed openslaat, zie ik dat een groot plaszeil het gehele bed bedekt. “Kom maar liggen, lieve babyboy”, zegt ze. Ik ga op het grote plaszeil liggen. “Luister eens”, zegt Janneke, als je straks een plasje moet doen, dan mag je dat gewoon in je luier doen hoor. Je luier vangt alle plasjes op en dan heb je ook nog twee plastic broekjes aan; die houden de plasjes wel tegen. Op het bed ligt ook nog eens een plaszeiltje; dat voel je wel hè? Janneke komt straks nog even bij je kijken hoor.” Ze dekt mij toe. Ik krijg nog een lekkere zoen van haar.

Dan draait ze zich om en gaat de kamer uit; de deur laat ze op een kier. Daar lig ik dan! in een vreemd bed! in een onbekend huis! met een luier om en twee plastic broekjes aan op een groot plaszeil. Ik moet zeggen dat ik het wel opwindend vind. Hoewel ik probeer te gaan slapen, zorgt de opwinding ervoor dat ik juist wakker blijf. Hoe het dan toch nog komt, weet ik niet, maar kennelijk ben ik toch wat ingedommeld. In de kamer is het redelijk donker, maar ik heb het gevoel dat het toch nog gewoon dag is of misschien al wel avond. Is het een droom of echt? Gaat de deur echt open? Hoor ik iemand tot dicht bij het bed komen? Is het Janneke? Ja, het is Janneke. Ze fluistert: “Heb je al een plasje in je luiertje gedaan lieverd? Zal Janneke jou eens even helpen?” Ik voel hoe ze het dekbed openslaat en met haar hand in mijn plastic broekjes en mijn luier gaat. “Nog geen plasje in je luiertje hè? Lukt het niet? Kom maar schatje.” Dan voel ik iets hards langs mijn been mijn plastic broekjes in gaan. Meteen voel ik dat mijn luier nat wordt. Janneke spuit water in mijn luier. Ze slaat het dekbed weer dicht en gaat de kamer uit. Ik lig nu in een flink natte luier op het plaszeil in bed.

plasticbroek

Na een poosje voel ik dat ik moet plassen. Wat had Janneke gezegd? Ik mocht gewoon in mijn luier plassen. Omdat mijn plasser nu iets minder stijf staat, komt de plas naar buiten en kan ik echt in mijn luier plassen. Ik vind het een sensationeel gevoel. Ik plas echt in mijn luier. Ik gebruik mijn luier nu echt waarvoor die is bestemd. Mijn luier wordt nog natter dan die al is. Het voelt heerlijk om mijn plas zomaar in mijn luier te laten lopen. Natuurlijk heb ik dit in de afgelopen tijd al vaker gedaan, want van mama krijg ik al heel lang elke dag een luier en plastic broekjes om. Maar toch voelt het opnieuw sensationeel. Misschien komt het wel omdat ik nu in een onbekende situatie ben en ik verwacht dat Janneke mij straks een schone luier om komt doen. Even later gebeurt dat ook. “Dag lieverd. En! heb je al een plasje in je luiertje gedaan? Laat Janneke eens voelen.” Janneke gaat met haar vingers tussen mijn benen in mijn luier. “Jaah”, roept ze uit, “goed zo babyboy; je hebt lekker in je luier geplast. Janneke zal jou eens lekker een schone luier en een plastic broekje omdoen hoor. Kom maar! kom maar eens op de commode liggen.” Janneke helpt me uit het ledikant en even later lig ik op het plastic aankleedkussen. Ze trekt mijn plastic broekjes een voor een uit. Ze zijn een heel klein beetje nat aan de beenelastieken, maar verder droog. Dan trekt ze de plakstrips van mijn luier los. “Ach, lieverdje toch! heb je zo in je luiertje geplast? Kom maar bij Janneke hoor. Ik zal jou eens lekker verschonen.”

lakleer body met laarzen

Janneke doet mijn luier af. Het voelt opeens koud aan mijn piemel. Janneke maakt die schoon met babydoekjes. Ze ruiken lekker. Dan smeert ze hem in met babyolie. Oei, wat doet ze dat lekker! Ze pakt een schone luier en legt die onder mijn bips. Handig vouwt ze hem dicht en plakt de strips dicht. Meteen daarna krijg ik gewoontegetrouw 2 plastic broekjes aan. Het voelt opnieuw heerlijk! Ik krijg een wit t-shirt aan en witte sokken; eigenlijk de kleding waarin ik thuis ook altijd door het huis loop of kruip. “Mama komt jou zo weer halen”, zegt Janneke. Als ze ziet dat ik eerst blij en daarna toch ook wat teleurgesteld kijk, zegt ze: “Oooh ik zie het al; wou je zo graag bij Janneke blijven dan?” Ik knik een beetje bedremmeld, maar bedenk dat het bij mama ook altijd fijn is. Ik krijg van mama toch ook elke dag en nacht een luier en plastic broekjes om! Janneke helpt me van de commode af en doet de deur open. Even later sta ik in mijn plastic broekje in de gang. “Dag”, zegt ze; “Je bent een lieve baby hoor; tot de volgende keer.” Ze houdt een andere deur voor mij open.

Als ik in mijn plastic broekje binnenstap, zie ik Suzanne in haar leren pakje staan. Ze heeft geen slipje aan, zo te zien. “Dag babyboy”, zegt ze. “Daar ben je weer! Is Janneke lief voor je geweest?” Ik knik. Janneke staat nog achter me. “Hij is een heel lieve baby hoor”, zegt ze. “Ik hoop dat je gauw weer komt.” “We zullen dat straks even inplannen”, zegt Suzanne. Kennelijk loopt ze er hier altijd zo bij, met haar leren pakje en haar borsten er bovenuit. “Kijk eens wie er voor jou is”, zegt ze dan. Ze wijst naar een plek achter mij in haar kamer. “Ooohh mama”, roep ik uit. Op een bank tegenover mij zie ik mama. Ze heeft lange leren laarzen aan, net als Suzanne, een leren bh-tje en een leren flapje om haar middel. Heeft ze wel een slipje aan? Mama lacht naar mij. “Daar is mijn lieve grote baby. Dag lieverd; hoe gaat het? Heb je het fijn gehad? Kom maar lekker bij mama hoor.” Wat zou de bedoeling zijn, vraag ik me af. Ik dacht dat ze me kwam halen, maar zo gaat mama toch niet over straat! “Wat heb je een lekker plastic broekje aan. Laat mama eens in je luier voelen.” In mijn luier en plastic broekjes kom ik bij mama. Ik krijg een lekkere tongzoen van mama. Meteen voel ik haar hand in mijn luier. Zacht en soepel begint ze mijn piemel te masseren. “Is Janneke lief voor je geweest?” Ik knik. “Kom maar, plas nog maar eens lekker in je luier voor mama! ; toe maar spuit je nog maar een keer lekker leeg.” Mama masseert nu met een vlotte beweging. Ze drukt me tegen haar borsten en legt mijn hand op haar natte kutje. “Oohh mama.” “Ja jonkie; toe maar!. Plas maar in je luier!.en je plastic broekje.” Mama masseert nu heel snel. Met mijn vingers masseer ik haar kutje. “Oohh; toe maar lieve baby! toe maar; dat vindt mama fijn.” Ik drink ondertussen aan haar borst. Dan komt bij mij het hoogtepunt opzetten, maar ook bij mama. “Ja!. Ja! toe maar jonkie! ooohhhhhh.” Mama komt met een lange zucht klaar. Meteen kom ook ik met een intens gevoel klaar: “Oohhh mama ! lllluier!.ohhhhhh!” Dan komt ook Suzanne weer in beeld. “Zal ik jou dan nog even een schone luier omdoen ! met natuurlijk twee lekkere plastic broekjes?” Suzanne leidt mij naar een aankleedkussen op een tafel verderop. Voor de zoveelste keer worden mijn plastic broekjes uitgetrokken en mijn luier afgedaan. Het is ook niet de eerste keer, dat ik een luier nog geen kwartiertje om heb.

dikker luier

Handig legt ze meteen een schone luier onder mijn bips. Geheel onbewust heb ik mijn bips opgetild, want het is voor mij als zo gewoon geworden om een schone luier om te krijgen. Met haar zachte handen smeert Suzanne mijn piemel en het gebied er omheen in met babyzalf. Wat voelt dat toch geweldig lekker; haar handen om mijn piemel en daar vlak naast. Suzanne veegt haar handen af aan de binnenkant van mijn luier. “Ga je straks fijn met mama mee? Kom je dan weer gauw een keertje terug? Dan mag je lekker weer knuffelen met Janneke, Diana en Cynthia; en dan krijg je weer een lekkere luier om met veel plastic broekjes! en mag je ook weer lekker op het plastic plaszeil. Ja, dat was lekker hè!” Suzanne schuift vlot een plastic broekje om mijn voet; dan om de andere voet. Ze trekt het plastic broekje over mijn bovenbenen. Opnieuw til ik als vanzelf mijn bips op, zodat ze het plastic broekje van achteren omhoog kan trekken. Als het plastic broekje ook aan de voorkant goed zit, pakt Suzanne een tweede plastic broekje. Mama heeft zich inmiddels helemaal aangekleed en geeft Suzanne mijn kleren aan waarmee ik met mama over straat kan. Dan is het moment aangebroken dat Suzanne mij gedag kust. “Dag lieve babyboy. Het was fijn met jou hoor. Kom maar gauw weer.” Ze kust ook mama gedag. Mama pakt me bij de hand en samen lopen we naar buiten. Wat een heerlijke plek, denk ik; Het Luierparadijs; Instituut voor Luiertherapie aan Volwassenen (ILV).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *