Categorieën
ABDL Plasticbroek

Luiers en plasticbroekjes (4)

Door Anoniem01

Een nieuw rubberen bedzeiltje

“Wakker worden lieverd”, hoor ik zachtjes zeggen. Een hand die zacht over mijn hoofd strijkt. Een zoen op mijn voorhoofd. Een hand die langzaam over mijn buik en dan in mijn plastic broekjes en luier gaat. Na lekker gedroomd te hebben over luiers en plastic broekjes halen in de apotheek en over de enorme verwennerij van Angeline, de vrouw van de apotheek, mama, Margreet, Dineke en Anne (ook van de apotheek) en tante Bianca. Wat een fantastische ervaring! “Ben je een beetje wakker, m’n lieve babyboy? Zal mama jouw plastic broekjes en luier eens even af doen?” Mama trekt het dekbed weg. Ik lig daar in mijn pyjamajasje met een luier en plastic broekjes eronder. Ik begin er een klein beetje aan te wennen dat dit dus “gewoon” is. Sinds enkele weken krijg ik van mama elke dag een luier om met 2 plastic broekjes. Dat is gewoon. Soms doet ze me meer luiers en plastic broekjes om. Ik vind het nog steeds heerlijk! Mama trekt mijn plastic broekjes een voor een uit. Het is een fijn gevoel. Dan trekt ze de plakstrips los. Een fijn geluid. Ondanks dat dit gewoon is geworden, windt het mij nog steeds op. Ze hoeft niet meer te zeggen dat ik mijn bips omhoog moet doen. Ook dat is voor mij al gewoon. Ik lig nu zonder kleren op bed. Mama pakt iets uit de kast waar tegenwoordig alleen nog maar luiers en plastic broekjes in liggen. “Kijk eens lieverd; mama heeft voor jou een lekker bedzeiltje gehaald.

rubberen bedzeiltje

Kom maar eens even zitten, dan legt mama het in je bed.” Ik zie hoe mama het roodbruin rubberen bedzeiltje uit de verpakking haalt en op bed legt. “Nou; ga er maar eens op liggen.” Ik voel het koude rubber aan mijn rug. Ik wil me omdraaien. “Ja, toe maar; ga maar lekker op je buik liggen; dat dacht ik wel. Lekker met je plasser over het zeiltje.” Dat was inderdaad wat ik van plan was. Mama weet precies wat ik lekker vind. Als ik met m’n plasser op het zeiltje lig, trekt ze het zeiltje van achter tussen mijn benen.

Rubberen bedzeil

Ooohhh wat lekker! Zo is het net een heel grote plastic luier. Dan zegt mama: “Kom, mama gaat jou even wassen.” Ze neemt me mee naar de douche. Terwijl ik daar helemaal bloot in de doucheruimte sta, gaat ze op de rand van de douchecabine zitten in haar prachtige leren legging. Ze pakt mij bij m’n plasser en zet mij in de douchecabine. Ze draait de kraan open en daar sta ik met m’n stijve plasser. Mama doet haar leren legging uit. Dan stapt ze bij mij onder de douche. Ze wast zichzelf en mij en masseert mijn plasser en haar poesje. “Leg je hand maar hier op mama’s lekkere plekje”, zegt ze en legt mijn hand op haar poesje. Ik ga als vanzelf masseren. “Ohh, wat lekker schatje.. ja toe maar; ga maar door… Ohhhh.” Ze blijft mijn plasser masseren. Wat heerlijk! Dan stopt ze m’n plasser in haar poesje. We verwennen elkaar lekker onder de douche. “Ja toe maar.. ohhhh… ohh.. ahh.. ja, ja..oohhhhhhh. Mama komt klaar en ik meteen ook. Ik spuit diep in haar poesje. Mama houdt mij in haar armen en ik kom heerlijk klaar. “Ohhhhhh.. mamaaahhhh.” “Ja toe maar jonkie toe maar spuit maar lekker in mama hoor.” Ik blijf maar schokken. We blijven nog een poosje zo staan en laten het warme water lekker over ons heen komen.

Mama draait de douchekraan dicht en stapt uit de douchecabine. Ze pakt mij bij mijn plasser vast en trekt mij zacht naar haar toe. “Mama zal jou even lekker afdrogen.” Met een grote witte handdoek droogt ze mij heel zorgzaam helemaal af. Ze pakt een plastic broekje uit het kastje naast de wastafel. Liggen hier ook al plastic broekjes? “Stap maar in, lieverd.” Ze houdt het plastic broekje open voor mij. Ik stap er in en mama trekt het plastic broekje omhoog. Wat voelt dat lekker zeg! Een plastic broekje zomaar over mijn blote plasser. Terwijl mama zich afdroogt, ziet ze dat ik ervan geniet. Ze lacht naar me. “Is dat lekker schat? Ja dat is fijn hè; een lekker plastic broekje. Kom je met mama mee, dan gaan we even naar de slaapkamer.” Daar trekt mama ook een plasticbroekje aan en gaat met haar benen wijd op bed liggen. “Kom maar lekker even tussen mama’s benen liggen, hoor jonkie.” Met mijn stijve plasser in mijn plastic broekje loop ik naar haar toe. Mama helpt mij, zodat ik tussen haar benen kom te liggen. Ik voel haar hand aan mijn plastic broekje en mijn plasser. Ze masseert mijn plasser met het plastic broekje. Het voelt lekker. Wat is dat toch verschrikkelijk lekker, zo’n plastic broekje! Mama trekt het pijpje van haar plasticbroekje opzij en masseert ook haar poesje dan trekt mijn plastic broekje wat naar voren om mijn plasser.

Vervolgens stopt ze mijn plasser met plastic broekje en al in haar natte poesje. Oei oei, wat heerlijk voelt dat. Ik voel een lekkere warmte om mijn plasser in het plastic broekje. “Toe maar jonkie, neuk mama maar in je plastic broekje. Dat is lekker hè, zo in je plastic broekje.” Ik voel hoe ik een hoogtepunt bereik en heerlijk klaarkom in mijn plastic broekje. Mama helpt me om mijn plasser in het plastic broekje uit haar poesje terug te trekken. Dit was wel een bijzondere ervaring. Mama maakt mijn plasser een beetje schoon en pakt een schoon plastic broekje uit de kast. “Kom maar; even een schoon plastic broekje aan. Mama doet jou dadelijk ook een schone luier om hoor.” “Kom maar eens even op bed liggen jonkie; dan zal mama jou lekker een schone luier en een plastic broekje omdoen.” Inmiddels weet ik wel dat ze met “een” plastic broekje eigenlijk altijd “twee” plastic broekjes bedoelt en soms zelf meer dan twee. Twee plastic broekjes is eigenlijk heel gewoon. Voor ik op bed ga liggen, trekt mama mijn plastic broekje uit. Al is het de laatste week heel gewoon geworden dat ik een luier en plastic broekjes om heb; nog steeds windt het hele gebeuren mij enorm op. Ik voel het koude bedzeil aan mijn bips en rug. “Ja, het plaszeiltje voelt misschien een beetje koud hè? Kom maar, dan doet mama je gauw een schone luier om.” Als mama met een nieuwe luier in haar handen naast mij zit (en dat vind ik al een opwindende aanblik!), maak ik als vanzelf een bruggetje. Ik ben er al helemaal aan gewend mijn bips omhoog te doen als mama de luier onder mij schuift. Wat is dat toch heerlijk! Ik wil het wel roepen: “luierluierluierluierluierluier.” Gelukkig zegt mama het woordje heel vaak; ze weet dat ik dat fijn vind. “Zo.. een lekker luiertje voor mijn lieve babyboy.” Ze pakt een nieuw plastic broekje uit de kast. Ik kan alle luiers en stapels plastic broekjes in de kast zien. Dan zie ik ook dat ze inderdaad twee plastic broekjes heeft gepakt, zoals in de laatste tijd gewoon is geworden. “Je ene beentje erdoor” dan je andere beentje.” Mama schuift het elastiek van de beenopeningen in het plastic broekje over mijn benen. Wat een heerlijk gevoel! Ze herhaalt dit met het tweede plastic broekje. Ik voel me heerlijk in mijn luier en de beide plastic broekjes het is een soort van veilig en toch opwindend gevoel.. dat tegelijkertijd gewoon en toch telkens weer opnieuw bijzonder en opwindend is. Iemand anders, die niet het gevoel voor luiers en plastic broekjes heeft, zal dit niet begrijpen. Ik vind een luier lekker, maar ook een plastic broekje zonder luier.

leren legging

Ook mama’s leren leggings of leren broek veroorzaken zo’n gevoel bij mij nog heviger als ik ze mag aanraken of met mijn blote plasser bij haar op schoot mag zitten als ze zulke leren kleding aanheeft. Het gevoel laat zich moeilijk beschrijven. Misschien is “opwindend” nog de beste omschrijving. Daar lig ik dan in een luier en twee plastic broekjes op een roodbruin rubberen plaszeiltje op bed met mama vlak naast me. Dan kleedt mama mij aan, dat wil zeggen: ik krijg een wit T-shirt en witte sokken aan. Verder blijf ik gewoon zo in mijn luier en plastic broekjes door het huis lopen; ja, dat is nu “gewoon” voor mij geworden. Ik vind het heerlijk!

Bianca komt oppassen

“Lieverd”, zegt mama, vanavond moet mama even weg. Tante Bianca komt straks op jou passen; hoe vind je dat?” Het is niet echt een vraag, merk ik. Mama weet dat ik dat fijn vind. Tante Bianca is mama’s zus. Zij begrijpt precies hoe ik me voel in een luier en een plastic broekje. “Ga jij maar vast naar beneden; mama maakt zich nog even klaar.” In mijn luier en plastic broekjes loop ik de trap af. Het voelt opnieuw heerlijk, terwijl het de laatste tijd toch heel gewoon is geworden. Beneden ga ik lekker op de bank zitten. Ik kan het niet laten steeds even naar mijn plastic broekje te kijken en er even over te wrijven. He, wat lekker is dat toch! Als ik daar een poosje gezeten heb, komt mama naar beneden.

zwart leren jurkje

Ze ziet er adembenemend uit in haar zwarte leren jurk en donkere kousen! Ze lacht naar mij. Ze weet dat ik haar in deze kleding mooi vind. Ze gaat op haar hurken zitten en trekt haar jurk omhoog. Ik kan nu haar mooie benen in die prachtige kousen zien ook zie ik dat ze een leren slipje draagt. “Kom je nog even lekker bij me op schoot, lieverd”, vraagt ze. Met haar omhoog geschoven jurk, zodat die niet teveel kreukelt, gaat ze op de bank zitten. Ik voel aan haar mooie leren jurk. He, wat voelt dat toch ook lekker. “Mama gaat straks even naar oma”, zegt ze. “Tante Bianca komt zo. Dat vind je wel fijn hè?” “Straks mag je vast ook lekker bij haar op schoot. O ja, je weet ‘t toch hè; als je soms een plasje moet doen, dan mag je gewoon in je luier plassen hoor. Tante Bianca weet dat en vindt het helemaal niet erg als je een natte luier hebt. Ze zal je vast een aantal keren een schone luier omdoen met natuurlijk plastic broekjes.” Ik knik. Meteen gaat de bel. Daar zal tante Bianca zijn. Mama zet me naast zich op de bank en doet de deur open. Ik hoor de zussen elkaar begroeten. Even later komt tante Bianca binnen. “Ha lieverd”, zegt ze tegen mij. “Krijgt tante Bianca nog een lekkere zoen van onze lekkere babyboy?” Ze buigt zich naar mij voorover. Ik kan bijna haar lekkere borsten zien. Ze lacht en ik krijg een lange tongzoen. Ze heeft, net als mama, haar donkere kousen aan met daarbij een kort leren broekje.

Waarschijnlijk weet ze dat ik daar zo van houd. Ze komt meteen naast me zitten. “Zo jonkie”, zegt ze. “Kijk eens even.” Ze doet haar hemdje omhoog; niet zo’n klein beetje, nee, helemaal omhoog, zodat ik haar mooie kleine borsten helemaal kan zien. Ook zie ik nu de boord van wit plastic boven haar leren broekje uit steken, dus weet ik dat ze ook een plasticbroekje draagt. Ze steekt haar hand er voorzichtig in en kijkt me dan aan: “Dat is mooi hè, lieve babyboy!” Ik vind het geweldig! Wat een prachtig gezicht is dat. “Kom maar”, zegt ze en ze pakt mijn hand en legt die op haar mooie leren broekje. Wat voelt dat toch lekker glad. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Maar dan is ‘t toch al gauw klaar, want mama gaat nu weg. Ik zit nog steeds in mijn luier en plastic broekjes op de bank. Mama komt dichterbij om mij dag te zoenen. “Zeg maar: dag mama”, zegt tante Bianca.

Bij de tafel draait mama zich nog even om. Wat een lekkere meid is ze toch, denk ik. Wat ziet ze er toch lekker uit in haar leren jurk en vooral haar donkere kousen. Jammer dat ze weggaat, maar een heel grote troost is het dat tante Bianca ook zo verschrikkelijk mooi is en zij blijft vanavond! Als tante Bianca de voordeur achter mama sluit, duurt het even voor ze weer in de kamer terugkomt. Ik zit lekker in mijn luier en plastic broekjes op de bank. Dan komt ze terug. Ze heeft haar kleding uitgetrokken en gaat in haar plasticbroekje, haar mooie donkere kousen bij de spiegel staan. Zo heeft ze al eerder daar gestaan, herinner ik me. Ze lacht naar mij. Wat ziet ze er heerlijk uit! Dan komt Bianca bij mij op de bank zitten. Ik raak opgewonden. Ze blijft naar mij lachen. “Kom eens even lekker bij me op schoot, lieverd.” Ze trekt me op schoot. Ik voel aan haar heerlijke plasticbroek. Ze pakt mij beet en knuffelt mij. Dan een lekkere tongzoen. Ze legt mijn hand op haar plasticbroekje tussen haar benen. Het voelt lekker glad en warm. Ze doet haar hemdje uit en ik mag aan haar kleine borsten komen. Ook al zo lekker zacht en toch ook weer stevig. Ze wrijft over mijn plastic broekjes. Dat voelt lekker en ze weet dat. Plotseling voel ik haar hand in mijn plastic broekjes. Heel langzaam glijdt haar hand in mijn bovenste plastic broekje. Dan trekt ze aan het elastiek van de bovenkant van mijn onderste plastic broekje en dan komt ze met haar hand in mijn luier. Ik voel het en hoor mijn luier een beetje kraken. Door de opwinding vergeet ik haar borsten te strelen. Ze merkt het en lacht weer naar mij. Dan duwt ze mij een beetje van zich af en staat op. Ik zak achterover op de bank. Dan staat ze voor me in alleen haar plasticbroekje. “Tja”, zegt ze, “zo kan ik jou veel beter knuffelen.

knuffel in plasticbroek

Kom je lekker even bij me liggen?” Ze gaat weer op de bank zitten en trekt me liggend naar zich toe. Ze masseert mijn plasser. Ze masseert heel rustig door. Mijn luier is naar beneden geschoven en ik voel haar hand en mijn plastic broekjes. Ondertussen geniet ik van haar kleine stevige borsten en ik voel me op mijn gemak; ik voel me geborgen, maar toch ook opgewonden. Bianca lacht naar mij en blijft mijn plasser masseren. Ze geeft me een zoen op mijn voorhoofd. Dan bereikt mijn opwinding een hoogtepunt. Ze merkt het. “Toe maar lieve babyboy.. toe maar..plas maar in je luier..plas maar lekker in je plasticbroekje ” Dan kom ik schokkend in mijn plastic broekjes en in haar hand klaar. “Jaahhh goed zo luierbaby.” In mijn plastic broekjes is het een vieze boel, maar Bianca lijkt het helemaal niet erg te vinden. “Heb je lekker in je plastic broekje geplast, baby’tje? Dat was fijn hè? Ja, goed zo jongen een lekkere natte luier.” Ondertussen knuffelt ze me. Ze veegt haar hand af aan mijn luier. “Zal tante Bianca jou dan eens even lekker een schone luier omdoen dan?” O, het blijft zo heerlijk. Elke keer weer opnieuw een schone luier. Bianca schuift mijn plastic broekjes omlaag en doet ze uit. Dan trekt ze de plakstrips van mijn luier los. “Wat een natte luier.. wat een natte luier”, zegt ze en knuffelt mij opnieuw. Ze trekt de luier onder mij vandaan. Heel automatisch til ik mijn bips op. Het is al zo gewoon geworden dat ik het niet eens bewust meer doe. “Blijf maar even zo liggen hoor, dan pakt tante Bianca even een babydoekje.” Ze loopt naar de kast en komt terug met een pakje babydoekjes. Ze maakt mijn plasser en er omheen schoon en doet de babydoekjes in de natte luier, die ze vervolgens in elkaar rolt en dichtplakt met de plakstrips. “Zo, en dan nu lekker een schone luier, hè! Bianca vouwt een nieuwe luier uit en legt die onder mijn bips. Alleen al als ze zo’n nieuwe luier in haar handen heeft en die uitvouwt, windt mij op. Opnieuw til ik automatisch mijn bips op als ze de luier eronder legt. Ze lacht naar me. Wat is het toch verschrikkelijk lekker, zo’n luier om; elke dag een luier om …en dan ook nog eens een plastic broekje of liever gezegd: 2 plastic broekjes. Bianca heeft een flesje babyolie in haar hand en doet een scheut babyolie op haar hand. Dan smeert ze de babyolie op mijn plasser, op mijn balletjes en het hele gebied er omheen.

Plasticbroek

Ooh, wat voelt dat lekker; wat doet ze dat heerlijk. Bianca zelf heeft er ook plezier in; ze lacht naar mij. “Dat is lekker hè jonkie.” En ze smeert maar door. Dan veegt ze haar hand af aan mijn nieuwe luier, want anders zijn haar handen vet en plakken de plakstrips niet goed meer. “Zo, nu kan ik je luier tenminste goed dichtplakken; anders zakt je luier straks af en zit ie los in je plastic broekje.” Ze vouwt de voorkant van de luier over mijn plasser. Wat een geweldig moment is dat toch telkens weer. Ik kan er geen genoeg van krijgen, ondanks dat dit heel gewoon is geworden. Ik houd het niet precies bij, maar ik denk dat ik per dag wel zo’n 15 keer een schone luier om krijg. Bianca plakt de strips lekker strak. “Dan nog een plastic broekje.” Ze heeft al een plastic broekje in haar handen en laat me mijn voet door de beenopening met elastiek gaan. Als mijn beide benen door de openingen zijn, trekt ze mijn plastic broekje op. Als vanzelf til ik mijn bips op en trekt Bianca mijn plastic broekje helemaal op. “En dan nog een plastic broekje”, zegt ze. Opnieuw trekt ze mij een plastic broekje aan. Wat zit dat toch heerlijk, zo helemaal omsloten door zo’n plastic broekje met van die elastieken openingen aan mijn benen en mijn buik. Het geeft een geborgen, maar toch opwindend gevoel. En dan het kijken naar Bianca; dat blijft toch ook een opwindend gevoel geven! Ik zie dat ze weer kleren heeft aangetrokken, waaronder een leren broek en een t-shirtje, haar kousen en het korte leren broekje liggen op bed.

Ze neemt me mee naar beneden. Ze zet mij op een kleed in de kamer en geeft me een plastic luier om mee te spelen. “Ga jij hier maar lekker even spelen. Houd je plastic broekjes en je luier maar gewoon om, hoor. Straks mag je nog even bij tante Bianca op schoot zitten. Nu gaat tante Bianca even op de bank zitten. Voor ze gaat zitten, zet ze de televisie aan. Ik speel met de plastic luier, doe hem om mijn plastic broekjes heen en doe de drukknoopjes dicht. Ik kijk naar tante Bianca, die met haar leren broek op de bank zit. Wat is dat toch prachtig. Ik geniet stiekem van haar mooie benen in die prachtige leren broek. Ze heeft alleen een t-shirt en leren broek aan. Dan, na een poosje, kruip ik dichterbij. Ik moet wel.

Ik word getrokken door haar en uitdagende benen in die schitterende leren pijpen en de gedachte aan dat plasticbroekje wat ze onder haar leren broek draagt. Ik moet er gewoon even aan komen. Bianca ziet dat ik dichterbij kruip en lacht naar mij. Ze kijkt weer naar de televisie. Als ik heel dichtbij ben gekropen, kan ik haar leren broek bijna aanraken. Het geeft mij altijd zo’n lekker gevoel. Ik aarzel nog, hoewel ik wel weet dat Bianca het helemaal niet erg zou vinden als ik over haar in leer gepakte benen aai. Bianca lijkt niet op mij te letten; ik weet wel beter. Ze doet net of ze geïnteresseerd televisie kijkt en speelt zo het spelletje mee. Dan vat ik moed en strijk over haar mooie ingepakte benen. Ik zie dat Bianca even naar mij lacht, alsof ze het goed vindt; misschien mij aanmoedigt. Ik aai nog eens over haar leren benen, nu iets meer naar boven over haar boven benen. Heerlijk voelt dat. Bianca blijft gewoon zitten. Dan schiet mij opeens een opwindende gedachte naar boven: als ik nou eens probeer met mijn plasser langs haar leren pijpen te gaan. Dat zou mij een fantastisch gevoel geven. Zou ik dat eens proberen? Bianca zou het zeker niet raar vinden of afkeuren of zo. Op dat moment zie ik haar opnieuw naar mij lachen. Ik trek aan de bovenkant van mijn plastic broekje. Daarna aan het plastic broekje dat daar onder zit. Dan kom ik bij mijn luier. Tante Bianca heeft die goed strak gedaan. Toch, door het zitten en kruipen is de bovenkant iets losser gaan zitten. Voorzichtig steek ik m’n hand in mijn luier en probeer bij mijn plasser te komen. Steeds iets dieper ga ik in mijn luier tot ik mijn plasser kan pakken. Tante Bianca doet alsof ze niks doorheeft. Ik trek mijn plasser boven mijn luier en plastic broekjes uit. Nu moet ik nog zo dicht bij Bianca’s been zien te schuiven, dat mijn plasser tegen haar leren pijpen komt. Ik pak haar been vast en schuif dichterbij; mijn benen elk aan een kant van haar been. Dan kom ik zo dichtbij haar mooie been, dat ik mijn plasser langs haar leren pijpen kan strijken. Ik voel haar leer aan de onderkant van mijn plasser. Oohhh wat lekker is dat! Op dat moment kijkt Bianca naar mij. Een schok gaat door mij heen. Hoe zal ze reageren? Nog geen tel later lacht ze naar mij. “Is dat zo lekker lieverd”, zegt ze dan. Ze verwacht geen antwoord; ze weet ‘t! Ik ga door en kom hoger en hoger met mijn plasser langs haar leren broek. Oooohhh wat heerlijk en al helemaal bij Bianca. Ze heeft inmiddels geen oog meer voor de tv. Ze zit met haar ogen dicht. Ik ben intussen zo hoog gekropen dat ik op haar bovenbenen gekomen ben. Ze trekt me op schoot en laat me gaan; sterker nog: ze pakt mijn plasser en drukt die tegen haar leren broek aan. Wat een schat is ze toch! Na een poosje duwt ze me zacht van haar schoot op de bank. Ze staat op en gaat bij de spiegel staan.

Ze lacht weer naar mij. Ik ben nu heel opgewonden door haar prachtige glimmende leren broek, door mijn luier en plastic broekjes natuurlijk, maar ook doordat ik met mijn plasser over haar leren broek mocht gaan. Ik zie dat ze de boord van haar leren broek pakt en uitdagend naar mij kijkt. Dan trekt ze haar leren broek omlaag en kan ik zomaar haar lekkere plasticbroekje zien. Wat is ze toch mooi! Ze trekt haar t-shirt uit. Lachend staat ze daar en laat haar kale poesje tegen het plastic gedrukt zien. Kom zo nog maar eens lekker bij tante Bianca op schoot”, zegt ze.

Kale poesje in plasticbroek

“Maar eerst zal ik jou eens even lekker een schone luier omdoen met natuurlijk een paar lekkere plastic broekjes. Uit de kast bij de spiegel pakt ze een luier en 2 plastic broekjes. Ik verbaas me erover dat kennelijk overal in huis luiers en plastic broekjes in kasten liggen. Je hoeft maar een kastdeurtje of een lade open te trekken of er liggen luiers en plastic broekjes in. Ik vind het een heerlijke gedachte; nee, ‘t is geen gedachte, ‘t is gewoon werkelijkheid. “Ga maar even liggen, babyboy.” Tante Bianca heeft de luier en plastic broekjes op de tafel gelegd. Ik zie dat ze ook babydoekjes en babyolie heeft gepakt. Dat heeft ze snel gedaan! En die spulletjes staan zeker inmiddels ook overal. Bianca trekt eerst een plastic broekje uit. Ik krijg een kus van haar op mijn mond.

Dan trekt ze ook het andere plastic broekje uit. Ze trekt de plakstrips van mijn luier los. “Jaaahhh, je hebt een plasje in je luier gedaan”, constateert ze. Ik heb het niet eens in de gaten gehad, dat ik in mijn luier heb geplast. Zou dat dan ook al “gewoon” geworden zijn, vraag ik me af. “Goed zo jongetje, je bent een lieve babyboy.” Ze knuffelt me. Ik voel haar borsten op mijn borst. Wat is ze toch een heerlijke meid! Ze trekt de luier onder mij vandaan. Ik denk dat ze de plastic broekjes op de grond heeft gelegd. Die zal ze straks wel in de speciale wasmand doen die in de badkamer staat; eentje speciaal voor plastic broekjes. Die moeten met zorg en op de hand gewassen worden in lauw water met een beetje groene zeep. Als mama plastic broekjes gewassen heeft, ruikt het altijd lekker in huis. Ik heb ze wel eens aan de waslijn op zolder zien hangen; zo’n hele reeks plastic broekjes naast elkaar. Mama heeft weleens verteld dat ze het best in het donker kunnen drogen, dan blijft het plastic lekker soepel en het elastiek goed.

wasliijn met plasticbroeken

Mama zorgt goed voor mijn plastic broekjes, waarvan we er op het ogenblik misschien wel 100 in huis hebben. Bianca legt de nieuwe luier onder mijn bips. Ze komt met haar borst dicht bij mijn gezicht. Ik heb zin om aan haar borst te zuigen. “Ja lieve babyboy, nog even geduld hoor, straks mag je lekker aan de borst zuigen hoor”, zegt ze, alsof ze mijn gedachten raadt. Ze smeert mijn plasser en hele voorkant met veel gevoel in met babyolie. Dan vouwt ze mijn luier dicht. Ze pakt een plastic broekje van de tafel en doet mij die aan. Dan pakt ze het tweede plastic broekje en trekt mij die ook aan. Het is al heel gewoon: een luier met 2 plastic broekjes. Ondanks dat het “gewoon” is geworden, voelt het nog steeds geweldig; zo omsloten, zo geborgen en tegelijk zo opwindend. Bianca is achter mij op bed gaan zitten en trekt me naar zich toe. “Kom maar lekker even bij me aan de borst”, zegt ze. Ik zie haar mooie borst vlak boven me. Ook dat is gewoon geworden, althans bij mama dan. Toch, als Bianca komt, mag ik altijd ook bij haar aan de borst.

Borst en tepel

Ik zie haar mooie tepel uitnodigend wachten. “Kom maar babyboy, zuig maar lekker aan m’n borst.” Ze drukt mijn hoofd tegen haar borst en ik zuig eraan. Ik blijf lekker aan haar borst zuigen en zie in mijn ooghoek dat Bianca lachend geniet. Ze streelt mij rustgevend over mijn hoofd. Na een poosje zuigen wordt haar tepel lekker hard. Ik zie haar lief naar mij lachen. Ik zuig rustig door en kom tot rust, maar raak onderwijl ook opgewonden. Het is een tegenstrijdige gewaarwording eigenlijk, maar wel heel mooi! Na een tijdje zegt Bianca: “Kom je ook nog even aan m’n andere borst?” Ze helpt me om andersom in haar armen te komen liggen. Ook haar andere tepel wordt nu lekker hard. Het is heerlijk om zo bij Bianca in mijn luier en plastic broekjes op haar leer ingepakte schoot aan haar borsten te mogen zuigen! Ze strijkt met haar hand over mijn plastic broekjes en lacht opnieuw naar me. Dan steekt ze haar hand in mijn luier en begint mijn plasser te masseren. Ze doet het heel rustig. Ik voel me heerlijk zo en blijf lekker aan haar borst zuigen. “Kom maar lieverd”, zegt ze. “Kom maar; plas maar lekker in je luiertje; toe maar, doe maar eens een lekkere dikke plas bij tante Bianca. Toe maar babyboy; doe het maar bij Bianca. Oohh, wat lekker is dat, he. Wat een lekkere luier heb je om; wat een lekkere plastic broekjes. Toe maar, plas maar in je plastic broekjes hoor; plas maar in je luier.”

Onderwijl blijft ze maar masseren. Ik geniet volop en voor ik er erg in heb, kom ik tot ontlading in mijn luier. “Goed zo… goed zo.. ja, dat is lekker hé toe maar hoor! jaaahhh, plas maar ik je luier.” Schokkend lig ik in mijn luier aan haar borst. Wat een wereldervaring om zo klaar te komen! Bianca kijkt mij teder aan. “Heb je lekker in je luiertje geplast babyboy? Ja hè? Dat was lekker hè, bij tante Bianca op schoot in je luier en je plastic broekjes. Och lieverd; heb je een natte luier is je luiertje helemaal nat? Zal tante Bianca jou dan eens even een schone luier omdoen met een paar lekkere schone plastic broekjes ja hé dat vind jij lekker hé dat vind jij lekker. Ja, tante Bianca weet het wel hè, lieve babyboy; tante Bianca weet wel dat jij een luier lekker vindt. Kom maar, tante Bianca zal jou eens lekker een schone luier omdoen hoor… en een paar schone lekkere plastic broekjes.” Bianca legt me op bed en loopt naar de kast. Ze pakt de babydoekjes, een schone luier en nog een luier en nog een. Ze legt die op bed. Ze trekt m’n plastic broekjes uit. Ze zijn een beetje nat en kleverig geworden, maar dat vindt ze niet erg. Ze trekt de plakstrips van mijn luier los. “Ja hoor; je luier is helemaal nat lieverd. Kom maar, dan krijg je van tante Bianca een lekkere schone luier hoor.” Al pratend maakt ze met de babydoekjes alles schoon en legt ze een schone luier onder mijn bips. Geroutineerd vouwt ze de luier dicht en plakt ze de plakstrips dicht. “Zo, dat is één luier en dan krijg je nog lekker een luier om van tante Bianca.” Ze heeft nog een luier opengevouwen en onder mij gelegd. Ook die vouwt ze dicht en plakt de strips vast. “En dan krijg je nog zo’n lekkere luier van me om.” Ze doet mij ook nog een derde luier om. Dan loopt ze naar de kast en heb ik een mooi uitzicht op haar kont in de leren broek. Als ze zich weer omdraait, zie ik dat ze een aantal plastic broekjes vast heeft. Het zijn er beslist meer dan twee! Waauw! Ze lacht naar me, terwijl ze met al die plastic broekjes naar mij toe loopt. “Ik zal jou eens lekker verwennen”, zegt ze, de plastic broekjes lachend omhoog houdend. “Doe je beentjes maar eens omhoog, lieve babyboy”. Ze trekt het eerste plastic broekje over mijn drie luiers. Het tweede volgt. Dan de derde, een vierde, een vijfde. Ik tel stiekem mee. Ik kom tot twaalf. Waauw; dat voelt lekker: 3 luiers en 12 plastic broekjes. Bianca knuffelt me en gaat met haar hand over mijn plastic broekjes. “Och, kom maar schat lieve babyboy lekker hè, al die luiers en plastic broekjes!” Ja nou, denk ik. Een luier en twee plastic broekjes zijn tegenwoordig heel gewoon, maar 3 luiers en 12 plastic broekjes, ja da’s toch wel weer heel bijzonder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *