Categorieën
ABDL Plasticbroek

Luiers en plasticbroekjes (3)

Door Anoniem01

Fijn samen met met mama

Die nacht heb ik heerlijk gedroomd over de luierparty; over mama, tante Bianca, Felony, Danielle en vooral over Margreet. Die is wel heel geil, zeg! “Dag lieverd, dag lieve babyboy”, hoor ik. Ik voel een hand over mijn hoofd; een stem van dichtbij. Dan doe ik mijn ogen open en zie het lachende gezicht van mama. Ik krijg een kus op mijn mond en dan een korte tongzoen. Ik voel haar hand over mijn plastic broekje, dan haar hand in mijn luier. “Heb je in je luiertje geplast? Ja, ik geloof dat je een natte luier hebt. Goed zo jonkie; dat hadden we afgesproken hè? Als je moet plassen, dan mag je dat gerust in je luier doen hoor. Nou, kom maar eens even, dan zal mama jouw plastic broekjes en luier af doen.” Mama doet mijn plastic broekjes een voor een uit en legt ze op de grond naast mijn bed. Ik hoor dat mama de plakstrips van mijn luier lostrekt. Ik voel hoe mama mijn luier afdoet. “Ja hoor, je hebt in je luiertje geplast; ik ziet het. Geeft niks hoor. Er zijn zoveel baby’s die dat doen; ook volwassen baby’s hoor. Die plassen dan wel wat meer, maar ja, die hebben dan ook een grotere luier om! en jij ook, hè jonkie. Kom eens even rechtop zitten.” Mama doet mijn pyjamajasje uit. Ik zit nu helemaal bloot op bed. “Zo, kom eens met mama mee naar de badkamer.”

Ik zie dat mama er vandaag ook weer prachtig uitziet. Ze heeft zwart leren jurk aan. Ze neemt me mee naar de douche en zet mij eronder. Met een warme douche spoelt ze mij af en wast mij. “Nou lieverd, kom maar, dan droogt mama jou lekker af.” Terwijl ze mij afdroogt streel ik over haar leren jurk. Ze lacht naar mij. “Zo, kom eens even op bed liggen, dan zal mama jou een lekkere schone luier omdoen.

Ze legt mij op bed en streelt mijn plasser. He, wat lekker toch! Dan pakt ze een luier en schuift die onder mijn bips. Meteen heeft ze ook een flesje babyzalf in haar hand. Zacht en liefdevol smeert ze mijn plasser in en het gebied er omheen. Ze lacht als ze ziet hoe strak mijn plasser staat en meteen streelt ze met een paar vingers met zalf over mijn plasser. Ohh, wat lekker zeg! “Mamaahhh”, roep ik uit. “Lekker he, lieverd. Jij bent mijn lieve babyboy he!” Ze veegt haar handen af aan de luier, zodat ze niet met haar ingevette handen aan de plakstrips komt; ze zouden dan minder goed plakken. Met een licht krakend geluid, waar ik zo geil van wordt, vouwt ze mijn luier over mijn plasser heen. Ze maakt de plakstrips open; ook zo’n lekker geluid. Ze plakt mijn luier lekker strak dicht. “Zo.., dan nog een plastic broekje”, zegt ze. Ze schuift de elastieken aan de beenopeningen van de plastic broek over mijn voeten en mijn benen. He, wat voelt dat toch lekker! “Even je bips omhoog.” Nu ben ik helemaal omsloten door de plastic broek. Heerlijk! Dan pakt mama nog een plastic broekje. “Nog even je bips omhoog.” Daar heb ik ook de tweede plastic broek aan. Het blijft fantastisch voelen. Ik krijg een wit T-shirt aan en witte sokken. Mama kamt mijn haar. Ik ben intussen overeind gekomen. Ze wacht op de rand van het bed. “Kom je lekker bij mama zitten?”

Ik ga op het bed liggen en mama legt haar arm om mij heen. Ze heeft een kussen onder haar arm gelegd om deze te ondersteunen. “Zo, kom maar eens lekker bij mama zitten”. Hoe ze het zo gauw heeft gedaan, weet ik niet, maar ineens heeft ze een flesje met een speen erop in haar hand. “Zo, kom maar eens lekker bij mama drinken, de melk uit de fles is belangrijk voor je; daarvan gaat je pikje groeien.” O ja, dat is waar ook. Wie zei dat nou ook al weer. Was ‘t dokter Vera of was ‘t op het consultatiebureau? Er zit poeder door de melk, waardoor ik vaker en heftiger kan klaarkomen. He, wat fijn is dat toch, zitten tegen dat koele leer van mama’s jurkje! “Lekker hè jonkie”, zegt ze en streelt over mijn plastic broekje. Dan voel ik haar hand heel langzaam in mijn plastic broekjes gaan, dan dieper tot in mijn luier. Ze streelt zacht over mijn plasser, die alweer strak in de houding staat. “Ja, dat is fijn hè, lieve babyboy in je lekkere luier.” Zo lig ik een hele tijd bij mama. Ze ziet er uit om te smullen! Ze lacht naar me. “Kom maar met mama mee naar beneden.. en ja, mama blijft er zo bij lopen hoor! voor jou!” O, wat is ze toch mooi, denk ik.

De buurvrouw op bezoek

Als we beneden zijn, gaat de telefoon. Mama neemt op. Ik hoor haar zeggen: “Ja dank je; ja.., ‘t gaat goed.. O, ja, dat is leuk.. ja, prima!hoe laat ongeveer?…mmmh…ja, dat lijkt me heel fijn! goed..hè leuk joh.. tot straks dan dag.” Ze legt de telefoon weer neer. Ze kijkt mij lief aan. “Zeg, weet je wie er straks komt?” “Nee”, zeg ik. “Buurvrouw Margreet. Die vind jij wel lief, he?” Mama drinkt zelf koffie en rommelt wat in de keuken. Dan komt ze de kamer weer binnen. Ik heb intussen op de grond gezeten in mijn luier en plastic broekjes en heb wat rond gekropen. Heerlijk zeg, zo in die luier en plastic broekjes. “Kom je even bij mama”, zegt ze.

Ze staat bij de tafel en legt een paar plastic broekjes op de hoek van de tafel, voor zover ik kan zien. Als ik bij de tafel ben, helpt ze me erop. “Beentjes maar omhoog, dan kan mama jouw plastic broekjes uitdoen.” Ze doet mijn plastic broekjes uit. Dan maakt ze de plakstrips van mijn luier los. Wat een heerlijk geluid blijft dat toch. Met haar hand streelt ze zacht over mijn plasser, die nog steeds strak staat. Met babydoekjes gaat ze over mijn plasser en het gebied er omheen. “Je bent een grote babyboy hoor; je hebt niet in je luiertje geplast. Dag mag wel he, dat weet je toch. Mama vindt het ook fijn als je in je luier hebt geplast; dat is helemaal niet erg. Met babyolie smeert ze mijn plasser en alles er omheen in. Wat doet ze dat toch lekker! Ze ziet dat ik geniet. Ze lacht lief naar me. “Mama houdt van jou hoor; lekkere luierboy.” Dan pakt mama een plastic luier met drukknoopjes. “Mama gaat jou eens een lekkere plastic luierslip omdoen.” Ze pakt een inlegluier en legt die eerst over mijn plasser. Dan doet ze de plastic luier erover en drukt een voor een de vier drukknoopjes aan beide voorkanten dicht. Hierbij is haar duim aan de buitenkant, maar haar vingers aan de binnenkant van mijn plastic luier.

Ik voel haar hand tegen mijn plasser; dat voelt heerlijk. Ze weet ‘t; ze lacht naar me. “Nu nog even een plastic broekje erover”. Ze trekt een plastic broekje over mijn benen. “Bips omhoog.” Dan heb ik het plastic broekje aan. Dan trekt ze mij nog een plastic broekje aan. He, wat heerlijk toch! Samen eten we wat. Nauwelijks hebben we het op, of daar klinkt de bel. “Dat zal Margreet zijn.” Even later komt ze binnen. Ze lacht naar mij. “Hoe is het met je lieve babyboy?” Ze buigt zich over mij heen. Heb ik even iets gemist? Terwijl ze zich over mij heen buigt, zie ik zomaar haar ronde borsten, ingepakt in een glimmend leren topje. Wat is die meid toch verschrikkelijk geil! Ze ziet wel dat ik naar haar borsten kijk. Ze lacht weer. Ze doet ‘t erom! “Kijk eens, ik heb een klein pakje voor jou meegenomen”, zegt ze, geil uit haar ogen kijkend. Ik pak het aan en ga op de bank zitten. Ik pak het uit. Verwachtingsvol kijken Margreet en mama mij aan, terwijl ik het uitpak. “Een plastic broekje!”, roep ik uit. “Oh, dank je wel; dat is lekker.” “Geef de buurvrouw maar eens een lekkere kus”, zegt mama. Ik buig me naar haar toe. Ze geeft me een heerlijke tongzoen. “Dat je nog maar veel plastic broekjes om mag krijgen”, zegt ze met een geile lach. Margreet krijgt iets te drinken. Ik ben weer op de grond gaan zitten en kruip wat rond in mijn plastic luier en plastic broekjes. Na een klein poosje zegt Margreet: “Kom je nog lekker even bij mij zitten? Ik kijk op en zie haar uitdagend op de bank zitten met haar leren topje en haar korte leren rokje. Ze lacht aanmoedigend naar mij. Ik kruip snel naar haar toe.

Eigenlijk weet ik niet hoe snel ik bij haar moet komen. Wat een lekkere meid is ze toch! Ik kruip bij haar op schoot. Ze neemt me in haar arm en drukt me tegen haar lichaam aan. Ik zie mama’s gezicht ook vlakbij. Ze komt met haar gezicht dichter bij mijn gezicht en dan komt ze met haar mond op die van mij en dringt ze met haar tong binnen. Ik krijg een super lange en super lekkere tongzoen van haar. Opnieuw dringt het tot mij door: deze meid is supergeil. Ik voel haar hand in mijn luier. Ze streelt mijn plasser. He, heerlijk! Na een poosje zegt ze: “Kom eens, lieve babyboy; even met je hand onder mijn rokje.” Ik voel de warmte onder haar rokje en tevens dat ze een plasticbroekje draagt, waardoor ik haar warme poesje kan voelen. Ook super lekker! Margreet lacht en kreunt licht. Pas na een hele poos vindt ze het genoeg. Net als de vorige keer heb ik geen besef van tijd. Margreet streelt over mijn plastic broekjes en dan weer gaat haar hand in mijn luier. Dan voel ik ook mama’s hand in mijn luier. Margreet trekt haar hand terug. Ik zie dat ze mama aankijkt en lacht. Mama knikt. Ik voel mama’s arm om mij heen. Mama trekt mij naar zich toe aan de andere kant van de bank. Ik zie hoe Margreet zich op de grond laat zakken en haar plasticbroekje opzij trekt. Wat is ze van plan?

Ze kijkt mij geil aan. Mama wrijft over mijn plastic broekjes; gaat met haar hand in mijn luier. Ze duwt mij zacht naar de grond en zit nu vlak naast Margreet. Mama legt haar hand op Margreets poesje en wrijft erover. “Kom maar met je hand”, zegt ze tegen mij. Margreet knikt mij bemoedigend en lachend toe. Ik leg mijn vingers op haar poesje. Mama wrijft mijn vingers over Margreets poesje en duwt mijn vinger er een beetje in. Ik voel dat haar poesje nat is. “Toe maar”, fluistert mama in mijn oor. Ik voel hoe mama mijn plastic broekjes en mijn luier iets omlaag trekt en mijn plasser vastpakt. “Toe maar lieverd, Margreet vindt dat fijn.” Ik hoor haar een beetje kreunen ter bevestiging. Ik wrijf in haar grotje, dat steeds natter wordt. Ik voel mama’s mond om mijn plasser. Dan pakt mama mijn hand. “Probeer maar eens iets dieper in haar poesje te gaan.” Ik duw mijn vinger voorzichtig iets dieper. Margreet kreunt opnieuw en heeft haar ogen dicht. “Probeer eens met je vinger de bovenkant diep in haar grotje te masseren”, zegt mama. “Als je de goede plek vindt, dan is dat voor Margreet wel heel lekker.” Ik vind in haar grotje de bovenkant en masseer die plek. Margreet kreunt harder nu. Met mijn vingers maak ik een soort van “kom eens hier”-beweging. Margreet hijgt en kreunt nu nog harder. Mama zegt: “Ja, toe maar… toe maar..” Ik blijf Margreets poesje op die manier masseren. Margreet schuift onrustig op en neer en wrijft met haar eigen hand over haar poesje. Zelfs mama hijgt mee. Ik hoor Margreet: “Ja.. ohhh ja oohhhhhhh.” En dan gebeurt het: Het lijkt of ze helemaal leegspuit. “Ohhhh, jaahhhhhh.” Mama kijkt lachend toe en zegt: “Goed! echt goed gedaan lieverd. Kom maar.” Mama masseert mijn plasser, die nu heel hard is. Ik zie hoe mama knikt naar Margreet. “Kom maar jonkie, kom maar even bij mama”, zegt ze. “Je mag ‘t bij mama ook even doen; even bij mama’s G-spot.” Dan voel ik Margreets hand om mijn plasser.

Ik zie hoe mama haar hand over haar poesje wrijft, terwijl Margreet mijn plasser masseert. Margreet, die zelf kletsnat is, brengt mijn hand bij mama’s poesje. Ik wrijf langzaam 2 vingers in mama’s poesje, keer ze om en maak een kom-maar-eens-even-hier-beweging. Mama kreunt. Margreet hijgt aan mijn oor. Ik buig mij naar mama’s borsten en zuig eraan. Mama hijgt en kreunt heftiger. Ik ga door met de massage in haar poesje, haar G-spot, zoals ze het zelf zei. Margreet wrijft zachtjes over mijn plasser. Dan stopt ze mijn plasser in mama’s poesje. We gaan heftig tekeer. Dan gebeurt het razendsnel achter elkaar. Margreet stopt mijn vingers weer in mama’s poesje; ik masseer haar weer. Margreet masseert mijn plasser. Plotseling komt mama heftig spuitend klaar, maar tegelijkertijd kom ook ik spuitend klaar. Terwijl ik mama’s warme vocht over mij heen krijg, spuit ik over haar borsten en haar gezicht. Ook Margreet, die op dat moment ineens voor mij is, krijgt mijn vocht in haar gezicht en in haar mond. Ooohhhhh, wat is dat toch intens lekker! Als mama overeind komt, zie ik mijn vocht op haar jurk en in haar gezicht. Ze ziet er geil uit, zo. “O lieverd, wat was dat lekker; je bent een lieve babyboy hoor.”

Even samen onder de douche

Ik heb nog altijd mijn luier om, maar mijn plasser steekt ruim boven de luier en de plastic broekjes uit. “Ga ja maar even met Margreet mee”, zegt mama. Margreet steekt uitnodigend haar hand uit. Achter haar aan loop ik naar de badkamer. Daar voel ik handen van achteren over mijn plastic broekjes in mijn luier. Mama is achter ons aan gelopen. Terwijl Margreet de douche aanzet, maakt mama de plakstrips van mijn luier los. Ze trekt de luier van achteren tussen mijn benen door. Margreet staat in een alleen nog plastic broekje voor me, nog nat van haar eigen en mijn vocht. Ze trekt mijn beide plastic broekjes op. Wat zou de bedoeling zijn, vraag ik me af. Margreet is in de douche gestapt en laat het warme water over zich heen stromen. Mama duwt me zachtjes naar de douche en dan stap ik met mijn plastic broekjes nog aan bij Margreet onder de douche. Margreet lacht naar mij. Meteen zie ik dat mama achter mij aan ook onder de douche is gestapt. Daar staan we dan met z’n drieën; Margreet in een plasticbroekje, mama helemaal naakt en ik in mijn plasticbroekjes. De plasticbroekjes staan al gauw bol van het water dat erin gelopen is. Ik merk dat mijn plasser alweer flink in de houding staat. Ik zie dat mama en Margreet allebei hun poesje masseren. Mijn plastic broekjes zijn inmiddels zo vol gestroomd, dat ze vanzelf afzakken.

Ik probeer ze weer omhoog te halen, maar Margreet houdt mij tegen en begint mij heftig te tongzoenen. Ik voel handen aan mijn plasser. Mama? Ik voel hoe mijn plasser langs het pijpje van de plasticbroek in Margreets poesje wordt gestopt en hoe Margreet haar hoofd achterover doet van genot. Ik zie hoe mama nog steeds haar eigen poesje masseert. Dan komt er wit vocht uit haar poesje en ze kreunt van genot. Hoe is het mogelijk dat ze alweer klaarkomt, vraag ik me af. Tegelijkertijd verbaas ik me over mezelf. Margreet en ik verwennen elkaar lekker onder de douche en ook wij allebei komen opnieuw klaar. “Oohhh Margreet, ohhhhhhh.” Ook Margreet komt kreunend klaar. Ik zie haar naar mij lachen en ik krijg opnieuw een lekkere tongzoen van haar. Ook mama lacht lief naar mij. Ohhh, wat lekker zeg! Dan draait Margreet de douche uit. We stappen er alle drie uit. Margreet trekt haar plasticbroekje nu ook uit en droogt mij af, terwijl mama onderwijl zichzelf afdroogt. In de douche liggen nog de natte plastic broekjes. Mama ziet dat ik ernaar kijk. “Hoe vond je dat, zo met die heel natte plastic broekjes”,vraag ze. “Ik vond het wel lekker”, zeg ik. “Maar met jou en Margreet zo onder de douche vond ik ook heerlijk.” Margreet lacht naar mij. “Zo lieverd, nou gaat mama jou weer even een schone luier omdoen. Kom maar even naar de slaapkamer.” Mama legt mij op bed neer en schuift een schone luier onder mijn bips. “Zo, mama zal jou eens even lekker insmeren.” Ze pakt het inmiddels bekende flesje babyolie en masseert mijn plasser en het gebied eromheen lekker in.

Het bezoek aan de apotheek

Wat voelt dat toch ontzettend lekker! Mama vouwt mijn luier over mijn plasser en maakt de plakstrips dicht. Margreet is ook binnengekomen en geeft een plastic broekje aan. Mama zegt: “Even je beentjes omhoog, dan kan mama je plastic broekje aandoen.” Ze schuift het plastic broekje over mijn benen. “Bips omhoog.” Dan heb ik het plastic broekje aan. Margreet heeft nog een plastic broekje aangegeven. Mama trekt mij ook die aan. Opnieuw voelt het geweldig! Daarna krijg ik ook nog gewone kleding aan, tot mijn verbazing. “Ja”, zegt mama, “we gaan zo even naar de apotheek; nog even een pak luiers voor jou halen.” Als ik ben aangekleed, wacht ik op de rand van het bed, tot mama en Margreet zich ook hebben aangekleed, waarbij ik zie dat Margreet ook weer een plasticbroekje aantrekt. Ik loop tussen mama en Margreet in. Bij het lopen voel ik voortdurend dat ik een luier om heb. Na een tijdje voel ik ook de randjes van mijn plastic broekjes. Toch wel heel lekker, die voortdurende massage. Na een minuut of 10 komen we aan bij de apotheek. Margreet houdt de deur open en we stappen binnen. Er is een mevrouw aan de balie, die al wordt geholpen. We wachten even. Ik vind het toch een beetje griezelig. Gaat mama zeggen dat de luiers voor mij zijn of gaat ze gewoon een pak luiers vragen? De mevrouw is klaar. Een medewerkster van de apotheek in een zwarte leren broek (niks geen witte schort) wenkt ons. “Wat kan ik voor u doen”, vraagt ze. Mama antwoordt: “We komen de luiers van het herhaalrecept halen.” De dame in de zwarte leren broek vraagt op welke naam het staat. Mama noemt de naam en zegt: “Ik heb daar nog wel wat vragen over” “Goed, terwijl ik even de luiers pak, kunt u plaatsnemen in die ruimte.” Ze wijst naar rechts, waar een deur open staat. Mama pakt mijn hand. “Kom maar lieverd.” We gaan de ruimte binnen. Er staat een tafel, enkele stoelen, een bank, een kast en een soort van onderzoekstafel. Wat gaat er gebeuren? Even later komt die mooie mevrouw van de apotheek binnen. In haar handen heeft ze 2 grote pakken luiers van Tena, het merk dat ik altijd van mama om krijg. De vrouw lacht naar mij. Zou ze weten dat de luiers voor mij zijn?

Ze zet de pakken luiers naast de tafel en gaat er zelf achter zitten. “Gaat u zitten”, zegt ze tegen mama, Margreet en mij. Mama trekt mij op schoot. “Ik ben Angeline, abdl-specialist. ‘t Gaat om hem?” Ze knikt even naar mij. “Ja, inderdaad. Sinds vorige week is vastgesteld dat hij abdl is, iets meer dl dan ab, en draagt hij luiers” “Heeft hij de hele dag een luier om?” “Dat klopt, maar ook ‘s nachts.” “Geef je hem ook nog aanvullende middelen, zoals plastic broekjes en de fles?” “Inderdaad; bij elke verschoning krijgt hij ook 2 plastic broekjes aan, maar hij krijgt ook de fles met een poeder erin.. “Hoe is het dan met zijn pinkelmans?” “Alles is erop gericht om hem regelmatig klaar te laten komen en wij zelf ook.” Mama lacht een beetje verontschuldigend. Dan richt Angeline zich tot mij. “Zo, lieverd, dus jij bent nu een babyboy. Mag ik jouw luier eens even zien?” Ze komt dichterbij. Dan trekt ze mijn broek iets omlaag. “Kijk eens aan; 2 prachtige plastic broekjes! Zeg, zou jij wel even bij mij op schoot willen?” Ik kijk mama aan. Ze knikt goedkeurend. “Dat wil hij wel, hè?” Angeline gaat met haar leren broek op de bank zitten. Mama doet mijn kleren uit, maar laat mijn plastic broekjes en luier om. Ik zit lekker tegen haar aan en voel het koele gladde leer en heb een moi uitzicht op haar glimmend ingepakte kruis. Ze lacht opnieuw. Dan wrijft ze met haar hand over mijn buik. “Je vindt het lekker hè, een luier en plastic broekjes om.” Terwijl ze dit zegt, stopt ze haar hand in mijn plastic broekjes; zelfs in mijn luier. Als ze mijn plasser voelt, lacht ze weer naar mij. “Ja, dat is lekker hè; jij bent wel een lieve babyboy hoor.” Ze masseert mijn stijve plasser en geniet er zelf ook van. “O, ja, dat gaat goed zo hè?” Dan wenkt ze mama en ik zie dat ze een knipoog geeft. Mama pakt me vast en ik begrijp dat ik moet opstaan. He, dat zat net zo lekker. Ik zie hoe Angeline opstaat. Ze blijft maar lief lachen. Kennelijk geniet ze er zelf ook erg van. Ze zegt tegen mama: “Wil je zijn luier even afdoen? De plastic broekjes maar even omhouden.” Mama trekt de plakstrips van mijn luier los. Margreet pakt de luier aan en doet die in de emmer in de hoek. Mijn plasser staat strak omhoog in mijn plastic broekjes. Dan zie ik dat Angeline weer op de bank is gaan zitten. Ze doet haar benen helemaal wijd. “Kom nog eens even bij me, mannetje.” Mama brengt me vlak voor Angeline. “Heb jij wel eens een poesje gestreeld.” Ik kijk naar mama. “Ja hè, lieverd; dat vind je altijd zo lekker; bij mama of bij tante Bianca of Margreet.”

Ik zie dat Margreet ook lacht. Ja, knik ik naar Angeline, niet in staat om geluid voort te brengen. Betekent dat? Terwijl ik nog aan het denken ben, zegt Angeline: “Kom maar eens bij me. Kun jij mijn poesje aanwijzen en je vingers erop leggen?” Nou dat kan ik wel hoor. Ik leg mijn vingers op haar in leer ingepakte poesje. “En dan nu een beetje masseren; toe maar; ja ohh ja. Uhhhh lekker; goedzo. Magreet helpt nu de leren broek los te knopen en doet de rits naar beneden. Nu kan ik er beter bij. “Doe maar eens twee vingers in mijn poesje; ja zo, ja. Oohhhh.” Angeline kreunt. “Zeg, ik voel dat jouw plassertje hard is; wist jij dat jouw plassertje precies in mijn poesje past?” Angeline trekt me over haar heen tussen haar benen en pakt mijn plasser en leidt die naar haar poesje; ze stopt hem erin. “Ooohhhh, jaahh, lekker ..ohhh, toe maar, ja! ohhh. Dan hijgt ze steeds sneller, terwijl we lekker te keer gaan. “Ja!, ohhhhh.., kom maar! ohhhhh. Ik kom heerlijk klaar; ik spuit me echt helemaal leeg. Als ik me uit haar poesje terugtrek, gaat zij zelf nog even door. Ze masseert met haar hand in en over haar poesje en dan gebeurt wat ik al eerder gezien heb bij dokter Kate van het consultatiebureau en ook bij Margreet en mama. Angelina spuit onder hard gekreun haar vocht omhoog. Ze had ervoor gezorgd vooraf een kleedje over de bank te leggen. Een geil gezicht hoor! Ik zie dat ook mama en Margreet meegenieten. Angeline blijft voldaan op de bank liggen. Ik mag nog even in haar armen liggen en dan knuffelt ze mij. Nou nou, die Angeline is ook een lekkere geile meid. Wie had dat gedacht; we gaan naar de apotheek om luiers te halen en binnen de kortste keren ben ik intiem met de juffrouw van de apotheek. Terwijl Angelina zich wast, legt Mama mij op de onderzoekstafel. Margreet geeft een schone luier aan. “Even je bips omhoog.” Mama schuift de luier eronder. Dan staat Angelina naast mama en zegt: “Kijk eens, ik heb hier goede zalf; die kun je gebruiken om te stimuleren. Je smeert zijn plasser ermee in; het is binnen enkele minuten ingetrokken en over een half uurtje kan hij je weer een plezier doen. Je kunt deze zalf ook voor jezelf gebruiken; smeer je poesje er mee in, ook weer even intrekken; dan werkt het aan beide kanten. Het werkt zowel stimulerend als verzachtend.” Mama kijkt Margreet lachend aan en begint de zalf meteen ruim aan te brengen op mijn plasser. “Zullen we z’n luier nog maar even aflaten dan?”

Angeline pakt de telefoon die op het bureau staat en drukt een paar knopjes in. “Ach Dineke, zou jij even een stuk of 10 SGA plastic broekjes maat XL kunnen brengen enne wil je vragen of Anne ook even komt?” Ik vraag me af wat ze van plan zijn. Ik zit op de stoel in mijn plastic broekjes en kijk het allemaal aan. Ik zie dat mama, Margreet en Angeline dikke klodders zalf in hun poesjes smeren en heel vrolijk kijken. Angeline komt naar mij toe en gaat met haar hand in mijn plastic broekjes. Dan gaat de deur open. De twee collega’s van Angeline: Anne en Dineke met daarachter!. Wel allemensen; maar dat is Bianca! Dan gebeurt alles razendsnel. Angeline buigt zich naar mij voorover. Opnieuw word ik geil door haar glimmende leren broek.

Mama staat verderop alles lachend aan te kijken. Margreet heeft er al weer ontzettend veel zin in en heeft en staat alleen nog met haar plasticbroekje aan. Dineke heeft meteen nadat ze binnenkwam haar kleren uitgegooid. In haar plasticbroekje wrijft ze over haar poesje. Anne is zeker ontzettend geil. In rap tempo heeft ze een schuifwand opengetrokken en ook nog haar kleren uitgetrokken. Ze is bezig om op een hoge stoel te klimmen. Even verderop ligt Bianca in een plasticbroekje en hemdje op een bank. Mama omarmt mij en doet haar handen in mijn plastic broekjes. Ze begint mijn plasser te masseren. De meiden wrijven allemaal over hun poesjes. Mama brengt mij bij Anne in de stoel. Het is voor mij niet meer te overzien. Ik geloof dat iedereen aan iedereen zit. Mama laat mijn plasser boven mijn plastic broekjes uitkomen. Margreet wrijft over Anne’s poesje, die nu heel nat is. Dan mag ik mijn plasser in Anne’s poesje steken en haar te verwennen. Opnieuw…ohhhhhhh.. ohhhhh. loop ik compleet leeg; deze keer in Anne. Om mij heen staan Angeline, mama, Margreet, Dineke en Bianca, die ook allemaal lekker klaarkomen. Het is één groot plastic-broekjes-seks-feest. Als de meiden zich wassen en aankleden, doet mama mij twee schone luiers en vier plastic broekjes om. Een dubbele dosis dus. Om mij heen zie ik voldane gezichten. Een voor een krijg ik van alle meiden een lekkere tongzoen, terwijl ik bij mama op schoot zit. Dan is het feest helaas afgelopen. Mama en Margreet dragen elk een groot pak luiers. Ik mag een tas met een flink aantal plastic broekjes dragen. Zo lopen we naar huis.

Weer thuis

Margreet zet het pak luiers in de kamer naast de bank. “He, ik ga nu weer hoor”, zegt ze. “Dag lieve jongen.” Ik krijg nog een lekkere tongzoen van haar, terwijl ze me nog even vasthoudt. Samen met mama zwaai ik nog even naar haar. “Zo jonkie”, zegt mama, “nu gaat mama jou in bedje leggen hoor.” Voor mama uit loop ik naar boven. “Kom maar, even je broek en je shirt uit; je pyjamajasje aan. Hoe is het; heb je nog een droge luier of moet mama je al een schone luier omdoen?” 7. Mama stopt haar hand in mijn luier. “Nee hoor; geen plasje in je luier gedaan; goed zo; grote jongen hoor.

Zal mama jou nog een extra luier omdoen dan? Kom maar even op bed liggen.” Ik ga liggen. Mama doet mijn pyjamajasje omhoog en mijn plastic broekjes uit. Ze pakt een nieuwe luier uit de kast. “Bips omhoog.” Ze schuift de luier onder mijn bips en vouwt deze dicht over de twee luiers die ik al om heb. Dan doet ze mijn plastic broekjes weer opnieuw om. Ze pakt van het uiteinde van het bed nog een nieuw plastic broekje! en daarna nog een en nog een en tenslotte nog een vierde, waardoor ik nu 3 luiers en 6 plastic broekjes om heb. Dan stopt mama mij in bed. “Mama leest jou nog een mooi verhaaltje voor”, zegt ze. Het is een verhaal over meisjes in luiers en plastic broekjes. Ik vind het heerlijk. Lekker tegen haar borst aan, luister ik. Als het verhaal uit is, krijg ik nog een lekkere tongzoen. “Mama komt straks lekker bij jou liggen hoor. Dag lieverd.” Tijd om uit te rusten van alle luier-, plastic broekjes- en opwinding. Ik slaap gauw in en droom opnieuw over al die mooie meiden en over luiers en plastic broekjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *