Categorieën
ABDL Plasticbroek

Luiers en plasticbroekjes (2)

Door Anoniem01

Thuisgekomen van het consultatiebureau

Als we thuiskomen van het consultatiebureau, schenkt mama wat drinken in voor Bianca en haarzelf, terwijl Bianca mij op de bank lekker knuffelt en over mijn plasticbroeken wrijft. Als ze na een poosje hun drinken op hebben, zegt mama: ¨Zullen we een spelletje doen?” Ze voegt eraan toe: “Luierbord (een soort seksganzenbord) is leuk.” Bianca is meteen enthousiast. “Hee Anneke, hoe laat begint vanavond je luierparty?” “Zeven uur; was je het vergeten?” “Nee, natuurlijk niet, maar het is wel heel leuk; eigenlijk net zoiets als een soort Tupperware party. Wie komen er precies?” “Nou, buurvrouw Felony en haar zus Margreet en dan nog de andere buurvrouw Danielle. “Oeioei, stuk voor stuk prachtige meiden!

Vaak korte leren rokjes, leren hotpants en broeken van leer; dat belooft wat! Mama heeft intussen het speelbord op tafel gelegd en pakt de pionnen: een witte pion in de vorm van een plastic broek voor mij, een roze pion voor Bianca en een rode pion voor haar zelf. Omdat ik het hoogst gooi, mag ik beginnen. Ik gooi 6 en zet mijn pion op vakje 6. Daar is iets bijzonders mee. Mama leest op: Als je een jongetje bent, ga dan op schoot zitten van een van je vrouwelijke medespelers. Ik ga meteen bij mama op schoot zitten en ze knuffelt mij. Dan ga ik weer terug. Om beurten gooien we. Dan komt Bianca op een vakje met een opdracht. Ze leest voor: “Maak je onderlijf bloot en doe een plasticbroek aan” Bianca doet haar leren rokje en slip uit om vervolgens een plasticbroek van mijn stapel te pakken en aan te doen.

Meteen daarna komt mama op een opdrachtvakje. Ze leest voor: Doe je slipje uit en laat je een plasticbroek aantrekken. Mama lacht naar mij en doet meteen haar slipje uit. Bianca helpt mij: “Kom maar schatje, doe mama maar een plasticbroekje aan.”Ik kruip in mijn luier en plastic broekjes naar haar toe en kijk onder haar jurk, nu trek ik de plasticbroek omhoog die lekker strak door haar kruis zit. Oohhh heerlijk! Ik mag bij mijn volgende beurt nog een keer extra gooien en ben meteen al heel ver. Mijn opdracht luidt: Laat je helemaal uitkleden, maar houdt alleen je luier en plasticbroekjes aan. Als mama heeft gegooid, kom ik op het eindvak. De beloning luidt: knuffel met de tegenspeler die het dichtst achter je aankomt. Dat is Bianca.

Het is alsof ze daarop heeft gewacht. Ze gaat met haar hand in mijn luier en trekt me af. Ik voel met mijn hand in haar plasticbroekje en voel dat ze zelf ook nat is. Ze stopt met het aftrekken en komt nu op mijn schoot zitten, waardoor ik lekker langs het pijpje van haar plasticbroek bij haar naar binnen kan dringen. Na korte tijd komen we vlak na elkaar kreunend klaar. Heerlijk wat lekker! Mama heeft intussen eten klaargemaakt, want we zullen eten en daarna komen de dames voor de luierparty. Tante Bianca heeft mij al een schone luier omgedaan met twee plasticbroekjes. Ik mag bij haar op schoot zitten.

Als mama weer beneden komt in haar mooie glimmende zwart leren broek, gaat Bianca zich omkleden en mag ik zelf op de bank zitten. Als mama iets hoort, draait ze zich om en zegt verrast: “Ah, daar hebben we mijn lieve grote kleine babyboy. Hoe is ‘t, heb je nog niet in je luiertje geplast? Laat mama eens voelen.” Ze ziet er prachtig uit in haar leren broek. Als ze bij mij bukt, kan ik het niet laten lekker even over haar lekker leren broekspijpen te strelen. Ze kijkt mij aan: “Lekker hè jonkie.” Mama voelt in mijn luier. “Goedzo, je luier is nog droog; je bent een grote jongen hoor; mama’s babyboy.” Ik hoor wat in de kamer en kruip in mijn luier en plastic broekjes terug. Als ik de kamer binnenkom, slaat mijn hart over. Bij de kast onder de spiegel zie ik tante Bianca tegen de kast geleund staan.

Ze heeft geen jurk of rok aan, maar een prachtig kort leren broekje met donkere glimmende leggings. Ze lacht naar me. Ze ziet er adembenemend uit.

De luierparty

Ik vraag me af wat er allemaal gaat gebeuren vanavond. Een luierparty zeiden ze. Sta ik dan in het middelpunt soms? Een ding weet ik sinds kort zeker: mama is geil, maar Bianca volgens mij nog veel geiler! Kijk haar nou uitdagend staan daar. Ik kijk naar haar mooie benen in die prachtige leatherlook legging.

Ik kruip naar haar toe. “Kom maar babyboy, streel maar over mijn benen hoor; ‘t mag!” Ik vind het heerlijk en het mag gewoon van haar. Ze vindt het zelf ook lekker. Ik kan het niet laten om over haar leren broekje te aaien. Ze kreunt even. “Sorry jonkie, nog even geduld.” Dan gaat de bel. Buurvrouw Felony en haar zus Margreet komen binnen. Kort daarop komt ook de andere buurvrouw Danielle. Ze zien er allemaal uitdagend uit. Ik twijfel er niet aan dat ze allemaal zijn ingelicht over mijn luiers en plastic broekjes. Even later komt ook de demonstratrice van de luierparty, Lianne, binnen. Ze heeft een grote bak op wieltjes bij zich en nog enkele grote tassen en koffers. Ze zet alles in een hoek van de kamer. “Ach, dag lieverd”, zegt buurvrouw Felony tegen mij. Ze bukt zich. Ook haar zus Margreet knielt bij mij en geeft mij meteen een lekkere tongzoen. Wauw! Felony gaat met haar hand over mijn plastic broekje en voelt mijn harde plasser. “Goedzo lieverd, jij hebt er ook zin in hè?” Als de meiden allemaal zitten en van hun koffie genieten, heet Lianne hen allemaal welkom. Ook mama en Bianca zitten in de kring. Ik mag bij buurvrouw Danielle op schoot. Lianne laat verschillende soorten luiers zien en ook plastic broekjes en plastic luiers met drukknoopjes met inlegluiers en plastic strikslipjes.

Ze legt de voor- en nadelen ervan uit. Dan vraagt ze of ik op de tafel gelegd kan worden. De meiden komen er allemaal omheen staan. Lianne vraagt of Bianca mijn luier af wil doen. Ze doet mijn plastic broekjes uit en mijn luier af. Dan zie ik rondom een twinkeling in de ogen van de meiden. Lianne doet haar blouse uit. Ik kan haar mooie borsten bijna zien. Ze lacht naar mij. “Het fijnst is het, om de babyboy te verzorgen met zo min mogelijk kleding, dus bijvoorbeeld een kort leren rokje, alleen een bh en een plastic slipje, alleen een badjas of zelfs helemaal naakt. Je zult merken dat dit effectief werkt.”

Ze smeert mijn plasser en er omheen in met babyolie. Dan legt ze een luier onder mijn bips. Met een handig gebaar plakt ze de luier dicht. “Lekker strak dichtplakken”, zegt ze. Dan pakt ze een plastic broekje en doet deze vlot om mijn benen. “Terwijl ik deze lieve babyboy even knuffel, kleden jullie je allemaal in een plasticbroekje en een hemdje en daarna krijgen jullie hem een voor een op schoot. Zoen hem op jouw eigen manier, laat hem je borsten voelen en laat hem je poesje verkennen. Doe dat allemaal op je eigen manier, want straks gaan we er een spel mee doen. Mama, Bianca, Felony, Margreet en Danielle weten niet hoe gauw ze uit de kleren moeten komen. Nou ja, Bianca was er al helemaal op voorbereid. Wist ze wat er gaat komen? Margreet, de zus van buurvrouw Felony heeft er zo te zien heel veel zin in, want ze doet meteen haar bh en onderbroek naar beneden en doet een plasticbroek en een hemdje aan die strak over haar prachtige borsten zit. Danielle gaat in een badjas op de bank zitten met daaronder het plasticbroekje. Ook demonstratrice Lianne heeft zich zo ver mogelijk uitgekleed. Het ziet er veelbelovend uit met deze mooie meiden. Ik ben benieuwd wat de bedoeling is. Ik zit in mijn luier en plastic broekjes op de bank en kijk naar de mooie meiden, die kennelijk iets van plan zijn. Dan zegt Lianne:”Nou meiden, neem hem een voor een op schoot en laat wat van je zien… en voelen.” Ik mag eerst op schoot bij mama. Ik mag haar borsten voelen, al ben ik hiermee inmiddels wel bekend. Ook neemt ze mij tussen haar benen en mag ik haar in plastic ingepakte poesje strelen. Wat is dat toch heerlijk. Ik krijg een lekkere tongzoen van haar. Dan neemt Bianca mij op schoot. Geil als ze is, doet ze meteen haar hand in mijn luier en streelt mijn plasser. Ze geeft mij meteen een lange tongzoen, terwijl ze mijn handen op haar kleine borsten legt. Dan duwt ze me zacht omlaag tussen haar benen en laat me haar poesje likken door het plastic heen. Ze kreunt even.

Daarna is het de beurt aan Felony. Ook haar borsten mag ik voelen. Die voelen stevig aan. Haar poesje voelt lekker aan. Margreet kan bijna niet wachten. Terwijl ik haar borsten voel, krijg ik een tongzoen van haar. Zij lijkt me ook wel een heel geile meid. Als laatste mag ik bij Danielle op schoot. Zoals ik al dacht, is ze op een plasticbroekje na helemaal bloot onder haar badjas. Is zij net zo geil als Margreet en Bianca? Haar borsten voelen vooral lekker zacht en dat is ook zo bij haar poesje; ja, zacht en sappig. Dan, onverwacht, neemt ook Lianne mij op schoot. Ze streelt over mijn luier en stopt bij mijn plasser. Ze lacht even naar mij. Ik mag ook haar borsten en poesje voelen. Als ik bij alle meiden hun borsten en poesje heb gevoeld en door hen ben gezoend en ik bij Lianne op schoot mag blijven zitten in mijn luier en plastic broekjes, legt ze het spel uit: Straks ga ik jullie babyboy blinddoeken. Hij gaat de kring rond en mag eerst je borsten voelen. Hij mag raden van wie hij de borsten voelt. Ik zal het meteen zeggen als hij goed raadt. Als hij van ieder de borsten gevoeld heeft, gaat hij nog eens de kring rond en voelt alle poesjes. Ook hier zal ik het zeggen als hij goed geraden heeft. Dan mag hij een derde keer rondgaan, waarbij elk van jullie een hand in zijn luier mag doen en zijn plasser mag strelen. Pas op: niet te lang. Ik zal het aangeven. Je mag hem hierbij zoenen. Ook nu mag hij raden wie hem streelt en zoent. Dan doet Lianne mij een blinddoek om; het is een katoenen luier. Ik had ‘t kunnen weten. Ze streelt me over mijn plastic broekjes. Lianne pakt mij van achteren bij mijn plastic broekjes vast en leidt mij naar de eerste vrouw. Ze legt mijn hand op haar borst. Ik voel een stevige borst. Ik raad: “Felony.” “Goedzo”, zegt Lianne. Wauw, meteen de eerste goed. Ik hoor Felony zachtjes lachen. Ik voel de volgende borsten en ik twijfel:”Danielle of Margreet; ehh… Margreet.” “Mis, dit is Danielle. Ik voel dat Lianne me even loslaat. Meteen voel ik de volgende borsten. “Mama”, zeg ik meteen. “Goed!” De borsten hierna herken ik ook: “Bianca.” “Ook goed. Dan voel ik opnieuw borsten: “Margreet”, zeg ik. “Goedzo.” Tot mijn verbazing voel ik nog een paar borsten. Ik dacht dat ik ze allemaal gehad had. Heb ik dan toch verkeerd geteld? Opeens weet ik het:”Lianne!” “Ja, goedzo luierboy.

Prima gedaan hoor, je had er 5 goed; heel goed zeg; 5 van de 6! Nu mag je de poesjes voelen. Je mag ook likken, net wat je wilt. Ik mag kiezen of ik ze bloot wil verkennen of door het plasticbroekje heen. Meteen leidt ze mij naar het eerste poesje. Ik voel en voel nog eens ik denk. Verdraaid, dat is moeilijk. “Eehh. Ik denk Danielle?” “Nee, dat is niet goed”, hoor ik. Ze zegt niet welk poesje het wel is. Het volgende poesje. “Bianca”, raad ik meteen. “Ja, goedzo; knap hoor.” Ik hoor Bianca zachtjes lachen. Ik krijg een aai van haar. Het volgende poesje. “Lianne?” “Nee, dat is niet goed lieverd.” Volgende. “Ehh” Ik voel, ik lik. “Margreet.” “Ja, goedzo; dat is de 2e die je goed hebt.” Nog een poesje. Ik weet het meteen: “Mama.” “Ja hoor, prima.” De laatste poesjes raad ik fout. “Je hebt er drie goed. Daarna mag ik nog eens de kring rond in willekeurige volgorde. Ik voel een hand in mijn luier; een hand die meteen mijn plasser zacht streelt en een mond op mijn mond; een tong die mijn mond binnendringt.

Ik herken dit meteen: “Bianca.” “Goedzo! De volgende hand in mijn luier. Een zoenende mond. “Ehh.. Lianne?” “Nee, mis.” Weer een hand en een mond; een lekkere zoen. “Mama.” “Goedzo.” Opnieuw een hand. Een mond. “Felony.” “Nee, dat is niet goed lieve babyboy.” Een volgende hand in mij plastic broekjes en luier en een tong in mijn mond. Nou, denk ik, die is geil! “Margreet.” “Prima!” De volgende handen en zoenen heb ik fout. Lianne doet m’n blinddoek af en zegt: Je hebt bij 3 meiden alles goed. Dat betekent, dat betekent, dat je bij alle 3 naar binnen mag! Ik zie dat Margreet meteen op mij af komt. Ook Bianca komt naar mij toe. Mama kijkt het lachend aan en komt dan ook aan gelopen. Ze pakt mij bij de hand en trekt me naar de bank. Meteen voel ik de handen van Bianca in mijn plastic broekjes.

Margreet trekt mijn luier iets omlaag en pakt mijn plasser met beide handen en stopt die in haar mond. Oei, wat voelt dat lekker. Ik zie hoe mama het poesje van Bianca likt, terwijl ze haar plasticbroekje opzij trekt. Bianca streelt de borsten van Margreet en ik doe dat ook. Wat een lekkere borsten! Wat is die meid geil! Dan voel ik opeens dat Bianca over mijn plastic broekjes streelt en mijn plasser vastpakt. Ik lig nu met mijn mond op Margreets poesje en lik haar. Ik zie haar prachtige grote borsten. “Kom maar”, zegt ze. “Kom maar lllieve llllieve lllluierboy.” Bianca duwt me bovenop Margreet en stopt mijn plasser in haar geile natte poesje en dan zit ik zomaar in Margreet. En niet zomaar eventjes, nee, heel heftig. “Ooohhh, toe maar, pllllasstic broekenmannetje, llllluierboy, verwen me, gebruik me…oohhhhh, jaaahhhhh, ooohhhhh, oh oh oh, jaaahhhhhhh.” Trillend en intens komt Margreet klaar en ik ook! Net als bij mama en Bianca loop ik compleet leeg. Wat een fantastische meid! Mama pakt me vast. Ik voel me slap. Samen met Bianca brengt ze mij naar de tafel en legt me erop. Ik ben nog helemaal van de wereld. Nog nooit zo heftig meegemaakt. Mama doet mijn plastic broekjes uit. Bianca doet mijn luier af en wast mijn plasser. “Ach m’n lieve jongen toch; was ‘t zo fijn”, zegt mama. “Ik denk dat we maar eens moeten vragen of Margreet zo af en toe eens komt oppassen. Dat zou je toch wel fijn vinden he?” Ik knik. Mama heeft ondertussen een schone luier onder mijn bips geschoven. Bianca smeert mijn plasserzone in met babyolie. Ik voel het nauwelijks. Mijn stijve plasser bonst. Mama vouwt de luier er omheen en doet hem dicht met de plakstrips. Dan zie ik dat Bianca nog een luier aangeeft en lief naar mij lacht: “Ja jonkie, je krijgt er nog eentje om hoor.” Mama doet mij ook deze luier om. Tot mijn verbazing pakt mama daarna nog een luier. Tante Bianca plakt deze behendig dicht. Ik voel hoe dik het nu tussen mijn benen is; heerlijk! Als ik dacht dat dit ‘t was, dan had ik het mis.

Mama heeft nog een luier in haar handen en doet mij die ook om. Ik heb het gevoel dat ik overspannen raak, want daarna doet Bianca mij een 5e luier om. Het voelt lekker dik. Dan zie ik opeens Margreet bij mij staan. In haar handen heeft ze een plastic broekje. Ze doet mij liefdevol het plastic broekje aan en ik krijg een lekkere tongzoen van haar. Dan houdt ze me nog een plastic broekje voor. Ook die krijg ik aan. Ze lacht lief. Ik denk: wat is die geil zeg! Ze doet mij nog een plastic broekje aan. De derde al! Ik raak opnieuw opgewonden. Bianca komt voor mij met nog een plastic broekje. Meteen doet mama mij een vijfde plastic broekje aan. Direct daarna schuift ze alweer een nieuw plastic broekje om mijn benen. Het voelt heerlijk dik aan! 5 Luiers en 6 plastic broekjes. Margreet en Bianca weten van geen ophouden; ze doen mij allebei nog 2 plastic broekjes aan. Nu heb ik 5 luiers en 10 plastic broekjes om! Het voelt geweldig! Mama helpt mij van de tafel en tante Bianca neemt me mee naar de bank, waar ik in de arm van Margreet word gelegd. Ik voel haar zachte borsten en met mijn hand dwaal ik af naar haar plasticbroekje Ik zie lieve gezichten toekijken; ik zie overal mooie vrouwen in plasticbroekjes en strakke hemdjes over hun borsten, handen vol met luiers en plastic broekjes. Het is een waar luier- en plastic broekjesfeest! Ik raak opnieuw helemaal opgewonden! Margreet heeft haar warme hand in mijn 10 plastic broekjes en 5 luiers gestopt en masseert mijn plasser. Oei oei oei, daar gaat ie weer. In de armen, tegen de borst van Margreet kom ik opnieuw lekker klaar. Ze lacht naar me en geeft me weer een lekkere tongzoen. Dan mag ik met mama mee. Ze legt me op tafel en doet al mijn plastic broekjes uit en al mijn luiers af. Het voelt kaal en koud zo zonder luier. Bianca wast mijn plasser. Mama doet mij een schone luier om en Bianca trekt mij 2 plastic broekjes aan. Daarna neemt Bianca mij op schoot. Ik voel me bij haar altijd heel opgewonden, maar toch heel geborgen. Ze is lief en zacht. En geil! en nu al helemaal in haar strakke hemdje met een plasticbroekje daaronder. Alle meiden zitten weer in de kring. Lianne sluit de avond af: Tot slot wil ik jullie even een luierrooster meegeven. Ze deelt de roosters uit. “Jullie zien op het rooster het volgende”: “Elke dag: Luiers, plastic broekjes, seks.” Degene die het eerstgenoemd staat, is verantwoordelijk voor een geile verzorging.

Ik adviseer om hem elk uur een schone luier en 2 plastic broekjes om te doen; dat mogen er ook meer zijn hoor; dit is een minimum. In elk geval elke dag minimaal 1x seks. Dat betekent dat hij dus vanaf ‘s morgens 8 uur tot ‘s avonds 10 uur in totaal minimaal 15 luiers en 30 plastic broekjes per dag om krijgt. Dat zijn er dus 7×15 is 105 luiers per week en dan globaal x4 is ruim 420 luiers per maand. Laat ik het dan afronden op zo’n 500 luiers per maand, zodat je hem soms nog wat extra luiers kunt omdoen. Dat komt dus op 6000 luiers per jaar; je hebt 215 pakken luiers per jaar nodig ofwel zo’n 18 pakken luiers per maand; per week zijn dat ruim 4, zeg maar 5 pakken luiers. Per dag heb je iets meer dan een half pak luiers nodig. Wat plastic broekjes betreft; die kun je natuurlijk wassen, maar ik adviseer als minimumpakket: 100 plastic broekjes. Dan heb je voor 3 dagen ruim voldoende. Ik zou zeggen; neem er in elk geval 50 plastic luiers bij en 2 pakken inlegluiers per week. Je hebt dan een mooi startpakket luiers en plastic broekjes. Als blijkt dat je er toch meer nodig hebt, dan kan ik altijd nog een aanvullend advies doorgeven hoor.” Nadat iedereen zich weer omgekleed heeft, sluit Lianne de luierparty af. Na een gezellige napraat gaan de meiden naar huis, maar dat merk ik niet meer, want mama heeft mij met een luier en 2 plastic broekjes in bed gelegd. Daar droom ik heerlijk van al die fantastische meiden, al die borsten, die zachte sappige poesjes en al die lekkere luiers en heerlijke plastic broekjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *