Categorieën
Leer Plasticbroek

Lianne en Arjan

Na de bioscoop

Na het gezamenlijke bioscoop bezoek, waarin Arjan en Lianne elkaar in plasticbroeken bevredigd hebben, was een verdere ontmoeting vrijwel zeker. Het was nu een week geleden en Arjan had net de telefoon neergelegd. Lianne had hem gebeld om te vertellen dat het niet eenvoudig was de plasticbroek schoon te krijgen of beter gezegd schoon te houden. Na het uitspoelen van de plasticbroek kon Lianne nauwelijks wachten, tot deze droog was, voordat ze hem opnieuw aandeed. Sinds haar eerste keer, dat ze een plasticbroek aan had gekregen in de bioscoop, was ze er aan verslingerd geraakt.

Haar ‘normale’ ondergoed droeg ze bijna niet meer, maar zoveel mogelijk de plasticbroek die ze van Arjan te leen had gekregen. Lianne had dan ook afgesproken om samen met Arjan de stad in te gaan op zoek naar nieuwe plasticbroeken, waardoor ze meer keus kreeg in het dragen en niet steeds hoefde te wachten met het dragen nadat ze de plasticbroek had gewassen. Arjan wist wel een paar adresjes bij hun in de buurt en ze zouden er samen op uit gaan. Ze hadden in de stad afgesproken en op het afgesproken tijdstip zag Arjan Lianne aan komen lopen. Hij had gehoopt dat ze weer gekleed zou gaan in het leren rokje met daaronder de plasticbroek die ze nog steeds te ‘leen’ had, maar wat ze nu aanhad was zelfs beter. Lianne kwam aanlopen in een strakke leren jeans van zwart glimmend leer.

Daarop droeg ze een kort jasje, eveneens van leer in een donkerrode kleur. Het geheel zag er zeer aantrekkelijk uit en z’n penis reageerde met een kloppende en zwellende reactie in zijn plasticbroek. Arjan kreeg een spontane zoen van Lianne op zijn wang en zij opperde maar direct op pad te gaan. Al lopend vertelde Lianne dat ze onder haar leren broek ‘de’ plasticbroek aanhad en dat wetend wond Arjan zo mogelijk nog meer op. Al gauw waren ze bij de eerste drogist aangekomen, waar Arjan ook vaak zijn plasticbroeken kocht. Hij liep dan ook rechtstreeks naar de juiste stelling, waar de plasticbroeken onderin lagen.

Ze lagen nooit op ooghoogte, dus je moest altijd bij de lage vakken ‘zoeken’. Hierin was Arjan inmiddels behoorlijk bedreven geworden. Arjan pakte een paar plasticbroeken en gaf ze aan Lianne, ze koos er een paar uit in een voor haar goed passende maat en gaf de anderen weer terug. Arjan keek of er nog meer plasticbroeken in haar maat bij lagen, maar het bleef bij deze 3 stuks. Lianne wees Arjan ook nog op een andere verpakking en vroeg wat dat was. “Dat zijn strikslips” zei Arjan tegen Lianne. “Neem daar ook maar een pakje van mee, dan kan ik dat ook proberen” zei Lianne. Dus werd er ook nog een pakje strikslips meegenomen. Nadat alles was afgerekend bij de kassa opperde Lianne het idee om bij V&D naar de WC te gaan. Arjan kon al bijna raden waarom Lianne naar de WC moest.

Even passen

Bij V&D aangekomen liepen ze rechtstreeks door naar de WC’s. Gelukkig was het rustig waardoor niemand ze zag, terwijl ze de WC in gingen. Lianne deed haar jas uit en hing deze op aan het haakje op de deur.

Nu had Arjan een goed zicht op Lianne en haar strakke leren jeans. Het leer zat strak in haar kruis en Arjan kon de schaamlippen door het leer heen zien zitten. De verleiding was dan ook te groot om er niet aan te zitten en dus legde hij zijn hand op een zachte glimmende leer in haar kruis. Lianne beantwoorde de actie door enige tegendruk uit te oefenen, waardoor ze haar kruis stijf in Arjan’s hand drukte. Lianne knoopte nu haar leren broek los en deed de rits naar beneden en terwijl Arjan met zijn hand naar binnen schoof voelde hij dat Lianne de ‘geleende’ plasticbroek aanhad. De plasticbroek kleefde helemaal vast aan haar lichaam. Lianne maakte aanstalten haar leren broek uit te trekken, omdat ze de nieuwe plasticbroeken en strikslips aan wilde passen. Ook de plasticbroek ging uit, zodat ze daar met een naakt onderlichaam stond. Arjan hielp haar hiermee en als eerste paste Lianne een strikslip die Arjan haar hielp om te doen. Het zachte plastic van de strikslip bedekte haar kale kutje en je kon de schaamlippen door het plastic heen zien. Na de strikslip was het de beurt aan een plasticbroek. De verpakking werd geopend en de geur van een nieuwe plasticbroek vulde de WC-ruimte. Arjan kon het niet nalaten er even aan te ruiken voordat hij Lianne hielp om de plasticbroek aan te trekken. Lianne stapte 1 voor 1 met haar voeten door de pijpjes van de plasticbroek, waarna Arjan deze langzaam omhoog trok. De boord om haar buik werd goed getrokken, waarna Arjan nog even de pijpjes controleerde met zijn vinger. Lianne sidderde bij het gevoel van Arjan’s vinger langs de pijpjes en kronkelde erover. Na de strikslip en plasticbroek, moest ook de leren broek weer aangetrokken worden.

Gelukkig paste dit nog net, maar alles zat wel strak. Nu moest Arjan uit de broek omdat Lianne bedacht had dat Arjan haar gedragen plasticbroek aan moest hebben. Alleen bij de gedachte kreeg Arjan alweer een erectie. Zijn jeans ging uit, gevolgd door de plasticbroek die hij droeg. Lianne pakte de plasticbroek en borg hem op in de tas met de andere plasticbroeken. De door haar gedragen plasticbroek hield Lianne nu voor Arjan en gebaarde dat hij er in moest stappen met zijn voeten. Langzaam trok ze de plasticbroek omhoog en Arjan kon voelen dat deze nog nat was van het dragen door Lianne, wat hem een extra opwindend gevoel gaf. Ook Lianne controleerde nu plagende of de pijpjes wel goed aansloten en masseerde ook nog even zijn penis door de plasticbroek heen. Beiden behoorlijk opgewonden verlieten ze de WC-ruimte en verlieten de V&D op weg naar een volgende drogist.

Volgende drogisterij

Bij deze drogist lagen  de plasticbroeken ook weer in de onderste vakken van de stelling en Lianne bukte om er een paar uit te zoeken. Deze plasticbroeken waren van een ander merk dan ze reeds eerder gekocht hadden.

En Lianne was niet zuinig en wist er 6 stuks te vinden in haar maat. Met deze buit verlieten ze deze drogist en Lianne vond dat ze eerst wel voldoende plasticbroeken had ingekocht. Ze kon ze nu rustig eens tussendoor wassen en tevens andere dragen, tijdens het drogen van de gewassen plasticbroeken. Het was Lianne’s idee om samen naar haar huis te gaan, ze woonde slecht 10 minuutjes lopen van het centrum. Eenmaal bij haar thuis aangekomen was er niemand thuis, dus hadden ze het rijk alleen. Lianne nam Arjan mee naar boven naar haar slaapkamer en maakte aanstalten Arjan’s jeans open te knopen. In een ommezien stond Arjan nog alleen gekleed in zijn plasticbroek voor Lianne. Lianne was gretig en opgewonden en ze drukt zich stijf tegen Arjan’s lijf aan en greep hem bij zijn billen. Arjan voelde zijn penis door het plastic het leren kruis van haar broek beroeren. Hij kon de warmte van Lianne voelen en pakte met zijn beide handen haar leren billen beet en trok Lianne stijf tegen zich aan. Al graaiend naar elkaars lijf waren ze op Lianne’s bed aanbeland en Lianne lag boven op Arjan. Hij voelde het koele gladde leer van haar broek over zijn lijf heen en weer strelen. Het duurde echter niet lang of ook Lianne ontdeed zich van haar kleding, waardoor ze beiden naakt op de plasticbroeken na, op Lianne’s bed lagen. Lianne zat over Arjan heen en hij voelde zijn penis tegen haar warme kutje.

Ook Lianne voelde de warmte van de erectie tegen haar kutje door het plastic heen. Plotseling voelde Arjan Lianne’s hand langs een pijpje van zijn plasticbroek en ze viste zijn stijve penis tevoorschijn. Lianne richtte zich iets omhoog en hield het pijpje van haar plasticbroek opzij, waarna ze de stijve penis tegen de ingang van haar kale natte kutje plaatste. Langzaam liet Lianne zich nu zakken, terwijl Arjan’s penis bij haar naar binnen drong. De penis ging er tot aan de wortel in bij Lianne en werd zeer nauw omsloten het het natte kutje van Lianne. Lianne bewoog nu langzaam op en neer, waardoor de stijve penis in en uit haar kutje bewoog. Terwijl ze langzaam op en neer bewoog ging Lianne met haar hand in haar plasticbroek, zodat ze tevens zichzelf nog kon stimuleren.  Het geluid van gesteun en geritsel van de de plasticbroeken werd plotseling overstemd door een luid gesteun en geschreeuw van Lianne, ze kwam zeer heftig klaar.

Door het samentrekken van haar kutje en het op en neer bewegen, was het nu voor Arjan ook niet meer tegen te houden. Met een aantal krachtige stoten spoot hij Lianne vol met zijn warme lading sperma. Een gevoel wat geheel nieuw was voor Arjan, want normaal spoot hij alleen maar in zijn plasticbroeken. Uitgeput zakte Lianne van Arjan af en floepte zij slapper worden penis uit haar nu nog nattere kutje. Lianne stopte zijn penis weer terug langs het pijpje van de plasticbroek Loom bleven ze nog een poosje tegen elkaar aan liggen, waarbij ze elkaar afwisselend streelden.

Één reactie op “Lianne en Arjan”

heel herkenbaar want ik heb soortgelijke ervaringen,als meisje van een jaar of 8 had ik ook al grvoelens voor plastic,ik deed een diepvrieszakje in mijn onderbroekje en ging met mijn benen heel snel tegen elkaar aan en ik vond dit na een tijdje een fijn gevoel,en later toen ik puberde ontaarde dat fijne gevoel als klaarkomen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.