Categorieën
Leer

Leren legging shoppen

Samen met mijn vrouw zou ik gaan schoppen voor een leren legging. Ik vind het zeer aantrekkelijk en opwindend staan bij haar, dus af een toe een nieuwe leren legging aanschaffen vind ik een prima idee. Inmiddels heeft ze al diverse leren leggings van Zara, Vera Moda en Only. Stuk voor stuk een mooie kwaliteit, weliswaar nep leer maar wel sexy en geil aanvoelend. Als ik haar er in zie lopen, dan is dat voor mij zeer opwindend, iets wat ik dan ook vaak laat blijken.
We zouden gaan shoppen in in een plaats, waar een vriendin van mijn vrouw in een winkel van Vera Moda werkt. Eenmaal aangekomen hebben we meerdere winkels bezocht om als laatste bij haar vriendin uit te komen. We hadden al vele leren leggings gezien en gepast, maar niet één was het kopen waard.
Bij haar vriendin hoopten we te slagen, misschien wel weer voor een Vera Mode of Only leren legging of tregging.
Het was druk in de winkel en we hebben eerst even rondgekeken, totdat we plotseling door haar vriendin werden aangesproken. Mijn adem stokte bij deze aanblik van deze vrouw. Daar stond een vrouw in een strak shirtje met daaronder een een fantastisch glimmende leren legging. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Haar buikje was heerlijk verpakt in dat glimmende broekje, ook haar venusheuvel was goed zichtbaar. Het was echt niets verhullend, heerlijk om naar te kijken. Ze ging ons voor naar een plaats in de winkel waar de leren leggings hingen en ondertussen kreeg ik nu een goed beeld op haar heerlijke glimmend ingepakte billen.

Er hingen vele (nep) leren leggings in de rekken, alleen al een genot om te zien en te voelen al dat glimmende materiaal. Al snel hadden we een aantal gevonden die maar even gepast moesten worden. Mijn vrouw ging richting de kleedkamer en ik volgde haar samen met haar vriendin. Weer kon ik mijn ogen de kost geven terwijl we stonden te wachten op het eerste pas resultaat. Mijn vrouw kwam naar buiten in haar eerste legging en dat zag er veel belovend uit. Mooie glimmende kwaliteit, waardoor haar lichaam heerlijk getoond. Ik kon het in mijn eigen broek merken, dat ik dit wel leuk vond. Zelf vond ze de pasvorm iets minder, dus ze verdween weer in de paskamer om de volgende te passen. Ondertussen stond ik met haar vriendin wat te praten en ondertussen mijn ogen goed de kost te geven.
Mijn vrouw kwam met de volgende leren legging naar buiten, maar ook hier had ze haar bedenkingen. Ze vroeg dan ook aan haar vriendin of ze ook nog en legging had die ze zelf aan had. Daarvoor moest ze even in het magazijn kijken, want in de winkel hingen ze niet. Mijn vrouw ging weer de volgende leren legging passen, terwijl haar vriendin me mee vroeg te lopen naar het magazijn. Nou met die aanblik van haar lekkere leren legging, was dat geen probleem. Het was haar ook niet ontgaan, dat ik haar leren legging wel “lekker” vond. We liepen naar een stelling in het magazijn en inderdaad daar hingen meerdere leggings van hetzelfde soort als wat zij aanhad. Ze moest rekken om er bij te kunnen, waardoor haar ingepakte glimmende billen goed zichtbaar waren voor mij.

Ze had wel door dat ik stond te kijken en zei “je mag er wel even aan voelen hoor!”. Ik was helemaal verbaasd over deze reactie. “ja ik kan wel zien aan die bobbel, dat je opgewonden bent, dus tast maar toe!” zei ze.
Ik kon deze uitnodiging niet in de wind slaan en ze had gelijk over mijn opwinding. Het duurde kennelijk wat lang, want ze pakte mijn hand en legde tegen haar lekker glimmend en glad ingepakte buikje aan. Nu kon ik me ook niet langer beheersen en trok ik haar lekker tegen me aan en legde mijn handen op haar glad ingepakte billen. “Toe maar hoor!, Miranda heeft dit allemaal voor jou geregeld” zei ze. Miranda is mijn vrouw en zij heeft dit dus allemaal in scene gezet, samen met haar vriendin Liesbeth. Ik was al te ver heen om me daar verder nog over te verwonderen.

Ook Liesbeth liet zich nu niet onbetuigd en haar handen waren ook overal en nergens. Plotseling voelde ik hoe ze mijn broek losknoopte en de rits liet zakken. Nu was mijn opwinding duidelijk zichtbaar als een enorme erectie in mijn boxer. Mijn jeans gleed naar mijn enkels en ik voelde de leren legging nu tegen mijn blote benen. Liesbeth stond te kreunen terwijl ik haar nu lekker over haar kutje wreef. Ze deed nu zelfs mijn boxer wat omlaag, waardoor ik bloot tegen haar lekker buikje aan kon staan. Ze duwde mijn erectie naar beneden tussen haar benen en zo masserend voelde ik de warmte van haar kutje. Door het heen en weer bewegen werd mijn penis heerlijk gemasseerd tussen haar benen en dat werd voor mij al gauw te veel. De opwinding was zo immens, dat ik niet kon voorkomen dat er een enorme zaadlozing tussen haar benen over de leren legging heen spoot. Nauwelijks kon ik nog op mijn benen staan toen ik de stem van Miranda hoorde. “Heb je nog een legging gevonden in het magazijn?” vroeg ze.

En ineens zag ze mij staan met mijn broek op mijn knieën en half naakt tegen haar vriendin aan. “Ja hoor” zei Liesbeth droog, “en ook nog wel wat anders” voegde ze er aan toe. Ik schaamde me in deze situatie terwijl het zaad langs haar leren legging naar beneden liep.
“Ik zie dat onze opzet geslaagd is” zei Miranda. “Helemaal” antwoordde Liesbeth.
Miranda pakte een doekje uit haar tas en begon de legging schoon te maken, terwijl ik enigszins opgelucht mijn boxer weer optrok, gevolgd door mijn jeans. “Die leren legging wil ik ook wel eens proberen” zei Miranda tegen Liesbeth, “het heeft een bijzondere uitwerking op Peter”. “Ja dat heb ik gemerkt en kun je wel zien ook” antwoordde Liesbeth.
Liesbeth trok de legging uit, terwijl ook Miranda haar broek uittrok. Ze pakte de leren legging aan van Liesbeth en stapte er in. Het zat als gegoten en zag er op Miranda net zo aantrekkelijk uit als op Liesbeth. Het had dezelfde uitwerking op mij als eerder met Liesbeth en ik voelde alweer een bobbel in mijn broek ontstaan. “Deze legging wil ik graag hebben” zei Miranda. “Geen probleem, je kunt hem gelijk aanhouden als je wilt” zei Liesbeth. Ondertussen pakte ze een andere legging uit het magazijnrek en trok deze zelf aan. Daar stond ik weer tussen 2 lekkere vrouwen in een leren legging, waarvan één mijn eigen vrouw. Wat was ik toch een bofkont!

Terug in de winkel, werd Miranda’s broek in een tasje gedaan, want de leren legging kon ze zo aan houden. En op weg naar buiten zei Miranda “tot vanavond hé” en we liepen naar buiten. Ik was opgewonden en apetrots op mijn vrouw in haar leren legging, en het ontging me ook niet dat anderen haar aankeken.
“Wat is er vanavond?” vroeg ik aan Miranda. Ze vertelde dat Liesbeth zou komen eten, na sluitingstijd. Het was zaterdag, dus dat was na 17:00 uur. Opgewonden liep ik met mijn vrouw terug naar de auto om weer huiswaarts te keren. In de auto moest ik mijn handen even over haar legging heen strijken, wat mij nog meer opwond. We reden snel naar huis om de nieuw verworven leren legging te gaan in wijden. Na het inwijden gingen we lekker kokkerellen, zodat we lekker aan tafel konden als Liesbeth zou komen.
Tijdens het koken had ik een prima uitzicht op de lekkere ingepakte glimmende billen van Miranda, wat een heerlijke dag was dit toch!

Tegen half 6 ging de deurbel en toen ik opendeed stond Liesbeth daar zoals afgesproken door Miranda. Ze had nog steeds haar leren legging aan en ik kon mijn ogen er nauwelijks van af houden. Nadat ze haar jas op de kapstok had gehangen liep ze voor me aan naar de woonkamer, haar glimmende billen bewogen lekker op en neer onder haar korte shirtje, waardoor ik er een goed zicht op had. Voor en vrouw op haar leeftijd had ze lekkere kleine strakke borstjes in haar shirtje, lekker opwindend!
Wat beleefde ik toch een dag, met twee mooie vrouwen in glimmende leren leggings, ik bleef bijna constant opgewonden, zeg maar rustig bloedgeil. Eenmaal aan tafel, zat Liesbeth naast mij en Miranda tegenover mij. Het eten was lekker en het samen tafelen was ook erg gezellig. Tussen de gangen door kon die heerlijke vrouwen aanschouwen terwijl ze van en naar de keuken liepen. De afwas samen was ook een genot, ik had me alleen maar te bekommeren om die begeerlijke lijfjes ingepakt in die mooie glimmende legging. Ze wisten het ook wel uit te lokken, door lekker met die glimmende kontjes te draaien. Nadat we koffie hadden gezet gingen we in de kamer, waarbij Liesbeth weer naast me op de bank kwam zitten. Ze pakte resoluut mijn hand en legde deze in haar kruis, waar ik de warmte van haar kutje door de legging kon voelen. Miranda kwam voor mij zitten om mijn erectie te bevrijden uit zijn nauwe gevangenis. Er stond een behoorlijk tent in mijn boxer, toen de boord en de rits van mijn jeans open gingen. Miranda trok de boord van de boxer omlaag en voor ik het wist zat ze met haar mond om mijn eikel. Liesbeth lachte naar me, “lekker hé, zo met 2 vrouwen?” vroeg ze. Ik knikte instemmend terwijl ik voelde hoe mijn beste stuk heerlijk diep in de natte warme mond verdween, terwijl Liesbeth haar benen lekker om hand heen perste. Ze zat zich klaar te rijden tegen mijn hand leek het wel. Mijn eigen opwinding door het heerlijke pijpwerk werd ook steeds heftiger, iets wat Miranda niet was ontgaan.
“Nou Liesbeth, hij is er wel klaar voor denk ik” zei Miranda. Dit was kennelijk afgesproken, want Liesbeth stond op, en terwijl Miranda opzij schoof kwam Liesbeth op mijn schoot zitten. Weer zat ik met mijn naakte penis tegen haar heerlijke geile gladde legging aan. Nu richtte Liesbeth zich een beetje op, terwijl Miranda haar legging wat naar beneden trok Voor ik er echt erg in had, voelde ik hoe ik bij Liesbeth naar binnen schoof in haar warme natte grotje. Dit was te gek voor woorden. Wat hadden die twee wel niet allemaal bekokstoofd? Ik kon me er nu druk over maken, dit was te fijn. Met mijn ene hand kon ik lekker haar buikje en kutje voelen en met mijn andere hand ging ik naar haar lekkere strakke borstjes.

Liesbeth bewoog op en neer en ook Miranda liet zich niet onbetuigd. Met haar handen voelde ik hoe ze mijn penis masseerde. Liesbeth kreunde steeds luider en voor mij was het nu te laat. Met beide handen pakte ik haar heupen en spoot haar lekkere lichaam vol met mijn warme zaad, er leek geen eind aan te komen. Miranda haar vingers hielpen Liesbeth ook een eindje op weg en ik voelde haar helemaal verkrampen. Hierdoor werd mijn slapper wordende erectie eruit geperst inclusief een flinke lading zaad, waar ik helemaal nat van werd in mijn kruis. Liesbeth verslapte en kwam lekker tegen me aan hangen. “Dit is waar ik al een poosje zin in had, fantastisch!” hijgde ze nu.

Liesbeth was al enige tijd gescheiden en woonde sindsdien alleen in een klein appartement in de binnenstad waar ze ook werkte. Miranda had haar ontmoet tijdens het winkelen en had Liesbeth daarna vaker ontmoet. Miranda heeft na bijna 20 jaar huwelijk verteld dat ze ook op vrouwen valt en Liesbeth was haar eerste verovering op dit gebied. Voor mij was deze onthulling destijds al een behoorlijke openbaring, maar dat ze ook echt een vriendin had waar ze “het” mee deed was voor mij geheel nieuw. Voor Liesbeth was dit wel een geheel nieuwe ervaring geweest in haar leven. We hebben die avond heel wat met elkaar besproken en toen werd ook het plan opgevat om Liesbeth bij ons in de laten trekken. Dit zou haar in de kosten schelen voor de huur van haar appartement en wij hadden ruimte zat. Binnen een maand was alles geregeld en was haar inwoning bij ons een feit. Vanaf dat moment woonde ik onder één dak met twee vrouwen, die elkaar lief hadden en die ik ook nog eens mocht delen. Uiteraard had Liesbeth haar eigen kamer, maar de overige ruimten moesten we delen. Voor mij was een tijd aangebroken, waarin ik samen met Liesbeth en Miranda een zeer opwindend seksleven had gekregen.
Maar ook samen shoppen en op zoek naar mooie opwindende kleding, met name deze leren leggings was voor mij een groot genot. Vooral het in wijden van de gekochte waar, was altijd een fijne bezigheid. Als beide vrouwen gekleed in een mooie leren legging weer eens tot verleiding van mij overgingen, was mijn geluk compleet. Door haar werk in de kleding zaak, kwam Liesbeth ook met regelmaat met de mooiste leggings thuis tegen inkoopprijs. Een mooie bijkomstigheid.
Inmiddels hebben we ook andere kleding van glad glimmend materiaal aangeschaft, wat vooral voor mij zeer opwindend is, mits het buikje, billen en het kruis met lekker verpakt zijn. Vooral de broekjes met een ritsje in het kruis vind ik fantastisch, zo kunnen we lekker ingepakt toch heerlijke seks hebben met elkaar. Dagelijks zie ik er weer naar uit om thuis te komen na het werk om daar Miranda en Liesbeth weer aan te treffen, vaak gekleed in voor mij opwindende kleding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.