Categorieën
PVC en LAK

Lak herinnering

Door Willemijn

Mijn middagpauze

Terwijl ik tijdens mijn middag pauze een lekkere wandeling genoot, viel mijn oog op een voorbij fietsende vrouw. Op zich niets bijzonders aan, maar deze jonge vrouw had zich gehuld in een opvallende broek van lakstof.

Dit was voor mij opvallend en herkenbaar, vanwege mijn eigen voorliefde voor kleding van lakstof een de vele jaren ervaring hiermee. Al op jonge leeftijd was ik handig met zelf maken van kleding, waaronder kleding van lakstof. Sinds mijn 13e levensjaar had de naaimachine al geen geheimen meer voor mij en toen ik in een stoffenzaak stof vond met een glad glimmende bovenlaag op een katoenen stof, was mijn voorliefde geboren. Dit voelde zo “lekker” aan tussen mijn vingers dat ik er kriebels van in mijn buik kreeg. Door eerdere naai klussen kon ik aardig inschatten hoeveel stof ik nodig zou hebben om mijn eerste kledingstuk van lak stof te maken.

Ik begon met een eenvoudig kort rokje met een plooiende boord met elastiek. Het was een paar uurtjes werk en klaar was mijn lakstoffen rokje, heerlijk vond ik het om het te passen en te dragen. Ik kon mijn handen er niet vanaf houden en kreeg kriebels in mijn jonge lijf, maar ook mijn kruis begon te kriebelen en warm aan te voelen. Met mijn hand op het lakstof drukte ik het rokje tegen mijn, waarop de tinteling nog sterker werd. Ik voelde mijn onderbroekje helemaal nat worden en dacht dat ik in mijn broek had geplast, dit was echter mijn seksuele opwinding veroorzaakt door deze handeling.

Ik moest aan onder andere deze belevenis terugdenken, toen ik de jonge vrouw daar zag fietsen ik haar broek van zwart glimmende lakstof. De zon scheen uitbundig en de broek glom mij tegemoet. Ik fantaseerde hoe zij zich moest voelen al fietsend met deze lekkere lakbroek aan. Zou zij zich ook opgewonden voelen, misschien zelfs wel een broeiend nat kruis in haar onderbroekje hebbend terwijl ze over het zadel heen en weer bewoog? Alleen deze gedachte gaf mij de kriebels en voelde mijn eigen kruis tintelen, ik moest me echt beheersen niet even mijn hand naar mijn kruis te bewegen, maar dat kan natuurlijk niet op straat, toch? Ik wist mij te bedwingen en keek nog even om tot ze uit mijn zicht was verdwenen.

Omdat ik regelmatig zelf kleding maakte, keek men er ook niet van op dat ik ik kleding had gemaakt van lakstof. Mijn voorkeur ging uit naar zwarte lakstof, maar ook wit en rood kon mij bekoren. Ik had ook een patroon gevonden van een model jeans met een soort bolero, wat ik uiteindelijk gemaakt heb van zwarte lakstof. Ik was inmiddels al wat jaren ouder, ik was 16 en een mooi vrouwelijk figuur. Ja je leest het goed, ik was best tevreden met mijn figuur, en ik was niet de enige! Als ik bij mijn vriendin was, dan voelde ik regelmatig de starende blikken van haar broertje. Dit was pas echt “erg” als ik mijn lakstoffen jeans aanhad. Voor mijn vriendin had ik ook al een rokje gemaakt van rode lakstof en dat stond haar beeldig. Het was op een zaterdagmiddag dat ik weer eens daar was en we in de tuin zaten. Toen ik iets uit de schuur moest ophalen was het broertje daar ook aanwezig en zag zijn blik over mijn lichaam dwalen toen ik binnen stapte. Ik bedacht snel een plannetje om hem uit de dagen en besloot dat ik ver moest reiken om iets van een hoge plank af te pakken.

Omdat ik er bijna niet bij kon en op mijn tenen moest staan vroeg ik Sven om mij te helpen. Uiteraard was hij bereid en wilde het voor mij pakken, maar ik vroeg hem mij te steunen of een beetje op te tillen. Ik kon merken dat hij niet wist hoe hij me moest vastpakken, dus legde ik zijn handen om mijn middel en reikte naar de hoge plank. Automatisch voelde ik zijn greep verstevigen om mij te ondersteunen en op te tillen. Het voelde best wel aangenaam die sterke greep en warme handen van Sven en toen ik weer naar beneden kon gleden zijn handen van mijn middel omhoog en schoot mijn hemd uit mijn broek. Nu voelde ik zijn warme handen op mijn blote lichaam en viel enigszins naar achteren, maar werd door zijn lichaam tegengehouden. Sven stamelde iets van sorry, terwijl ik tegen hem aangedrukt stond en ik voelde iets tegen mijn billen aandrukken.

Ik draaide me om en kon overduidelijk de enorme bobbel in zijn joggingbroek zien. Sven had er een rood hoofd van gekregen en wist zich geen houding te geven. Ik wist het nu wel zeker, al dat staren en deze aanraking waren voor Sven enorm opwindend. Ik heb hem toen verleid door met mijn hand zijn bobbel in de broek te grijpen, hij kon zich niet verzetten en gaf enige tegendruk. Ik ben toen tegen hem aan gaan staan en met mijn handen op zijn billen tegen me aangetrokken. Ik kon zijn warmte door de lakstof voelen. Als ik daar aan terugdenk kan ik er nog spontaan “nat” van worden, ook nu ik dit verhaal opschrijf. Sven liet zijn remmingen en schaamte nu ook varen en ik voelde zijn warme handen over mijn blote rug en mijn glad ingepakte billen. Niet alleen mijn ademhaling, maar ook dit van Sven werd steeds sneller. Dit had ik al vaker meegemaakt en was de reden om dit door te zetten. Met mijn ene hand gleed ik tussen ons in en ging zijn joggingbroek naar binnen en voelde daar een behoorlijke grote en warme plasser voor een 15 jarige. Ik trok zijn joggingbroek en boxer naar beneden en wat daar voorruit stond te glimmen was niet misselijk. Ik knoopte mijn lakstoffen jeans los en schoof deze op mijn enkels, mijn onderbroekje ging er achteraan en trok Sven naar me toe. Ik voelde zijn kloppende penis tegen mijn lipjes en wat onhandig schoof ik het gevaarte naar binnen.

Het was een kwestie van seconden tot ik zijn gezicht zag vertrekken en hij al klaarkwam en voelde hoe hij me vol spoot, hij verslapte en zakte bijna door zijn benen. Dit valt niet mee om dit op te schrijven, ik moet even de hand aan mezelf slaan voor ik verder kan schrijven. Zó, dat lucht op, valt niet mee om dit her te beleven maar wel heel erg lekker! Ik voelde de natte warmte in mijn kutje en kon Sven nog net overeind houden, terwijl ik hem voelde verslappen en eruit glijden. Ik trok mijn onderbroekje omhoog gevolgd door mijn lakbroek, toen plotseling mijn vriendin binnenstapte en het tafereel aanschouwde.  Ze keek verbaasd maar barstte in lachen uit toen ze Sven daar enigszins onhandig zag staan met een verslappende piemel. Sven probeerde snel zijn broek weer op te trekken onder het commentaar van zijn oudere zus, dat hij nu geen maagd meer was. Hij dacht nu snel weg te glippen uit de schuur maar daar stak Marga een stokje voor. Een beetje geilen met mijn vriendin en dan snel er vandoor, dat gaat niet gebeuren.  Ze ging voor haar broertje staan en deed een greep in zijn broek, Sven had niet het besef om achteruit te stappen en liet het verder gebeuren. Marga trok zijn broek weer naar beneden, knielde en nam zijn groeiende penis is haar mond. Sven had nu kennelijk geen remmingen meer en stootte naar voren, bijna zijn zuster neukend in haar mond. Even snel als Marga had toegegrepen, stopte ze er ook weer mee. Dat smaakte bekend, “dat smaakt naar jou, Willemijn”, was haar opmerking. Nu kreeg Sven ogen als schoteltjes. Uit deze opmerking kon Sven afleiden dat zijn zuster ook wel een ‘iets’ met Willemijn had gedaan. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hun vermoeden was dus wel juiste geweest, dat Sven vaak had lopen geilen op Willemijn in haar lakstoffen kleding. Marga had een rokje aan, wat ze langzaam omhoog trok. Sven’s ogen werden nu nog groter. Marga droeg een broekje van lakstof onder haar rokje, deze aanblik deed het lid van Sven steigeren. Dit was Marga ook niet ontgaan en ze ging uitnodigend tegen de werkbank aan staan, terwijl ik Sven die kant op stuurde, moeilijk lopend met de broek op zijn knieen. Ik hield Marga’s rokje omhoog, zodat Sven een goed uitzicht had op de billen van zijn zuster in dit glimmende lakbroekje. Ik duwde Sven naar voren en pakte zijn penis beet, om deze vervolgens langs een pijpje van het lakbroekje bij zijn zuster naar binnen te brengen. Probleemloos gleed Sven achterlangs bij zijn zuster naar binnen. Ik drukte me zwaar tegen Sven aan en kon de warmte van zijn billen voelen, terwijl ik met mijn hand net bij het kruis van Marga kon komen. Ik kon haar masseren, terwijl ik het stoten van Sven kon besturen. Een grote geile orgie voltrok zich in dit schuurtje, 2 geile meiden en een geil jochie van 15. Marga kwam heftig klaar en even later spoot ook Sven zijn eigen zuster vol met zijn kwakkie.  Gelukkig hadden we beide al vaker jongen “gebruikt” en waren we beide aan de pil.

Een eigen lakbroekje

Sven was aardig afgepeigerd en ook Marga had het wel heftig gehad, snel werden de kleren recht getrokken toen we het tuinhekje hoorden piepen en we liepen de tuin weer in alsof er niets gebeurd was. Alleen wij wisten dat Sven zijn maagdelijkheid was verloren en wist van onze “relatie” Via Marga heb ik uiteindelijk wel te horen gekregen dat Sven die lakkleding van mij enorm geil vond. Sven keek ook regelmatig naar die geile video’s op TNF of MTV, waarin de meiden van die lakbroekjes, hotpants en dergelijk droegen. Als hij de kans daarbij kreeg dan hielp hij zichzelf van zijn lustgevoelens af. Deze middag in de schuur zal hij echter niet gauw vergeten en ook niet dat geile lakbroekje van zijn eigen zuster. Dit was dan voor mij een goede reden om ook Sven te gaan bekeren tot lakstof. Ik had Marga gevraagd een onderbroek van Sven achterover te drukken en deze heb ik in lakstof nagemaakt.

Een paar dagen later, zou ik weer bij Marga langs gaan en had al gevraagd of Sven er ook was. Geil en nieuwsgierig als Sven inmiddels was zou hij er ook zijn. Ik kan me nog altijd ze gezicht voor de geest halen, toen hij het pakje openmaakte met daarin zijn eigen lakbroekje. Ze handen trilden en zijn stem sloeg over, toen hij dat lakbroekje in zijn handen had. Geen schroom en schaamte meer in zijn lijf, want vrijwel direct ging zijn broek uit, om het lakbroekje te passen. Zijn snel groeiende penis paste er nog net bij, een lekker geil gezicht en ik wreef er plagend met mijn hand overheen.  Om het plaatje compleet te maken trok Marga haar rokje ook wat omhoog, nou toen werd het nieuwe broekje van Sven bijna te klein. De aanblik van het lekkere ronde buikje van Marga in haar glimmende lakbroekje deed ook mijn lipjes klapperen.  Er ontvouwde zich weer een broeierige geile sfeer en het was een kwestie van tijd tot geile lust zich van ons meester maakte. Wat wil je ook anders op die leeftijd met een stel hormoon gestuurde pubers. Het was voor mij dan ook het moment waarop ik Marga lekker ging masseren door haar lakbroekje heen. Sven’s ogen stonden op steeltjes en zijn hand was druk opzoek naar zijn eigen tentje.  Ik zou in herhaling vallen als ik dit verder uitschrijf, maar je kunt wel nagaan wat er verder is gebeurd. Dit alles kwam direct weer boven door deze fietsende jonge vrouw in haar glimmende lakbroek en gaf mij een zeer aangename middagpauze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.