Categorieën
Leer Plasticbroek

Kamerverhuur

Na moeizame jaren met een vrouw geteisterd door de overgang, is ons leven behoorlijk verandert.
Ook ons seksleven, van onstuimig een veelvuldig, is dit tot een totale stop gekomen. Ik houd nog altijd zielsveel van mijn vrouw Antje, maar aan haar lijf geen polonaise meer is wat ze altijd zegt.
Als man van 55 jaar ben ik echter nog steeds seksueel zeer actief en opgewonden. Vanwege alle klachten en bijkomende medische zaken van mijn vrouw, is een oude liefde van mij weer aangewakkerd. Het dragen plasticbroeken. In mijn vroege jeugd was ik hier al mee in aanraking gekomen, door een nichtje wat luiers en plasticbroeken droeg omdat ze nog altijd in haar broek plaste op latere leeftijd. Het was mijn favoriete nichtje, waar ik ook best wel vaak kwam. Ik had wel willen trouwen met haar, maar dat was natuurlijk ondenkbaar. Beide dezelfde leeftijd, was zij toch seksueel al wat meer volwassen. Meisjes lopen nu eenmaal zo’n 2 jaar voor op jongens op die leeftijd.

Het is dan ook meermaals voorgekomen, op haar kamer, dat we elkaar hebben betast en bevredigd. Echter zonder penetratie. Het was dan haar idee om mij een plasticbroek aan te trekken, zodat ze mij kon aftrekken en pijpen, waarbij ik dan tijdens het klaarkomen in de plasticbroek kon spuiten. Het gevoel van de plasticbroek op de blote huid, was altijd al opwindend. En haar handelingen, klaarkomen dan ook geen probleem. Ook mijn nichtje had de luier uit de plasticbroek gehaald, waardoor ik haar lekker door het plastic kon verwennen. Ook haar orgasmes waren heftig en niet zelden liet ze dan haar plas lopen.

Deze activiteiten en bezoekjes zijn abrupt gestopt toen mijn nichtje verkering kreeg. Ook ik kreeg andere bezigheden en een paar jaar later, na mijn diensttijd, ontmoette ik mijn huidige vrouw. Nu vele jaren later, met de kinderen uit huis en mijn vrouw door de overgang, is ons leven dus wel veranderd. Samen ondernemen we vele dingen, die ons beider interesse hebben. Seks is dus dus niet langer één van, maar ik weet mezelf aardig te redden. Mijn vrouw heeft wel eens plagend gezegd, dat ik maar iemand moest inhuren als ik zonnodig seks wilde hebben.
We wonen in het noorden in een ruime boerderij. Uiteraard geen actieve boerderij, maar wel met veel klein dieren om het huis. Het woongedeelte bestaat uit begane grond, 1e verdieping en een ruimte zolder verdieping. Ook is er natuurlijk een zeer ruime schuur gekoppeld aan het huis.
Wij wonen geheel beneden en de 1e verdieping is verder niet in gebruik. Zo is het idee ontstaan om te zoeken naar inwoning met als belangrijkste eis, betaling in “natura” en wel met seks voor de heer des huizes. Hier heb ik samen met mijn vrouw heel wat gesprekken over gevoerd, voordat we een advertentie geplaats hebben. Hier kwamen natuurlijk heel wat “vreemde” reacties op, maar ook een paar die wel serieus waren. Uiteindelijk is het Mieke, een verpleegster van 26, geworden die haar intrek heeft genomen op de 1e verdieping. In een voorgesprek (sollicitatie) is duidelijk gemaakt wat de bedoeling zou zijn. Er was een proefperiode afgesproken en ook een wederzijdse gezondheidsverklaring moest er zijn.

Het eerste weekend, zou komen na de gezondheidsverklaring. Mieke was op de hoogte van mijn speciale voorliefde van de plasticbroeken en onderdeel van de afspraak was, dat zij deze ook zou dragen op die momenten dat ze ook bereid was tot seks. Ik heb haar niet vaak zonder plasticbroeken gezien 🙂
Ik had de nodige variatie aan plasticbroeken besteld in haar maat. Het was een fantastisch weekend samen en ik kon haar seks drive nauwelijks bijhouden. De week daarop volgende hing de waslijn in de schuur vol met gewassen plasticbroeken van Mieke en mij. Mieke woonde nog bij het ziekenhuis in de zusterflat, maar is een paar week na dit eerste weekend ingetrokken, bij ons in de boerderij. Ze heeft de eerste verdieping geheel voor zichzelf. Ze kan het ook goed vinden met mijn vrouw en we ontplooien dan ook vaak met ons drietjes de nodige activiteiten. Ook tuinieren is haar lust en leven, dus dat helpt mooi in de omvangrijke tuin.
Als we dan bezig zijn in de tuin en we dragen ook nog eens een plasticbroek, is dit vaak de katalysator voor lekker plasticbroeken seks in de grote schuur.

Mieke draagt ook regelmatig rokjes, ze heeft een voorkeur voor leer, die niet veel aan de verbeelding overlaten. Vaak zijn duidelijk de plasticbroeken zichtbaar voor mij onder dat verleidelijke leren rokje. De boodschap is dan wel duidelijk. Ook ik loop thuis praktisch altijd in één of meerdere plasticbroeken. Kom ik thuis van mijn werk, is omkleden vaak het eerste wat doe. Dat geldt ook voor Mieke. Zij werkt op de afdeling voor planbare zorg, waardoor ze bijna altijd dagdiensten draait.
Ik houd nog altijd van mijn vrouw en we knuffelen ook nog heel wat af samen. We hebben onze gezamenlijke slaapkamer en soms slaap ik bij Mieke als we een geile nacht willen hebben.

Omdat ik graag seks heb zonder condoom, was naast de gezondheidsverklaring ook een afspraak nodig over mogelijke “vriendjes”. Dit bleek geen groot probleem te zijn bij Mieke. Ze is biseksueel met een voorkeur voor vrouwen. Dus ik hoef haar niet te delen met andere mannen. Vrouwen is verder voor ons beide geen probleem. In de afgelopen jaren heeft ze slechts 3 keer “iets” gehad met een andere vrouw. Stuk voor stuk aantrekkelijke verschijningen, dus ze heeft wel een goede smaak naar mijn mening. Haar voorkeur voor leer blijkt ook wel bij haar keuze, want alle 3 hadden ze een leuk leren broekje aan, zeer opwindend.
Bijzonder zijn ook de momenten in schoolvakanties, waarop haar jongere zusje komt logeren. Anneke is net als Mieke een opgewonden standje, het zal wel in de genen zitten. Uiteraard voor mij verboden gebied, maar Mieke zorgt er wel voor, dat ze een aantrekkelijke verschijning vormt. Een prima smaakmaker, vaak in een lekkere leren broek of leren short.

Leuk zijn ook de avonden, die we met zijn drieën doorbrengen en televisie kijken. Uiteraard gekleed in plasticbroeken zit Mieke dan ook bij op de bank, soms zelfs op schoot. Ik kan dan de lekkere ingepakte billen in plastic tegen mijn erectie aan voelen. Vaak een opmaat voor wat er nog meer staat te gebeuren, maar dan buiten het zicht van mijn vrouw uiteraard. Mijn leven heeft zich in elk geval ten goede gekeerd, na een aantal zeer moeilijke jaren. Ook mijn vrouw is inmiddels gewend aan de ontstane situatie. Het heeft natuurlijk wel de nodige impact gehad, maar door in gesprek te blijven is iets wat absurd en onmogelijk leek, toch gelukt.
Ik hoop dan ook, dat Mieke nog vele jaren bij ons blijft, zelfs als ze een vaste relatie aangaat met een andere vrouw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.