Categorieën
Plasticbroek Regenkleding

Inwonende MILF

Door Herman G.

Hoe het allemaal begon

Via een contact via een forum, waarin regenbroeken en plasticbroeken het onderwerp van discussie waren, heb ik een vrouw en haar dochter ontmoet. Barbara was 36 jaar en haar dochter was bijna 18 jaar. Ze was dus op jonge leeftijd al zwanger geraakt van Anneke. Inmiddels was ze al bijna 8 jaar gescheiden en wonend in Amstelveen. Graag zou ze willen verhuizen, naar het noorden van het land, maar dit was financieel niet haalbaar. Zelf woon ik in het noorden van het land op een boerderij in een buitengebied. Hier kon in dagelijks toegeven aan mijn voorliefde in het dragen van regenbroeken en daaronder één of meerdere plasticbroeken.

Ik draag de plasticbroek over mijn naakte huid heen, dus zonder luiers. Het gevoel van het gladde plastic tegen mijn penis, voorziet mij in heerlijke erecties. Zelf ben ik ook al zo’n 20 jaar getrouwd, maar ons huwelijk is kinderloos gebleven. Onze boerderij is behoorlijk ruim en zelf bewonen we alleen de beneden verdieping. Om Barbara de kans geven te verhuizen en voor ons wat extra hulp en inkomsten, heb ik samen met mijn vrouw het besluit genomen om Barbara en haar dochter de bovenverdieping te verhuren. Barbara heeft niet lang moeten nadenken over dit voorstel, sinds 3 jaar wonen ze nu bij ons in op de boven verdieping van de boerderij.

Voor mijn vrouw was het wel even wennen, want ook Barbara heeft een voorliefde voor het dragen van regenbroeken. Het dragen van plastic luierbroeken, was haar niet bekend. Met name de regenbroeken zijn hier op en om de boerderij zeer goed bruikbaar. Voor mij een lust om Barbara te zien lopen in haar groene, gele en oranje regenbroeken. Haar dochter Anneke, is door haar moeder ook besmet geraakt in het dragen van en regenbroeken. Mijn vrouw heeft zelf niets met plasticbroeken en/of regenbroeken. Ze heeft er echter ook geen problemen mee, dat het voor mij wel van groot belang is. Rondom op de boerderij is het nu de normaalste zaak, dat er plasticbroeken en regenbroeken gedragen worden. Ook is de waslijn/wasrek vaak versierd met plasticbroeken en allerhande regenbroeken die hangen te drogen in de wind.

Het was voor mij wel even wennen om twee vrouwen in en om het huis te hebben, die eveneens een voorliefde voor regenbroeken hebben. Met name een meisje van bijna 18 was wel een aparte ervaring. Inmiddels is ze een jonge vrouw van bijna 21 jaar, de voorliefde voor regenbroeken heeft inmiddels ook een voorliefde voor plasticbroeken er bij gekregen. Dit geldt niet alleen voor Anneke maar ook voor Barbara, beiden hebben ze de voorliefde voor plasticbroeken op hun naakte huid ontdekt. Tussen mijn vrouw en Barbara klikt het ook bijzonder goed. Het zijn inmiddels dikke vriendinnen geworden. Anneke volgt een opleiding in de stad Groningen, maar reist dagelijks met de trein op en neer. Ze woont liever op de boerderij dan ergens op een kamer in de stad. Zowel Barbara als Anneke zijn aantrekkelijke verschijningen in hun regenbroeken en plasticbroeken. Thuis wordt er nu dan ook bijna voortdurend in plasticbroeken, met daarboven een t-shirtje, rondgelopen. Ook ik loop er dan zo bij, waardoor af en toe de erectie bijna niet te verbergen is. Buiten wordt er doorgaans een regenbroek overheen gedragen, maar ook binnen wordt een regenbroek niet geschuwd.

Het sleutelmoment

Er is echter wel de nodige tijd overheen gegaan, voor het zover is gekomen. In het begin was het echt aftasten en toch heimelijk toegeven aan je eigen gevoelens zonder dat anderen er iets van konden merken. Het moment van de doorbraak kan ik me nog goed herinneren. Toen ik op een dag thuis kwam uit het werk, was mijn vrouw samen met Barbara in de tuin bezig. Mijn vrouw met haar tuinbroek aan, maar Barbara droeg een natte glimmende groene regenbroek. Ik kon mijn ogen er bijna niet vanaf houden. Ik heb snel de auto binnen gezet, waarna ik mijn vrouw ging begroeten. Ze vertelde dat ze samen een groot deel van de tuin onkruid vrij hadden gemaakt, waarbij Barbara door de hoge en natte struiken had gelopen. Dit was de verklaring, waarom haar regenbroek zo glom. Plagend vroeg ze mij of ik dat opwindend vond om Barbara er zo bij te zien lopen, iets waar ik natuurlijk moeilijk over kon liegen. We zouden pas over een half uur gaan eten en dus had ik tijd zat om me ook “passend” om te kleden, iets waarbij mijn vrouw graag wou helpen. Ze had al kleren voor mij klaar gelegd.

Bestaande uit een gladde groene Dolfing regenbroek en een tweetal plasticbroeken. Alleen de aanblik deed mijn penis al groeien. Snel ging ik uit mijn werkkleren om de plasticbroeken en mijn regenbroek aan te doen. Daarbij nog een sweater en ik was er klaar voor om ook buiten te gaan kijken. Ik kan me de blik van Barbara nog goed herinneren. Ze kwam vrijwel direct op mij af en maakte complimenten over mijn outfit. Dit kon ik beamen voor wat betreft haar outfit, haar fiere borstjes staken mooi af in haar t-shirt.

De boord van haar regenbroek zat strak om haar taille en de broek omsloot haar buik en billen alsof het een plaatje was. Het was voor mij niet langer mogelijk om mijn erectie te verbergen, iets wat Barbara ook was opgevallen. Ik schrok toen Barbara haar hand uitstak en naar mijn bobbel in de broek greep. Ik deed een stap achteruit en botste op mijn vrouw. “Je hoeft niet te schrikken”, zei ze; “dit is toch waar je altijd al van hebt gedroomd”?. Ik kon geen woord uitbrengen, tot Barbara weer een stap dichterbij deed en de handeling voortzette. Ik kon de opwindende gevoel nauwelijks verdragen . “Dit pakt uit zoals ik het al had gedacht” zei mijn vrouw tegen Barbara en Barbara knikte instemmend terwijl haar grip niet verslapte. Het bleek dat ze tijdens het samen tuinieren over mij en mijn voorliefdes hadden gesproken. En deze voorliefdes aardig aansloten, bij waar Barbara ook van houdt. Mijn vrouw had Barbara tijdens het tuinieren ook al gestimuleerd door over haar regenbroek te wrijven ter hoogte van haar buik en haar ingepakte kruis. Hierbij had Barbara benen van elastiek gekregen en zwaar staan de steunen en te zuchten. Ik was geschokt over deze bekentenis van mijn vrouw. Ze had “seks” gehad met een andere vrouw en liet nu een andere vrouw mij staan op te vrijen. Het leek wel een droom waaruit ik plots ontwaakte toen ik de stem van Anneke hoorde die net thuis kwam. “Hallo”, zei ze; “allemaal druk in de tuin bezig”? Gedrieën beaamden we dit in koor. “Dat ziet er lekker uit in die regenbroeken, ik zal me ook even omkleden”en weg was al naar binnen. Even later stond Anneke weer buiten in een oranje regenbroek in een soort tuinbroek model. Een lust voor het oog en mijn penis liet zich niet onbetuigd. Er hing een seksuele lading in de lucht en ik voelde me wat ongemakkelijk hierbij. Ik stond daar opgewonden te wezen van onze onderhuurders, een milf een haar aantrekkelijke dochter. Dit tafereel speelde zich af in het voorjaar, zo’n 6 maand nadat ze bij ons de bovenverdieping hadden betrokken.

Gaandeweg was ik erachter gekomen dat Barbara onder haar regenbroek ook graag het materiaal tegen haar blote huid wilde voelen. Vaak deed ze dit door één regenbroek binnenste buiten te keren en zo aan te trekken, daarover kwam dan de tweede regenbroek met het gladde materiaal aan de buitenkant. Ik was wel enigszins verbaasd toen ze me vertelde ook wel een regenbroeken te vouwen als een soort luier, om dit dan strak tussen haar benen door in haar broek te dragen. Cosmetisch zag het er niet uit volgens haar, maar het was bijzonder opwindend om dit gladde materiaal in haar kruis te voelen. Creatief als ze was had ze zelfs stroken gemaakt uit pijpen van een regenbroek, welke ze “normaal” in haar onderbroek kon dragen. Nu wist ik het zeker, Barbara was een geile opdonder die wist wat ze lekker vond. Binnen haar verzameling bevonden zich zelfs een aantal lakslips die ze zelf ietwat had aangepast.

Naast de gladde lakslip buitenzijde had ze het kruis van de slip voorzien van dezelfde lakstof, maar dan zo dat ze het tegen haar naakte huid kon voelen. Gezien de kledingmaat van Anneke en Barbara konden ze beide de items dragen, wat dan ook veelvuldig gebeurde. Dit niet in de laatste plaats door de regelmatige aanwezigheid aan de waslijn.

Een heftige gebeurtenis

Op een weekend ochtend, toen ik net wakker geworden was en naar de wc ging, hoorde geluiden van de bovenverdieping die ik eerst niet kon thuisbrengen. Ze waren vergeten de deur boven aan de trap te sluiten en ik werd als een magneet aangetrokken door het geluid. Het was het geluid van zwaar steunen. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en liep de trap op en de gang door naar de slaapkamer aan het eind van de gang. De deur stond op een kier en ik “moest” wel even gluren.

Het leek wel alsof Barbara haar dochter aan het penetreren was terwijl Anneke op haar knieën gebukt voorover zat. Anneke was geheel naakt, met haar regenbroek nog op haar enkels, terwijl Barbara haar regenbroek aan had met daarbij een soort riemen tuigje. Enig verschrikt keken ze op toe ze mij zagen staan, maar vrijwel direct werd ik binnen gevraagd. Barbara ging een stukje achter, waardoor ik zag dat het tuigje nodig was voor een voorbind dildo. Barbara was met een dildo haar dochter aan het neuken! Dit had ik echt niet verwacht en keek waarschijnlijk verbaasd. In plaats van te moeten plassen, kreeg ik een enorme erectie, wat zich duidelijk aftekende in mijn plasticbroeken.

“Tja er gaat toch niets boven een echte penis” zei Barbara “Maar als gescheiden vrouw alleen en met dochter, heb je dat niet vaak bij de hand” gaf ze als verklaring. Anneke zat nog steeds op haar knieën en zag mijn enorme erectie. “Wauw mam, nu hebben we er één onder handbereik” zei Anneke terwijl ze haar hand uitstrekte naar mijn bult in m’n plasticbroek. “Dat voelt lekker warm aan, die zou ik wel eens willen proberen” zei Anneke. Enigszins geschokt keek in Barbara in de ogen, terwijl mijn blik afdwaalde naar haar dildo en dan haar naakte dochter. Eigenlijk als vanzelf kwam Barbara achter me staan, ik voelde de dildo tegen mijn plasticbroek drukken. Ze manoeuvreerde me richting haar dochter en voor ik het wist had ze mijn erectie al tevoorschijn gehaald uit mijn plasticbroeken.

Ze schoof mijn plasticbroeken wat naar beneden en duwde richting haar naakte dochter. Voor ik goed en wel wist wat er gebeurde, was het gebeurd. Langzaam duwde Barbara me vooruit en drong mijn penis bij Anneke naar binnen. Mijn benen werden slap, maar ik kon (wilde) me niet verzetten. Anneke steunde zwaar terwijl ik haar binnen drong! Het flitste door me heen, dat ze gelukkig vorige maand 18 jaar geworden was, anders was dit nog strafbaar ook. Langzaam stotend voelde ik Anneke “strakker” worden, waarna ze een orgasme kreeg. Ik kan nu eenmaal niet staande klaarkomen, dus trok ik mijn langzaam weer terug.

Barbara omvatte mijn penis met haar hand, toen op dat moment ook mijn vrouw binnenstapte. Ook zijn was op het geluid afgekomen. Ze keek geschokt! “Ik wist het wel dat dit zou gebeuren, maar met Anneke!” zei ze terwijl ze het tafereel gadesloeg. Anneke naakt op bed, Barbara in regenbroek met voorbind dildo en met haar hand om mijn stijve penis, terwijl mijn plasticbroeken op mijn dijen hingen. Barbara zei dat het met instemming van haar was gebeurd en dat ik nog niet eens was klaargekomen. De vrije hand van Barbara ging zijn weg zoeken naar mijn vrouw, dit toch wel opgewonden was geraakt van het tafereel. Hun eerdere gezamenlijke sessies van kruis strelen kreeg hier nu een vervolg, waarbij het niet lang duurde of de dildo verdween in mijn vrouw!. Anneke had zich op bed omgedraaid en stak haar handen uitnodigend uit naar mij. Ze ging wijdbeens liggen en haar kleine borstjes priemden fier overeind. Evenals haar moeder was ze niet “zwaar” geschapen. Ik kwam dichterbij en nestelde me tussen haar benen. Zonder enige moeite kon ik weer naar binnen schuiven. Naast mij lag mijn vrouw met Barbara “on top”. Ze werd als een wilde geneukt door Barbara, waardoor mijn schuldgevoel ook verdween. In een ommezien was de slaapkamer vervuld van geile lust en het duurde dan ook niet lang voor ik Anneke’s buik diep vol spoot. Uitgeput viel ik naast Anneke op bed, terwijl ook mijn vrouw total loss was geneukt. Barbara boog zich voorover naar mijn penis en nam hem in haar mond, om hem langzaam schoon te zuigen. Naast mij lag Anneke leeg te druipen van mijn sperma, een ervaring die ze nog nooit had meegemaakt. “Dan is een plasticbroek wel handig, om geen vlekken te krijgen” grapte ik. Barbara stroopte één van mijn plasticbroeken van mijn benen af en voegde daad bij het woord.

Voor Anneke er erg in had, lag ze naast mij in een plasticbroek. Met haar hand wreef ze over haar kruis. Je kon de natheid door het plastic goed zien. Wederom begon ze zwaar te steunen en voor ik er erg in had, had ze zichzelf tot een orgasme gewreven door het plastic heen. Alle vier waren we nu uitgeteld en kropen lekker warm tegen elkaar aan, toen we weer bij onze positieven kwamen hadden we trek. Barbara gespte de dildo los, Anneke trok een regenbroek aan over haar (mijn) plasticbroek. Ook mijn vrouw fatsoeneerde haar pyjama en gezamenlijk gingen we naar benden om samen te ontbijten. Vanaf dit moment zou alles anders zijn en worden. Anneke’s voorliefde voor plasticbroeken was geboren, ook Barbara was bereid dit te proberen. Mijn vrouw was voor het eerst samen geweest met een andere vrouw en had ook de smaak te pakken. Het buitenleven op de boerderij beviel Barbara en Anneke zeer goed. De bovenverdieping was ruim voldoende voor hun tweetjes, maar ze waren ook regelmatig beneden te “gast”. Na het moment in de tuin en de bovenverdieping zijn we onderling een stuk vrijer in de omgang geworden. Regelmatig zitten we elkaar op te vrijen, ook mijn relatie met mijn vrouw is weer nieuw leven ingeblazen. Ook plasticbroeken zijn inmiddels een “normaal” stuk ondergoed geworden bij Barbara en Anneke. Dit had natuurlijk ook allemaal heel anders kunnen lopen doordat ze jaloers zou zijn geweest, dit is echter niet het geval. Mijn vrouw’s Bi-seksuele gevoelens kan ze delen met Barbara en ook ik heb niet te klagen met aandacht. Met regelmaat hebben we plasticbroek en regenbroeksessies, die wel wat verder gaan dan alleen strelen. Naast seks met Barbara’s dochter Anneke, wordt ook Barbara zelf niet vergeten. Ik vind het heerlijk om door Barbara opgevrijd te worden, waarna haar regenbroek al gauw op haar knieën hangt.

Ik vind het nog steeds een verrukking als ik hun speciale wasgoed aan de waslijn zie hangen. Ook dit geeft geen problemen met de onderlinge verstandhoudingen, het lijkt wel een droom. Nu maar hopen dat ik niet plotseling wakker wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *