Categorieën
Plasticbroek

Ik voel me zo prettig in luiers en plasticbroeken, maar wat zal mijn vriend hiervan zeggen?

Ik, 21 jarige vrouw, houd ervan om luiers en plasticbroeken te dragen. Daarbij houd ik mijn luiers echter wel droog. Ik houd niet van het meedoen aan luier en plasticbroek orgiën of babyspelletjes. Ik zou graag weten of er nog andere vrouwen zijn met dezelfde luier en plasticbroeken neiging als ik deze heb. Als deze vrouwen bestaan zou ik dan ook graag in contact komen met deze vrouwen. Mijn volgende vraag is, hoe vertel ik het mijn 23 jarige vriend, dat ik ervan houd om luiers en plasticbroeken te dragen? Het is allemaal begonnen, doordat mijn 46 jarige moeder aan incontinentie leed en daarom dag en nacht luiers en plasticbroeken moest dragen. Als ik mijn moeder voor het eerst gekleed zag in luier en plasticbroek raakte ik hiervan toch enigszins opgewonden. Stiekem heb ik later een luier en plasticbroek van haar gepakt en het vervolgens aangetrokken, nadat ik eerst mijn onderbroek had uitgetrokken. Ik kreeg een gevoel over me alsof ik vlinders in mijn buik had. Vanaf dat moment droeg ik steeds vaker een luier en plasticbroek. Eerst kocht ik mijn eigen plasticbroek en luiers bij een drogist of warenhuis, maar nu bestel ik ze zelf al bij speciale postorder bedrijven voor dit soort artikelen. Hier hebben ze zelfs gekleurde plasticbroeken met leuke motieven, maar ook broekjes gemaakt van rubber. Ik voel me zo prettig en gelukkig als ik luiers en plasticbroeken draag, maar hoe moet ik dit nu mijn vriend uitleggen. En hoe kan ik eventueel in contact komen met andere vrouwen met dezelfde voorliefde voor luiers en plasticbroeken?

Adrielle antwoordt

Je schrijft dat je de luiers altijd droog houdt, dus heeft het weinig zin je aan te raden contact te zoeken met de vereniging voor incontinentie. Via deze vereniging is het echter wel mogelijk andere vrouwen te leren kennen die ook luiers en plasticbroeken dragen. Het is niet ondenkbeeldig dat hierbij ook vrouwen zijn die naast de noodzaak van luiers en plasticbroeken het ook nog een aangenaam vinden ze te dragen.
Of je het je vriend wil vertellen dat je graag luiers en plasticbroeken draagt is een beslissing die geheel bij jezelf licht. Als je er echt niet meer zonder kunt of wilt kunnen, dan zul je toch vroeg of laat met de waarheid moeten komen. Iedere keer als je met je vriend optrekt zul je er anders voor moeten zorgen dat je op dat moment geen luier en plasticbroek draagt maar enkel je normale ondergoed. Maar op enig moment zul je misschien toch een verrast worden door een bezoekje van je vriend en wat dan? Al zou je dan alleen maar knuffelen, dan bestaat al de kans dat hij de plasticbroek met luier zal voelen. Ook als jullie gaan samenwonen of trouwen, zul je het niet meer kunnen verbergen.
Buiten dit alles zou een relatie gebouwd moeten zijn op eerlijkheid tegenover elkaar en dit soort geheimen voor elkaar draagt daar niet echt toe bij. Als je vriend je voorliefde voor luiers en plasticbroeken echter zo storend vindt, dat hij hierdoor de relatie verbreekt, was misschien de liefde ook niet al te groot voor jou.
Het zou echter ook kunnen zijn dat hij je voorliefde voor luiers en plasticbroeken wel volledig kan accepteren en misschien heeft hij ook zelf ook wel plezier in om er samen van te genieten.
Mocht je echter van deze neiging (voorliefde) voor luiers en plasticbroeken af willen komen, kun je misschien nog een psychiater gaan bezoeken, na een gesprek met je huisarts.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *