Categorieën
Plasticbroek Regenkleding

Ik verraste mijn 15 jarige zoon inmiddels drie keer in een plastic regenjas en daaronder mijn plasticbroek

Ik 36 jarige moeder, heb een 15 jarige zoon. Een jaar geleden leed ik aan een ernstige ziekte en sindsdien ben ik dan ook incontinent. Daarom draag ik nu dag en nacht een luier en plasticbroek. Bij het thuiskomen op een middag zag ik mijn zoon praktisch naakt voor de spiegel staan. Hij was alleen nog gekleed in een plastic regenjas en daaronder één van mijn plasticbroeken, echter zonder luier. Hij was totaal overdonderd en opgewonden en zijn penis in de plasticbroek was groot en stijf. Ik vroeg hem wat hij aan het doen was, maar hij wilde me geen antwoord geven. Ik trok hem de plastic regenjas uit en vervolgens ook nog de plasticbroek. De plasticbroek was helemaal nat van het sperma. Sindsdien heb ik hem nog tweemaal zo verrast met de plastic regenjas met daaronder een plasticbroek zonder luier. Is het mogelijk dat mijn zoon zich bevredigt met mijn plastic regenjas en mijn plasticbroeken? Is dat normaal of is dat ziekelijk? Hoe moet ik hier als moeder nu op reageren? Moet ik de plasticbroeken achter slot en grendel opbergen, of moet ik hem zijn eigen plasticbroeken gaan kopen, zodat hij ze dragen kan wanneer hij dat maar wil?

Adrielle antwoordt

Uw zoon is in de puberteit en hij masturbeert zoals als alle jeugdigen op deze leeftijd. Kennelijk werkt het dragen van plastic kleding lustverhogend voor uw zoon, wat dan ook de reden kan zijn waarom hij masturbeert gekleed in een plastic regenjas en een plasticbroek.
Maar waarom nu plastic? Het ligt hem waarschijnlijk aan de zachtheid en gladheid van dit materiaal, zoals dit ook het geval is bij lederen of rubberen kleding. Door het glanzen van deze materialen biedt dit al extra aantrekkingskracht.
Wat waarschijnlijk extra meespeelt is het feit dat de plasticbroek die hij draagt tijdens de zelfbevrediging, een plasticbroek is die gedragen is door een vrouw. Als deze vrouw dan ook nog eens zijn moeder is, de eerste grote liefde van een jongen, dan is dat weer extra opwindend.
Natuurlijk bestaat het gevaar dat deze plastic regenjas en plasticbroek tot een fetisj worden verheven, waardoor in een latere relatie deze plastic kleding belangrijker voor uw zoon is dan zijn partner. Ook als zijn partner zich zou kleden in plastic, rubber of leer, blijft het gevaar bestaan dat het uw zoon meer om de kleding dan om het persoon binnen de kleding gaat.
Zijn dit soort gevaren echter niet te voorzien, dan bestaat er op deze leeftijd geen reden zich zorgen te maken. Ter voorkoming van schuldgevoelens zou u zelf een aantal plasticbroeken en een regenjas voor hem kunnen kopen. Zo kan u zoon zichzelf verder ontdekken, zonder schuldgevoelens te krijgen door het betrapt voelen door zijn moeder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *