Categorieën
PVC en LAK Rubber

Ik houd van wrijven tegen gladde materialen

Beste Adrielle. Tijdens mijn vroege jeugd kwam ik er achter dat ik een kriebelend gevoel kreeg als ik met gladde materialen werkte, zoals plastic zeil, diascherm, leren kleding, regenkleding. Ik wist toen destijds ( ik was een jaar of 9 ) niet wat ik aan deze gevoelens had en wist het dan ook geen plaats te geven. Later, toen ik een jaar of 13 was, gingen de hormonen werken en ik vond het heerlijk om mijn penis op deze materialen te stimuleren en dan zwetend klaar te komen. Hoewel ik me wel schaamde over deze vreemde gevoelens, met mijn ouders heb ik hier nooit over gesproken, omdat ik me schaamde. Vooral het diascherm was favoriet, ik rolde het af en legde het doek op mijn bed Dan ging ik op het glimmende vinyl liggen en kwam zwetend op het doek klaar. Naderhand had ik altijd een schuldgevoel, want dit is niet normaal. Dit deed ik ook vaak met het plastic vloerzeil van de tent. Ik vouwde het op mijn bed uit en ging tussen het zeil in liggen en bevredigde mijzelf, zodat ik nat van het zweet klaarkwam op het zeil. De gevoelens zijn nooit veranderd en nu 28 jaar later, heb ik nog steeds die gevoelens. En ik vind het nog steeds heerlijk om mijn blote lichaam op de buik op deze materialen te liggen en me op het materiaal te bevredigen. Mijn vriendin keek hier destijds vreemd tegenaan en menige ruzie is hier dan ook door geweest. Na een lange tijd heeft ze het geaccepteerd en weet nu van mijn streken en maakt hier ook gebruik van. Als ze lederen kleding aanheeft, weet ze dat ze mij gek maakt met deze kledij. Ook als ze eens weg is vind ik het heerlijk om een rok of broek op mijn bed te leggen en me hierop te bevredigen. Leer is voor mij heerlijk materiaal, helaas kan ik ook hierover niks op internet vinden. Mensen die deze zelfde ‘afwijking’ hebben. Ik heb diverse site’s na gekeken, echter ik heb soms het idee dat ik de enige ben met deze gevoelens, de meeste ‘Fetisjisten’ vinden het heerlijk deze materialen de dragen en dan te genieten. Echter lees ik nooit dezelfde verhalen zoals ik die voel, waarbij ik mezelf tegen of op de materialen kan bevredigen. Ben ik nu als zo apart of zijn er meer mensen die deze gevoelens delen? Vriendelijke groeten, Chrisje,

Adrielle antwoordt


Een fetisj kan zich in vele vormen openbaren. Ik zou je de definitie van fetisjisme kunnen geven, maar daar heb je het woordenboek wel voor. Kijk eventueel in de FAQ rubriek van deze website. Jij houdt van gladde materialen en dan niet om ze te dragen, maar om tegen aan te wrijven met je lichaam en met name met je penis.
Dit is niet echt anders dan de mensen die zich graag hullen in kleding van een glad materiaal om zich vervolgens prettig te voelen dan wel tot een hoogtepunt te brengen met behulp van deze gladde materialen. Ik heb ook briefwisselingen gehad met vrouwen en mannen, die zich tot een hoogtepunt brengen door in een bed te liggen waarvan de lakens bestaan PVC of rubber. Een andere brief had te maken met een man, waarvan de vrouw ook leren kleding droeg, waar deze man naakt tegenaan ging liggen te schurken om zich zo tot een hoogtepunt te brengen. Diverse varianten hierop zijn legio aanwezig en geven aan hoe vindingrijk mensen zijn. Een slaapzak van binnen bekleed met PVC, een waterbed waarbij de hoes wordt weggelaten zodat je op de vinyl waterzak ligt. Niet elk grondzeil voor de tent is in gebruik op de camping, ze worden regelmatig ingezet als hoeslaken om een een matras. Menig zeilmakerij heeft al speciale stukken voor hun klanten vervaardigd. De standaard KOMO huisvuilzak scoort ook hoog in de top 10 van oneigenlijk gebruikte voorwerpen. Menig leren bank in de huiskamer kan een heel verhaal vertellen over hoe de vlekken ontstaan en hoe ze weer gereinigd worden.
Het hebben van een fetisj is vaak een probleem om het geheim te houden. Vaak bij het krijgen van een relatie levert dit heel wat spanningen op.
In het begin probeer je het te verbergen en te onderdrukken. Je voelt je schuldig, alsof je vreemd gaat. Dit onderdrukken gaat vaak maar een korte periode goed, daarna ontstaan de problemen in je relatie.
Als de relatie goed is, dan is er ook vaak begrip en ruimte voor dit “anders” zijn. Het is zo’n groot deel van jezelf, dat het niet te onderdrukken is.
Ik vind het vergelijkbaar met homoseksueel zijn, dat ben je nu eenmaal, het is geen ziekte. Je bent alleen “anders”. Of zijn het al die andere normale mensen die anders zijn? Terugkomend op je vraag “ben ik nu zo apart” kan ik alleen maar antwoorden met NEE, je bent niet zo apart. Met jou zijn er duizenden met gelijke voorliefde, waarbij iedereen dit op zijn manier wil beleven. Lees anders “mijn eigen verhaal” op deze website er maar eens op na, ooit zat de schrijver ervan met dezelfde gevoelens en vragen,
nu weet hij wel beter.
Probeer het een plaats te geven in de relatie met je vriendin en besteed naast aandacht aan je fetisj ook voldoende aandacht aan je vriendin.

Één reactie op “Ik houd van wrijven tegen gladde materialen”

Beste ik heb als ik Jong was 14 jaar een pvc broekje zelfgemaakt van het popenmatrasje in de koets van mijn zusje ik deed het aan in mijn bed onder de laakes en mijn pimmel was stijf en er kwam vocht uit goed gevoel had een voorliefde voor pvc en achteraf lakleer nu als ik Dat draag Ben ik opgewonden en Kom ik klaar in mijn lakbody of mijn pvc slipje ook draag ik graag een pamper met tekeningetjes van diertjes erop de vibrator tegen de pvc pamper houden en van de trilling lekker klaarkomen in de pvc pamper super is Dat!! Genieten van de trilling en tenslotte draag ik ook graag glanzende slipjes in satijn ook vrauwenslipjes glad humping en spuiten in slipje super 👌

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.