Categorie├źn
Plasticbroek

Ik draag graag plasticbroeken

Als, man van 42 met gezin, zit ik al jaren met een probleem waar ik nergens mee terecht kan. Al meer dan 25 jaar vind ik het bijzonder prettig om plasticbroeken te dragen. Het gevoel van het plastic aan mijn lichaam windt mij behoorlijk op. Zo gauw ik het plasticbroek aan heb, kan ik me niet meer bedwingen en bezorg mezelf dan in de plasticbroek een orgasme. Ik krijg daarna altijd een groot schuldgevoel en probeer zo snel als mogelijk uit de plasticbroek te komen. Ik vraag mij af waarom ik nu zo geïnteresseerd ben in plasticbroeken en of daarom misschien abnormaal ben. Op het internet heb ik inmiddels al behoorlijk informatie gevonden over dit onderwerp, maar toch ervaar ik het als een probleem. Ik durf er met niemand over te praten, omdat ik bang ben erop aangekeken te worden als een pervers iemand die plasticbroeken draagt voor zijn seksuele opwinding. Ik wil er graag zonder schuldgevoel van kunnen genieten, maar weet niet hoe ik dit moet aanpakken. Zelfs mijn eigen vrouw weet er niet van en naar de huisarts durf ik ook niet te gaan. Ik vind het al moeilijk genoeg om dit nu te schrijven. Ik hoop dat je mij kunt helpen. Afzender W. v/d S.

Adrielle antwoordt

Een soortgelijk probleem heb ik als eens eerder van iemand gehoord. Deze man hield ervan om het ondergoed van zijn vrouw te dragen onder zijn dagelijkse kleren. Dit wond hem altijd op, waardoor hij menige zaadlozing in haar onderbroeken heeft gehad.
Zijn vrouw heft hij het wel verteld en samen zijn ze eruit gekomen. Het zal wel een zware wissel trekken op een relatie, maar in een evenwichtige relatie moet er over te praten zijn.
Uit je e-mail heb ik niet kunnen halen of je vrouw het weet, dat je graag plasticbroeken draagt. Maar dit soort geheimen zou je toch moeten delen met iemand die je zeer na staat en lief hebt.
Er is echter voor jou geen reden om je te schamen, omdat je graag plasticbroeken draagt om daar opgewonden van te raken. Er zijn veel mannen en zelfs vrouwen, die opgewonden raken van bepaalde voorwerpen of materialen.
Onlangs heb ik zelfs iemand op de TV zien vertellen, dat hij opgewonden raakt van spijkerbroeken die sterk versleten zijn. Nu is hier natuurlijk veel eenvoudiger een mouw aan te passen dan aan het dragen van plasticbroeken, maar je hoeft niet bang te zijn dat je niet normaal zou zijn.
Ik weet dat je niet de enige bent met een voorliefde voor plasticbroeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *