Categorieën
Leer

Ik ben een Leerfreak

Ik durf je nauwelijks te schrijven, maar na jaren van onzekerheid doe ik het toch. Sinds zijn prille jeugd heb ik ‘iets’ met glad materiaal, wat zich uiteindelijk geuit heeft in een fervent leerdrager. In mijn privéleven ga ik bijna dagelijks gekleed in een glimmende zwarte leren jeans, waarvan ik op dit moment een aantal verschillende modellen bezit. Ik kan me nog goed herinneren dat ik vroeger graag op een met skai bekleedde stoel wilde zitten als ik een korte broek aan had. Het koele skai tegen mijn blote benen bezorgde me altijd de rillingen over mijn rug. Ook de zittingen in de Volkswagen van mijn vader waren met de plakkende kunstleer bekleed. Iedereen klaagde altijd over het ‘plakken’ , maar ik kon er geen genoeg van krijgen. Ook nu mag ik dan graag in mijn leren broek op mijn leren bank zitten. Het gevoel en het geluid, ik word er bijna waanzinnig van. Als ik vrouwen zie met een leren broek, dan wordt mijn eigen broek al gauw aan de krappe kant. Thuis gekomen kan ik dan zonder veel moeite zeer heftig klaarkomen. Help me! , ben ik pervers, heb ik een afwijking? Afzender Leatherboy

Adrielle antwoordt

Je hoeft je mijn inziens geen zorgen te maken, Leatherboy. Zo te horen ben je aardig gezond. Je gebruikt misschien wat andere ingrediënten om opgewonden te raken, maar dat is voor iedereen verschillend.
Ik heb ook wel brieven gehad van mensen die opgewonden raken door plasticbroeken te dragen of het ondergoed van hun vrouw.
Dus als jij opgewonden raakt van het dragen van leren kleding of het voelen eraan, dan is daar niets verkeerds aan. Nee hoor zelfs het kijken naar een vrouw in het leer is niet vreemd als je daar opgewonden van raakt. Met jou zijn er vele die verlekkerd kunnen kijken naar vrouwen in het leer.
Er hangt nog wel altijd een mystieke sfeer om het dragen van leer en er zijn veel vooroordelen. Je houdt van SM als je leer draagt, je bent homofiel, etc.
Nou echt, geloof me maar, er is met jou niets aan de hand. Ga zo door en geniet van je leven. Draag je leren kleding, voel er aan, kijk er naar en geniet er de volle 100% van!

2 reacties op “Ik ben een Leerfreak”

Zo is het maar net Arielle.
Leer is geweldig om te dragen.
Zelf heb ik ook een tijd geen leer gedragen maar nu alweer 10 jaar geleden ben ik het weer gaan dragen en voel mij er heel gelukkig bij.
Laat je leven niet door anderen bepalen Leatherboy maar ga op je eigen gevoel af.
Als het bij jou hoort zullen anderen het ook accepteren van jou anders zijn het geen echte vrienden of vriendinnen.

Overigens is iemand die van lederen kleding houdt of een leerfetisj heeft geen Leerfreak leatherboy,dat wordt door anderen gezegd die er helemaal geen binding mee hebben en het niet kunnen beoordelen.
Ook zitten er jaloerse mensen bij die het niet durven te dragen,angst is in dit geval een slecht raadgever.
Groeten van Marc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *