Categorieën
Plasticbroek Regenkleding

Helpen bij de boer

Door Gerda van V.

Het slechte weer

Het was een nazomer waarin extreem veel regen was gevallen. Openlucht zwembaden deden slechte zaken, campings hadden te maken met veel anuleringen. Als je al iets wilde doen dan moest het wel overdekt zijn. Wilde je buiten verblijven dan was je aangewezen op rubberlaarzen en regenkleding, om te voorkomen dat je doorweekt zou raken. Tegen de tijd waarin de aardappels van het land gehaald moesten worden, waren de landerijen nog zo nat, dat de zware machines niet het land op konden. Om toch iets van de oogst te kunnen redden kregen vele scholen een verzoek om leerlingen te leveren die bereid waren te helpen met het rooien van de aardappels. Dit zou met de hand moeten gebeuren, een uitermate zware en vieze klus. Het voordeel was, dat we twee week geen school hadden en ook nog eens wat konden verdienen. Werkkleding als rubberlaarzen, regenkleding en handschoenen werden beschikbaar gesteld, tevens had je kost en inwoning. Het nadeel was dat je twee week van huis was en alleen op zondag vrij was.

Op zich allemaal niet echt problematisch, ware het niet dat ik op 17-jarige leeftijd nog regelmatig een “natte broek” had. Ik kon mijn plas niet altijd even goed ophouden en ‘s nacht was ik daardoor aangewezen op luiers en plasticbroeken. Als luiers had ik voorgevormde molton luiers die met klittenband op en dicht gingen. Mijn plasticbroeken had ik in een instap model en een model wat met drukknopjes dicht ging. Ook overdag droeg ik een dunner molton broekje met daarover een plasticbroekje. De molton broekjes had mijn moeder zelf gemaakt, de voorgevormde luiers waren wel in de winkel gekocht. Als ik dus twee week van huis zou zijn, moest ik voldoende materiaal bij me hebben, of het moest zelfs gewassen worden. Voor mijn klasgenoten was het verder geen probleem, die wisten al een jaar van mijn probleem, nu de boerenfamilie nog waar we gingen logeren.

Doorgaans droeg in strakke jeans, waaronder de plasticbroek en molton broekje niet opvielen. Ook droeg ik om die reden wel vaak leren broeken, deze sloten strak aan, waardoor je “er” niets van kon zien. Zo had ik mijn moeder ook weten over te halen om mij een aantal leren broeken te kopen, want zelf kon ik dat niet betalen.

Zelfs als een luier zou doorlekken, dan zag je er niets van in een leren broek. Via mijn klasse leraar, een leuke jonge vrouw, is de boer op de hoogte gebracht en “dit” was allemaal geen probleem. Ik zou een eigen kamer krijgen, terwijl de anderen op de deelzolder konden slapen. De boerin vond het geen probleem met natte luiers en plasticbroeken te moeten wassen. Vlak voor we op pad gingen kregen we nog instructies, over ons gedrag en wat we allemaal konden meenemen. De tassen werden gepakt en op maandagochtend stond de bus klaar. In totaal hadden er 48 leerlingen zich gemeld, in groepjes van 6 zouden ze bij diverse boeren worden ondergebracht. Ik kwam samen met 5 jongens uit mijn klas op een boerderij onder Dokkum terecht op een boerderij, waar tevens 3 boerenzonen van 20, 19 en 17 jaar aanwezig waren. Toen we aankwamen werden we hartelijk verwelkomt door de boer en zijn vrouw. Ik werd mijn kamer gewezen en de jongens gingen naar de deelzolder. Daarna werd ons onze werkkleding, rubberlaarzen en regenpak, gewezen. Van te voren waren onze maten al doorgegeven, dus alles paste in één keer. Het regenpak was van een dikke stugge kwaliteit met een zeer gladde buitenkant. Gelijk die middag konden we na een broodmaaltijd aan de slag, we zouden pas die avond warm eten.

Moe van hard werken

Omgekleed in regenpak en laarzen gaan we het veld in. De aardappels waren al enigszins blootgelegd door een boerenzoon op de tractor, wij moesten ze nu met de hand oprapen en van de klei ontdoen. Het viel in het begin niet mee, best wel zwaar werk en je staat steeds gebogen. Rond half vier hadden we even een koffie pauze op het land. We zaten met zijn allen in de berm en onze regenpakken glommen van de natheid in combinatie met al het klei. Ik vond dat eigenlijk best wel lekker zitten dat stugge gladde regenpak, met name de broek zat wel heel lekker strak in mijn kruis. Na de koffie, moesten we nog anderhalf uur, voordat we na de boerderij terug konden. Op de boerderij werden we allen stuk voor stuk schoongespoten, zodat het klei van de regenpakken af spoelde, daarna konden we elkaars regenpak met oude handdoeken afdrogen. Stuk voor stuk hadden we onze eigen plaats om het regenpak verder te drogen te hangen, de volgende dag zou het dan droog en fris zijn.

Om 18:00 uur was het etenstijd, de meesten waren al behoorlijk moe van het zware werk, na het warme eten was de wens om in bed te kruipen wel heel groot. Een ieder van ons ging dan ook vroeg naar bed, om de volgende dag weer enigszins fris te zijn. Ik gin me een beetje opfrissen en een beetje wassen, mijn plasticbroek ging uit en ik verving mijn molton broekje voor een voorgevormde molton luiers.

Hierover kwam de plasticbroek met drukknoopjes om alles goed op zijn plaats te houden, gevolgd door het instapmodel plasticbroek. Klaar voor de nacht schoof ik onder de dekens en viel vrijwel direct in slaap. Het was geen droom waar ik wakker van werd, het was echt een hand in mijn luier die zachtjes mijn kutje masseerde. Nu voelde ik ook het warme lichaam achter mijn rug. Geschrokken als ik was durfde ik niets te zeggen, ik voelde zelfs de stijve penis achter tegen mijn plasticbroek aan drukken. Langzaam drong het tot mij door “ik word verkracht”. Het was alleen zo fijn, dat ik me niet kon verzetten.

Ook niet toen hij met twee handen de plasticbroeken naar beneden trok en mijn voorgevormde molton luier opentrok. Nog steeds wist ik niet wie het was, maar ik was nu zo opgewonden, dat het me ook niets kon schelen. Ik voelde hoe de stijve penis van achteren mijn vagina binnen drong, ik sidderde over mijn hele lichaam. Met zijn hand stimuleerde hij mijn kutje, terwijl ik achterlangs op mijn zij liggend werd geneukt door een onbekende. Ik werd “gebruikt” en genoot volop en ik had het niet meer en kwam spontaan klaar, waarop hij nog harder stootte. Ineens voelde ik hem verkrampen en het warme sperma voelde ik naar binnen spuiten. Dat was verrukkelijk! Hij ging uit me en bedankte me. Ik keek hem aan en vroeg zijn naam “Ebe” zei hij kort en hij verliet mijn kamer. Ik lag daar suf geneukt en na druipend en besloot snel mijn luier en plasticbroeken weer aan te doen. Ik dommelde net weer een beetje weg toen ik de deur open en dicht hoorde gaan. De dekens werden opgetild en weer schoof iemand bij mij in bed. Ik werd op mijn rug gedraaid en hij kwam tussen mijn benen liggen, die hij enigszins gespreid had. Mijn plasticbroeken gingen weer naar beneden en mijn klittenband sluitingen van mijn molton luier werden handig los gemaakt. Voor ik er erg in had drong zijn stijve penis bij mij naar binnen. Nog opgewonden van mijn eerste “verkrachting” kwam ik al snel klaar, waarop ook hij zijn warme sperma diep in mij spoot. Ook nu vroeg ik naar zijn naam, terwijl hij zijn onderbroek weer aandeed. “Freerk” was het al even korte antwoord, gevolgd door “dat was lekker, bedankt!” en hij verliet mijn kamer. Terwijl in mijn luier weer in orde bracht en de plasticbroeken er weer over aan aantrok, dacht ik dat als er 2 komen, dan kan de derde boerenzoon ook nog wel eens langs kunnen komen, dus waarom alles weer aan doen? Ik was net klaar, toen ik mijn gelijk kreeg. De jongste van de drie kwam nu binnen, al geheel naakt en dus voorbereid. Ik zat nog op de bedrand terwijl hij met zijn stijve voor me kwam staan. Zonder een woord te wisselen, nam ik zijn stijve in mijn mond en begon te zuigen. Hij legde zijn handen op mijn hoofd en begon te bewegen alsof hij mijn hoofd aan het neuken was. Voor ik er erg in had kwam hij klaar en stroomde mijn mond over van zijn sperma, hij trok terug en ging op zijn knieën zitten en kuste me op mij natte volgespoten mond. Voor ik het wist had hij zijn eigen sperma uitgezogen en duwde hij me achterover op bed.

Langzaam trok hij mijn plasticbroeken uit en trok de klittenband sluiting los van mijn voorgevormde luier. Hij dook tussen mijn gespreide benen en ging vol met zijn mond op kutje, die nog nat en volgespoten was van zijn beide broers. Hij liet zich hierdoor niet weerhouden en zoog mij compleet leeg, waarna hij verdere sabbelde aan mijn clitoris, waarop nogmaals klaarkwam. Ik was die avond al moe, nu was ik het uitgeput. Liefdevol deed hij mijn luier weer dicht en hielp me mijn plasticbroeken weer aandoen. Hij dekte me toe onder de dekens en weer vroeg ik naar zijn naam, “Tjits” zei ook hij zeer kort en verliet mijn kamer. Verdorie! ik was deze avond door alle drie boerenzonen “gebruikt” en ik had er ook nog van genoten!

Middagpauze

De volgende ochtend werd ik wakker, nadat ik heerlijk geslapen had. Na zoveel seks was ik bijna in coma geraakt. Gelukkig had ik mijn luier aangehad, want ik ben niet wakker geworden om te gaan plassen. Mijn luier en plasticbroeken hadden hun werk goed gedaan en ik ging mezelf verschonen. Het had geen van de broers trouwens ook maar iets uitgemaakt, dat ik nog luiers en plasticbroeken droeg. Stuk voor stuk waren ze recht op hun doel afgegaan. Na een ochtend hard werken, mochten we na de warme middagmaaltijd even rusten, direct aan de slag zou kramp kunnen veroorzaken. De jongens gingen een tukje doen op de deelzolder, terwijl ik naar mijn eigen kamer kon. Ik was echter wel benieuwd naar de deelzolder, dus ben ik daar even gaan kijken. Toen ik de trap opkwam zag ik een aantal bedden staan, waarop de jongens uit mijn klas lagen te rusten. Toen ik dichterbij kwam zag ik dat Peter alleen in een onderbroekje lag op zijn bed en dat hij een stijve had staan in zijn onderbroekje. Denkend aan mijn avontuur van afgelopen nacht, wou ik nu wel eens het heeft in handen nemen. Ik deed mijn jeans uit en ging over slapende Peter heen zitten. Ik haalde zijn stijve tevoorschijn en stuurde deze langs mijn pijpjes van de plasticbroek mij natte vagina in. Ik zakte langzaam op hem neer en Peter kreunde zachtjes in zijn slaap. Langzaam bewoog ik op en neer en het steunen werd zwaarder, tot ik voelde hoe het warme sperma bij mij naar binnen werd gespoten. “Oh Gerda!, dat was fijn” zei Peter kreunend toen hij wakker werd. De andere jongens, waren inmiddels ook wakker geworden en zagen wat er gebeurd was. Ik kroop naar het bed waar Leo met zijn stijve lag te spelen. Ik ging er met mijn mond omheen en begon hij langzaam te pijpen.

Plotseling voelde ik hoe mijn plasticbroekje en molton broekje omlaag werden getrokken, om vervolgens van achteren een stijve piemel in mijn natte doos te krijgen. Ik werd nu in twee openingen geneukt en kwam heerlijk klaar toen ik aan beide kanten met sperma werd gevuld. Het was Wim geweest die me van achteren had geneukt. Ik werd nu naar een ander bed gebracht en mijn benen werden gespreid, zonder woorden kwam Ivo over mij heen liggen en begon te stoten. In een ommezien was ook zijn sperma in mij buik gespoten. Herman stond vragend te kijken en ik zei “toe maar”. Herman stroopte zijn onderbroek naar beneden en hij zat er nog maar net in of ook Herman kwam spuitend klaar. Ik was ruim gevuld met sperma en Peter kwam met mijn molton- en plasticbroekje aanlopen. “doe dit maar gauw aan” zei Peter. Snel trok ik mijn molton broekje weer aan gevolgd door het plasticbroekje. “Gerda, wat lekker” “dat willen we wel vaker” zeiden ze in koor. “Als je het op school maar nooit verteld” zei ik. Dat werd beloofd. Niet echt uitgerust moesten we ons weer in de regenkleding hijsen om weer een middag in de aardappels te werken. Die glimmende regenpakken vond ik toch wel een prettig gezicht en ook dat gevoel in mijn kruis was echt lekker. Ik wist alleen niet hoe ik vaker iets kon doen met de regenbroek. Die avond nam ik mijn extra goed schoon gemaakte regenbroek van de kapstok en nam hem mee naar mijn kamer.

Het valt allemaal wel mee

Mijn vermoedens waren juist, toen de eerste boerenzoon Ebe weer langskwam die avond. Ik was nog wakker en dus deed ik snel mijn plasticbroeken en luier uit. Hij kwam bij me liggen en weer werd ik door hem van achteren geneukt, bijna mechanisch en doelmatig, maar wel heel lekker. Hij spoot me vol en vertrok weer, mijn achterlatend met een druipende natte doos. Ik nam niet eens meer de moeite om mijn luier en plasticbroeken aan te doen, ik lag naakt op mijn bedzeiltje te wachten op de tweede. En ja hoor de deur ging open, de tweede boerenzoon Freerk was een feit. Ik ging automatisch met mijn benen wijd liggen, zodat hij als het ware zo kon doorlopen. Voor ik het wist kwam hij al klaar en had ik mijn tweede lading voor die avond naar binnen gespoten gekregen. Niet veel later kwam Tjits binnen, alsof ze het onderling afgesproken hadden. Hij dook direct met zijn gezicht tussen mijn benen om me lekker te “eten”. Daarna deed Tjits mij weer mijn luier om en de plasticbroeken aan, waarop ik hem nog even naar zijn stijve penis greep. Als dank heb ik hem nog even lekker gepijpt, waarna hij tevreden de kamer verliet. Nu was het mijn beurt, al het bezoek was geweest en ik wou gaan slapen. Ik pakte de regenbroek te voorschijn en trok hem aan, alsof het mijn pyjamabroek zou zijn. Dat koele stugge gladde materiaal tussen mijn benen, was zeer opwindend. En opgewonden als ik was heb ik mezelf ook nog even “geholpen”. Al met al zijn deze 14 dagen om gevlogen. Het was hard werken op het veld en hard werken in bed. Ik heb heel wat zaad te verduren gehad en ik had het voor geen goud willen missen. Daar waar het begon met een soort “verkrachting” is het geëindigd in veel seks met wederzijdse goedkeuring. De regenbroek heb ik nog steeds, ik heb hem toen meegenomen aan het eind van de 14 dagen hard werken. Al deze tijd heeft de boerin waar nodig mijn luiers en plasticbroeken gewassen. Mocht dit ooit weer eens voorkomen, dan meld ik me graag weer als vrijwilliger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *