Categorieën
Leer

Een nieuwe speciale Levi’s leren broek

Door Frank van der Linden

Elke dag een leren broek

De volgende weken heb je echt dagelijks je nieuwe leren broek aan. Je zegt dat het strakke gevoel van het leer om je benen en kruis, maar vooral het leer strak om je kontje, verslavend op je werkt. Er is een dag geweest dat we boodschappen zijn gaan doen terwijl je je spijkerbroek aan had. Éénmaal thuisgekomen rende je snel naar de slaapkamer en trok je je strakke leren broek weer snel aan. Ik was ook boven en zag je onmiddellijk genieten toen je het leer weer strak om je kontje trok. Je string zag ik op bed liggen dus lekker weer het strakke leer direct op je huid. Het is zo intens geil om je elke dag in deze strakke leren broek te zien. Je doet ook echt alles in je strakke leren broek, zowel in huis als buitenshuis.

Na een aantal weken zeg je dat je alleen maar leren broeken wil gaan dragen. Ik vind dat natuurlijk niet erg en je gooit alvast enkele oude jeans in de afvalcontainer. De week erna worden er 3 nieuwe leren broeken bij ons aan huis bezorgd. Allemaal van strak, zwart en glad leer. Een jaar verder heb je alleen nog maar strakke leren broeken in je kast liggen. Alle andere broeken heb je vervangen door leren broeken. Als ik je kastdeur openmaak zie ik 2 schappen met alleen maar leren broeken, netjes op elkaar liggend en bijna allemaal zwart. Ik denk dat het er zo’n twintig stuks zijn. De geur van het leer in de kasten vind je helemaal geweldig. Hierdoor ruiken je shirtjes als je ze aantrekt ook een beetje naar leer, maar dat vindt je juist helemaal het einde zeg je vaak. Vooral als je ’s morgens wakker wordt en terwijl dat je je opmaakt de geur van nieuw leer licht ruikt als je door je neus inademt.

Op de grond heb je je leren laarzen staan, bijna allemaal hoge zwarte met middel hoge hak. Op de bovenste planken liggen je shirtjes en truitjes en zoals ik je ken, allemaal strak natuurlijk! Als je in het weekend een nieuwe leren broek aantrekt vraag je me vaak om je broek met een leerspray in te spuiten en met een doek op te boenen totdat de leren broek lekker glanst. Je hebt ook alleen maar leren broeken van glad leer, dat vindt je het lekkerste. Vooral je strakke leren kontje en bovenbenen moeten altijd lekker glanzen zeg je. Als ik klaar ben met opboenen ga je altijd voor de spiegel staan en bewonder je je strak leren kontje, af en toe wel een minuut lang. Het shirt heb je altijd in je broek zitten zodat ik altijd een vrije blik heb op je leren kontje. Het is geweldig als de zon schijnt en je zwart leren kontje lekker glanst in het superstrakke leer. Vaak trek je even je leren broek omhoog zodat hij weer lekker strak om je kontje en kruis zit. Eigenlijk hoeft dat niet want hij zit altijd heerlijk strak om je kontje en bovenbenen. Maar toch altijd wel geil om dat te zien. Het leukste is dat het je zelfs af en toe irriteert als je het leer niet strak om je kontje, kruis en bovenbenen voelt zitten.

Een nieuwe speciale leren broek

Vandaag zal je nieuwste leren broek binnenkomen, een heel speciale zelfs. Er zit een leren hulsje in verwerkt ter hoogte van je kruis. Je hebt al langer de fantasie om ook in je vagina het gladde leer tegen je aan te voelen en dan daarna lekker van achteren genomen te worden. “Oh, ik hoor de bel, dat zal je leren broek zijn!”. Ik maak open en ontvang het pakketje van de postbode. Ik ga naar de keuken en maak het pakketje open. Ik trek de plastic verpakking ervan af en zie en voel de leren broek, wederom zwart en van super glad leer. “Oh, hij is weer van levi’s”, zie ik met enthousiaste blik. Het rode labeltje en geel-bruin embleem achterop de leren broek verheugen mij wederom enorm. Op jou wens heeft de broek geen voering en ik grijp het leren hulsje vast. Het leer zit binnenstebuiten, dus de gladde kant van het leer zal je voelen als je de strakke leren broek aanhebt. Even later kom je thuis en opent de achterdeur. Je hebt je strakste zwarte leren broek vandaag aangetrokken en ik zie je de keuken binnenkomen.

Het is winter dus je hebt je korte witte winterjack aangetrokken met bruin bontkraagje. Je blonde haren zitten strak in een staartje en je leren bovenbenen zie ik superstrak en oogverblindend in het zwarte leer zitten. Ik kan er nog geen vouwtje in ontdekken. Ik hoor de hakken van je leren laarzen op de houten vloer als je binnenkomt. Je ziet de nieuwe leren broek op tafel liggen en loopt naar me toe. Als je me nadert hoor ik je leren broek steeds meer subtiel kraken ter hoogte van je kruis en kontje: wat een lekker geluid! “Eééhhh…te gek”, zeg je, “mijn nieuwe leren broek!”. Je inspecteert het leer van je broek en voelt in je handen hoe lekker glad het leer aanvoelt. Je brengt de broek naar je neus en ruikt en voelt het gladde leer. “Hmmmmm, geweldig lekker leer!”, zeg je met een ietwat geile intonatie. Je lacht naar me als je het leren hulsje in je handen pakt. “Geweldig!”, zeg je, “ben echt benieuwd hoe dat voelt!” Je kijkt met met een geile blik aan en je ritst je strakke laarzen één voor één los. Het kost je een beetje moeite om de ritsen naar beneden te krijgen en ik hoor je leren broek lekker subtiel kraken als je je bukt. Je trekt je leren broek uit en trekt de nieuwe leren levi’s aan. Het is dezelfde maat als je al de oude leren levi’s die je al hebt, dus hij moet gewoon passen. Ik zie je genieten als je het zwarte leer omhoog trekt, strak om je heupen, kruis en superstrak om je kontje. “Wil jij even het leren hulsje in me duwen?”, vraag je me. Dat wil ik natuurlijk wel en ik duw mijn wijsvinger en middelvinger in het leren hulsje. Je bukt een beetje voorover zodat ik het er wat gemakkelijker in kan duwen en een vrije blik heb op je strak leren kontje. Langzaam duw ik het leren hulsje bij je binnen en ik zorg dat het helemaal bij je binnenkomt en er geen vouwtje meer in het leer te bespeuren is.

Ik hoor je kreunen van genot terwijl je met je bovenlijf op tafel gaat liggen. Ik kijk naar je en zie je helemaal genieten terwijl ik met mijn vingers in het leren hulsje zit. “Ohhhh….dit is zooo lekker!”, zeg je met een supergeile stem. Ik zie je ogen langzaam dichtgaan van genot terwijl je met je strak zwart leren kontje subtiel op en neer beweegt. Ik zie dat je erg geil wordt. Als zo vaak begint je dan spontaan te watertanden en loopt er speeksel uit je mond. Ik voel het leren hulsje in mijn vingers vochtig worden en ik blijf er lekker mee bewegen. Ik hoor je ademhaling langzaam versnellen en merk dat je het steeds lekkerder begint te vinden. “Heerlijk zo!” zeg je tegen me. Ik geniet ervan dat je zo dadelijk zeker klaar gaat komen. Met mijn andere hand begin ik je glad strak leren kontje met heel veel passie te strelen. Lekker glijden over het gladde strakke leer. “Ja, ga door!!!!”, zeg je met indringende stem. “Dit is zooooo lekkerrrrrrrrrrrr!!!!!!”. Langzaam begin je te kreunen……dan steeds sneller….Even later voel ik je trillend en watertandend klaarkomen op tafel. Je trilt helemaal en duw mijn vinger nog even helemaal diep in je vagina.

Na enkele minuten lig je helemaal voldaan met je bovenlichaam op tafel en je leren kontje strak naar me toe gekeerd. Ik duw het leer weer wat op zijn plaats en trek mijn vingers eruit. Je betast nog even zelf het strakke leer om je kontje. Ik zie aan je dat dit niet de laatste keer is dat je deze leren broek aanhebt….

Een foto-shoot in leer

De volgende dag heb je een foto-shoot bij de fotograaf. Ik heb voor mijn verjaardag gevraagd of je een paar mooie foto’s van jezelf wil laten maken in één van je strakke leren broeken en laarzen. Je hebt je mooiste en strakste leren broek aangetrokken, samen met een strak zwart shirt met lange mouwen. Je vraagt me om je leren broek nog even lekker op te boenen terwijl je deze al aanhebt. Dat doe ik natuurlijk graag, terwijl jij ondertussen je leren laarzen lekker poetst. Nadat je je mooi opgemaakt hebt en je blonde haren weer mooi in een strak staartje gedaan hebt, pak je je strak leren jack en fietsen we naar de fotograaf. Ik hoor je leren broek op het zadel van de fiets lekker kraken als we halverwege even goed doorfietsen. Wat een lekker geil geluid is dat toch! Bij het stoplicht zie ik hoe de zon op je leren kontje schijnt, een geweldige vertoning! Bij de fotograaf aangekomen leggen we onze fietsen aan de ketting en lopen we naar binnen. We stellen ons voor en hij vraagt aan je of je klaar bent voor de fotosessie. “Ja, ik heb er zin in!” zeg je met overtuiging. Je loopt toch nog even naar de spiegel en stift daar je lippen nog even snel. Je roept me er even bij en vraagt aan me of ik je leren kontje en bovenbenen nog even een beetje wil insprayen met leerspray, zodat het lekker glanst! Dan loop je naar de fotograaf. Er hangt een groot wit doek en er staat een kruk voor. De fotograaf vraagt of je plaats wil nemen op de kruk.

Je neemt plaats met één opgetrokken been. Als hij begint foto’s te maken met jou in allerhande posities op de kruk, zie ik telkens het flitslicht op je leren broek weerkaatsen. Wat een geweldige foto’s moeten dit worden denk ik…..Zeker als je met je rug naar de fotograaf staat en naar achteren kijkt. Je strak leren kontje schittert helemaal te gek tijdens de fotosessie en je lach is helemaal te gek hierbij. Ik weet precies wat je hierbij voelt en dat maakt het extra leuk! Eenmaal thuisgekomen zijn we allebei weer behoorlijk geil geworden. Je gaat zitten op een keukenstoel en ik hoor je leren broek lekker kraken. “Oh schat, ik ben zo geil!” zeg je…..Je doet mijn broek omlaag en begint me heerlijk te pijpen. Zo’n passie tijdens het pijpen heb ik nog nooit bij je gevoeld. Ik leg mijn beide handen op je schouders en voel het strakke maar vooral gladde leer van je jack in mijn handen. Dan kijk ik naar je strakke zwarte en vooral glanzende leren bovenbenen en luister intens naar het subtiele gekraak van je strakke zwarte leren broek. Met één hand heb je mijn lul vast, trek je er een beetje aan en met je andere hand streel je zelf het leer van je glad leren bovenbenen. Ik voel dat je mijn lul tot helemaal achteraan door duwt, oh wat lekker! Na enkele minuten voel ik dat ik geweldig ga klaar komen en spuit mijn eerste lading helemaal achteraan in je mondje.

Ik hoor dat je mijn geil meteen doorslikt en je gaat even wat anders zitten…….terwijl je dat doet hoor ik het leer van je strakke broek lekker kraken en spuit als vanzelf een tweede lading in je lekkere pijpmondje. Je neemt mijn lul uit je mond, likt je lippen af en neemt me mee naar de douche. Je gooit je leren jack op de wasmand en trekt me onder de douche. Je draait de kraan open en we voelen hoe het warme water op ons hoofd en schouders klettert. Dan zien we hoe we onze shirts langzaam nat worden. We staan tegen elkaar aan en beginnen lekker te tongzoenen en ik leg mijn handen op het strakke leer van je heupen. Ik kan het niet laten en met mijn vingers voel ik hoe je leren kontje langzaam aan nat begint te worden. Ik ga naar beneden en voel het water over je strakke leren bovenbenen naar beneden glijden. Ik voel dat het strakke leer langzaam doordrenkt wordt met warm water en het geilt je helemaal op. Je borsten voelen heerlijk strak aan in het kletsnatte shirt. Je bent nu helemaal drijfnat en ik hoor dat je leren broek lekker soppige geluiden maakt. Oh, wat ben je toch een heerlijk geil mokkel denk ik…..als je je maar geil voelt in je strakke leer, dan is alles best! Dan draai je je om en loopt uit de douche. Ik heb een vrije blik op je kletsnatte strakke leren kontje…..Terwijl je loopt hoor ik dat het kletsnatte leer zich helemaal vast zuigt om je benen. Je pakt een handdoek en droogt je bovenlijf helemaal af. Je trekt je laarzen uit en laat je leren broek aan. “Ik droog de broek even af denk ik…ik wil deze lekker aan laten terwijl hij droogt”, zeg je. “Ik vind het vochtige strakke leer wel lekker aan mijn benen!”

Je pakt de handdoek en droogt de leren broek even van de buitenkant af. Je loopt naar de slaapkamer en pakt een droog zwart shirt en andere laarzen. In de badkamer kleedt je je verder aan en terwijl jij je je lange blonde haren droog föhnt, heb ik lekker een vrije blik op je strak, maar vooral nat zwart leren kontje. “Oh, we moeten nog wat boodschappen halen!”, zeg je plots. Ik kleed me snel om en loop naar beneden. Daar sta je al te wachten met de boodschappentas. Je hebt een zwarte gebreide coltrui aangetrokken en je korte winterjas. “Schat, je leren broek is toch nog vrij nat denk ik!”, zeg ik op een vragende toon. Je loopt naar me toe, geeft me een kus en zegt dat het natte leer juist supergeil aanvoelt om je benen. “Het regent toch buiten!”, zeg je vastberaden waarbij je je nat leren kontje nog eens betast. We lopen naar vlakbij gelegen supermarkt en als ik goed luister hoor ik het leer een soppend geluid maken ter hoogte van de naden aan de achterkant van je kontje en aan de voorkant bij je liezen. Heerlijk zoals je daar loopt in je natte leren broek. Niemand die het in de gaten heeft, alleen jij geniet met volle teugen. Het is inmiddels ook flink beginnen te regenen en we moeten goed doorlopen om niet helemaal nat te worden. “Leren broeken zijn echt je passie hè schat!” “Ja!”, zeg je, “er is gewoon niets geilers te bedenken dan elke minuut van de dag strak leer om je benen en kontje te voelen! Ik voel me zo geil en opgewonden om zo dadelijk met deze natte leren broek door de supermarkt te lopen en boodschappen te doen! Niemand die het ziet want nat leer valt niet zo op als andere natte kleding. Lekker door mijn knieën gaan en dan bewust op het onderste schap iets te pakken, lekker strak het natte leer om mijn benen en kontje helemaal strak voelen trekken, lekker het soppende geluid van het natte leer te horen, het licht van de supermarkt op mijn leren bovenbenen te zien schijnen….met mijn natte leren broek aan de kassa staan en de boodschappen uit de kar te pakken….hmmmmm!!!!, ik voel me zo supergeil schat!!!”.Bij de supermarkt aangekomen pak je een kar en loop je voor me de supermarkt in.

Vastberaden ga je naar binnen en ik heb natuurlijk constant een blik op je strak leren kontje, hahaha….. Ik zie je heel vaak spullen in de onderste schappen pakken en weet natuurlijk waarom je dat doet. Er is niemand in de supermarkt die het opvalt dat je een natte leren broek aanhebt. We lopen naar huis en hebben nog een spannende avond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.