Categorieën
Plasticbroek PVC en LAK

Een extra vriendin

Meer spanning

Na meer dan 25 jaar huwelijk hadden we eens zin in iets meer spanning in onze relatie, met name op het gebied van seks. Nu zijn er diverse blaadjes waarin je contact advertenties kunt plaatsen, maar je zou het ook gewoon in de krant kunnen zetten. We besloten voor een advertentie te plaatsen in een special blaadje, vanwege onze doelgroep. Ikzelf heb lichte lesbische neigingen en een jong, eventueel donker, meisje leek me wel een aantrekkelijke gedachte. Ook mijn man zag een trio wel zitten met mij en een wat jongere vrouw. Diverse malen hebben we een advertentie geplaatst, tot we op de laatste advertentie een reactie ontvingen. In de brief stond haar telefoonnummer om te bellen voor een afspraak. Om haar niet te overdonderen heb ik haar gebeld en een afspraak gemaakt haar alleen te ontmoeten. Met kriebels in mijn buik ben ik naar de afspraak gegaan, aan de telefoon had ze een prettige stem gehad en ik hoopte dat ze ook een prettige verschijning zou zijn.
Ze was 25 jaar en had net een relatie met een andere vrouw achter de rug. Ze was dan ook lesbisch met een neiging naar biseksueel. Na de ontmoeting klikte het vrijwel meteen tussen ons en ik schatte in dat ook mijn man deze jonge vrouw wel zag zitten. Ondanks haar 25 jaar kwam ze erg meisjesachtig over, wat mij zeer aansprak. Ook mijn man zou deze jonge vrouw wel zien zitten, daar was ik van overtuigd. Ook Marga, dat was haar naam, zag een verdere kennismaking wel zitten en we besloten naar mijn huis te gaan. Onderweg in de auto heb ik nog even mijn man gebeld, dat we er aan zouden komen.
Binnen een kwartier stonden we voor ons huis en mijn man had het buitenlicht al aangedaan als welkom. We stapten uit en Marga pakte haar tas en we liepen richting de voordeur. Toen mijn man de deur opendeed werden over en weer keurende blikken uitgewisseld, waarbij beiden positief verrast waren. Mijn man ging Marga voor naar de woonkamer en gebaarde haar te gaan zitten op de bank, zelf nam hij plaats in zijn stoel, terwijl besloot naast Marga te gaan zitten. Na wat koffie te hebben gedronken en wederzijds wat vragen te hebben gesteld, was op een gegeven moment het ijs wel gebroken en voelden we ons alle drieën wel op ons gemak. Marga vroeg waar ze naar de wc kon en zich tevens even kon opfrissen, waarop ik haar zei dat ze wel gebruik kon maken van onze badkamer. Ze pakte haar tas op en ik ging haar voor naar de badkamer, terwijl mijn man wat anders te drinken zou gaan inschenken. Niet veel later kwam ze weer beneden terwijl ze zich opgefrist en omgekleed had. Ze was nu gekleed in een strak T-shirt met daaronder een hotpants van zwart glimmend lakleer.

Ik kon de verheugde blik van mijn man waarnemen, wetende dat hij gek is op kleding van zwart glimmende materialen, zoals leer, lakleer, plastic en zelfs rubber. Dus wat Marga nu droeg in plaats van de trui en spijkerbroek waarmee ze was gekomen, was een shot in de roos. Zelf vond ik de aanblik ook niet verkeerd, maar ik houd van nog specialere kleding, met name de kleding onder de dagelijkse kleding.

Dragen van plasticbroeken

Ik draag namelijk bij elke gelegenheid graag plasticbroeken onder mijn dagelijkse kleding. Ook ’s avonds en ’s nachts vormen plasticbroeken een standaard onderdeel van mijn kleding. Sinds mijn prille jeugd heb ik altijd al plasticbroeken gedragen en niet in de laatste plaats omdat ik pas laat “zindelijk” ben geworden. Tot mijn twaalfde jaar heb ik elke nacht luiers en plasticbroeken gedragen. Daarnaast heb ik het ook altijd fijn gevonden het zachte plastic tegen mijn blote huid aan te voelen.

Overdag trok ik dan ook vaak een plasticbroek aan in plaats van een normale onderbroek. Het zachte plastic tegen mijn naakte huid gaf mij altijd kriebels in mijn onderbuik, zonder dat ik wist wat dit voor gevoel was. In de loop van de dag zat de plasticbroek dan vaak helemaal vastgekleefd, door zweet, aan mijn naakte huid. Iets wat het voor mij alleen maar prettiger maakte om een plasticbroek op mijn naakte huid te dragen. Mijn moeder heeft het nooit kunnen begrijpen, zelfs nu nog niet, dat ik graag en uit vrije wil plasticbroeken wou dragen zonder dat daar een reden voor was. Ondanks dat heeft ze me altijd gesteund, zelfs nu nog. Als het weer eens nodig was, kocht ze voor mij nieuwe plasticbroeken. Als we samen op pad waren, ik was inmiddels een jaar of 16, dan keek zij net zoals ik rond bij apothekers en drogisterijen of er nog andere modellen plasticbroeken te koop waren. Mijn moeder heeft mij destijds wel op het hart gedrukt, dat waarschijnlijk niet iedereen zo makkelijk om zou kunnen gaan met dit toch wel enigszins afwijkende gedrag. Want vergeet niet dat dit alles bijna dertig jaar geleden afspeelde. Tegenwoordig zijn de meeste afwijkende seksuele voorkeuren bekend en bespreekbaar. In die tijd lag dat wel even anders. Bij het vinden van een man zou dat bijvoorbeeld een rol kunnen spelen en ik zou er dan ook goed aan doen om er in eerste instantie niet ‘mee te koop te gaan lopen’. Pas in een later stadium als alles wat serieuzer zou worden, zou ik het eens terloops ter sprake kunnen gaan brengen. Mijn moeder was voor eerlijk en oprecht, dus verzwijgen dat ik graag plasticbroeken draag en zo mogelijk heimelijk plasticbroeken zou gaan dragen, was voor haar geen acceptabele oplossing.
Het heeft allemaal goed uitgepakt met mijn man, want we zijn al meer dan 25 jaar getrouwd. Ongeveer een maand nadat ik mijn voor het eerst ontmoet had, wist ik dat ik met hem verder zou willen. Daarop besloot ik dan ook maar mijn voorliefde voor het dragen plasticbroeken aan mijn aanstaande man op te biechten. Ik had het gebracht als dat ik een ‘ernstig’ gesprek met hem wou hebben, waarbij ik “het” hem heb verteld en ook heb laten zien. Na het gesprek was hij zichtbaar opgelucht, hij had wat ernstigs verwacht, zoals een enge ziekte of iets dergelijks, maar het was hem allemaal meegevallen. Voor mijn man was het een geheel nieuwe ervaring om zijn aanstaande vrouw in plasticbroeken gekleed te zien. Maar gaandeweg de relatie heeft ook dit een plaats gekregen, waardoor het mijn man eigenlijk niet meer opvalt als ik plasticbroeken draag. Zo ook nu is dat het geval, mijn man zit verlekkerd te kijken naar Marga in haar strakke glimmende zwarte lakleren hotpants en ook ik drijf bijna weg uit mijn plasticbroeken die ik op dat moment draag.

Een mooie verschijning

Marga schijnt het aan te voelen, dat haar verschijning in de smaak valt. Ze loopt resoluut op mijn man af en knielt voor hem op de grond. Ze strijkt langs de binnenzijde van zijn bovenbenen en gaat met haar handen richting zijn kruis. De zwelling van zijn penis is goed te zien, want ze broek staat behoorlijk strak. Vakkundig maakt ze de knoop los en doet zijn rits naar beneden. Die laat er geen gras over groeien denk ik, terwijl naar haar strakke kontje kijkt, verpakt in glimmend zwart lakleer. Voor mijn man er erg in had heeft ze zijn penis uit z’n broek gevist en buigt zich verder naar voren, zonder aarzeling verdwijnt zijn penis in haar mond. Mijn man  heeft het bijna niet meer, terwijl ze langzaam haar hoofd op en neer beweegt.

Hij kan maar met moeite nog een beetje stil blijven zitten. Ook voor mij is dit een zeer opwindende aanblik en ik kan maar met moeite m’n eigen handen van mijn kutje afhouden. Ik loop naar hun tweeën toe en kniel naast Marga.

Met mijn handen streel ik nu over haar strakke ingepakte kont en ga langzaam met mijn hand door haar kruis. Ze drukt haar kruis tegen mijn hand en begint heen en weer te rijden in mijn hand. Met mijn andere hand wil ik nu haar T-shirt uit haar hotpants halen als ik plotseling iets bekends voel. Boven de boord van haar lakleren hotpants komt de boord van een plasticbroek te voorschijn. Als geen ander herken ik dit meteen en ben verbaasd en verheugd tegelijk over mijn ontdekking.
Ik trek haar T-shirt verder omhoog en zie nu duidelijk de roomwitte boord van de plasticbroek en voel haar warme naakte huid van haar buik. Ik ga nu achter haar zitten op mijn knieën en gebruik mijn beide handen om haar te strelen terwijl in mijn lichaam tegen haar lichaam aandruk.

Ik krijg er krampen van in mijn kutje en ook Marga schijnt het prettig te vinden. Voor mijn man wordt het bijna teveel en terwijl Marga zijn penis uit haar mond neemt, pakt ze hem beet met haar hand. Nog een paar trekkende bewegingen en mijn man komt gigantisch klaar. Z’n sperma komt met zo’n kracht vrij, dat het mij raakt in plaats van Marga. M’n man heeft een rood hoofd en is bezweet en hangt vermoeid in z’n stoel. Met mijn handen ben ik nu op zoek naar het knoopje van Marga’s lakleren hotpants en na deze losgeknoopt te hebben doe ik ook haar rits naar beneden. Nu heb ik vrij spel met mijn hand om haar in plastic ingepakte kutje te kunnen masseren, terwijl ik ondertussen zelf ook al bijna klaarkom. Marga draait zich om en gaat met haar handen naar mijn broeksluiting toe. In een ommezien heeft ze mijn broek los en daarmee ook zicht op de plasticbroeken die ik draag. “Dat dacht ik al” zei Marga hardop toen ze mijn plasticbroeken zag en greep met haar hand naar mijn kutje. Door de plasticbroeken heen kon ik duidelijk haar warme hand voelen, waarop ik dan ook klaarkwam. Alleen al het idee van een andere vrouw in een plasticbroek was al bijna voldoende geweest om klaar te komen. En nu ze dan ook nog eens mijn kutje masseerde was er geen houden meer aan. Ik leek wel door het dolle heen toen ik klaarkwam en er leek geen einde aan te komen, zo fijn was het. Voldaan en uitgeput viel ik in haar armen, waarop ze mij begon te vragen naar de plasticbroeken die ik aan had. Ik vertelde haar ‘mijn’ verhaal, waarop ik haar vroeg naar de plasticbroek die zij droeg. Ze vertelde dat ze de plasticbroek in de badkamer had ontdekt, terwijl ze zich had opgefrist en omgekleed. Het plastic had zo lekker zacht aangevoeld, dat ze de verleiding niet had kunnen weerstaan om de plasticbroek even te passen. Deze zat echter zo lekker dat ze de plasticbroek onder haar lakleren hotpants had aangehouden ter verhoging van de feestvreugde.

En dat was dus niet verkeerd uitgepakt. Mijn man was nu ook naast ons komen zitten, 2 volwassen vrouwen in plasticbroeken, en begon nu voorzichtig Marga over haar plasticbroek te strelen. Marga reageerde hierop niet afwijzend en draaide een beetje bij richting mijn man. Zijn penis begon alweer te groeien, toe Marga opperde dat ook hij wel een plasticbroek zou kunnen dragen. Deze ervaring had hij al vaker gemaakt op aandringen van mij, dus had hij er ook nu geen probleem mee. Snel ging ik even naar boven om voor mijn man een passende set plasticbroeken op te halen. Terug in de woonkamer werd hij snel in de plasticbroeken geholpen door Marga en er vormde zich een behoorlijke tent in zijn plasticbroeken. Marga ging nu kruislings over mijn man heen zitten en de bedoeling was geheel duidelijk, ze wou zijn penis berijden. Om het veilig te doen, werd een condoom gepakt. Marga hengelde de stijve penis via een pijpje van de plasticbroeken te voorschijn en rolde het condoom erover. Ze hield nu haar pijpje van de plasticbroek open, waardoor zijn harde stijve penis voor haar kutje werd geplaatst. Langzaam liet ze zich nu op mijn man zijn penis zakken, waarbij ik van zijn gezicht kon aflezen dat hij genoot van dit avontuur.

Voor het eerst

Daar zaten ze dan, een pas ontmoette jonge vrouw en mijn man, heftig te seksen en allebei gekleed in plasticbroeken. Het ritselende geluid van de plasticbroeken werkte voor mij ook opwindend, waardoor ook ik weer krampen in mijn natte kutje kreeg. De kamer werd gevuld met allerhande wellustige geluiden afgewisseld met het ritselen van het plastic van onze plasticbroeken. Het duurde ook niet lang of mijn man ontlaadde zich nogmaals van een lading sperma, maar dit maal in Marga, keurig opgevangen in het condoom. Ook Marga kwam al krampend klaar en bleef in zijn armen hangen. Na een poosje kwamen we alle drie weer bij onze positieven en opperde ik iets te drinken te gaan inschenken. Even later zaten we met z’n drietjes aan een wijntje te nippen terwijl we nog gekleed waren in plasticbroeken, een maf gezicht hoor. Al met al was dit avontuur goed bevallen, alle drie hadden we zoiets, van dit is wel voor herhaling vatbaar, iets wat ook nog vele malen vaker gebeurd is in de periode daarna.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *