Categorieën
Leer Plasticbroek

Een bioscoopje met gevolgen

Alweer enige tijd geleden

Het was alweer enige tijd geleden, dat Arjan voor het laatst naar een bioscoop geweest was. Een videofilm huren was uiteindelijk veel eenvoudiger en goedkoper. En je kunt dan tenminste ontspannen in je eigen omgeving ervan genieten. Toch eens in de zoveel tijd, had Arjan de behoefte aan een groot scherm met een mooi filmgeluid erbij. Arjan had een film uitgezocht wat tevens zijn interesse had en waarin scenes zaten die hem inspireerden. De keuze was gevallen op de film “The Matrix” en niet in de laatste plaats vanwege de scenes waarin rubberen kleding gedragen werd.

Arjan was van jongs af aan al geïnteresseerd in kleding van gladde materialen. Het ging dan om materiaal zoals; rubber, plastic, leer, regenkleding, et cetera. Zelf had Arjan inmiddels een omvangrijke verzameling van allerhande kledingstukken weten op te bouwen. De verzameling bestond uit; leren broeken, rubberen jeans, rubberen shorts, rubberen hemdjes, rubberen onderbroeken, regenbroeken, regen-overals en plasticbroeken. Met name de plasticbroeken waren favoriet bij Arjan, al was het maar omdat ze eenvoudig onder de dagelijkse kleding te dragen waren. Arjan was in aanraking gekomen met plasticbroeken, door zijn buurjongentje die op 8-jarige leeftijd nog steeds in z’n broek plaste. Om te voorkomen dat alles nat werd, droeg hij dan ook nog luiers en plasticbroeken. Tijdens spelen op zolder bij zijn buurjongentje had Arjan de plasticbroeken aan de waslijn zien hangen. Hij had eraan gevoeld en voelde hoe zacht het plastic van de plasticbroeken aanvoelde. Arjan had dat gevoel als prettig ervaren, waarop hij zijn eigen broek had uitgetrokken om daarna een plasticbroek aan te trekken. Het dragen van de plasticbroek had Arjan kriebels in zijn buik bezorgd en was zo prettig dat hij de plasticbroek aangehouden had tijdens het verdere spelen die middag.

Toen hij naar huis moest om te eten, was het al zo laat geworden dat hij de plasticbroek niet meer uit kon doen. Die avond had hij steeds nog dat prettige gevoel in zijn buik door het dragen van de plasticbroek. Dit is waarschijnlijk de sleutelgebeurtenis in Arjan leven geweest, waardoor hij een sterke voorkeur heeft gekregen voor allerhande kleding gemaakt van gladde materialen. En hoewel hij niet kieskeurig is, is zijn favoriet toch wel de plasticbroek.

Twee plasticbroeken

Dat is dan ook de reden dat 20-jarige Arjan met twee plasticbroeken onder zijn kleding naar de film is gegaan. Voor de bioscoop staan meerdere mensen in de rij om een kaartje te kopen, waaronder ook een donker Indisch meisje van rond zijn leeftijd. Arjan voelde zich altijd al aangetrokken tot dit soort meisjes, maar was nog altijd zonder vriendin. Hij keek naar het meisje en zijn blik werd beantwoord, hij kreeg er kriebels van in zijn buik. Arjan had echter niet de moed om haar aan te spreken, maar hij hoopte dat ze naar dezelfde film gingen, zodat hij misschien af en toe een glimp van haar kon opvangen.
Toen de deuren los gingen kon Arjan zijn plek opzoeken in de bioscoop, waarna hij zoekend om zich begon te kijken hopende op het meisje van zijn dromen. Plotseling stokte z’n adem in de keel, daar kwam ze binnen en weer hadden ze oog contact. Arjan kreeg het spontaan warm en zweet brak hem uit. Ze kwam zelfs nog zijn kant op gelopen en dat terwijl de zaal bijna leeg was, dus ruimte voldoende. Ondanks de ruimte die er was kwam het meisje naast Arjan zitten en zei “hallo, mag ik hier wel komen zitten?”. “Ja…Ja” stotterde Arjan “dat is goed, ik ben toch alleen”. Het meisje was vlot gekleed in een truitje en een kort leren rokje.

Alleen vanwege het leren rokje, mocht ze al wel naast Arjan blijven zitten. Ze stelden zich wederzijds aan elkaar voor, waardoor Arjan nu wist dat het aantrekkelijke meisje Lianne heette. Arjan wist niet wat hem overkwam, daar zat hij met z’n plasticbroeken onder z’n kleding naast een meisje uit zijn dromen en ook nog eens gekleed in een leren rokje. Arjan zat hierdoor onrustig op z’n stoel te schuifelen en hij voelde wat groeien in zijn plasticbroek. Gelukkig werd het licht gedimd en begon de film, zodat het voor Lianne niet te zien zou zijn dat er een bobbel in zijn broek begon af te tekenen. De film begon met veel spektakel en scenes met veel rubberen kleding, iets wat zijn erectie in elk geval niet deed afnemen. Het was een mooie film en Arjan verveelde zich geen moment en af en toe wisselde hij een vluchtige blik met Lianne. Ook Lianne scheen de film wel te bevallen aan haar reacties te merken. Plotseling voelde Arjan een hand op zijn been, de hand van Lianne, en ze streek langzaam heen en weer over zijn been. Steeds verder kwam haar hand richting zijn kruis en hij voelde zijn erectie weer toenemen. Hierdoor werd de bobbel duidelijk voelbaar en Lianne glimlachte toen ze zijn erectie voelde. Lianne pakte Arjans hand en begeleidde deze richting haar bovenbeen en gebaarde dat Arjan ook haar been wel kon strelen. Arjans aandacht voor de film verslapte nu hij het naakte warme vlees van het meisjesbeen kon voelen. Ook voelde hij het koele leer van het rokje van Lianne en langzaam bewoog hij nu zijn hand onder haar rokje. Lianne ging wat verzitten en deed haar benen wat verder van elkaar, waardoor Arjan de ruimte kreeg om richting haar kruis op te rukken. Beiden waren ze druk in de weer met elkaar en daardoor kregen ze weinig meer mee van de omgeving waarin ze zaten. Lianne maakte aanstalten zijn broek los te knopen en voordat Arjan er erg in had was de knoop los en de rits ook al open. Arjan schrok en was bang voor Lianne haar reactie op zijn plasticbroeken, maar Lianne ging ongestoord verder en begon zijn penis door de plasticbroeken heen te masseren.

Ook Arjan werd nu wat ongeremder en het duurde dan ook niet lang voor hij met zijn vinger langs Liannes slipje haar kutje begon te strelen. Hij kon voelen dat ze een kaal kutje had wat onder zijn strelen steeds natter werd.

Ritselen van plasticbroeken

Ook Lianne ging er nu vol voor en masturbeerde Arjan door zijn plasticbroeken heen. Gelukkig was het geluid van de film hard genoeg, waardoor het ritselen van de plasticbroeken, maar ook hun gesteun niet gehoord werd door de paar andere bioscoopgasten. Het scheelde niet veel of Arjan was klaargekomen door de masserende hand van Lianne over zijn in plasticbroeken ingepakte penis. Maar plotseling werd ge geluid van de film zachter en ging het pauzelampje branden. Beiden gingen ze snel rechtop zitten en Arjan trok zijn jas over zijn schoot heen, zodat hij ongezien zijn broek weer dicht moest zien te krijgen. Nadat ze weer enigszins gefatsoeneerd erbij zaten besloten ze een kopje koffie te gaan drinken. Na de koffie moest Lianne naar de WC en vroeg of Arjan meeliep die kant op. Eenmaal aangekomen keek Lianne of de kust veilig was en trok ze Arjan de WC-ruimte bij de dames in. “Kom, opschieten doe een plasticbroek uit”, zei Lianne. Arjan keek haar vragend aan terwijl Lianne hem gebaarde op te schieten. Arjan deed zijn jeans naar beneden en zag dat Lianne haar slipje onder haar rokje vandaan toverde. Hij was voorbereid op het ergste, maar Lianne pakte de plasticbroek van Arjan aan en stapte er snel in.

Ze trok de plasticbroek omhoog en verdwenen was de plasticbroek onder haar rokje. Haar slipje borg zo op in haar tasje. Arjan stond met grote ogen te kijken terwijl hij alleen met een erectie in zijn overgebleven plasticbroek stond. “Kleed je snel aan want de film gaat weer beginnen” zei Lianne en Arjan deed snel zijn jeans weer. Arjan vond het opwindend te weten dat Lianne nu een plasticbroek van hem droeg onder haar rokje en kon niet afwachten tot ze weer in de zaal zaten. Nadat de film weer verder ging, gingen Arjan en Lianne ook verder waar ze gebleven waren, echter nu met het verschil dat het natte kale kutje van Lianne nu ook verpakt was in een plasticbroek.

Het was als een droom voor Arjan, maar hij werd maar niet wakker. Met zijn vinger drong Arjan nu het natte kutje van Lianne binnen, terwijl ze nauwelijks nog stil kon zitten van de opwinding. Ondertussen zat Lianne ook Arjan zijn penis door het plastic heen te masseren. Er was voor Arjan nu dan ook geen redding meer hij voelde zijn orgasme komen en in een ommezien spoot hij een flinke lading sperma in zijn plasticbroek. Hij kon voelen hoe de warmte en nattigheid zich verdeelde in zijn plasticbroek en hij voelde zich loom worden. Lianne merkte wat er gebeurd was en pakte zijn hand en drukte deze weer in haar kruis, onder het motto van ‘doorgaan’. Arjan was langs het pijpje van de plasticbroek naar binnen gedrongen en steeds sneller bewoog Arjan nu zijn vinger in en uit haar natte kutje, terwijl hij ook nog kans zag haar clitoris te masseren.

Plotseling voelde hij Lianne verkrampen en ze kon nog net een oerkreet smoren, terwijl ze haar orgasme kreeg. Het werd er nat van in haar plasticbroek. Daar zaten ze dan beiden, loom en uitgeblust en allebei in een natte plasticbroek. Lianne ging met haar hand in de plasticbroek van Arjan en voelde de natte warmte van zijn sperma, nadat ze de hand eruit getrokken had rook ze aan haar hand en begon hem af te likken alsof ze een ijsje had. Ook Arjans vinger rook sterk naar het kutje van Lianne, een geur die hij niet vaak had geroken. Veel van de film hebben Arjan en Lianne niet gezien, maar ze hebben wel een leuke avond gehad. Nadat ze beiden de bioscoop uitliepen, spraken ze af elkaar weer eens te ontmoeten, al was het maar om de plasticbroek die Lianne nog steeds droeg terug te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.