Categorieën
Plasticbroek

Dirk in internaat

Mijn naam is Dirk en ben al in de zeventig. Ik ben al bijna zestig jaar samen met mijn partner Kees en sinds 2001 zijn we getrouwd.
Ik stond een beetje in dubio over reageren op deze site, maar mijn levensverhaal bevat toch wel een aantal interessante zaken, ook m.b.t. mijn tijd in een RK Internaat.
Met name de laatste jaren is daar veel over te doen, als het gaat over misstanden in de vorm van misbruik. Zoekend op het internet kom je hierover voldoende zaken tegen, waarbij mij in 2018 een blog opviel, waarin gemeld werd over een vorm van misbruik met plasticbroekjes en een soort warme olie erin als lust opwekker.

Ik ben inmiddels een man van in de zeventig en ben blij dat het geen taboe meer is om wat er in je jeugd is gebeurd kenbaar te maken. Ik heb in die jaren op het internaat ook paters, priesters en broeders leren kennen en kan ook niet ontkennen dat ik misbruikt ben geweest. De eerste keer vergeet ik dan ook nooit meer dat ik door een pater uitgekleed werd en van hem zo een rubberachtige plasticbroek met strak afsluitend elastiek in de pijpjes van hem aankreeg. Met dit broekje moest ik van hem op mijn buik gaan liggen. Wat voor olie het was wat erin werd gedaan zou ik niet weten wel dat het voor meer aandrang gaf en ik even later heftig ermee klaarkwam, door te “rijen” in het matras. Als 13-jarige heb je toch al weinig nodig voor sexuele opwinding. Opvallend was van wat mij altijd is bijgebleven, dat deze man naast mij met zichzelf bezig was en niemand daar weet van had.

Samen met vele jonge jongens sliep je op een grote slaapzaal, maar wel per persoon een afgescheiden ruimte met schotten of gordijnen.
Vele jongens waren in de leeftijd van 12 tot 16 jaar en stuk voor stuk opgewonden standjes. Je was met regelmaat opgewonden en met je handen onder dekens werd genadeloos afgestraft als de zaalbroeder je wist te betrappen. Soms een openlijke berisping, waarbij je belachelijk werd gemaakt. Maar ook openlijk door je pyjamabroek en onderbroek te laten zakken en dan een plasticbroek aan te moeten trekken, die de broeder je aangaf. Naast je bed stond je dan met een erectie in een plasticbroek, waarbij je niet eerder weer in bed mocht kruipen, zonder een erectie. Hierdoor had je vaak geen andere keus, dan je openlijk zichtbaar af te trekken en in de plasticbroek te spuiten. Enorm kleinerend, maar wel mocht je dan weer in bed en had je de rest van de nacht “vrijspel” om je nog vaker te “helpen”.

[REDACTIE NOOT]
Masturbatie, je geslachtsorganen prikkelen met de handen was een doodzonde vandaar dat het veelvuldig voorkwam in internaten en kostscholen dat opgewonden jongens of meisjes in hun pubertijd dit moesten doen in een plastic broekje!

Vele soorten misbruik waren schering in inslag. Zelf werd ik wekelijks met een paar andere jongens geselecteerd om voor de ogen van broeders en nonnen meisjes te misbruiken. Een soort geënsceneerde verkrachting voor het genot van de toeschouwers. Wij kregen van te voren een plasticbroek aan en werden dan als groepje meegenomen naar een zaal met verschillende meisjes. De meisjes, waren evenals de jongens, rond de 14 jaar is mijn herinnering. Als jongen hadden we de vrije keuze uit de verschillende meisjes. Mijn keuze viel op een “jongensachtig” meisje, een androgyn type. De meisjes waren gekleed in een truitje met daaronder een rokje en kniekousen. Er lagen een aantal matten en daar moest “het” allemaal plaatsvinden.

De meisjes kregen de opdracht hun rokje omhoog te trekken, waardoor bij de jongens de hormonen door het lijf gierden. Ik stond dan ook al gauw met een enorme paal in mijn plasticbroek voor het meisje, Coby was haar naam. Ze was ontdaan over wat er stond te gebeuren, met tranen in de ogen, maar de dwang was groot. De meisjes moesten vervolgens de jongens aftrekken, tot we klaarkomen en ons zaad in de plasticbroek spoten. Pas daarna werden de meisjes gesommeerd te gaan liggen met hun benen wijd, en moesten wij ons daartussen vlijen. De grote witte onderbroek van Coby was ruim genoeg in de pijpjes, dus ik kon daarlangs probleemloos bij haar naar binnen dringen. De geilheid maakte van ons meester en we lagen heftig te seksen terwijl de toeschouwers, broeders en nonnen (novices), er op de neus bijstonden. Het duurde dan ook vaak maar kort, voordat ik klaarkwam, dit terwijl Coby me ook al had afgetrokken. Na verloop van tijd, enkele weken, was het al minder “erg” om onder dwang samen seks te hebben, zelfs het hebben van toeschouwers begon te wennen. We hadden leuke gesprekken en ook dat hielp het allemaal dragelijker te maken. Ook had Coby nu in plaats van de grote witte onderbroek een plasticbroek aan onder haar rokje, wat mij vaak extra opwond. Ze had dit goed aangevoeld, dat ik een voorliefde voor de plasticbroeken had ontwikkeld. Een voorliefde die in die internaat periode is ontstaan en tot op heden nog aanwezig is.

Tijdens de geënsceneerde seks met Coby waren er ook altijd novices en broeders aanwezig, die ons als een soort live show hadden. Er was ook een jonge novice die al vaak extra aandacht kreeg van broeders, paters en zelf een kapelaan. Die ging zover dat ze op haar handen en knieën moest gaan zitten, waarbij haar habijt omhoog geslagen werd. Terwijl ik met Coby bezig was, kon ik zien hoe er een aparte broek van een soort rubber tevoorschijn kwam. Coby heeft mij later uitgelegd dat dit een periodeslip van rubber was, waarin een katoenen lap als absorptie gebruik werd, als meisjes / vrouwen ongesteld waren.

Ik werd getuige van seks met deze jonge novice, door diverse jongen mannen. De eerste schoof de rubberbroek naar beneden, waarna ze vanachteren werd genomen. Het ging er wild aan toe en ze schreeuwde het vaak uit. Niet van pijn, maar ze verlangde juist meer. De één naar de ander ging er overheen en ze werd meerdere malen volgespoten. Na afloop, het duurde mar een paar minuten, kon ze haar rubberen broek weer omhoog trekken en ging haar habijt weer omlaag. Een bijzonder schouwspel voor ons beiden.

Ik wist toen nog niet echt dat ik op jongens val, wel had ik vaak sexuele spelletjes samen met Kees. Waarbij we wedstrijdjes ver pissen deden en zelfs wie zijn zaad het verst kon spuiten. Kees zijn piemel had wel een grote aantrekkingskracht op mij en de eerste elkaar wederzijds aftrekken is er ook geruisloos in geslopen. Vergeet niet dat wel allemaal jonge jongens waren, waar de hormonen door ons lijf gierden en erecties meerdere keren per dag verschenen. Dit was ook bij de broeder Jacob opgevallen, die aan onze slaapzaal was toegewezen.
Hierdoor werden we een keer op avond beide ontboden in zijn kamer. We voelden de bui al hangen, want vaak wist je wat je dan te wachten stond. Helemaal toen we de plasticbroeken zagen liggen en we ons uit moest kleden.
Het bleek echter totaal anders uit pakken. We moesten beide een plasticbroek aantrekken en daarna konden we op zijn bed gaan liggen. Hij had wel gezien dat we “meer” dan alleen vrienden waren en wou ons de mogelijkheid geven, dit verder uit de bouwen. Vele keren heb ik daar samen met Kees invulling kunnen geven aan onze homosexuele gevoelens, uiteraard alleen als broeder Jacob dienst had. Broeder Jacob genoot ook van dit schouwspel en niet zelden zat hij zichzelf te bevredigen. Soms moesten na een korte tijd weer terug naar de slaapzaal, maar we hebben ook weleens tot ver in de ochtend samen gelegen.

Ook is het een paar keer voorgekomen, dat ik door broeder Jacob werd uitgenodigd, zonder Kees. Als 14-jarige, durfde je niet tegen te spreken. Gelukkig was hij een leuke en vriendelijke jongeman, maar de reden van de uitnodiging was natuurlijk fout. Wat volgde leek sterk op de eerste keer dat ik misbruikt ben, alleen ging dit veel vriendelijker en meer ontspannen. Naakt met alleen een plasticbroek aan, moest ik bij hem op schoot komen zitten. Ik kon dan duidelijk zijn erectie tegen mijn billen aanvoelen, die alleen maar groter leek te worden, terwijl hijn mij piemel door het plastic masseerde. Vaak was het voor hem genoeg bevrediging, als ik klaarkwam en mijn zaad in de plasticbroek spoot. Ik heb nooit iets bij hem hoeven te doen, zoals ik ook weleens vernomen heb uit internet berichten.
Nu vele decenia later, kan ik een vele zaken nog goed herinneren, maar ondanks het misbruik, de vernederingen en andere belevenissen, kan ik toch vergeven. Vergeten zal echter niet een optie zijn.

Na mijn 16e verjaardag kon ik het internaat verlaten en aan het werk bij een bouwbedrijf in het Noorden van het land. Dit was via via geregeld en zo kwam ik vanuit Brabant naar Groningen als 16-jarige jongen. Ik had daar kost en inwoning en een 6 daagse werkweek. Ik had een eigen kamer boven de werkplaats. Hierdoor waren een hoop zaken uit het verleden al gauw minder scherp, maar mijn homoseksuele gevoelens waren niet minder geworden. Iets wat je binnen de bouwvakkers wereld beter voor je kon houden. Ik wel viel op mijn manier van werken en aanpak, waardoor ik de kans kreeg om in de avonduren een opleiding te volgen tot architect.

Vele jaren later ben ik toch weer opzoek gegaan naar mijn eerste liefde. Ik had bij het afscheid van het internaat ook afscheid genomen Kees. En zoals dat gaat, beloof je elkaar te schrijven en/of op te zoeken, maar de praktijk is anders. Ik was 22 toen ik Kees weer gevonden heb en we een keer een afspraak gemaakt hebben. De eerste ontmoeting, na jaren, was heel bijzonder. Alsof we verder gingen, waar we 6 jaar terug gestopt waren. Heel ongedwongen, alsof het gisteren was. Kees was inmiddels ook al een aantal jaren aan het werk als schilder bij een bedrijf in Zwolle. Op zich prima te doen met de trein vanuit het noorden en geregeld zagen we elkaar. Onze gevoelens voor elkaar waren onverminderd, maar het was best lastig om daar voor uit te komen.

Ondanks mijn werk en opleiding begon ik het dragen plasticbroeken te missen. Dit was op een moment in mijn leven gekomen, waar ik mij sexueel ontwikkelde. Ik had het dragen van een plasticbroek gekoppeld aan sexueel genot. Ik heb ze uiteindelijk gevonden bij een drogist, maar ze kopen heeft wel even geduurd. Ik schaamde me daarvoor om dit te kopen en was bang voor vragen als 17 jarige. Toch heb ik doorgezet en uiteindelijk plasticbroeken gekocht. De gevoelens waren onverminderd en elke nacht sindsdien, draag ik één of meerdere plasticbroeken. Ook draag ik graag leren broek in mijn vrije tijd. Op het werk voelde ik niet de vrijheid om ze te dragen en zeker niet binnen de bouwwereld. Inmiddels ben ik al zo’n 12 jaar met pensioen, dus ik kan me ten volle uitleven in leer en plasticbroeken. Jaren lang heb ik SGA plasticbroeken gedragen, maar sinds een 25 jaar terug heb ik de Suprima plasticbroeken ontdekt gedurende een vakantie in Duitsland. Een veel ruimere keus in modellen, maar ook een betere kwaliteit en belangrijk duurder. Kees heeft zich in het begin er wel aan gestoord, omdat het herinneringen terug bracht, die hij liever niet had. Na dik vijftig jaar speelt dit inmiddels niet meer.

Wel heb ik Kees, na onze ontmoeting, verteld over de gensceneerde seks met Coby en dat ik daar wel van genoten heb. Iets wat aangeeft dat ik als bi-seksuele man door het leven ga, met een voorkeur voor homosexuelen. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, zijn Kees en ik onze leven lang al monogaam. Er zijn diverse denkbeelden over homosexuelen, maar net als ondere de hetero’s, zijn daar vele gradaties. Zo heb ik mijn bedenkingen bij het zien van de jaarlijkse canal parade in Amsterdam. Kees heeft mij jaren terug wel aangespoord om toch weer eens opzoek te gaan naar Coby om te zien wat daar van geworden is. Ik was 58 toen ik mijn zoektocht startte, een tijd waarin facebook nog geen hulp kon bieden. Via de archieven van het internaat is het uiteindelijk wel gelukt om haar op te sporen. Na eerst een brief te hebben gestuurd en later telefonisch contact, hebben we elkaar zelfs weer ontmoet. Ze was getrouwd, inmiddels gescheiden. en had drie kinderen die allen reeds het huis uit waren. Verassend genoeg woonde ze op een half uurtje rijd afstand van ons.
Het duurde dan ook niet voordat we haar een keer hadden uitgenodigd om op de koffie te komen. Vele herinneringen hebben we opgehaald over de tijd in onze jeugd op het internaat. Op die leeftijd is er ook weinig schroom om als te bespreken, waardoor we ook gesproken hebben over onze wekelijkse vrijpartij en de plasticbroeken die we daarbij droegen. Ze kon zelfs nog herinneren dat de novice non een soort gangbang onderging met priesters en broeders.
Naast herinneringen, bracht dit bij mij ook weer bepaalde gevoelens naar boven. In mijn lerenbroek ontstond een behoorlijke bobbel, die ook Coby niet was ontgaan.

Meerder ontmoetingen later, waren we al weer dermate vertrouwd geraakt, dat na vele jaren weer seks met elkaar hebben bedreven. Geen schroom wel lust en ook de gelegenheid. Het ging nu wel minder heftig dan in onze jonge jeugd jaren en ook was enige hulp van glijmiddel wenselijk. Wel hadden we beiden weer een plasticbroek aan, maar dat was meer om mij te plezieren. Het was een heerlijk en emotioneel moment voor ons beiden. Een moment wat we ook hebben aangegrepen om te kunnen vergeven wat ons toen is aangedaan. Voor ons drieën zonder al te grote gevolgen in de rest van ons leven, iets wat niet van iedereen gezegd kan worden. Nu jaren later, komt Coby nog regelmatig logeren, waarbij we heerlijk van elkaar kunnen genieten. Ja hoor, zelfs op deze hoge leeftijd!

Toch wil ik niet verloochenen wat anderen hebben ervaren, met alle gevolgen van dien. Ik wil dan ook een aantal zinsneden opnemen in mijn bericht op deze website.

BRON:internet 2018

Ik heb van 1965 tot ,68 op internaat punt.punt (bekend bij redactie) gezeten, Zomaar een paar voorbeelden wat ik geef wat daar voorkwam. Als je daar rugklachten had werd je door een pater betast op een dokterstafel op de rug maar ook de intieme delen . Een straf wat je kon oplopen als je niet goed oplette moest je mee naar een privékamer van een pater en moest je op zijn schoot gaan zitten een soort paardrijden tot de pater penetreerde. Of naakt onder de lakens in bed met je armen boven de dekens, was je een “watje” volgens een pater dan moest je jezelf ontkleden. Ook daar hadden ze van die waterdichte broekjes die een pater bij je aantrok met wat “massageolie” die ging dan naast je bed zitten en jij lag daarnaast op het matras te rijen tot je in de de broek spoot.

Ik heb ook in de zestiger jaren op punt.punt (bekend bij redactie) gezeten en ben daar diverse keren gebruikt of misbruikt hoe wil je het noemen voor de lusten van de paters daar. Als je betast werd door een of andere hitsige pater en daar niet van opgewonden raakte kreeg je van de desbetreffende pater een incontinentiebroek aan met van die (baby)olie die eerst warm gemaakt was dat maakte volgens mij de testosteron aan bij mij en dan werd de drang naar ontspanning alleen maar groter om tot de ontlading te komen mocht je alleen op de buik liggen en kreeg je een kussen in je schaamstreek waar je op moest gaan “neuken” met een paar paters erbij die daar lust van hadden.

Het is helemaal niet raar of zo dat je er jaren later nog mee loopt en dit op deze wijze kenbaar maakt. Ik heb dit ook jarenlang niet durven vertellen want niemand zou je toch niet geloven, toen ik veertien jaar was ben ik door een zuster misbruikt in een kostschool voor meisjes en ook op deze wijze ging die zuster haar obsessieve grenzen over met mij. Ik kreeg van haar een plastic(luierbroek)aan wat voor de bedplassers was bedoelt was. Zij bracht met een soort klismaspuit wat warme “babyolie” of zoiets in in die broek er, wat gelijk hormonaal werkte bij mij en daarbij stond die zuster te kijken hoe ik me klaarmaakte. Ik vond dit erg gemeen om tegen mijn zin in dit te moeten ondergaan.

Daar weet ik ook van mee te praten, ik heb in punt.punt (bekend bij redactie) op de kostschool gezeten en daar was misbruik geen uitzondering. Ik moest me van een paar paters geheel uitkleden en kreeg een plastiek broekje aan waar ze wat warme olie ingoten, de drang om klaar te komen was onhoudbaar en daar genoten zij van! Ik heb het daar vaker gezien dat ze dit bij jongens deden. Ze kikte op de jongens die heftig ritmisch klaarkwamen, vreselijke tijd gehad daar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *