Categorieën
Leer Plasticbroek

De wasmachine reparatie

Wakker door de wekker

Erik werd wakker, gewekt door de wekker, na een nacht waarin naast lekker geslapen, hij ook weer eens lekker gedroomd had. Dit was dan ook wel weer te merken aan de plasticbroeken die hij aan had. Hierbinnen was niet alleen vochtig, maar zeg maar rustig nat. Zoals elke nacht sliep Erik altijd goed verpakt in een zeer aangename combinatie verpakking, bestaande uit meerdere plasticbroeken. Zo dus ook deze nacht en terwijl hij opstond voelde hij de “nattigheid” in zijn plasticbroeken combinatie. Erik zijn plasticbroeken combinatie bestond normaal gesproken uit een drietal plasticbroeken in verschillende afmetingen.

Waarvan de laatste vaak een zeer ruim model was. Naast het opvangen van het resultaat van Erik zijn natte dromen, was de plasticbroeken combinatie ook zeer handig indien hij niet tijdig de wc kon (wilde) bereiken en dus in z’n plasticbroek plaste. Dit plassen in z’n broek ging niet geheel onbedoeld, want ook hier had Erik bij tijd en wijle veel plezier in. Om te voorkomen dat een te grote hoeveelheid urine toch nog z’n plasticbroeken combinatie zou laten lekken, was zijn matras beschermd door een groot rood rubberen zeil, zoals je dat vroeger ook wel bij kinderen in bed had liggen.

Vroeger noemde men dat rood rubberen zeiltje ook wel hospitaal linnen, omdat aan de randen vaak een stoffen flap zat waarmee het zeiltje vastgezet kon worden onder het matras. Erik, en jongen van 34 jaar, woonde alleen en had buiten een vriendinnetje op jonge leeftijd nog nooit een vriendin gehad. Van jongs af aan had Erik al een sterke interesse gehad in luiers en plasticbroeken en andere kleding van gladde materialen. Naast de plasticbroeken die Erik droeg, waren er ook nog diverse andere kleding stukken die Erik graag aanhad. Deze varieerden van z’n broeken uit leer en rubber tot aan complete regenpakken.

De grootste interesse van Erik ging altijd uit naar broeken. Hij had gewoon een sterke behoefte aan het inpakken van zijn kruis in gladde materialen. En hierin werd het antwoord gevonden met leer en rubberen broeken, tot aan regenbroeken toe. Om in z’n behoefte te voorzien kocht hij z’n plasticbroeken bij de plaatselijke drogist. Hij liet dan ook geen mogelijkheid onbenut om z’n plasticbroeken te kunnen dragen, dag en nacht met of zonder luier en doorgaans meerdere gelijktijdig. Regelmatig was het dan ook noodzakelijk geweest (en nog steeds natuurlijk) om z’n plasticbroeken uit te wassen. Hierbij was hij een keer verrast door z’n moeder, die geschokt reageerde op het feit dat haar zoon in plasticbroeken rondliep. Maar als moeder, was de liefde voor haar zoon toch groter, waardoor ze er verder geen punt van maakte. Wel waarschuwde ze Erik dat hij dit goed geheim moest houden, omdat hij anders nooit een vriendin of vrouw zou kunnen vinden. Een vrouw zou zoiets vreemds nooit kunnen begrijpen of kunnen accepteren. Met dit in z’n oren geknoopt wist Erik het dragen van plasticbroeken nog altijd geheim te houden. En omdat z’n liefde voor het dragen van plasticbroeken zo groot was, had hij ook nooit een relatie aan durven gaan, uit angst voor ontdekking en eventueel het op moeten geven van z’n plasticbroeken. En zo kwam het dat Erik nog altijd alleen woonde. Deze morgen was z’n plasticbroek echter niet nat van urine, enkel van Erik’s zijn natte dromen. Hij ging eerst naar beneden om wat te ontbijten en een lunchpakket klaar te maken voor de komende werkdag. Al lopend in een T-shirt en z’n plasticbroeken voelde Erik zijn penis lekker heen en weer bewegen langs het natte en zachte plastic.

Hij kon het dan ook niet na laten om af en toe even met z’n hand over de plasticbroeken te wrijven, waardoor dan ook weer enig groei waarneembaar was in z’n penis. Na enige hindernissen had Erik dan toch ontbeten en zelfs z’n lunchpakket was klaar, dus ging hij richting de badkamer. Vervolgens ontdeed Erik zich van een aantal plasticbroeken om vervolgens met de laatste plasticbroek nog aan onder de douche te stappen. Dit is voor Erik een eenvoudige wijze om zijn natte plasticbroek te reinigen. Mocht de het geheel aan plasticbroeken erg vuil zijn, dan zet Erik een was-emmer klaar met daarin een sopje van groene zeep en laat ze wat langer weken, om ze vervolgens ’s avonds als hij weer thuiskomt uit te spoelen en te drogen.
Na de douche kleedt Erik zich in z’n werkkleren, maar niet zonder een schone plasticbroek aan te trekken onder z’n spijkerbroek. Het is inmiddels hoogtijd om op pad te gaan, want het is nog zeker 3 kwartier rijden naar z’n eerste klant. Gelukkig heeft hij de auto van de zaak voor de deur staan, met alle benodigde gereedschappen en onderdelen om wasmachines te kunnen repareren. Dit is ook dan ook Erik z’n werk, hij is wasmachine reparateur.

Maar ook overig witgoed is door hem te repareren met behulp van de inhoud van z’n bedrijfsauto. Na enige tijd onderweg te zijn, begint Erik al weer lekker vochtig te worden in z’n plasticbroek, dit wordt veroorzaakt door enig zweten wat toch altijd optreedt als je een plasticbroek draagt.Dit is echter voor Erik geen enkel probleem want hij houdt van dit vochtige gevoel in z’n plasticbroek.

Voor de deur

Niet veel later draait Erik de straat in waar hij deze morgen moet zijn voor z’n eerste reparatie en stopt voor de deur. Hij gaat eerst eens kijken of de klant ook thuis is, dus loopt het pad op en belt aan bij de voordeur. Even wachten en ja hoor daar gaat de deur open. Erik is door stomheid geslagen.

Voor hem staat een vrouw van ongeveer zijn leeftijd, gekleed in een strakke zwart leren broek met daarop een strak T-shirt. Z’n bloed begint door z’n aderen te racen en tevens voelt hij enige (huichelaar) opwinding, waardoor z’n spijkerbroek ineens een maat te klein begint aan te voelen. Gelukkig weet Erik zich snel te herstellen en stelt zich voor en vertelt dat hij komt voor de reparatie van de wasmachine. De vrouw laat hem vervolgens binnen en wijst hem de weg naar de kapotte wasmachine. Deze staat dit keer niet in een badkamer of bijkeuken, maar helemaal op de zolder van het huis. De vrouw gaat hem voor en dat is bepaald geen eenvoudige opgave voor Erik om haar te volgen. Voor hem loopt een zeer aantrekkelijke jonge vrouw gekleed in een mooie zwarte leren broek, waarin haar (onder)lichaam goed tot haar recht komt.

Haar billen worden uitstekend weergegeven verpakt in het glimmende zwart van haar goed aansluitende leren broek. Het lijkt hierdoor eeuwen te duren voor ze de 2 trappen naar de zolder hebben belopen, maar dan staan ze voor de boosdoener. De diagnose is snel gesteld en de vrouw laat Erik alleen om de wasmachine te gaan repareren. De manchet van de voorlader is kapot, waardoor er water uit de wasmachine lekt. Erik loopt de trappen weer af om z’n gereedschap op te halen en een nieuwe rubberen manchet voor de wasmachine. Net voor hij de trappen weer op wil lopen, vraagt de vrouw of ze koffie of thee moet zetten, Erik kiest voor koffie en loopt de trappen op. Hij kan de in leer geklede vrouw maar moeilijk uit z’n gedachten zetten, maar het zou allemaal nog veel moeilijker gaan worden voor Erik. Weer op zolder aangekomen, ziet Erik in de 2e zolderruimte wasgoed aan de waslijnen hangen. Maar geen gewoon wasgoed….., hij gelooft z’n ogen niet als hij nog eens goed kijkt. Zo ver het oog reikt hangt de waslijn vol met plasticbroeken, strikslips, luiers, bedzeiltjes, etc. Was de in leer geklede vrouw al voldoende om hem van z’n stuk te brengen, nu is Erik pas echt sprakeloos. Als in trance loopt hij richting het wasgoed om het wat beter te kunnen bekijken. Alweer voelt hij ‘iets’ groeien in z’n eigen plasticbroek. Aan de waslijn hangen plasticbroeken in een normaal broek model, maar ook plasticbroeken met drukknoopjes aan de zijkanten voor het afsluiten.

waslijn met plasticbroeken

Ook de strikslips zijn van een mooie stevige kwaliteit plastic. Wat opvallend is, is dat de broeken en luiers allemaal een grote maat hebben. Het is in geen geval voor kinderen bedoeld is zijn conclusie, maar voor wie dan wel? Deze vraag wordt sneller dan hij zich had kunnen voorstellen….. Ineens hoort hij de stem van de vrouw achter zich en Erik voelt zich betrapt en verontschuldigd zich voor zijn nieuwsgierigheid. Dat hij zich betrapt en onzeker voelt is kennelijk door de vrouw op zijn gezicht af te lezen en ze zegt dat hij zich niet hoeft te verontschuldigen. Al stamelend vraagt Erik wie deze plasticbroeken draagt en zonder dat de vrouw kan antwoorden vraagt Erik verder; of doe je de was voor een zorginstelling, ouders of iets dergelijks? Erik staat als aan de grond genageld als de vrouw hem vertelt dat zij de plasticbroeken en luiers draagt die hij daar aan de waslijn ziet hangen. Het duurt even voordat Erik weer iets kan en durft te zeggen en meer dan een korte oh… zit er op dat moment niet in. Dit ondanks het feit dat Erik nu wel honderd vragen heeft te stellen aan deze vrouw, die buiten een leren broek ook nog eens plasticbroeken en luiers draagt.

Plasticbroek op naakte huid

Gelukkig is de vrouw, ze stelt zich voor als Ellen, rustig en ze vertelt Erik dat ze al van jongs af aan geïnteresseerd is in luiers en plasticbroeken en ze eigenlijk ook altijd gedragen heeft zodra ze daar de kans voor kreeg, ook als het niet echt nodig was. Ze vindt het gevoel van plasticbroeken op de naakte huid prettig, maar ook het dragen van een natte katoenen luier in een plasticbroek vindt ze prettig. Ellen was al vroeg zindelijk, volgens haar moeder, zelf kan ze zich dat niet meer herinneren. Wel weet ze nog hoe een buurjongentje, waar ze vroeger vaak mee speelde, nog altijd plasticbroeken en luiers droeg. Hun leeftijd verschilde ongeveer 3 jaar. Haar behoefte naar plastic wist ze regelmatig te bevredigen door het dragen van plastic flappen in haar onderbroek, die ze gemaakt had van oude schorten, een oude regenponcho of zelfs van plastic huisvuilzakken. Zelfs toen Ellen oud genoeg was om op te passen, bleek het buurjongentje nog altijd ’s nachts plasticbroeken en luiers te dragen. Als Ellen hem dan ’s avonds op bed bracht hielp ze hem met z’n luier en plasticbroeken aandoen, waarna hij zijn bed in ging, waarvan het matras voorzien was van een beschermend zeiltje. Dit was een zeer aangename bezigheid als ze het zachte plastic van de plasticbroeken in haar handen voelde en ze de plasticbroeken bij het buurjongentje moest aantrekken. Als hij eenmaal in bed lag, had zij het huis voor zichzelf en zat dan ook veel televisie te kijken. Op een eerdere ontdekkingsreis door het huis, had Ellen dan ook eens de luiers en plasticbroeken van het buurjongentje aan de waslijn ontdekt. De aantrekkingskracht was toen te groot gebleken voor de plasticbroeken zoals deze hier aan de waslijn hingen te drogen. Alsof ze verdoofd was door de aanblik pakte Ellen een aantal van de fel begeerde plasticbroeken van de waslijn en begon ze zichzelf te ontkleden. Eenmaal met een ontbloot onderlijf haastte Ellen zich de reeds klaarliggende plasticbroeken aan te trekken. Gelukkig was ze zelf niet al te fors gebouwd waardoor de plasticbroeken haar goed pasten, ondanks het leeftijd verschil. Ellen raakte hiervan zeer opgewonden en deed snel haar spijkerbroek weer aan over de beide plasticbroeken. Ze raapte haar onderbroek van de vloer en ging weer naar beneden. Ondanks dat Ellen voor de tv zat, had ze hier niet veel aandacht voor. Ze werd te veel afgeleid door het lekkere gevoel van de plasticbroek op haar naakte huid. Ze kon het dan ook nauwelijks weerstaan om met haar hand over het zachte plastic te strijken waarmee haar jonge kutje bedekt werd. Geheel in de ban van deze verrukking was Ellen dan ook snel te tijd vergeten en voor ze er erg in had gehad waren de buren al weer thuis gekomen. Geschrokken wist ze te vertellen dat er niets “bijzonders” was gebeurd die avond. Ze werd betaald en ging naar haar huis, nog steeds met beide plasticbroeken onder haar kleding. Die nacht was een nacht om nooit te vergeten. Daarna heeft ze nog een aantal jaren opgepast, waarbij ze steevast even ging kijken of er nog nieuwe plasticbroeken aan haar verzameling konden worden toegevoegd. Een aantal jaren later werd uitgaan belangrijker dan het oppassen en had Ellen haar oppasbaan geruild voor het werken als zaterdaghulp in de supermarkt. Ze ging dan ook regelmatig uit met een nieuw vriendje, maar was altijd terughoudend als ze haar te na kwamen, bang dat haar geheim ontdekt zou worden. Want zelfs tijdens haar avondjes stappen ging ze altijd vergezeld van een aantal zeer prettig zittende plasticbroeken onder haar uitgaanskleding. Het werd pas moeilijk, voor Ellen, toen ze de “ware” ontdekte, de man waar ze inmiddels alweer 14 jaar mee getrouwd is. De angst dat haar plasticbroeken ontdekt zouden worden, kon haar echter niet weerhouden van het dragen van de plasticbroeken. Het was dan ook een kwestie van tijd of haar toekomstige man zou het ontdekken. Na een avond uit was hij met haar thuis gekomen, waarna ze op haar kamer nog even wilden “napraten”. Na een heftige partij kussen en knuffelen was zijn hand afgedwaald en waren haar plasticbroeken ontdekt. Hij had geschokt gereageerd en had een groot aantal vragen op haar afgevuurd. Het is dan ook een lange nacht geworden, waarin ze “het” tevens voor de eerste keer in haar leven “gedaan” had met een man. Tot op heden is haar man zelf geen liefhebber van het dragen van plasticbroeken, maar heeft hij wel kunnen accepteren dat het voor zijn vrouw een onmisbaar item is. Hij ondersteund haar, helpt haar met het aankleden in de plasticbroeken en luiers, maar zelf draagt hij alleen op uitdrukkelijk verzoek af en toe plasticbroeken omdat Ellen dat graag wil. Zelfs de beide kinderen, een jongen en meisje, zijn ervan op de hoogte dat Ellen plasticbroeken draagt, waardoor ze de plasticbroeken en luiers ook rustig boven op zolder te drogen kan hangen. De kinderen hadden het bij toeval ontdekt toen ze eens ’s morgens vroeg bij hun ouders in bed waren gekropen, en zagen dat hun moeder plasticbroeken en luiers droeg. Inmiddels waren ook zij er zo aangewend, om hun moeder in plasticbroeken te zien, waardoor het geen gespreksonderwerp meer was.

Nog steeds verbaasd

Erik is nog steeds verbaasd over deze bekentenis, van deze jonge vrouw die voor hem staat gekleed in een zwarte leren broek. Wie zou dat nu hebben kunnen denken dat zij een liefhebber is van plasticbroeken en luiers. Misschien draagt ze op dit moment zelfs wel een plasticbroek onder haar leren broek, voor Erik is dit in elk geval nu niet vast te stellen. In elk geval draagt ze geen luier onder haar leren broek, want dat zou hem zeker opgevallen zijn. Maar hoe komt het dat je zo goed op de hoogte bent van plasticbroeken en luiers en wie ze allemaal zouden moeten dragen? vraagt Ellen nu aan Erik. Nu Erik weer wat rustiger geworden is door het verhaal van deze jonge vrouw, besluit ook hij de stoute schoenen aan te trekken en haar zijn geheim te vertellen. Erik vertelt Ellen dat ook hij graag plasticbroeken draagt, zowel overdag als ’s nachts. En dat hij ook graag meerdere plasticbroeken gelijktijdig draagt. Ellen vraagt aan Erik of hij op dit moment ook een plasticbroek draagt. Erik knikt bevestigend, waarop Ellen vraagt of zij zijn plasticbroek eens mag zien zoals hij deze nu draagt. Erik twijfelt, maar onder aanmoediging van Ellen, staat hij even later alleen in T-shirt en witte plasticbroek voor de vrouw uit zijn (natte) dromen. Een wasmachine reparateur in plasticbroek, roept Ellen, hoe krijg ik het ook weer voor elkaar, een lot uit de loterij. Erik ziet dat Ellen zichtbaar verheugd is over de aanblik van de plastic kleding. Ze komt nu dichterbij en strijkt met haar hand over de voorkant van z’n plasticbroek. Dit wordt Erik bijna te veel en in geen tijd staat z’n penis strak vooruit te wijzen in z’n plasticbroek. Maar ook dit brengt Ellen niet van haar stuk en langzaam streelt ze over zijn strakke penis gehuld in het zachte plastic van zijn plasticbroek. Eriks benen beginnen aan te voelen als elastiek.
Nu durft Erik ook wel aan Ellen te vragen, wat zijn onder haar leren broek draagt. Ellen antwoordt rustig, dat ook zij, op dit moment, een plasticbroek draagt. Erik streelt nu met zijn hand over het kruis van Ellen en voelt haar schaamlippen door het zachte gladde leer van de broek heen. Het voelt heerlijk warm aan, dus zullen de schaamlippen wel lekker doorbloed zijn op dit moment, een teken dat het gehele tafereel Ellen ook niet koud laat.
Erik merkt dan ook dat Ellen enigszins druk uitoefent met haar lichaam tegen zijn hand en dat ze een beetje (zeg maar rustig “heel erg”) opgewonden begint te raken.

Het is uiteindelijk Erik die zegt dat hij de wasmachine nog moet repareren en als dat klaar is hij wel zin heeft in een kopje koffie. Ellen komt maar zeer moeilijk los, maar stopt uiteindelijk ook met het strelen van Erik’s penis. Erik trekt zijn spijkerbroek weer omhoog en loopt richting de wasmachine terwijl Ellen de trap afloopt.

Manchet vervangen

Een kwartier later is de rubberen manchet vervangen en de wasmachine weer in elkaar gezet, Erik ruimt z’n spullen op en brengt alles weer naar z’n auto. Als hij terugkomt heeft Ellen inmiddels de koffie in geschonken en gaat Erik op de bank zitten. Ellen komt naast hem op de bank zitten en kan weer haar handen niet goed thuis houden. Gelukkig heeft Erik hier geen probleem mee en laat het lekker over zich heen komen. In geen tijd heeft Erik weer een strakke penis en is het weer dringen in z’n spijkerbroek. Ook Erik laat nu z’n handen over de dijbenen en het kruis van Ellen de vrije hand. Ellen steunt en zucht nu diep en stelt voor om de koffie te laten voor wat het is en de woonkamer te verruilen voor de slaapkamer. Erik stemt hiermee in en samen lopen ze trap op naar de eerste verdieping. Ellen opent de deur van een slaapkamer en leidt Erik richting het bed. Nu wil Erik ook Ellen wel eens in een plasticbroek zien en helpt haar uit haar leren broek. Terwijl haar leren broek langzaam zakt krijgt hij zicht op haar plasticbroek die vastkleeft aan haar huid. Ze stapt uit de leren broek en staat nu alleen in haar T-shirt en plasticbroek voor Erik. Het lijkt wel een droom, Erik had zich niet kunnen indenken ooit een vrouw te ontmoeten die net als hij ook plasticbroeken draagt. Hij kon het dan ook niet nalaten om lekker over de voorkant van haar plasticbroek te wrijven en langzaam tussen haar benen te gaan met z’n hand. De uitwerking op Ellen was ook wel duidelijk……. Ellen maakt zich nu los van Erik en loopt naar de kast, die ze vervolgens opent. Wat Erik hier nu ziet is zelfs voor hem verbazend. Planken vol met luiers en plasticbroeken….. Erik voelt zich als een klein kind in een snoepwinkel, niet wetend hoe het verder moet en welke keuzes hij wil maken. Gelukkig weet Ellen een draai te geven aan de ontstane situatie en vraagt aan Erik welke plasticbroeken hij eens zou willen proberen. Erik moet nog even denken aan de plasticbroeken die hij aan de waslijn heeft zien hangen en vraagt vervolgens om een strikslip, een plasticbroek met drukknoopjes en een normale plasticbroek. Ellen pakt vervolgens de gevraagde items uit de kast en geeft ze aan Erik. Z’n hart gaat een versnelling hoger kloppen als hij de zachte plastic kledingstukken in z’n handen houdt. Ellen pakt een zelfde selectie uit de kast en loopt ermee richting het bed en slaat het dekbed terug. Het is een breed 2-persoons bed met gescheiden dekbedden en naar nu blijkt ook met gescheiden matrassen. Over het ene matras is een een wit PVC laken gespannen, soortgelijk als Erik thuis in het rood rubber over z’n matras heeft. Ellen staat daar uitnodigend in haar plasticbroek en vraagt aan Erik om op het bed te gaan liggen, Erik gehoorzaamd al voelt hij zich wel onzeker met deze situatie. Eenmaal liggend op het koele PVC laken maakt Ellen aanstalten om z’n plasticbroek uit te doen. Geschrokken grijpt Erik naar z’n plasticbroek om deze nog te proberen tegen te houden, maar Ellen is sneller en z’n plasticbroek is al halverwege z’n knieën. Ze stijve penis staat dan ook recht overeind en deze aanblik is voor Ellen een aanleiding om haar hand om z’n penis te plaatsen en licht heen en weer te bewegen. Erik raakt hierdoor nog meer opgewonden, dan hij al was. Ellen weet de mate van opwinding juist in te schatten en stopt op tijd, in elk geval voordat Erik klaarkomt. Ze pakt nu de plastic strikslip en zegt Erik z’n billen omhoog te houden, zodat ze de strikslip er onder kan schuiven.

Nu kan hij z’n billen weer laten zakken op de strikslip en Ellen knoopt de plastic strikslip aan beide zijden dicht. Dit gaat echter niet eenvoudig met de stijve penis van Erik, maar zeer vaardig weet ze z’n penis toch binnen de strikslip te krijgen. Plagend wrijft ze nu even over z’n in plastic ingepakte penis en zegt hem weer z’n billen omhoog te lichten. Nu wordt de plasticbroek met drukknoopjes in stelling gebracht, waarna Erik z’n billen weer op het bed kan laten rusten. Ellen drukt nu de drukknoopjes aan beide zijden dicht en weer wrijft ze plagend over de steeds verder in plastic ingepakt penis. Erik z’n penis klopt als een bezetene, maar daar is Ellen al met de laatste plasticbroek. Hiervoor moet Erik z’n voeten 1 voor 1 door de pijpjes steken waarna Ellen de plasticbroek langzaam omhoog trekt. Erik moet nu op de rand van het bed en zitten om vervolgens voor Ellen komen staan, zodat ze plasticbroek het laatste stuk omhoog kan trekken. Daar staat Erik nu gekleed in een aantal plasticbroeken voor z’n droomvrouw eveneens nog steeds gekleed in een T-shirt en plasticbroek. Ellen voelt nu met haar vinger langs de pijpjes van de plasticbroek in z’n lies, of dit goed aansluit en als goedkeuring krijgt hij een klap op z’n in plastic ingepakte billen. “Zo” zegt Ellen, nu ben ik aan de beurt en gaat op het bed liggen. Nu moet Erik Ellen kleden zoals zij hem net heeft gekleed. Zenuwachtig pakt Erik de rand van de plasticbroek van Ellen beet en beweegt hem langzaam naar beneden. Nu ziet hij pas dat Ellen helemaal kaal geschoren is rond haar kutje en zo heeft hij dus ook een uitstekend zicht op de gezwollen schaamlippen. Voorzichtig voelt Erik aan de schaamlippen, een sensatie die hij nog niet eerder heeft meegemaakt, dit terwijl Ellen licht steunt. Ellen pakt nu z’n hand en begeleidt z’n hand naar haar natte kut. Een gevoel waarover hij alleen in z’n dromen had gefantaseerd en nu ineens was het allemaal echt. Kom zegt Ellen pak nu mijn strikslip en knoop mij daar maar eens lekker in. Dus ook hier voltrok zich hetzelfde ritueel, billen omhoog, strikslip er onder en dan beide zijden dichtknopen. Dit ging probleemloos en ook zat er geen stijve penis in de weg, deze was immers goed opgeborgen in z’n eigen combinatie van strikslip en plasticbroeken. Als 2e kwam nu de plasticbroek met drukknoopjes aan bod en ook dit ging volgens hetzelfde ritueel. Voor de laatste plasticbroek vroeg Erik aan Ellen om te gaan staan, waarna ze afwisselend met haar beide voeten door de pijpjes van de gereedgehouden plasticbroek kon stappen. Langzaam trok Erik de plasticbroek omhoog, waarna ook hij de pijpjes van de plasticbroeken rond de benen controleerde met z’n vingers. De pijpjes knelden niet en toen hij met z’n vingers in Ellens kruis was aanbeland, begon Ellen te kronkelen van genot. Erik trok Ellen nu dicht tegen zich aan zodat hij met z’n handen over haar in plastic ingepakte billen kon wrijven. Hierdoor drukte Ellen haar kruis stijf tegen z’n gezwollen penis aan, waardoor de plasticbroeken al ritselend langs elkaar wreven.

Richting het bed

Ellen begeleide Erik nu langzaam richting het bed, terwijl ze dicht tegen elkaar aan bleven “kleven”. Ze gingen naast elkaar zitten op het PVC zeil van het bed, waarna Ellen met haar hand over de ingepakte penis van Erik begon te wrijven. Op zij beurt begon Erik over de dijbenen van Ellen te wrijven tot hij in haar met plasticbroeken omgeven kruis was aan beland. Door de opwinding vielen ze beide achterover in het bed en ze kropen dicht tegen elkaar aan. Beiden steunden en zuchten ze luid, door de opwinding en het vele bewegen en ritselden van de plasticbroeken, wat alleen maar meer opwinding voor hun beiden tot gevolg had. Het duurde dan ook niet lang, voordat Ellen steeds zwaarder begon de zuchten en te steunen, onder invloed van Eriks hand in haar kruis. Plotseling kromp Ellen in elkaar en slaakte een kreet. Erik schrok en wilde z’n hand wegtrekken, maar Ellen zei; “doorgaan, doorgaan”, terwijl ze nog meer steunde en in elkaar kromp. Toen begreep Erik dat Ellen geen pijn had, maar dat ze klaarkwam door zijn handbewegingen in haar kruis.

Hij had deze ervaring echter nog nooit meegemaakt in het echt, hooguit wel eens gezien in pornofilms. Ellen verslapte nu langzaam en haar ademhaling werd ook weer rustiger, ze had een zeer tevreden blik op haar gezicht en zag er zeer ontspannen uit. Dit was toch heel anders dan dat Erik zich het klaarkomen van een vrouw had voorgesteld, maar ja wat wil je ook als je enige voorbeeld bestaat uit pornofilms. Erik was natuurlijk ook zeer opgewonden geraakt door het hoogtepunt van Ellen en z’n penis klopte tegen het plastic van de plasticbroeken die hij droeg. Erik was verbaasd over de snelheid waarmee Ellen zich herstelde en Erik z’n ingepakte penis begon te masseren. Ellen draaide zich nu om, waardoor ze met haar in plastic ingepakte kut op Erik hoofd kwam te zitten terwijl ze zich voorover boog om met haar mond z’n penis te verwennen. Door het plastic heen voelde Erik dat Ellen in z’n penis beet, niet te hard maar wel zo dat hij duidelijke de warmte van haar mond kon voelen zoals deze zijn penis omsloot. Door de opwinding begon Ellen ondertussen ook weer haar warme natte ingepakte kruis over z’n gezicht heen en weer te wrijven. Erik pakte met z’n beide handen, de door plasticbroeken omsloten, billen van Ellen en drukt haar kut tegen zijn mond aan. Ellen begon opnieuw zwaar te zuchten en te steunen, terwijl ze steviger zijn penis masseerde. Het duurde dan ook niet lang of Erik kon zich niet langer bedwingen. Hij kwam op een gigantische manier tot een hoogtepunt. Er leek geen eind aan te komen en Erik spoot maar door in z’n plasticbroek. Dit was wel even anders klaarkomen dan de gebruikelijke manier zoals Erik het gewend was. Jezelf aftrekken was altijd zo voorspelbaar, nu Ellen dat bij hem deed zat er een verrassings effect in, waardoor hij zelf geen controle over de situatie had. Dit maakte z’n klaarkomen dan ook veel intensiever dan de manier waarop hij normaal klaarkwam. Compleet uitgeteld verslapte Erik zijn lichaam en Ellen kwam naast hem liggen, terwijl ze nog zachtjes over zijn penis streelde. Erik voelde het sperma in z’n plasticbroek langs zijn buik lopen en het plastic van z’n plasticbroek gleed lekker gesmeerd onder het zachte strelen van Ellen heen en weer. Zo rustig als ze daar nu beide in elkaars armen, gekleed in hun plasticbroeken, lagen voelde Erik z’n ogen loom en zwaar worden. Z’n ademhaling werd nu heel rustig en het scheelde maar weinig of hij was bijna in Ellens armen in slaap gevallen. Ineens schrok hij wakker, beseffend dat hij voor het eerst seks (super safe wel te verstaan) gehad had met een voor hem vreemde vrouw gekleed in plasticbroeken. Hij moest ineens denken aan de woorden van z’n moeder, toen ze hem eens betrapt had met z’n plasticbroeken en vertelde dat een vrouw dit nooit zou snappen of accepteren. Kennelijk was dit toch niet helemaal waar geweest, getuige de huidige situatie. Het leek uiteindelijk wel allemaal een droom, ware het niet dat hij een vrouw in z’n armen voelde die evenals hij plasticbroeken droeg op dit moment. Erik kon het dan ook niet laten nogmaals te voelen aan de plasticbroeken van Ellen. Langzaam ging hij met ze hand naar de boord van haar plasticbroeken om vervolgens met z’n hand in haar plasticbroeken te voelen. Hierbinnen was het warm en vochtig en langzaam ging zijn hand verder naar Ellen natte kruis. Haar hoogtepunt had ook duidelijk sporen achter gelaten, want ze was behoorlijk nat geworden in haar plasticbroek. Wat natheid betreft deed ze niet onder voor de nattigheid in zijn eigen plasticbroek. Hij kon het dan ook niet nalaten om met zijn hand tussen Ellens benen te voelen. Haar kut was nat en haar schaamlippen waren warm en opgezwollen. Ook Ellen bewoog nu haar hand langs de boord van zijn plasticbroek en voordat Erik er erg in had werd zijn verslapte natte penis omsloten door haar hand. Dit had als gevolg dat z’n penis opnieuw begon te groeien en in no- time weer strak stond. Zo lagen ze beide nog een geruime tijd elkaar lekker te strelen in de natte plasticbroeken, totdat Ellen opperde om de schade maar eens te gaan opnemen. Ze begon Erik uit te pellen uit zijn plasticbroeken pakket. Eerst trok ze zijn buitenste plasticbroek naar beneden om zich vervolgens te buigen over de drukknoopjes van de volgende plasticbroek. Als laatste knoopte ze Eriks strikslip open en nu was de schade duidelijk te zien. Een grote natte bende openbaarde zich. Ellen was er in elk geval niet vies van, getuige het feit dat ze zich voorover boog en langzaam z’n penis en buik begon schoon te likken. Erik liet dit lekker over zich komen, totdat Ellen stopte. “Zo.”;zei Ellen “nu mijn schade maar eens bekijken”. Als vanzelf begon Erik haar plasticbroek naar de beneden te trekken om zich vervolgens met de drukknoopjes van de volgende plasticbroek te gaan bezighouden. Nu kreeg hij zicht op de plastic strikslip van Ellen dat geheel vastgekleefd strak aan haar natte kutje vast zat.

Erik knoopte de strikslip los en moest het plastic lostrekken van haar lichaam. Haar buik en kruis glom van de nattigheid en in navolging van Ellens actie bij Erik, boog hij zich nu voorover om ook haar buik en kutje schoon te likken. Erik had altijd gedacht dat dit vies zou zijn, maar het tegendeel was waar.

Het was dan geen zware opgave om Ellen schoon te likken. Nu ze beide redelijk schoon waren stelde Ellen voor om de plastic strikslips in bad schoon te wassen terwijl zij beide zich in dat zelfde bad ook lekker konden wassen. Weer een nieuwe ervaring voor Erik, maar hij ging wel mee in dit voorstel. Zelfs zonder de plasticbroeken zag deze vrouw er voor hem nog aantrekkelijk uit, maar toch had het wel zijn voorkeur om Ellen in plasticbroeken te zien. Na enige tijd waren zij en de plastic strikslips schoon gewassen, ze droogden zichzelf af en de plastic strikslips moesten op zolder aan de waslijn worden opgehangen. In de slaapkamer teruggekomen werden de overige plasticbroeken opgeruimd en bleven alleen de plasticbroeken over waar ze elkaar in ontmoet hadden. Ellen stelde voor om een plasticbroek uitwisseling toe te passen, zodat ze de rest van de dag nog eens aan elkaar konden terug denken. Ellen pakte haar plasticbroek en hielp Erik deze aan te trekken. Nu pakte Erik zijn plasticbroek van de grond en liet Ellen met haar voeten door de pijpjes stappen, waarna Erik de plasticbroek langzaam omhoog trok. Erik controleerde toch nog even de pijpjes en plagend wreef hij over de plasticbroek in haar kruis, waarna ze de kleren weer aantrokken. Eenmaal aangekleed gingen ze, weer naar beneden, waar de ingeschonken koffie allang koud geworden was. Erik schreef nog even z’n telefoonnummer op en ook Ellen gaf Erik haar telefoonnummer, je wist maar nooit…. Na een nieuwe kop koffie namen ze afscheid. Erik stapte in de auto en begon ze urenverantwoording in te vullen. Om de reparatie niet onnodig duur te maken, voerde Erik ook maar een melding van een file op waar hij een poos in vast had gestaan. Voor Erik was dit een wasmachine reparatie die hij niet snel zou vergeten. Ook wist hij nu dat z’n moeder destijds geen gelijk had gehad. Ook hij was verbaasd, maar was nu wel overtuigd, dat er ook vrouwen rondliepen met dezelfde gevoelens voor plasticbroeken zoals Erik al van jongs af aan had gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.