Categorieën
Leer

De schoenverkoopster

Winkelend met met vrouw ben ik vaak een enigszins opvallende verschijning, omdat ik gekleed ga in een leren broek. Van jongs af aan heb ik een grote voorliefde voor lederen kleding om zelf te voelen en te dragen, maar zeker om te zien als vrouwen hierin gekleed gaan. Inmiddels ben ik het dan ook wel gewend dat mensen je aan staren of zelfs nakijken. Uiteraard heb ik zelf ook oog voor vrouwen gekleed in leer en dan bij voorkeur een leren broek of een leren short (korte broek of hotpants). Afhankelijk van het seizoen wordt ik regelmatig beloond met een aanblik van een vrouwenlichaam in mooi glimmend leer.
Mijn voorkeur hierin gaat uit naar zwart glimmend leer, waarbij de billen, buik en uiteraard het kruis lekker ingepakt in leer moeten zijn.

Vooral broeken van een stevige kwaliteit leer die het lichaam lekker strak omsluiten, zijn een genot voor mij om naar te kijken. Maar ook de wat soepele dunnere kwaliteit leer, in een wat ruimere snit ziet er met een vrouwenlichaam fantastisch uit. Ook strak door het kruis, waarbij je bijna kunt “liplezen” is voor mij een genot om naar te kijken.
Stuk voor stuk beelden waar in in een later stadium de nodige fantasie bij kan opbouwen.

Een ontmoeting die ik niet snel zal vergeten was de volgende. Tijdens het winkelen kwam ik in een schoenenzaak een verkoopster tegen gekleed in een lekker leren broekje van ruime en soepel vallend leer, wat heerlijk haar buikje en kruis wist te bedekken.
Tijdens het passen van schoenen had ik extra goed uitzicht op het begeerde driehoekje in glimmend zwart leer. Ook haar was het natuurlijk wel opgevallen dat ik een leren broek aan had, een bruine leren broek van soepel 1.3mm rundleer in een “old washed style”. Ik heb zelf een ruime verzameling leren broeken, waarvan de meeste zwart rundleer zijn in een stevige gladde kwaliteit.
Gedurende het passen van de schoenen zat ook zij aan mijn bruine leren broek en voelde hoe zacht dat leer was. Al met al een opwindende situatie die voor mij goed merkbaar begon te worden.
Even proeflopen en kijken voor de spiegel om daarna weer plaats te nemen, gaf mij tevens een leuk uitzicht op haar in leer ingepakte billen. Als ze vervolgens weer voor me kwam zitten op haar knieën, werd mijn uitzicht op het ingepakte kruis weer actueel.
Ze voelde de situatie goed en en vroeg me even te helpen in het magazijn om andere schoenen te pakken, ik volgden haar gedwee en terwijl ze een klein trapje op klom had ik een perfect zicht op haar leren billen.

Als vanzelf streek ik met mijn handen over haar leren kont, waarna ze van de trap af stapte en de doos met schoenen op de grond plaatste. Ze zat nu recht voor mij en de bobbel achter de rits van mijn leren broek was haar niet ontgaan. Met haar kleine mooie handen wreef ze nu met haar handpalm over mijn bobbel in mijn lerenbroek. Ze kwam langzaam omhoog en ik trok haar lichaam tegen mij aan, waarna ik mijn handen op haar leren kont legde. Zo kon ik haar lekker tegen mij aan trekken en kon ik haar warmte door het leer goed voelen. We gingen helemaal op in ons spel, toen ik plotseling mijn naam hoorde roepen in de winkel. Verschrikt kwamen we beide weer tot de realiteit, waarop ze de schoenendoos op pakte en we samen de winkel weer in liepen. We lieten ons niks aanmerken en ik ging zitten om de schoenen te passen, welke ze me aangaf terwijl ze weer op haar hurken voor mij kwam zitten. Afgeleid door haar lekkere leren aanblik paste ik de schoenen en na in de spiegel te hebben gekeken besloot ik ze te kopen. Afrekenen en naar huis, terwijl ik nog behoorlijk opgewonden was. Dat heeft mijn vrouw dan ook feilloos aangevoeld, waardoor de dag nog een lekker gevolg in petto had. Ook mijn vrouw vaart er wel bij, dat ik regelmatig lekker opgewonden raak van ontmoetingen in leren kleding. Zelf heeft mijn vrouw ook een aantal zeer aantrekkelijke leren kledingstukken, die ze op de juiste momenten draagt tot ons beider vreugde.

Eenmaal thuisgekomen, zat er een kaartje met haar email adres in de schoenendoos met de mededeling “mail mij!”. Een levendige mail wisseling was het gevolg, waar naast aantrekkelijke foto’s ook heel wat verhalen werden uitgewisseld. Haar vriendin en partner, waar ze al bijna 10 jaar mee samen was, had evenals zij een omvangrijke verzameling leren kleding. Ze hebben beide dezelfde kledingmaat, wat het delen van kleding ook makkelijker maakt.

Haar vriendin is naast lesbisch ook gericht op mannen, maar dan niet voor de liefde, maar puur voor de seks. Rond haar 13e is ze op brute wijze door haar oom en vader seksueel misbruikt onder het motto dat ze haar wel zou genezen van haar voorliefde voor vrouwen. Bijna middeleeuwse praktijken, maar helaas nog steeds de praktijk in de wereld waarin wij leven.
Door dit heftige misbruik is ze wel incontinent geraakt, omdat haar sluitspier onherstelbaar is beschadigd. Een consequentie hiervan is dat ze luiers en plasticbroeken draagt, omdat het anders voor haar onmogelijk is een sociaal leven te leiden.
Door dit misbruik op jonge leeftijd heeft ze seks en liefde heel zwart / wit weten te scheiden van elkaar. Haar masochistische inslag is nog altijd verantwoordelijk voor het hebben van seks met mannen, waarbij ze een gangbang niet schuwt. Dit alles nog steeds als gevolg van het misbruik door haar oom en haar vader.
En het dragen van luiers en plasticbroeken weerhoudt haar er niet van dat extreme seksuele gedrag door te zetten. Met enige regelmaat helpt mijn schoenenverkoopster haar vriendin om invulling te geven aan dit duistere geheim, waarbij ze zelfs een aantal mannen voorbereid, zodat ze haar vriendin in groot tempo achter elkaar kunnen nemen.

Ik was geschrokken toen ik dit verhaal in de email las, met nadere uitleg bleek echter dat dit een “role play” was, in scene gezet met een aantal goede vrienden en allen gelukkig hiv gezond.
Toch nog onvoorstelbaar maar het zal haar beschadiging en masochistische inslag wel zijn, waardoor ze hiervan houdt. De liefdevolle opvang na dit soort sessies door mijn schoenverkoopster, zorgen voor een goede balans en verwerking.

Los van dit verhaal en deze gebeurtenissen is het een leuke aantrekkelijke meid en zeker als ik haar in leer gehuld op een foto zie. Jammer dat ze valt voor mijn schoenenverkoopster, maar samen vormen ze wel een leuk koppel. Hun gezamenlijke escapades in leer zijn wel doordrongen van liefde voor elkaar, dus dat is al een hele geruststelling.

Vele intieme en persoonlijke verhalen hebben we via de email uitgewisseld, tot op enig moment mijn vrouw en ik, hun hebben uitgenodigd. Uiteraard wel in de dresscode leer. Moeilijk om met al dat leer om ons heen niet opgewonden te raken, laat staan niet aan seks te denken. Zelfs mijn vrouw, een hetero puur sang, vond de jonge vrouwen in leer er lekker uitzien en dat was dan zwak uitgedrukt.
Ze waren beide gekleed in leren broeken, met daarbij een leuk shirt en leren jasjes. Dit alles in zwart glad glimmend leer. De leren broeken zaten met de pijpen in mooie leren laarzen, waarbij de vriendin van de schoenverkoopster leren laarzen tot boven de knie aanhad. Opwindend en gewoonweg geil om te zien.

Zelf had ik ook een mooie leren broek aan met een passend shirt van leer. Mijn vrouw daarentegen was gekleed in een mooie leren jurk en fraaie laarzen. Het voordeel van een leren jurk is de toegankelijk van magische driehoekje, die mijn vrouw dan ook weet te verpakken in een mooie soepele leren slip. Vooral als ze gaat zitten kruipt de jurk vaak wat omhoog, zodat ik zonder al teveel moeite een leuk uitzicht kan hebben op haar leren kruis. Ze doet ook met opzet geen moeite om de inkijk te verbergen, want het windt haar ook op als ik zo zit te gluren.

Ook was het de dames niet ontgaan hoe mijn vrouw gekleed ging, ik was niet de enige die zat te gluren. De opwinding steeg en de schoenverkoopster kon haar opwinding niet meer verbergen en ze liep op mijn vrouw af. Ging voor haar op de knieën zitten en ik zag hoe ze met haar handen over de leren jurk begon te strelen, steeds lager tot ze met haar handen onder de jurk ging. Mijn vrouw ging meer achterover zitten, waardoor de jurk nog meer omhoog schoof. Nu was het hek van de dam en de schoenverkoopster dook tussen haar benen en masseerde het leren kruisje. Mijn vrouw lag zwaar te steunen en werd helemaal wild. Dit was een kant die ik van haar nog niet gezien had, verleid door een lesbienne. Hun handen zaten overal en de lerenbroek van de schoenverkoopster werd nu ook open geknoopt en werd naar beneden geschoven.
De vriendin van de schoenenverkoopster was het allemaal ook niet ontgaan en ik zag hoe ze met haar hand haar eigen leren kruis lekker zat te strelen.

De geile lust hing gewoon in de lucht en ook bij mij was het inmiddels krap achter de rits geworden. Dit was de vriendin ook niet ontgaan en ze kwam mijn kant op. Verbaast al ik was had ze vrij vlot mijn knoop los en de rits naar beneden, waardoor de erectie te voorschijn sprong. Ze boog voorover er voor ik er erg in had, ging ze met haar mond er om heen. Ik had het niet meer en had de neiging in haar mond te stoten. Ze stopt net zo plotseling als ze begonnen was, trok haar lerenbroek op de enkels en kwam over mij heen zitten. Mijn erectie was in één handeling diep bij haar naar binnen gedrongen en het sopte lekker, zo nat was ze al. Ze begon nu heftig op en neer te bewegen en sneller te hijgen en dieper te steunen, tot ze hellemaal verkrampte. Ik stootte nu ook nog een paar keer en ontlaadde me diep in haar. Slap bleef ze tegen me aan hangen, uitgeput, terwijl ik mij erectie voelde verslappen maar nog wel in haar zat. Enigszins weer bij mijn positieven, zag ik hoe mijn vrouw samen met de schoenverkoopster in elkaar op gingen. Ze lagen elkaar heerlijk te verwennen, waarbij de leren slip van mijn vrouw ook al naar beneden was geschoven. Ze wisten elkaar met de hand beiden tot een zeer intense climax te brengen, waarna ook zijn verslapt in elkaars armen bleven liggen. Dit had mij ook niet onberoerd gelaten en dat was te zien aan mijn erectie. Bijna automatisch schoof ik deze weer naar binnen bij de vriendin, terwijl ik haar hevig voldoende knijpen en kloppen van binnen. Een tweede ontlading liet dan ook niet lang op zich wachten en viel samen met haar zoveelste orgasme.

Wat een avond hadden we tot nu toe achter de rug en dat allemaal was ooit eens begonnen met het kopen van schoenen. Wie had dat nu kunnen bedenken en wat zou de toekomst ons gaan brengen…….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.