Categorieën
Leer Plasticbroek

De motorrit

Een mooie zaterdag

Het was een mooie zaterdag, dus voor Kees voldoende reden weer eens de motor van stal te halen. Na zich omgekleed te hebben in z’n leren motorkleding werd de motor de garage uitgereden. De koffers werden eraan bevestigd en de thermosfles met warme koffie werd daarin opgeborgen. Helm op, handschoenen aan en Kees startte de motor. Zoals verwacht startte de motor in 1 keer en Kees reed zijn oprit af op zijn zwart glimmende BMW 100RT. Kees wilde eerst nog even langs “zijn” motorzaak, waarna hij een rondrit door Drenthe, Groningen en Friesland had gepland. Aangekomen in de motorzaak werd zoals gebruikelijk een kopje koffie aangeboden.

Terwijl hij in de koffiecorner zijn koffie zat te drinken kwam er een strak in het zwarte leer geklede motorrijdster binnen. “Wat een stuk!” dacht Kees, “die mag wel bij mij in de buurt komen zitten”. Voor hij er erg in had werd zijn wens vervuld en kwam ze aan een tafeltje naast hem zitten. Kees had haar al even goed in zich kunnen opnemen en vond het een zeer prettige verschijning om naar te kijken zo gekleed in dat stoere zwarte leren motorpak. Haar pak bestond uit een broek en een los jasje, waarvan ze haar jasje los ritste terwijl ze ging zitten. Het duurde niet lang of ze kwamen met elkaar in gesprek, haar naam was Regina en woonde in Dokkum. Ze was echter geen Friezin van geboorte, want dat was anders wel te horen geweest. Al pratend bleek dat ze ongeveer een zelfde route in gedachten hadden, waarop Regina opperde samen te gaan toeren. Ze dronken hun koffie en gingen naar buiten, waar bleek dat Regina geen stereotype chopper bereed. Ze had een Honda Transalp waarmee ze maar net met haar voeten bij de grond kon komen. Voor haar was dat echter geen probleem, want echt klein was ze niet. Regina zou voorop gaan rijden en onderweg zou er af en toe gestopt worden. Ze stapten op en reden de parkeerplaats af. Kees kon nu genieten van het uitzicht.

Voor hem reed immers de aantrekkelijk in zwart leer geklede Regina en haar bilpartij werd mooi weergegeven door dat zwarte glimmende leer. Na een poosje gereden te hebben draaide Regina van de weg af om te gaan tanken, waarna ze hun weg weer konden vervolgen. In de buurt van Appelscha aangekomen draaide Regina een bospad in wat gelukkig wel enigszins verhard was. Desalniettemin viel het voor Kees niet mee zijn zware BMW overeind te houden. Gelukkig kwam er snel een eind aan want Regina zette haar motor in een inham in het bos. Kees deed het zelfde en Regina vertelde dat er een klein veldje verderop in het bos was waar ze wel even konden rusten en wat koffie drinken. Kees pakte zijn koffers van de motor en liep samen met Regina het verlaten bos in. Het was best wel spannend om zo samen het bos in te lopen en kennelijk vertrouwde ze Kees volkomen, anders zou ze niet met hem het bos in lopen.

Plaid

Eenmaal aangekomen op het veldje pakte Kees een plaid uit zijn koffer om het op de grond te vleien. Regina deed haar jas uit en ging op de plaid zitten en Kees volgde haar voorbeeld. “Wat een vrouw” dacht Kees weer bij zichzelf, terwijl hij tegenover haar zat. In haar leren broek had ze een lekker rond buikje en helemaal nu ze er zo wijdbeens bij zat.

Kees kon zijn ogen dan ook bijna niet van haar af houden en hij moest wel naar haar in leer verpakte kruis kijken. Kees pakte zijn thermosfles en schonk voor beide een kopje koffie in. Terwijl hij haar de koffie gaf raakte hij met zijn hand het warme leer van haar broek aan en een siddering ging door zijn lichaam. Dit was Regina ook niet ontgaan en kennelijke waren de wederzijdse gevoelens hetzelfde. Ze kwam dichterbij Kees zitten, waardoor ze met haar been tegen Kees zijn been aankwam zitten. Deze warmte deed Kees zijn hand bijna automatisch over haar been heen wrijven, iets waar Kees meer van schrok dan Regina. Regina’s hand kwam nu ook op Kees zijn been terecht en het zachte strelen wond Kees behoorlijk op. Nu was er geen houden meer aan en in minder dan geen tijd waren beiden elkaar behoorlijk heftig aan het ‘ontdekken’. Kees wreef met zijn handen over haar binnenzijde van de bovenbenen en zijn hand naderde haar kruis. Terwijl zij hand op haar kruis lag kon hij de warmte goed voelen. Ook Regina liet zich niet onbetuigd en was inmiddels druk bezig zijn penis te masseren door het leer van zijn broek heen. Plotseling voelde Kees haar hand zijn broek open knopen en verdween haar hand naar binnen waar ze in één greep zijn stijve penis te pakken had. Nu wist Kees dat er geen houden meer aan was en ook hij begon Regina’s broek open te knopen. Kees kon merken dat Regina schrok, maar ze liet hem toch zijn gang gaan. Wat Kees toen ineens tegenkwam kon hij nauwelijks geloven.

Het leek wel alsof Regina een plasticbroek of iets dergelijks aan had onder haar leren motorbroek. En ja hoor, nu kon Kees het duidelijker zien, het was een plasticbroek met daaronder nog iets. “Draag jij een plasticbroek?” vroeg Kees. “Ja” antwoordde Regina en voegde er aan toe dat ze onder de plasticbroek ook nog een luier aanhad. “Plas je nog in je broek, ben je incontinent?” vroeg Kees nu. “Ja en nee” was haar antwoord. En Regina begon nu te vertellen. Ze was eigenlijk nooit zindelijk geworden, althans niet volledig. Overdag was ze wel ‘droog’ maar ’s nacht was het bijna elke nacht nog raak, dat ze in haar broek plaste zonder er erg in te hebben. ’s Morgens werd ze dan ook wakker in een nat bed en om deze ongemakken te verlichten droeg ze dan ook luiers en plasticbroeken.

Vanwege het prettige en geborgen gevoel, wat ze kreeg van de luiers en plasticbroeken, droeg ze deze dan ook overdag. De luiers en plasticbroeken waren dan ook de reden dat ze nog nooit een relatie had durven aangaan met een man, omdat ze zich ervoor schaamde. Wel had ze een keer een jongen ontmoet die haar belachelijk had gemaakt en daarbij ook nog uitgelachen had, toen hij ontdekte dat ze nog luiers en plasticbroeken droeg. Hierdoor had haar vertrouwen een flinke deuk opgelopen en had ze maar besloten alleen te blijven wonen. Regina woonde dan ook in een 1-persoons huisje in Dokkum en was veel onderweg op haar motor. Gekleed in het leren motorpak viel de luier en plasticbroek ook nooit op, dus was het daarmee een betere hobby dan zwemmen.
Kees had haar relaas aangehoord en had bijna medelijden met Regina. Zo’n leuke meid die zichzelf helemaal wegcijfert vanwege een kleine onvolkomenheid. Al luisterend had Kees af en toe bemoedigend over Regina’s plasticbroek gestreken, wat een geruststellende werking had op haar. Zijn erectie was inmiddels verdwenen en Regina’s hand was ook uit zijn broek verdwenen. En het werd tijd voor een tweede kopje koffie, wat Kees dan ook inschonk. Voor ze weer op pad gingen moest Regina nog even plassen. Kees dacht dat ze in haar luier zou plassen, maar dat bleek niet het geval te zijn. Ze liep naar de rand van het veldje en deed haar leren broek naar beneden, ze trok nu ook de plasticbroek naar beneden en verwijderde haar luier. Ze hurkte om te plassen waarna ze de luier weer om deed. Ze trok nu haar plasticbroek weer omhoog en als laatste ging de leren broek er weer over heen.

Ze had wel gelijk gehad, je zag onder haar leren broek niets van de luier en de plasticbroek, dus een goed gekozen hobby. Ook Kees besloot nog even wat koffie te lozen, waarna ze weer op weg gingen. Ze reden steeds meer noordwaarts, waardoor ze in de buurt van Dokkum terecht kwamen. Tijdens een tankstop stelde Regina voor om even bij haar huis langs te gaan. Kees stemde toe en een 20 minuten later waren ze bij haar huisje aangekomen. Een nieuwbouw woning in een nieuwbouwwijk van Dokkum.

Motoren geparkeerd

De motoren werden op de stoep geparkeerd en Kees liep achter Regina aan het huis in. De inrichting was licht en modern met een behoorlijk Ikea gehalte. De jassen werden op de kapstok gehangen, de laarzen en de helmen eronder geplaatst, waarna ze richting de kamer met open keuken liepen. Regina bood aan om iets te eten gaan te maken, wat Kees niet kon afslaan. Haast had hij immers niet, er was toch niemand die op hem zat te wachten en daarbij was Regina prettig gezelschap en zag ze er ook nog eens ‘lekker’ uit in die zwarte leren broek.

Kees bood Regina aan te helpen met het bereiden van het eten, waarna ze samen aan de slag gingen in het keukentje. Een halfuur later konden ze al aan tafel. Al etend werd er nog weer het nodige afgepraat en er groeide ‘iets’ tussen beide. Na het eten bleek wel dat Regina niet meer van plan was verder te gaan toeren en ging ze haar motor in het schuurtje stallen. “Nu wil ik eerst even ander kleren aan!” zei Regina. “Loop maar even mee naar boven, dan kan ik mij even omkleden” Kees vond het idee dat ze haar leren broek zou uitdoen nou niet bepaald een goed plan, maar wel begrijpelijk. Boven aangekomen op haar slaapkamer trok Regina haar leren broek uit en daar stond ze weer in haar witte plasticbroek. Door de eerdere reactie van Kees was Regina vol zelfvertrouwen en schaamde zich er dan ook niet voor om in luier en plasticbroek voor Kees te staan.

Kees vond het bijna vertederend zoals Regina daar voor hem stond en liep naar haar toe en omhelsde haar. De innige omhelzing werd uitgebreid met een innige zoen, waarna Regina hem richting haar bed liet wankelen. Ze knoopte Kees zijn broek los en stroopte deze naar beneden en de innige zoen had zijn uitwerking wel gehad, gezien de enorme erectie in zijn onderbroek. Regina sloeg haar dekbed open en ze lieten zich beide op het bed vallen. Het bed voelde koud en glad aan en Kees zag dat er een wit plastic zeil over haar matras was gespannen. Regina ging nu achterover liggen en trok Kees tegen zich aan en ging met haar hand in zijn onderbroek. Ze viste zijn stijve penis te voorschijn en hij voelde zijn penis langs haar plasticbroek wrijven, wat hij als zeer prettig ervoer. Regina deed het pijpje van haar plasticbroek opzij en ook haar luier drukte te opzij, waarna ze de penis tegen haar natte kutje aanzette.

De bedoeling was Kees nu wel duidelijk en hij oefende een lichte druk uit, waardoor zijn penis probleemloos bij Regina naar binnen drong. Regina slaakte een diepe zucht en Kees kon merken dat ze het gevoel als zeer prettig ervoer. Ook Kees werd extra gestimuleerd door de rand van de plasticbroek langs zijn penis, maar ook het gladde plastic van Regina’s plasticbroek was best wel een aangenaam gevoel. Het duurde dan ook niet lang of de slaapkamer was gevuld met geile lustgevoelens en er werd dan ook volledig aan toe gegeven. Kees kon voelen dat Regina met haar hand in haar luier zichzelf nog wat extra aan het stimuleren was en ze kwam dan ook als in een explosie tot een orgasme. Door het samentrekken van haar kutje was er voor Kees ook geen houden meer aan en hij voelde zijn sperma bij Regina naar binnen spuiten. Uitgeblust en moe bleven beide tegen elkaar aan liggen op het plastic zeil van Regina’s bed. Na enige tijd werd Kees weer wakker en hij voelde zijn penis tegen de plasticbroek van Regina aanliggen. Het gevoel deed zijn penis weer aanzwellen en voor hij het wist drukte zijn erectie stijf tegen de plasticbroek van de wakker wordende Regina aan. Regina voelde zijn stijve tegen haar plasticbroek aan drukken en pakte zijn penis in haar hand. “Dat plastic voelt lekker zacht en glad aan” zegt Kees. “Windt het jou op, zo’n plasticbroek?” vraagt Regina. Kees kan dit schoorvoetend beamen, waarop Regina concludeert dat hij het dan maar getroffen heeft met haar. Kees trekt Regina steeds stijver tegen zich aan, waardoor zijn penis lekker langs haar plasticbroek wrijft. “Weet je wat, ik zal jou ook eens een plasticbroek pakken dan hoef je niet zo tegen me aan te rijden!” zegt Regina. Ze staat op en loopt naar een kast, waarvan ze deur open doet.

Planken vol met luiers en plasticbroeken ziet Kees daar in de kast, waarvan Regina twee plasticbroeken pakt. Ze loopt naar Kees toe en helpt hem uit zijn onderbroek, waarna hij zijn benen door de open gehouden pijpjes van de plasticbroek moet steken. Regina trekt nu de plasticbroek bij Kees omhoog en maar met moeite past zijn enorme erectie in de plasticbroek. Nu komt er een tweede plasticbroek aanbod, waarom ontgaat Kees, maar hij stribbelt niet tegen. Ook de tweede plasticbroek past maar net over de erectie waarna Regina over zijn zijn plasticbroek en penis heen en weer wrijft. Door de twee plasticbroeken over elkaar voelt het wrijven van Regina heerlijk opwindend aan en het scheelt dan ook maar weinig of Kees komt klaar. Regina heeft dit juist ingeschat en stopt op tijd. Ze gaat staan en laat haar plasticbroek zakken, waarna ze haar luier verwijderd. De plasticbroek gaat weer omhoog en ze gaat nu bovenop Kees zitten. Ze drukt haar kutje stijf tegen de penis van Kees aan en ondanks de drie lagen plasticbroek er tussen kan Kees de warmte van haar kutje duidelijk voelen. Regina heeft er wel schik in om Kees te zien en te voelen in plasticbroeken en in al haar enthousiasme haalt zeer weer heel behendig Kees zijn penis langs de pijpjes van de plasticbroek te voorschijn. Haar eigen pijpje houdt ze nu ook opzij en ze laat zich langzaam op de stijve penis van Kees zakken.

Dit had ze zich nooit kunnen voorstellen, seks met een man in plasticbroeken! , maar ze genoot met volle teugen. Wild zat ze heen en weer de rijden op Kees en het ritselende geluid van de plasticbroeken verhoogden de feestvreugde. Regina en Kees kwamen beide zowat gelijktijdig klaar en moe en bezweet ‘viel’ Regina van Kees af. Regina stopte Kees zijn slapper wordende penis snel weer terug in zijn plasticbroeken en kroop lekker tegen zijn warme lichaam aan. Inmiddels was het al behoorlijk laat geworden en Regina bood Kees aan bij haar te overnachten. Kees kon zich ook wel indenken waarom, maar ging dankbaar op het aanbod in. Hij kon zijn motor dan wel achter het huis stallen in plaats van voor het huis op de stoep. Kees maakte aanstalten om zijn kleren aan te doen en hield de plasticbroeken aan onder zijn motorbroek.

Bij elke stap voelde Kees zijn penis langs het vochtige zachte gladde plastic glijden, dat maakte het lopen tot een geheel nieuwe sensatie. Toen de motor gestald was, kwam Kees weer het huis binnen waar Regina rondliep in kamer slechts gekleed in een T-shirt met daaronder een luier en plasticbroek. Ze hoefde het voor Kees immers niet meer geheim te houden dat ze luiers en plasticbroeken droeg. Kees volgde haar voorbeeld en deed zijn motorbroek uit, waardoor ook hij nu alleen in een T-shirt en plasticbroeken rondliep. Een huiskamer gevuld met twee volwassen gekleed in luiers en plasticbroeken, een ontwikkeling van de zaterdag die Kees vanmorgen nog niet had kunnen voorzien. Ook de verdere ontwikkelingen, waren zelf op dit moment niet in te schatten.

Getrouwd

Inmiddels zijn Kees en Regina al meer dan 10 jaar getrouwd en hebben ze twee kinderen, een jongen en meisje. Ze wonen nog steeds in het noorden van Nederland, maar niet in Dokkum. De motorfietsen zijn inmiddels vervangen door nieuwere modellen en er wordt nog met grote regelmaat rond getoerd, waarbij de kinderen mee achterop gaan. Het dragen van luiers en plasticbroeken is binnen hun gezinnetje net zo normaal als binnen elk ander gezin, waar dit niet het geval is. Ook Kees draagt, evenals Regina nog steeds plasticbroeken, alleen luiers heeft hij niet nodig. De kinderen waren beide op jonge leeftijd al zindelijk, dus voor hun was er geen noodzaak voor het dragen van plasticbroeken. Op zondagmorgen tijdens het weekend uitslapen ritueel, kwamen de kinderen geregeld bij Kees en Regina in bed liggen. Dat was dan ook het moment waarop ze nog wel eens luiers en plasticbroeken voor de lol aankregen, zodat het gehele gezinnetje dan in luiers en plasticbroeken de zondagochtend kon genieten. Al met al een zeer leuk motorritje op die zaterdag in april, met zeer aantrekkelijke gevolgen…….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.