Categorieën
Plasticbroek

De inwonende verpleegster

Samen met zijn vader

Marko woonde samen met zijn vader in een mooi vrijstaand huis. Z’n moeder was al overleden toen Marko 15 jaar oud was en nu 6 jaar later woonde hij nog alleen bij zijn vader, die een terminale ziekte had. Vanwege de terminale ziekte had Marko’s vader dag en nacht verzorging nodig. Dit was eerst geprobeerd via thuiszorg wat een aantal uren per dag langs kwam, maar dat was niet een goede oplossing. Zijn vader moest gewassen worden, gevoerd en ook zijn luiers en plasticbroeken moesten met grote regelmaat verschoond worden.

Daarom hadden ze besloten een advertentie te plaatsen voor een inwonende verpleegster, waardoor Marko’s vader dag en nacht verzorging kon krijgen. Er waren diverse sollicitanten geweest en uiteindelijk was een jonge vrouw van 25 jaar de kandidaat geweest waar ze het mee wilden proberen. Het was een opgewekte, energieke jonge vrouw die een hoop positieve energie uitstraalde. Ze zag er zelfs ook nog aantrekkelijk uit, een mooi rond en vol figuur met kort zwart haar. Haar naam was JoJanneke. Kortom een prettige verschijning en volgens zeggen een kundige verpleegster. De dag waarop ze zou beginnen stond ze voor de deur met een aantal koffers en een tas, ze had zich er goed op voorbereid om als inwonend verpleegster aan het werk te gaan. Met z’n drieën bespraken we de rolverdeling, waardoor we samen elkaar enigszins konden bijstaan. JoJanneke wist wel van aanpakken, in korte tijd had ze zich een routine eigen gemaakt, waarmee het hele huishouden op rolletjes liep en Marko’s vader prima verzorgd werd. Niemand had wat te klagen alleen spijtig dat Marko’s vader door zijn ziekte wel verder achteruit ging. Het was zaterdagmiddag en JoJanneke was bezig met de was op te vouwen op haar kamer, toen Marko haar kon gade slaan door de kier waarop de deur open stond.

Terwijl ze plasticbroeken aan het opvouwen was, streelde ze langzaam over het plastic en hield de plasticbroek tegen haar gezicht aan. Ze begroef haar hele gezicht in het plastic van de roomwitte plasticbroeken en vouwde ze vervolgens op. Marko vond dat JoJanneke wel op een aparte manier bezig was met het opvouwen van de plasticbroeken. Ze schrok ook duidelijk toen Marko de kamer binnen stapte en stamelde “ik heb je niet horen aankomen”. Ze voelde zich betrapt door Marko, maar ze wist niet wat Marko gezien had. “Wat een hoop wasgoed om op te vouwen!” riep Marko. “Ja ook dat hoort erbij” antwoordde JoJanneke terwijl ze doorging met vouwen. De plasticbroeken die ze nu opvouwde gingen anders dan de manier die Marko eerder had kunnen zien. “Maar goed dat je al die plasticbroeken niet hoeft te strijken” zei Marko “dan had je er nog meer werk van!” “Ja dat hoeft gelukkig niet, vouwen is voldoende” antwoordde JoJanneke. “Waarom streek je net zo apart over die plasticbroeken heen?” vroeg Marko aan JoJanneke. JoJanneke vertelde dat ze dat zachte plastic van die plasticbroeken prettig vond aanvoelen. “Wat is daar nu prettig aan?” vroeg Marko. “Voor een fetisjist voelt dat plastic heel erotisch aan” zei JoJanneke als antwoord. “Fetisjisten zijn toch mannen die panty’s dragen?” “Nee hoor” zei JoJanneke” Je hebt ook vrouwen als fetisjist en ik houd plasticbroeken en luiers”

Dit was geheel nieuw voor Marko. Een vrouw die het fijn vond om luiers en plasticbroeken te dragen. “Plas je ook nog in je broek?” vroeg Marko, maar dat was niet het geval vertelde JoJanneke aan Marko. Ze vond het gewoon fijn om alleen in plasticbroeken of luiers en plasticbroeken rond te lopen. Het gevoel van het zachte plastic tegen haar naakte huid of een dikke luier tussen je benen was voor JoJanneke een zeer opwindend en fijn gevoel. Ze was via haar werk in aanraking gekomen met luiers en plasticbroeken en had ze regelmatig bij patiënten moeten verschonen. Telkens had ze de aanblik van een patiënt in luiers en plasticbroeken zeer interessant gevonden. Maar ook het gevoel van dat zachte plastic in haar handen als ze een patiënt de plasticbroeken aan moest doen hadden haar doen verlangen naar eigen luiers en plasticbroeken. Tijdens een pauze had ze dan ook maar een keer een plasticbroek aan gedaan en sindsdien was JoJanneke verslaafd aan het gevoel van plasticbroeken vastgekleefd door zweet en het plastic strak tegen haar kutje en billen. Ook had ze een aantal luiers meegenomen naar huis en ze daar aangedaan. Het gevoel van zo’n dikke prop tussen haar benen omsloten door een plasticbroek, was voor JoJanneke een gevoel wat nauwelijks te beschrijven is. Maar sinds deze eerste ervaringen met plasticbroeken en luiers kan ze er niet meer zonder. Met haar werk is het dan ook geen enkel probleem om hier aan toe te geven. Onder haar verpleegsters uniform is voldoende ruimte voor het dragen van luiers en plasticbroeken, zonder dat iemand er iets van kan merken. Ook kon ze makkelijk aan luiers en plasticbroeken komen en ook het wassen was voor haar geen enkel probleem, het ging gewoon met de rest mee. Marko had vol aandacht zitten luisteren naar het verhaal van JoJanneke en haar drang naar het dragen van luiers en plasticbroeken “Heb je nu ook luiers en plasticbroeken aan?” wilde Marko weten. “Ja” antwoordde JoJanneke kort, waarna ze als bewijs ging staan er haar uniformbroek iets omlaag trok. Marko kon duidelijk het randje van een plasticbroek zien, zoals hij dat ook bij zijn zieke vader wel had gezien. JoJanneke trok haar broek nog iets verder naar beneden, waardoor Marko nu een onbelemmerd zicht op JoJanneke’s plasticbroeken had.

Ze droeg nu kennelijk geen luiers, want hij kon het donkere schaamhaar rond haar kutje door het plastic van de plasticbroek heen zien zitten. Ondanks dat hij het een vreemde situatie vond, wond hem de aanblik van de jonge vrouw in de plasticbroek wel op en hij voelde zijn penis groeien in zijn broek.

Nieuwsgierige blik

JoJanneke zag de nieuwsgierige blik in de ogen van Marko en kwam naast hem staan. Ze pakte zijn hand en drukt deze tegen het plastic wat over haar kutje gespannen zat. Marko kon de warmte van haar kutje door de plasticbroek heen voelen en als vanzelf begon hij te strelen over het ingepakte kutje. Als reactie drukte JoJanneke haar kruis stijf tegen zijn hand aan en begon zijn lichtjes te steunen. “Verdorie”, dacht Marko ik sta haar helemaal op te vrijen met mijn hand tegen haar plasticbroek en zij vindt het nog goed ook. Het steunen werd steeds zwaarder totdat JoJanneke Marko’s hand weghaalde uit har kruis. “Dat is heel fijn, een fantasie wordt werkelijkheid” zei JoJanneke, “maar mijn fantasie is nog niet helemaal compleet” “Wat scheelt er dan nog aan” vroeg Marko. “De man in mijn fantasie, draagt ook plasticbroeken”, “zou jij geen plasticbroek voor mij willen aantrekken?” Marko twijfelde, maar stemde in nadat hij de deur had dichtgedaan. JoJanneke begon hem zijn jeans uit te trekken, waarna hij in zijn onderbroek kwam te staan. De erectie van Marko was nu ook duidelijk te zien, waardoor JoJanneke wist dat het geheel voor Marko ook wel opwindend was geweest. Ook Marko’s onderbroek moest er nu aan geloven, waardoor hij met een compleet ontbloot onderlichaam voor de verpleegster in haar plasticbroek kwam te staan. Zijn stijve penis stond recht vooruit en JoJanneke kon het niet nalaten om er even aan te trekken. JoJanneke pakte nu een plasticbroek van de stapel die ze net had opgevouwen en vouwde de broek open, waarna ze Marko door de pijpjes van de plasticbroek liet stappen. Toen JoJanneke met haar gezicht ter hoogte van Marko’s stijve penis kwam, kon ze het niet nalaten de penis even met haar mond te omsluiten. Een siddering van geilheid ging door Marko heen, terwijl zijn penis in haar mond verdween. Zo snel als het gebeurde hield het ook weer op en JoJanneke trok de plasticbroek bij Marko omhoog. Plagend voelde ze nog even of de pijpjes goed aansloten, waardoor ze ‘per ongeluk’ langs zij penis streek. JoJanneke trekt Marko nu met zich mee richting haar bed en slaat het dekbed open. Haar matras is voorzien van een rood rubberen zeil, ongeveer zoals Marko zich dat van vroeger uit zijn eigen bed kon herinneren. JoJanneke gebaarde Marko dat hij moest gaan liggen en Marko ging op zijn rug op het koel aanvoelende rubber liggen. JoJanneke kwam schrijlings over Marko heen zitten en drukte haar kruis op zijn gezicht, waarna ze zelf met haar mond zijn penis door de plasticbroek heen verwende. JoJanneke zat met haar kutje in haar plasticbroek heen en weer te rijden op Marko’s gezicht en zij begon steeds zwaarder te steunen. Marko vond het maar een vreemde situatie, maar hij genoot er wel van.

Seks met een verpleegster terwijl ze beiden plasticbroeken aan hadden. Plotseling stopte JoJanneke en draaide ze zich om waardoor ze over Marko’s stijve penis heen kwam zitten. Behendig ‘viste’ JoJanneke zijn penis langs het pijpje uit zijn plasticbroek en schoof bij zichzelf ook het pijpje van haar plasticbroek opzij. Marko voelde dat JoJanneke zijn eikel tegen haar natte warme kutje aanzette, waarna JoJanneke zich langzaam liet zakken op zijn stijve penis. Zijn penis werd omsloten door een natte warme en nauwe kut van een verpleegster in een plasticbroek, niet te filmen lag hij in flarden te denken.

Heerlijk gemasseerd

JoJanneke blijft op en neer bewegen en Marko’s penis wordt heerlijk gemasseerd door het op en neer bewegende kutje van JoJanneke. De elastieken randjes van de plasticbroeken zorgen voor extra stimulatie en het geritsel van de plasticbroeken van beiden heeft ook wel iets aparts. JoJanneke gaat met haar hand haar plasticbroek in om zichzelf nog wat extra te stimuleren, wat Marko duidelijk kan voelen aan het vernauwen van JoJanneke’s kutje. Het duurt dan ook niet lang of Marko voelt het zaad omhoog borrelen en met volle kracht spuit Marko zijn sperma bij JoJanneke naar binnen. Alsof JoJanneke op dit moment gewacht heeft komt zij ook met een heftige kramp tot een orgasme, waardoor Marko’s penis uit haar kutje wordt geperst, zo krachtig is dit. Hij stopt zijn inmiddels slapper wordende penis weer langs het pijpje in zijn plasticbroek en gaat uitgeblust tegen JoJanneke aan liggen. Ook JoJanneke is moe van haar orgasme en beiden vallen ze in elkaars armen in slaap op het rubberen bedzeil.


N a een poosje, schrikt Marko wakker als hij denkt iets te horen. En ja hoor het is zijn vader die roept naar JoJanneke. Marko schudt JoJanneke wakker en zegt dat zijn vader naar haar roept. JoJanneke staat op en opent de deur, zodat ze kan antwoorden dat ze er direct aankomt. JoJanneke voelt nu het sperma uit haar kutje in haar plasticbroek lopen en zoekt zichzelf een luier uit. Ze trekt haar plasticbroek naar beneden en doet zichzelf snel een molton broekluier aan en trekt haar plasticbroek weer omhoog. Nu nog even de uniformbroek weer aan en ze is al op weg naar beneden.
Marko blijft achter in JoJanneke’s kamer en staat enigszins verloren in z’n plasticbroek de gebeurtenissen te overdenken. Het was een zeer plezierige en geile vrijpartij geweest, waarbij de plasticbroeken zelfs voor Marko wel een extraatje hadden toegevoegd. Zo zou hij nog wel eens met JoJanneke een lekkere vrijpartij in plasticbroeken willen meemaken. Maar voordat zoiets zou gebeuren zou hij zelf wel iets moeten ondernemen om JoJanneke daartoe te verleiden. Hij had JoJanneke een molton broekluier aan zien doen en besloot dit zelf ook maar te proberen, iets wat toch moeilijker was dan hij in eerste instantie gedacht had. Maar uiteindelijk lukt het Marko en trekt hij zijn plasticbroek weer omhoog over de luier. Zijn nauw aansluitende jeans past echter niet meer en Marko besluit naar zijn kamer te lopen om daar een joggingbroek aan te gaan doen. Het geeft hem een apart gevoel om te lopen met een dikke luier tussen zijn benen en een ritselende plasticbroek. Eenmaal de joggingbroek aangedaan, gaat Marko naar beneden en ziet dat JoJanneke bezig is zijn vader te verschonen. Als hij dat verschonen ziet dan is er niks erotisch aan luiers en plasticbroeken, maar waarom dan wel bij JoJanneke? Na het verschonen drinken ze eerst gezamenlijk een kopje koffie, waarna JoJanneke zegt dat ze nog even verder moet met het opvouwen van het wasgoed. “Je mag me wel even helpen Marko, want ik moet zo ook met het eten beginnen” zei JoJanneke, waarna ze weer samen naar boven liepen.

JoJanneke kon nu ook het ritselen van de Marko’s plasticbroek duidelijk horen en eenmaal op haar kamer aangekomen, moest ze dan ook even controleren of Marko’s plasticbroek wel goed zat. Ze trok zijn joggingbroek naar beneden en was verrast door de luier die Marko onder zijn plasticbroek droeg. Ze kon zien dat de luier op een rare manier om zijn lichaam zat en bood aan om Marko’s luier even goed om te doen. Marko deed zijn plasticbroek naar beneden en JoJanneke schoot spontaan in de lach. “Je hebt je luier achterstevoren aan gedaan” lachte ze. “Kom ga maar even op bed liggen dan zal ik de luier even goed omknopen!”. Marko ging op bed liggen en JoJanneke maakte de luier los. Terwijl ze de luier omdraaide kon Marko niet voorkomen dat zijn penis weer stijf begon te worden, iets wat ook JoJanneke duidelijk kon zien.

JoJanneke bukte voorover en nam zijn groeiende penis in haar mond, waardoor de erectie alleen maar heviger werd. JoJanneke sabbelde op Marko’s penis alsof ze een ijsje had af te likken en het scheelde dan ook niet veel of een tweede lading sperma zou zijn penis gaan verlaten. Maar JoJanneke stopte en knoopte zijn broekluier dicht over de stijve penis heen. “Kom, kom we hebben nog genoeg andere zaken te doen” was haar enige reactie. JoJanneke trok Marko de plasticbroek weer omhoog, waarna hij zijn joggingbroek weer aantrok. Marko kon voelen dat de luier nu een stuk beter zat dan de manier waarop hij het zelf had aangedaan. Eigenlijk voelde het best wel prettig en was het nog lekker warm ook.

Wasgoed

Nadat het laatste wasgoed opgevouwen was werd het tijd om met het avondeten te beginnen. Terwijl JoJanneke zich daarmee bezig hield ging Marko in de kamer zitten bij zijn vader. Na het gezamenlijke avondeten hielp Marko JoJanneke met de afwas, waarna hij naar zijn kamer ging om wat muziek te luisteren.

Nog steeds vond hij het prettig in zijn luier en plasticbroek en ook JoJanneke was het voorval eerder deze dag nog niet vergeten. Er werd op zijn deur geklopt en JoJanneke kwam binnen. Ze hield een aantal tijdschriften in haar hand en vertelde Marko dat dit tijdschriften waren voor mensen die net als zij er van houden om in plasticbroeken en luiers rond te lopen. Als Marko hierin interesse had mocht hij ze wel even lenen. Marko was best wel nieuwsgierig en nam het stapeltje in ontvangst. Luisterend naar de muziek bladerde Marko de tijdschriften door met daarin veel verhalen van mensen die het fijn vonden luiers en plasticbroeken te dragen, maar ook vele foto’s. Het leken toch voornamelijk mannen te zijn die in luiers en plasticbroeken liepen, maar een paar vrouwen hadden ook hun verhaal er in verteld. Marko kon zijn ogen bijna niet geloven een paar uur geleden wist hij nog niets over mensen die het fijn vonden om in luiers en plasticbroeken gekleed te gaan en nu zat hij zelf gekleed in luier en plasticbroek deze tijdschriften te lezen. Er liep zelf bij hem in huis een vrouw rond die opgewonden werd van haar luier en plasticbroek. Wat een wereld! . Het liet hem echter zelf ook niet geheel koud, want gaande weg het lezen had zich al weer een behoorlijke erectie opgebouwd in zijn luier en streek Marko langzaam over zijn plasticbroek. “Zou hij zelf dan ook een fetisjist zijn?” vroeg hij zich af. Die avond zou zijn gevoel weer enige bevestiging krijgen, maar dat kon hij nu nog niet weten. Plotseling werd hij geroepen en liep naar de deur, het was JoJanneke die riep dat de koffie klaar was. Marko ging naar beneden voor de koffie en samen keken ze nog naar het journaal. Daarna werd zijn vader klaargemaakt voor de nacht en gingen Marko en JoJanneke naar boven. “Je hebt je luier en plasticbroek nog steeds aan, hoor ik” zei JoJanneke.”Ik zal straks ook even je bed opmaken, zoals dat hoort bij iemand die luiers en plasticbroeken draagt” zei ze er achteraan. Wat JoJanneke daarmee bedoelde zou Marko al snel merken. JoJanneke kwam Marko’s kamer binnen met in haar handen een rood rubberen bedzeil. “Help me eens evens Marko, dan leggen we dit over je matras” zei JoJanneke tegen Marko.

Samen spreidden ze het rubberen zeil over zijn matras en zetten het vast. “Zo nu is je matras ook goed beschermd, al was het maar voor een natte droom” zei ze lachend. JoJanneke komt nu naast Marko op het bed zitten en begint over zijn dik ingepakte penis te wrijven. Ze trekt de joggingbroek en ziet nu zijn roomwitte plasticbroek met een dikke luier eronder. JoJanneke trekt nu ook haar uniformbroek uit en samen zitten ze nu in hun plasticbroeken op het rubberen bedzeil. Het is aan JoJanneke te merken dat de gehele situatie haar alweer behoorlijk heeft opgewonden en voor Marko er erg in heeft voelt hij haar hand in zijn luier voelen. Haar hand is op weg naar zijn aanzwellende penis. Het duurt dan ook niet lang of de hele situatie zoals eerder deze dag herhaald zich, maar in Marko’s kamer een in zijn bed. Twee volwassenen in luiers en plasticbroeken op een rubberen bedzeil druk in de weer met een geile vrijpartij. En alleen bij deze ene zaterdag zou het niet blijven………

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *