Categorieën
Leer Plasticbroek

De enquête

Paar dagen vrij

Na een periode van veel werken en de nodige overuren, had Harm nu eindelijk weer eens een paar dagen vrij. Hij had zich dan ook voorgenomen het rustig aan te doen en lekker te gaan genieten. Genieten bestond bij Harm zich kleden in kleding van gladde en glimmende materialen. Hieronder vielen bijvoorbeeld materialen zoals leer, rubber, plastic. Maar zelfs regenpakken, rubberen duikpakken en gasmaskers vond hij prettig om te dragen. De basis hiervoor is gevormd in zijn jonge jaren door zijn sterke interesse in plasticbroeken, luiers en bedzeiltjes.

Deze was hij eens bij toeval tegen gekomen terwijl hij bij hem thuis op zolder speelde. Het gevoel van dat zachte plastic tegen zijn plassertje had hem destijds een zeer fijn gevoel gegeven. Ook het koele bedzeiltje van rood rubber was erg prettig geweest om naakt op te liggen en er met zijn plassertje over heen te wrijven. Later had Harm begrepen dat deze gevoelens hem geil maakten, maar zo jong had hij daar nog geen weet van gehad. Toen hij ouder werd paste het gevonden plasticbroekje al lang niet meer, maar het rubberen bedzeiltje ging ieder nacht bij hem in bed. Hij kon daar dan lekker tegen aan wrijven, als hij er naakt op lag, en kreeg dan ook altijd een stijf piemeltje. Toen Harm een jaar of 15 was had hij al een aardige periode achter de rug, waarin hij zelf plasticbroeken en plastic luiers maakte, van allerhande materiaal. Met grote regelmaat kwam hij dan ook klaar in zijn luiers en plasticbroeken. De plastic luiers bestonden uit stroken plastic die Harm in zijn onderbroek droeg. Dit kon vrij onopvallend, waardoor hij ze ook naar school droeg. De plasticbroeken maakte hij op een oude hand naaimachine die nog bij hun thuis op zolder stond. Harm was hier dan ook al aardig handig in geworden en besteedde vele uren aan het naaien van zijn eigen plasticbroeken. Deze plasticbroeken werden uitsluitend in en om het huis gedragen, maar nooit naar school. Na jaren van eigen maak, ontdekte Harm dat er ook plasticbroeken voor volwassenen te koop waren, die hem dus ook goed zouden passen. Er was nog enige tijd overheen gegaan voordat Harm deze plasticbroeken durfde te kopen, maar de drang was uiteindelijk toch te groot. Sindsdien kocht Harm vele plasticbroeken bij de plaatselijke drogist in diverse maten. Harm hield ervan meerdere plasticbroeken over elkaar te dragen, vandaar dat diverse maten ook erg praktisch waren. Normaal bestond meerdere uit 3 stuks, maar soms ook wel 8 tot 10 plasticbroeken over elkaar. Lopen werd dan moeilijk en z’n benen kreeg Harm dan ook niet meer bij elkaar. Dit was voor Harm een waanzinnig geil gevoel, net als met een hele dikke luier tussen je benen.

Geslapen in plasticbroeken

Zo was het ook nu het geval op zijn eerste vrije dag. Na een heerlijke nachtrust, waarbij Harm gekleed in diverse plasticbroeken geslapen had, werd hij even voor negen uur wakker. Terwijl hij z’n bed uit stapte, voelde hij het resultaat van de afgelopen nacht in zijn plasticbroek. Zijn penis gleed heen en weer in zijn nat aanvoelende plasticbroek, waarin hij die nacht een aantal keren was klaargekomen. Hij pakte zijn badjas en sloeg deze om, waarna Harm de trap afliep naar de keuken.

Eerst maar eens ontbijten, met de plasticbroeken in een dikke bult onder zijn badjas stond Harm al ritselend in de keuken koffie te zetten en brood te smeren. Met zijn brood en de vers gezette koffie liep hij de woonkamer in en zette de tv aan. Al tv kijkend dronk hij zijn koffie en ad z’n brood. Na een tweede kop koffie werd het tijd voor een douche. Terwijl Harm door de hal naar de trap liep ging plotseling de deurbel. “Wie kan dat nu zijn op mijn vrije dag?” dacht Harm en trok zijn badjas nog even recht, voordat hij de deur opendeed. Op de stoep stonden 2 jonge vrouwen en de aanblik deed hem schrikken. Voor hij iets kon zeggen zei één van de vrouwen, “Wij komen voor een NIPO enquête over koopgedrag van Nederlanders”, “Mogen wij u wat vragen stellen?” en ze lieten gelijktijdig hun pasje zien. “Ja, ja” zei Harm nog steeds verbaasd, “Komt u maar binnen” en deed de deur wijder open. Daar stond Harm in zijn badjas met daaronder z’n ritselende plasticbroeken, terwijl de twee vrouwen de hal binnenstapten. Buiten dat het 2 jonge vrouwen betrof, zagen ze er ook nog eens aantrekkelijk uit, althans voor Harm zijn begrippen. De ene vrouw leek wel van Filipijnse afkomst, terwijl de andere een beetje een jongensachtig uiterlijk had. Wat hem bijzonder aantrok was de strakke leren broek van zwart glimmend leer, waar zij in liep.

Daarop droeg ze een T-shirt met een spijkerjasje. Het buitenlandse type was gekleed in een rok tot op haar knieën met een truitje en een korte regenjas. “Sorry voor m’n badjas” zei Harm, “Ik heb voor het eerst weer een kunnen uitslapen”. Harm ging de vrouwen voor naar de woonkamer, waar ze beide naast elkaar op de bank plaatsnamen. Harm wou net gaan zitten toen hij ze koffie aanbood. Dit zou er wel ingaan, dus Harm liep naar de keuken om de koffie te halen. Hij liep voorzichtig, omdat hij bang was dat ze anders zijn plasticbroeken konden horen ritselen. Terug gekomen uit de keuken had de ene vrouw een map gepakt met diverse formulieren. Ze stelden zich voor en vertelden dat de gehele enquête ongeveer een half uur in beslag zou nemen. Zijn adres was gekozen door de computer. De buitenlandse vrouw haar naam was Rona en het jongensachtige type haar naam was Ingrid. “Nou ik ben er klaar voor” zei Harm, terwijl hij moeizaam zijn ogen van de strakke zwarte leren broek kon afhouden.

Hij voelde dan ook behoorlijk heftige scheuten door zijn penis gaan, terwijl deze het plastic van zijn plasticbroek aanklopte. De vragen gingen over inkopen in de supermarkt, warenhuizen, bouwmarkten en zelfs over aankopen als een auto of fiets. De vragen waren eenvoudig te beantwoorden, behalve toen het ging over de aankopen bij de drogist.

Hij kon deze vrouwen toch moeilijk vertellen dat hij daar zijn plasticbroeken kocht, dus gooide hij het op aftershave, okselfris en shampoo. Toen Harm opstond om een 2e kopje koffie uit de keuken te gaan halen bleef hij staan op het koord van zijn badjas en voor Harm er erg in had viel zijn badjas open. Daar stond hij, voor twee aantrekkelijke jonge vrouwen, in zijn plasticbroeken met een omvangrijke erectie duidelijk zichtbaar. “Oh” zei Rona, “Hij koopt wel meer bij de drogist zo te zien. “Ik zie het ook” zei Ingrid. Harm voelde zich helemaal warm worden en had het gevoel met een vuurrood hoofd te staan. “Moet ik de plasticbroeken dan maar onder aankopen bij de drogist noteren?” vroeg Ingrid. “Eh, ja doe maar” stamelde Harm. “Wat een erectie, zie je dat Rona?” zei Ingrid. “Ja dat valt wel goed op” antwoordde Rona terwijl ze heen en weer zat te schuifelen op de bank. “Plas je nog in je broek” vroeg Rona. “Nou nee” antwoordde Harm en probeerde zijn badjas weer te sluiten. “Waarom draag je dan nog plasticbroeken?” vroeg Rona met interesse. “Ik vind het fijn om plasticbroeken te dragen met dat plastic tegen mijn naakte huid” zei Harm. “Een plasticbroeken fetisjist, dat is interessant” zei Ingrid nu terwijl ze Rona indringend aankeek. “Nou die zijn er wel meer hoor!” zei Rona. Harm was verbaasd over dit antwoord, maar hij zou er snel achter komen wat ze bedoelde. Rona trok nu haar rok tot boven de knie en spreidde haar benen.

Harm’s ogen werden naar haar kruis getrokken, waar hij het glimmende roomwit van een plasticbroek ontwaarde. Tegen over hem zat een vrouw met een plasticbroek onder haar rok en weer ging er een scheut door zijn penis. Ingrid streek met haar hand over het bovenbeen van Rona en stroopte haar rok nog verder omhoog. Nu werd de plasticbroek van Rona goed zichtbaar en Harm kon zien hoe het plastic van haar plasticbroek aan haar lichaam plakte. Rona leunde nu wat achterover en nu kon Harm het plastic tussen haar benen goed zien. Haar kutje zat strak verpakt in het plastic van haar plasticbroek en ook de schaamlippen waren duidelijk dor het plastic te herkennen. Harm kon zijn ogen er niet vanaf houden, iets wat de twee vrouwen al goed hadden ingeschat. Ingrid bleef dan ook maar doorgaan met het strelen van Rona en kwam met haar hand nu via de binnenzijde van haar dijbenen in haar kruis terecht. Rona vond dit kennelijk wel prettig, want Harm kon zien dat ze haar kutje tegen de hand van Ingrid aandrukte. Rona begon nu te steunen en te zuchten en Harm wist niet hoe hij het had. Zijn penis klopte als een bezetene in zijn plasticbroek en automatisch ging hij met zijn hand naar de in plastic ingepakte penis en wreef er over. “He hè, geen privé feest” zei Ingrid, “Laat ons ook eens meegenieten” Harm liep richting de bank waar ze beide zaten en toen hij binnen handbereik van Rona kwam begon zij met haar hand over zijn stijve penis te wrijven.

Gelukkig had Harm geen last van inkijk in zijn woonkamer, want anders had hij daar mooi te kijk gestaan. “Kom eens naast mij zitten” zei Rona en Harm nam plaats naast haar op de bank. Hij kon de warmte van Rona’s lichaam voelen en haar hand masseerde nu zijn penis. Ingrid had inmiddels Rona geheel ontdaan van haar rok, waardoor ze nu in haar truitje en plasticbroek naast Harm op de bank zat. Ingrid kwam nu voor Harm staan en zo had hij een mooi uitzicht op haar jongensachtige lichaam in de glimmende leren broek.

Harm kon dan ook niet nalaten aan het leer van haar broek te voelen, wat strak in haar kruis zat. Het was daar heerlijk warm. Ingrid manoeuvreerde Rona nu boven op Harm en Harm kon duidelijk Rona’s warme kutje door het plastic voelen. Ze kwam over hem heen zitten waardoor zijn stijve penis door het plastic tegen haar kutje aandrukte. Rona zat met haar gezicht naar Harm toe toen hij plotseling een hand langs de pijpjes van zijn plasticbroek voelde. Ingrid greep naar zijn penis en haalde hem langs de pijpjes uit zijn plasticbroek.

Ze stak zijn penis langs het pijpje van Rona’s plasticbroek en hij voelde haar warme natte kutje tegen zijn penis. Langzaam zakt Rona’s kutje nu om zijn penis en Rona steunde luid. Harm had het niet meer, hij werd geneukt door een vrouw in een plasticbroek. Met zijn handen voelde Harm nu aan Rona’s billen ingepakt in haar plasticbroek en drukt Rona stijf tegen zich aan en bewoog haar langzaam op en neer. Ingrid stond te kijken naar dit tweetal elkaar neukend in plasticbroeken en kwam dichterbij staan. Harm voelde nu het koele leer van haar broek tegen zijn handen aan, die hij nog steeds om Rona’s billen had gehouden. Ze ging nu met haar kruis op zijn uitstekend knie zitten, waarbij Harm de warmte in haar kruis door het leer heen kon voelen. Rona begon steeds heftiger op en neer te bewegen en haar steunen werd luider, als in een explosie kwam ze klaar. Haar orgasme was zo heftig dat ze bijna omviel. Harm voelde het helemaal nat worden in Rona’s kruis alsof ze een zaadlozing gehad had. Ingrid maakte nu even plaats, waardoor Rona van Harm kon ‘afstappen’ en naast hem op de bank kon gaan zitten. Harm’s penis stond nog stijf langs het pijpje van zijn plasticbroek omhoog, toen Ingrid weer op zijn knie kwam zitten. Ze duwde haar leren kutje stijf tegen zijn knie aan en leek zich hiermee goed te vermaken. Harm’s penis werd nu door Rona ‘gespot’ en ze boog zich langzaam voorover, waarna ze zijn penis in haar mond nam. Ze begon Harm nu intensief te pijpen, waardoor hij zijn hoogtepunt voelde aankomen. Nog steeds zat Ingrid met haar leren kutje op zijn knie heen en weer te ‘rijden’ en ook haar hoogtepunt leek niet ver meer weg. Harm voelde z’n sperma omhoog borrelen en kwam heftig spuitend klaar in Rona’s mond. Rona verspilde geen druppel van zijn zaad en zoog zelfs het laatste uit zijn penis. Vrijwel direct op zijn orgasme kwam nu ook Ingrid klaar op zijn knie en ze viel voorover in Harm’s handen.

Geile lust

Zoveel geile lust in Harm’s woonkamer was nog nooit voorgekomen. Maar ja hij had ook nog nooit bezoek gehad van twee jonge vrouwen, waarvan de één een plasticbroek droeg terwijl de ander in een zwart glimmende leren broek zijn woonkamer sierde. “Zie je wel” zei Rona, “er zijn meer mensen als ik, die houden van het dragen van plasticbroeken” en ondertussen stopte ze Harm’s penis terug langs het pijpje in zijn plasticbroek. “Het is dat ik het nu echt heb meegemaakt, anders had ik het niet geloofd” antwoordde Ingrid. “Ik heb ook wel boekjes, met mensen gekleed in luiers en plasticbroeken” zei Harm, “wil je dat eens zien?” Daar was Ingrid wel nieuwsgierig naar, dus ging Harm een aantal Baby Gums en Couche bladen uit de kast pakken.

Aandachtig zaten beide vrouwen door deze bladen te kijken met het nodige commentaar op de diverse afbeeldingen en foto’s. De afgebeelde vrouwen in plasticbroeken kregen wel extra veel aandacht en Harm hoorde de beide vrouwen smoezen. Plotseling zei Rona “Harm heb je voor Ingrid ook een plasticbroek?”, “Jawel hoor ik er diverse soorten en maten boven liggen” was Harm’s antwoord. “Lopen jullie maar even mee naar boven, dan kun je zelf iets uitzoeken” Met z’n drieën liepen ze de trap op naar Harm’s slaapkamer. Harm liet de beide vrouwen voor gaan, waardoor hij een goed uitzicht had op de ingepakte billen in plastic en leer van de beide vrouwen.

Het hoort wel niet zo, maar was wel erg prettig. Boven op z’n slaapkamer aangekomen deed Harm zijn kast open. Hier lagen planken met allerhande kleding; plasticbroeken, luiers, rubberbroekjes en regenbroeken. Ook lagen er een paar gasmaskers en hingen er rubberen hemdjes, rubberen jassen en zijn leren broeken. De beide vrouwen vielen even stil toen ze de inhoud van de kast aanschouwden. De aanblik wond de beide vrouwen duidelijk op, want Rona stond alweer met haar hand haar kutje door de plasticbroek te masseren. Harm pakte een paar plasticbroeken uit de kast en hield ze voor Ingrid, zodat ze een keuze kon maken.

Ingrid koos voor een plasticbroek met drukknoopsluiting en Harm bood haar om deze plasticbroek bij haar aan te doen. Ingrid stemde hierin toe en Harm begeleide haar richting zijn bed. Hij begon haar leren broek open te doen en trok hem langzaam naar beneden. Daar stond Ingrid met een doorweekt slipje wat in haar kruis vast geplakt zat door haar eerdere orgasme. Ook dit slipje trok Harm naar beneden, waarna Ingrid op zijn bed moest gaan liggen. Hij legde de opengevouwen plasticbroek onder haar billen en begon de plasticbroek dicht te knopen. Nadat de plasticbroek geheel gesloten was drukte Harm het plastic goed in haar kruis en voelde ook even met zijn vinger langs de pijpjes van de plasticbroek of deze goed aansloten. Hij voelde een siddering door Ingrid heen gaan, dus zal ze het wel niet echt onprettig vinden.

Toen Harm omkeek naar Rona, zag hij dat ze met haar hand in haar plasticbroek was verdwenen. Aan de beweging in haar plasticbroek kon Harm zien dat ze zichzelf stond te vingeren, terwijl ze had staan kijken hoe haar vriendin voor het eerst een plasticbroek had aan gekregen. Ook Ingrid had de gehele actie niet onprettig gevonden en voelde nu met haar hand langs het zachte plastic van de plasticbroek die ze droeg. Rona kwam naast Ingrid op bed zitten en begon met haar hand over de plasticbroek van Ingrid te strelen. Ze streek over haar buik waarna ook haar kruis ruim aan bod kwam. Ingrid begon haar buik en kruis omhoog te bewegen, waardoor Rona hand er nog steviger tegen aan gedrukt werd.

Rona ging nu over haar vriendin heen zitten met haar kruis op het hoofd en haar eigen hoofd bij het kruis van Ingrid. Rona drukte nu haar ingepakte kutje op de mond van Ingrid terwijl ze zelf ook met haar mond het kutje van Ingrid begon te verwennen. Met een enorme erectie stond Harm dit tafereel gade te slaan. Twee vrouwen gekleed in plasticbroeken in standje negenenzestig in ‘zijn’ bed. Met zijn hand begon Harm zijn penis te masseren, waardoor z’n erectie maar toe bleef nemen. De beide vrouwen schenen geen oog meer te hebben voor Harm, ze gingen helemaal op in hun geile vrijpartij. Harm zag Rona met haar in plasticbroek ingepakte kutje over Ingrid’s hoofd heen en weer bewegen en de bewegingen werden steeds wilder. Ingrid lag ook als een gek te kronkelen en duwde haar in plastic ingepakte kutje steeds met schokjes omhoog tegen Rona’s mond aan. Harm hoefde er dan ook niet langs op te wachten op beide vrouwen kregen bijna gelijktijdig een orgasme en hij spoot zelf ook weer in zijn plasticbroek.

Omkleden

Eenmaal bekomen van alle orgasmes werd het weer tijd om in de kleren te gaan. Rona had al snel haar truitje en rok weer aan, maar Ingrid stond nog te treuzelen. Ze maakte aanstalten om de plasticbroek uit te trekken om hem te verruilen met haar onderbroek. Harm en Rona stonden er echter op dat ze haar natte plasticbroek zou aanhouden onder haar leren broek. Ingrid liet zich maar met moeite overhalen maar zwichtte uiteindelijk toch.

Ze trok haar plasticbroek recht en vervolgens trok ze haar leren broek omhoog. Harm kon duidelijk haar nog steeds gezwollen schaamlippen door het strakke gladde leer zien en kon dan ook niet nalaten even met zijn hand te voelen. Met z’n drieën gingen ze nu weer de trap af richting de woonkamer, want de enquête moest nog worden afgerond en een kopje koffie zou er nu ook wel ingaan. De enquête was gauw afgerond en Harm vond het spijtig dat Rona en Ingrid weer verder moesten, want het was een zeer prettige aanblik deze twee vrouwen daar tegenover hem zittend. Een in een strakke leren broek met een plasticbroek eronder en de andere in een rok, waaronder Harm de plasticbroek zo kon zien zitten. Voordat Rona en Ingrid verder gingen, wisselden ze over en weer telefoonnummers en e-mail adressen uit, zodat ze nog eens contact met elkaar zouden kunnen zoeken. Daar liepen ze zijn tuinpad af en hij wierp nog een laatste blik op de leren broek van Ingrid. “Dat allemaal op mijn vrije dag het was wel een hele aparte enquête”, dacht Harm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.