Categorieën
Plasticbroek

Dagelijks in plasticbroek

Mijn naam is Miranda en ben getrouwd met Kees, we hebben geen kinderen. Ons seksleven is zeer goed, mag ik wel zeggen en in sommige dingen gaan we wel ver. Zo ben ik sinds kort dol op plasseks en draag sinds een jaar dagelijks een luier en een plasticbroek. Kees verschoont me dagelijkse meerdere keren, waarbij hij me dan ook wast. Uiteraard ben ik geheel gladgeschoren. Beide hebben we altijd al iets met plasseks gehad, maar in seksboekje hebben we gelezen, dat er veel andere stellen hier ook aan doen, dus heel bijzonder lijkt het niet te zijn. Thuis plassen we vaak over elkaar heen in de badkamer, daarna lekker afspoelen en seksen in bed. Het is nog niet lang geleden dat dit plassen uit de hand begon te lopen. Ik vind het heerlijk mijn plas zo lang mogelijk op te houden. Ik word enorm geil van de druk op mijn volle blaas. Het schijnt dat meer vrouwen dat gevoel ervaren bij druk op de blaas. Wanneer we dan onderweg waren, werd Kees wel eens “pissig”, omdat we dan weer ergens moesten stoppen zodat ik kon plassen. We waren een keer in een park, toen ik ook weer nodig moest plassen, terwijl we op een bankje zaten.

In plaats van dat we naar een warenhuis op zoek gingen, om naar de WC te gaan, moest ik toen mijn slipje onder mijn rokje uittrekken en de rok wijd uit leggen. Zo zat ik bloot op het houten bankje. Nu moest ik mijn plas laten lopen. Ik schoof wat heen en weer en de plas liep door de kieren van het hout op de grond. We waren niet alleen in het park, maar niemand heeft het gemerkt. Wel was ik enorm geil geworden door het gevoel en de situatie. Kees vond dat ik maar luiers en plasticbroeken moest gaan dragen om van dit gedoe af te zijn. Ik kreeg mijn slipje niet terug, dus met mijn blote poes onder mijn rokje liepen we terug door de stad naar de parkeerplaats. Eenmaal in de auto, deed ik mijn rokje omhoog om mijzelf eens lekker te helpen, terwijl Kees terug naar huis reed. Kees had nog steeds mijn slipje in zijn zak en ik kreeg het niet terug. Al rijdend bleef hij me aanmoedigen om met mijzelf te blijven “spelen”, iets wat ik zonder problemen wist vol te houden tot de auto thuis in de garage werd gezet.

Kees liet er thuis geen gras over groeien, met de garagedeur nog open werd ik over de motorkap gelegd en enorm van achteren genomen. Met mijn benen wijd stond ik van zijn binnendringende penis te genieten. Al druppend van het vele zaad liep ik daarna naar binnen en in de woonkamer vroeg ik hem om luiers en plasticbroeken voor mij te gaan kopen. Dit was hij niet van plan te doen, als ik dat wilde moest ik dat zelf maar doen. Zo gezegd zo gedaan, de volgende dag ben ik luiers en plasticbroeken gaan kopen. Eenmaal thuis spreidde ik de buit uit op de tafel. Grote molton luiers met klittenband en plasticbroeken met rek in de pijpjes en de boord. Zo uitgestald zou het Kees niet ontgaan als hij thuis zou komen van zijn werk.
Ik kon het nauwelijks afwachten, maar wilde dat hij mij de eerste luier en plasticbroek zou aandoen. Wel moest ik er af en toe aan voelen, het zachte molton en gladde plastic, ik werd enorm geil van de gedachte dat ik straks in de luier zou kunnen plassen. Ik had me extra geschoren en kon nauwelijks met mijn hand uit mijn slipje blijven, die ik nu wel onder mijn rokje droeg. Ik was al een paar keer heerlijk klaargekomen, toen Kees thuis kwam. Hij zag direct de stapels luiers en plasticbroeken op tafel liggen. Eerst een wijntje, daarna moest ik op mijn rug op de tafel gaan liggen. Mijn rokje werd omhoog geklapt en mij geil natte slipje werd uitgetrokken. Hij kon wel zien dat ik voorbereid was op het hele gebeuren. Ik moest benen wijd doen en de molton luier werd onder mijn billen geschoven, nu werd mijn geschoren poes lekker gestreeld. Ik ontplofte bijna van geilheid en ook had ik moeite mijn plas op te houden, want ik had weer behoorlijk gespaard.
Mijn poes was lekker glad en mijn huid werd lekker ingesmeerd. De luier werd aan de voorkant tussen mijn benen omhoog getrokken en gesloten met het klittenband. Nu pakte hij een plasticbroek en ik moest mijn voeten door de pijpjes stekken, waarna de plasticbroek omhoog werd getrokken. Voor het laatste stuk moest ik mijn rug hol maken en voelde hoe de plasticbroek strak over de luier werd getrokken. Plagend met zijn vingers, werden de pijpjes goed in mij lies geplaatst. Ik sidderde van de aanraking op deze plaats. Mijn rokje werd weer naar beneden geklapt en hij hielp me van de tafel af. Plagend nog even een klapje op mijn luierkontje met de opmerking “pis nu maar raak in je luier”. Als dank maakte ik zijn gulp open, toen hij op de bank was gaan zitten. Ik kwam tussen zijn benen zitten en nam zijn beste stuk in mijn mond. Ik bewoog mijn hoofd langzaam heen en weer, waardoor hij diep in mijn mond kwam. Hij kon het niet lang meer houden. Terwijl hij mijn mond vol spoot, gingen bij mij de sluizen open en piste ik mijn luier vol.

Ik voelde me helemaal warm worden van onderen, terwijl de plas in mijn luier werd verspreid. Het was een ongekende geile ervaring. Met een wijntje kwam ik naast hem zitten, met mijn natte gladde poes soppend in mijn natte luier. Ik kon zien dat de luier zelfs doorlekte tegen de plasticbroek, deze was dus echte wel nodig en hield ook de luier goed op zijn plek.
Met een natte luier in mijn plasticbroek hebben we eten klaar gemaakt, pas na het eten was het tijd om te verschonen. Ik werd verschoond op de tafel en werd ook fris gewassen, waarbij ook regelmatig een vinger plagend naar binnen drong. Eenmaal schoon werd ik nog verder droog gelikt. Vervolgens werd ik weer voorzien van een luier en een plasticbroek, waar ik de rest van de avond in rond liep.

Vanaf dat moment wisten we dat “dit” het helemaal was. Het was een extra boost voor ons seksleven. Dagelijks draag ik nu een luier en plasticbroek, waarbij ik meerdere keren op een dag word verschoond. Ik heb dan ook een redelijke hoeveelheid was van luiers en plasticbroek. Het drogen ervan doe ik op zolder en niet in de tuin. De buren hoeven er niets van te weten, toch?.

Het is heerlijk om overdag mijn huishouden te doen in een luier en plasticbroek onder mijn rokje, ook als ik ga winkelen heb ik een luier aan onder mijn rokje. Hier moet ik dus wel om denken als ik moet bukken. Het is heerlijk om in de rij bij de kassa in je luier staan te plassen, lekker spannend!

Eenmaal thuis verschoon ik me dan zelf, waarbij ik in de middag ook vaak de plasticbroek zonder luier ben gaan dragen. Het is dan lekker om door het plastic van de plasticbroek met mijn poes te spelen, waardoor het lekker nat en glibberig wordt in mijn plasticbroek. Als Kees thuiskomt en voelt dat het een natte bende in mijn broekje is, word ik op de tafel gezet en dringt hij via het pijpje van de plasticbroek bij mij naar binnen. Een paar flinke stoten later is het een echte natte bende. Als we bijgekomen zijn gaan we het eten klaarmaken, terwijl ik voel hoe zijn zaad uit mijn poes in de plasticbroek druipt. Hij kan het dan vaak ook niet nalaten om nog even lekker tussen mijn benen te grijpen. Na het eten is het weer tijd voor het verschonen, om de rest van de avond weer in luier en plasticbroek te vertoeven. Vlak voor we naar bed gaan krijg ik mijn laatste verschoning, want ook in bed draag ik mijn luier en plasticbroek. Ik vind het heerlijk en ook Kees laat het niet koud. Soms word ik ’s nachts wakker, terwijl hij dan langs de pijpjes bij mij naar binnen dringt. Even raggen en volspuiten en dan weer verder slapen, alsof er niet gebeurd is. Het seksleven was al goed, maar mijn luiers en plasticbroeken zijn een heerlijke aanvulling in ons seksleven.

Ik heb het nog wel eens zonder luier geprobeerd, maar ben inmiddels verslaafd. Ik word onrustig als ik geen luier meer draag. Als dank haal ik nog steeds regelmatig zijn penis uit zijn broek om hem lekker te pijpen, waarbij ik dan ook mijn luier lekker kan volplassen.
Ook met onze wandelingen en tijdens het winkelen, draag ik mijn luier en plasticbroek. Wel altijd oppassen met bukken, want mijn rokjes zijn aan de korte kant. Lekker spannend!

Niemand zal het verwachten van mij dat ik luiers en plasticbroeken draag. Laatst in het park had ik weer enorme druk op mijn blaas, toen Kees opperde om toch de luier en plasticbroek uit te doen en zo mijn plas te laten lopen. We liepen de bosjes in en ik liet de plasticbroek zakken en daarna de molton luier. Daar stond ik dan, in mijn glad geschoren poes met mijn rokje omhoog en de luier en plasticbroek op mijn enkels. Ik hurkte om te plassen, waarna het als ruisend eruit kletterde. Nu de kon de luier weer omhoog gevolgd door mijn plasticbroek. Het rokje weer naar beneden en er was niets meer aan de hand. Kees vond dit ook geil om te zien in het openbaar en dat heeft hij thuis wel weer even laten weten. Dit gaat nu al vele jaren op deze wijze en het blijft opwindend. Inmiddels heb ik al heel wat luiers en plasticbroeken gekocht en gewassen, maar dat heb ik dan ook graag voor over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *