Categorieën
Regenkleding

Agu regenpak fetisj

Mijn Agu regenjas/pak fetisj is al begonnen toen ik zeer jong was. Ik ging op een dag naar school midden jaren 80 en ik viel tijdens de pauze. We waren buiten aan het spelen toen het ging regenen en mijn favoriete juf stond op de kinderen te letten in haar nieuwe bordeauxrode Agu regenjas met de tailleband vast. Dit stond haar geweldig vond ik. Toen ik lelijk viel tijdens het spelen mocht ik met haar naar binnen en heb ik met mijn hoofd op haar schoot gelegen terwijl zij die jas nog droeg en zij zacht door mijn haren streelde zodat ik stopte met huilen.
Ik ben nooit vergeten hoe dat rook en hoe ontzettend glad deze jas was. Een fetisj was geboren!

Toen ik verkering kreeg na de puberteit was ik dit al helemaal weer vergeten. De voorliefde voor zachte gladde stoffen is altijd gebleven maar is weer ontketend toen ik met mijn vriendin te winkelen ging. We hadden wat gekocht en dat viel qua prijs enorm mee waardoor er nog geld over was en we daardoor in een andere winkel gingen kijken. Daar trok zij een lange gladde zwarte jas met capuchon en tailleband aan.
Man de fetisj was direct terug! Gelukkig kocht ze deze jas. We waren nog maar net thuis en ging zij douchen. Toen ze klaar was en uit de douche kwam zag ze dat ik alle handdoeken weg had gehaald en de badjas had vervangen door deze heerlijke jas.
Ze deed bij gebrek aan een badjas deze jas maar aan omdat ik haar had gezegd dat ze er geweldig uit zag als ze de jas aan had en hoe mooi haar slanke taille dan uit kwam.

Ze kwam de slaapkamer binnen maar kon niks zien omdat ik de lampen uit had gedaan. Ik stond achter de deur verstopt en ging achter haar staan toen ze de deur dicht deed. Ik pakte haar borsten zachtjes vast trok haar naar mij toe en kuste haar net boven de capuchon in haar nek. Ik bleef lekker met haar borsten en tepels spelen en ik voelde hoe haar tepels stijf werden door de stof van de jas heen. Ik had inmiddels een lekkere stijve gekregen en stond naakt met mijn pik tegen haar gladde jas te rijden. Terwijl zij voor me stond en omdraaien wou duwde ik haar wat voorover, pakte het flesje met glijmiddel en deed dit op mijn hand en deed deze hand tussen de split van de jas door omhoog naar haar kont. Ik smeerde haar heerlijke kontje onder de jas in met glijmiddel en pakte met de andere hand haar borst vast en terwijl ik in de tepel kneep gleed mijn pik in haar kontje. Dit was voor mij de tweede keer dat ik haar anaal genomen heb. En dan ook nog met mijn pik tussen de split van die heerlijke jas door, de stof van deze heerlijke gladde jas gleed lekker tegen mijn benen en balzak aan. Wat een geilheid! Terwijl we zo stonden zijn we naar het bed gelopen en heb ik haar voorover op bed gelegd zonder dat mijn beste vriend uit haar kont kwam. Ik heb haar eerst met mijn andere hand gevingerd en klaar laten komen terwijl ik steeds dieper en dieper en harder met mijn pik in haar ging stoten. Zij vond het inmiddels zo geil dat ze bijna weer kwam en met haar hele lijf begon te schudden dit stimuleerde mij alleen maar meer. Toen heb haar in haar oor gefluisterd dat ik het niet meer hield en dat was voor haar zo’n geil idee dat ze nog een keer kwam deze keer nog heftiger. Zo heftig dat ze met haar kont begon te knijpen wat mijn zaad uit mijn pik kneep. We kwamen zo dus gelijktijdig aan ons trekken. Dit hebben we meermaals herhaald en ook bij mijn vriendin was een fetisj geboren. Na twee jaar ging deze verkering uit en kreeg ik van haar als blijk van aandenken deze jas mee. In de jaren daarna heb ik de jas flink gebruikt voor mijn eigen lusten. Ook trok ik de jas zelf aan en deed hem vast met de knopen en tailleband om me vervolgens stevig af te trekken. Overigens duurde dat nooit lang….

Omdat de jas versleet en ik op zoek was naar wat nieuws heb ik een zwart regenpak bij een bekende warenketen gekocht. Dit pak is ook zeer glad en draagt heerlijk. Ik liep op een regenachtige dag in mijn vrijgezellen bestaan door de rosse buurt in mijn regenpak met verder niets eronder aan. Heerlijk om te doen en niemand die op je let daar.
Ik was inmiddels best geil en heb toen een jointje gekocht bij de Coffee shop om wat rustiger te worden. Alleen had de joint / rosse buurt/ regenpak combinatie een heel andere uitkomst dan ik ooit had durven denken….

Ik liep naar huis terug door de rosse buurt in mijn heerlijke regenpak en werd heerlijk geil van de joint. Bij een leuk verlicht rood raam keek ik naar binnen omdat achter dat raam grote strapons uitgestald stonden. Ik keek verder naar binnen maar er zat niemand. Ik hoorde een stem naast me; “HÉ ,leukerd ben je op zoek naar mij?” Ik keek opzij en daar stond de prostitué die achter dat raam hoorde. Zij droeg een bordeauxrode lange Agu regenjas tot aan haar enkels en haar lange donkere haren hingen in een staart over de capuchon te bungelen. Ze had ook laklaarzen met hoge hakken aan onder de jas.
Mijn interesse was natuurlijk direct gewekt! Ik antwoorde haar dat ik wel even bij haar speeltjes zou willen kijken. Ze zei: “kom dan binnen man zulk mooi weer is het niet”. En daar had ze wel gelijk in, al hoewel het regenpak inmiddels tegen mijn huid aangeplakt zat omdat ik daar al een tijdje in rondliep.
Ik liep achter haar aan de kamer in . Ze ging eerst naar het raam om de gordijnen te sluiten. Mijn hart bonsde zeer snel in mijn keel. Mijn pik reageerde meteen en stond tegen de rubberen binnenkant van de regenbroek aan te drukken. De prostitué had de gordijnen gesloten en draaide zich om en bekeek mij eens goed en ik haar. Man wat zag zij er goed uit in de Agu jas. Heerlijk!

Zij keek lachend naar mij en kwam bij mij staan en wreef over mijn pik in de regenbroek. Ik stond al op spuiten vanwege de joint en tijdens haar aanraking helemaal. Ze vroeg me : waar stond je nou naar te kijken? Ik zei naar eerlijkheid: “naar de strapons in je etalage”. Ik had nog niks in de gaten maar deze gebeurtenis zou mijn hele leven op zijn kop zetten!

Zij zei tegen mij: “wat wil je dan?” Ik antwoordde, ook vanwege de invloed van de joint, dat ik wel eens fantaseerde over vrouwen met strapons die mij gingen nemen in mijn kont met zo’n Agu regenjas aan terwijl ik mijn handen naar achteren had en in de jas zakken van de Agu jas had gestoken om zo het penetratie ritme te bepalen.
Zij begon te lachen en zei dat ze dat best wou doen maar dan wel op haar manier en het zou mij niks kosten want zei had wel eens zin om het op een andere manier te doen, iets waar zij persoonlijk al langer over fantaseerde maar dit vanwege haar werk nooit kon doen omdat de klant vaak bepaald wat er gaat gebeuren.

Ik zei dat mij dat wel een prima idee leek maar dat ik niet wist of het wel zou gaan zoals zij het voorgesteld had. Zij zocht al langer om een welwillende man om haar eigen fantasie uit te voeren vertelde ze. Maar dan wou ze mij wel blinddoeken en mijn handen op mijn rug vastbinden om me daarna voluit te kunnen rammen. Ik knikte dat ik dat ook wel wou.
Ik was eigenlijk al verkocht toen ik haar zag in die bordeauxrode AGU jas. Haar lekkere figuur toonde heel mooi in die jas. Je zag haar uitstekende billen, haar wespentaille en haar borsten heel goed door de jas heen ook omdat ze de tailleband lekker strak had aangetrokken. Ik was dus al geil van die jas en TOEN vroeg ze ook nog aan mij of ik één van haar fantasieën met haar wou doen. Daar zeg je toch geen nee tegen, ik dus ook niet….

Zij verspilde geen tijd en deed me een blinddoek om. Ze knoopte de tailleband los en trok die uit haar jas en daarna bond ze met de tailleband mijn handen op mijn rug en deed een gag-ball in mijn mond zodat ik stil zou zijn. Dit vond ik eerst nogal vreemd maar ik kwam erachter waarom zij dit wou, ik was eerst nog bang dat ze een veel te grote strapon zou gaan pakken en dat ik daarom geen geluid kon maken.
Ze trok mijn regenbroek naar beneden, maar niet heel veel. Net genoeg om bij mijn kont te kunnen terwijl ik vol ongeloof op bed lag te wachten wat er komen ging. Ik was zo ontzettend geil geworden dat het mij allemaal niks meer kon schelen, als ik maar klaar zou komen.

Ze ging naast me liggen en deed de onderste rits van haar Agu jas los en kietelde wat over mijn rug en kont. Daarbij fluisterde ze in mijn oor dat ze dit ontzettend geil vond en dat zij er ook een harde lul van had gekregen!! Ik wist niet wat ik hoorde, maar ik was zo ontzettend geil dat het me niets kon schelen wat er met me werd gedaan. Ik lag dus op bed bij een shemale en ik kreeg ineens door waarom ik de gag-bal in mijn mond had. Dan kon ik niet schreeuwen! Zij ( ik blijf het een zij noemen) kriebelde mij lekker over mijn rug door het regenpak heen en smeerde mijn kont in met glijmiddel. Omdat ik niks zag moest ik mij wel concentreren op wat ik hoorde en rook. Ik rook de heerlijke rubber geur van de Agu jas en hoorde het zachtjes knisperende geluid van de stof. Ook voelde ik de gladheid van de Agu nylonstof op mijn kontje. Terwijl ze mij in mijn oor fluisterde dat ook zij haar behoeftes had knikte ik instemmend.

Ze klom op mij en ging over mij heen liggen en trok met een hand aan mijn haar en duwde haar pik bij mij in mijn kont. Ik had wel eens geëxperimenteerd met een vinger in mijn kont te steken tijdens het aftrekken maar dit was toch wel even wat anders, ik werd voor mijn gevoel helemaal opgevuld door haar, ik voelde haar warme pik kloppen in mijn kont. In mijn hoofd had ik hier geen problemen mee dat dit gebeurde, ik vond het eerlijk gezegd veel fijner dan dat ik had verwacht. Ik denk nooit in hokjes en zie seks als een ontdekkingsreis van wat je lekker vind. Ik voelde haar kloppende paal dieper in mij glijden terwijl haar haar mij langs mijn nek kriebelde. Ze vroeg aan mij toen ze wat meer naar binnen ging of ik van “dirty slut talking” hield. Ik mompelde en knikte van JA! Daarna drukte ze haar pik helemaal door en ging met haar knieën om mij heen op bed zitten om me goed te kunnen doorpompen.
Ze boog zich voorover en zei: man wat een geluk dat ik jouw vandaag tref vuile hoerenloper ik zal je uit mekaar trekken en je kont volspuiten. “Ik ga je neuken als een bitch!” Ze drukte haar hele gewicht tegen me aan om haar pik tot aan de ballen in mij te drukken. Ik werd echt helemaal wild van geilheid in mijn hoofd. Wat een rare maar vooral heerlijke sensatie was dit! Eerst valt het allemaal wel te doen maar toen ze iets verder erin ging met die lekkere lul van haar ging ze als het ware een barrière door. Ik voelde dat er wat werd opgerekt en dit maakte mij nog geiler.
Wat een gemis dat ik dit niet eerder ontdekt heb. Ze had mijn regenbroek wel naar beneden getrokken maar mijn pik ( die staat iets omhoog en wordt keihard) had ervoor gezorgd dat deze in de broek bleef steken en zat dus noch beklemd onder de elastische band van de regenbroek. Ook dat zorgde voor een nog geilere ervaring!
Ik kon niet klaarkomen op deze manier omdat mijn pik afgeklemd werd. Ik ontspande wat meer en daardoor kwam haar lul nog dieper in mijn kontje en trok ze mij daarbij aan mijn haar terwijl ze de meest vunzige dingen riep. We gingen in hetzelfde ritme bewegen en ik werd steeds harder bereden en bewoog heen en weer in mijn regenpak.

Ik ging inmiddels klaarkom kreun geluiden maken want ik stond op knappen. Daarbij schreeuwde zei in mijn oor: “nog niet komen bitch!” Ik zeg je wanneer je komen mag dan komen we tegelijk. Na een lange doorneuksessie ging ze wat omhoog en fluisterde ineens in mijn oor terwijl haar zachte haar tegen mijn hoofd aan kwam: “kom klaar bitch! Kom!” “Ik spuit je helemaal vol vuile vieze slet!” “Wat maak jij mij geil!” “Ik neuk je tot je komt nu! Kom klaar!”

Ik kwam als een beest klaar ik spoot mijn hele regenbroek vol terwijl zij in mijn kont kwam . Ik voelde haar ejaculeren, ook dat vond ik enorm geil. Haar pik klopte al haar vocht eruit. Ik voelde de schokjes door mijn kont trekken.
Na deze gebeurtenis bleef ik roerloos liggen trok zij haar pik eruit en deed zij mijn regenbroek omhoog en de blinddoek af en de gag-bal uit mijn mond. Ze kuste mij op mijn voorhoofd en gaf mij een dikke knuffel. Ze zei : “dank je wel voor je openminded geest, kom maar lekker tegen mij aan liggen”. Ze deed haar armen om heen en weer lag ik met mijn hoofd op een AGU jas en kon ik het rubber goed ruiken.
Ik vond het heerlijk om zo in haar armen te liggen terwijl zij de AGU jas nog aanhad zo kon ik haar ook lekker kriebelen.
We hebben nog even nageknuffeld en nog wat gepraat. Zij was blij dat ze dat nu toch een keer gedaan had, dan was die fantasie ook maar van de To-Do lijst. Ik heb het bij deze éne keer gelaten en ben inmiddels een aantal jaren ouder maar deze heerlijke ervaring kan niemand mij meer ontnemen. Ik denk er nog wel eens aan terug maar ik heb eigenlijk wel een angst gehad om terug te gaan al hoewel de ervaring fantastisch was en zeker voor herhaling vatbaar.
Wat ik er van heb geleerd is om nog minder in hokjes te denken. Seks is seks en kan soms met de juiste persoon zo heerlijk een uitlaatklep vormen. Dat was op die dag met die persoon ook zo.

En nu ga ik me terugtrekken want ik heb inmiddels weer zoveel geilheid opgebouwd bij het terughalen van deze geweldige gebeurtenis dat ik me nu eerst af moet trekken. Ik heb nog altijd AGU regenkleding ook om lekker in te geilen en te masturberen.
Ik trek zo mijn enkellange bordeauxrode regenjas en daaronder mijn bordeauxrode Agu regenbroek waar een gat inzit waar mijn pik door past. Ik houd van de geur van deze regenkleding. Het gevoel dat je krijgt als je het aantrekt en als je dan beweegt hoe de gladde rubber binnenkant zacht je huis op diverse plekken streelt is ook erg opwindend.
Als ik het aantrek is de geilheid al begonnen en wil ik alleen nog maar opgaan in het geile moment. Ik spuit me zo weer een ongeluk ben ik bang!

Groeten Johannes

Één reactie op “Agu regenpak fetisj”

Mooi verhaal. En heel herkenbaar. Toen mijn vrouw nog wel eens een Agu aantrok stond ik ook graag achter haar. Lekker over de gladde borsten wrijven en mijn steeds harder wordende lul tegen haar gladde rug voelen groeien.
Maar die ervaring met die shemale in Agu. Wat is dat een geil verhaal zeg. Ongekend opwindend. Toen ik dat voor het eerst las beleefde ik de droom helemaal mee. Supergeil. En nu lees ik het steeds als een soort voorspel om dan mijn eigen fantasie het te laten overnemen. Met steeds een geil orgasme tot gevolg. Dank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.