Categorieën
Leer Plasticbroek

2e hands leren kleding

Leren broeken, shorts en leggings via Marktplaats

Door Marc van E.

Een voorliefde voor leer

Mijn vrouw kent me niet anders, dan als man met een grote voorliefde voor leren broeken. Niet alleen om zelf te dragen, maar ook om te zien hoe ze door anderen gedragen worden.

Mijn eerste leren broek kocht ik toen ik met krantenlopen voldoende had verdiend om er één te kopen. Het werd de broek van mijn dromen, een zwart broek van soepel glimmend leer. Ik heb daar veel commentaar op gehad, omdat het niet “normaal” was om als jongen in een leren broek te lopen. Maar mijn voorliefde voor het dragen van leer, kon al dit commentaar weerstaan. Al op jonge leeftijd is deze voorliefde ontstaan, tijdens een vakantie naar Oostenrijk. Ik heb daar toen een korte leren broek gekregen, een echter “lederhose”. We waren bijna onafscheidelijk en ik droeg dit leren broekje zodra ik de kans er voor had en het weer het toeliet. Het gevoel van dat koele gladde leer kan ik me nog altijd goed herinneren en ook nu vind ik dat nog altijd fantastisch. Tijdens ons huwelijk heb ik een aardige verzameling leren broeken aan gelegd, zowel korte als lange. En in mijn vrije tijd laat ik dan ook geen moment onbenut om ze te dragen. We zijn getrouwd op jonge leeftijd en nog altijd gelukkig samen, na bijna 30 jaar. Naast mijn voorliefde voor leer heeft mijn vrouw een voorliefde voor plastic en dan met name plasticbroeken. Als jeugdige bedplasser had ze in bed elke avond een luier en plasticbroeken aan om het bed te beschermen tegen ongelukjes. In tegenstelling tot wat je zou denken, is ze de plasticbroeken niet gaan haten, maar heeft het gezorgd voor een vertrouwd en geborgen gevoel. Toen ze eenmaal “droog” bleef, is ze de plasticbroeken blijven dragen, eerst over een normale onderbroek en later als onderbroek. Het gladde plastic op haar huid geeft haar een lekker gevoel en ze raakt en vaak opgewonden van. Nieuwe lederen kleding kan best prijzig zijn, vandaar dat ik de laatste jaren ook regelmatig op marktplaats zoek naar leren broek en shorts, maar ook naar leren leggings.

Je kunt het vaak voor een klein prijsje kopen, als je geduld hebt en op het juiste moment toeslaat. Inmiddels heb ik al een hoop leuke broekjes weten te bemachtigen. Mijn vrouw heeft niet zoveel met leren broeken, ze heeft haar eigen voorliefde, die ik dan weer niet deel. Wel accepteren we dit van elkaar en laten elkaar hier ook vrij in. Tegenwoordig bied ik ook vaak op broeken en shorts van vrouwen. Als dit ongeveer maat 44 / XL is, dan past dat mij uitstekend. Ik vind het idee opwindend dat de leren broek of short gedragen is door een vrouw. Dat waar hun kruis gezeten heeft mijn kruis komt te zitten. Dit geldt ook voor de (nep)leren leggings, waarvan het kruis vaak strak tegen de lippen gezeten heeft, komt dan strak tegen mijn ballen. Elke nieuwe aanwinst wordt ook steevast ingewijd, door er heerlijk in klaar te komen. Als het pakketje thuis komt met de post, komt de opwinding vanzelf. Als ik het pakje dan open maak en het gladde materiaal voel, dan wordt de ruimte in mijn broek al gauw te klein. Mijn vrouw ziet de ontstane opwinding en samen gaan we de slaapkamer in met het nieuw verworven leren kledingstuk. In minder dan geen tijd, heb ik mij broek en boxer op de grond liggen, om het nieuwe leren kledingstuk tegen mijn naakte huid aan te voelen. Op dat moment heb ik een pimperende erectie en staat mijn vrouw te glunderen van het resultaat en de reactie op de nieuwe aanwinst. Passen wordt al gauw lastig met een erectie zoals ik dan heb en deze wordt alleen maar erger als de benen één voor één in de pijpen schuiven. Ik trek de leren broek omhoog en heb moeite om niet klaar te komen. Als de broek dan dicht zit, zie ik de enorme bobbel achter de rits zitten.

Uiteraard kan ik zo niet klaarkomen omdat anders de broek smerig wordt, dus al snel gaat de rits open en helpt mijn vrouw me een handje met haar hand. Soms voelt het bijna alsof ik vreemd ga, maar gelukkig is mijn vrouw erbij. Bij een leren legging, is het vaak lastiger door het ontbreken van een rits, dus dan wordt de boord wat naar beneden gedrukt, waardoor mijn erectie ook vrij spel heeft. Mijn vrouw, Patricia, gebruikt dan één hand voor de erectie en de andere hand wrijft ze het soepele leer tussen mijn benen over mijn ballen. Uiteraard laat dit Patricia ook niet geheel koud en terwijl ik weer een beetje bijkom, ligt ze vaak al klaar in haar plasticbroek op het bed. Duidelijk zichtbaar is dan te zien dat ze al lekker nat is, want ik zie haar plasticbroek tegen haar lippen aan plakken. Wat dan komt laat zich makkelijk raden.

De kledingstukken hebben dus maat 44 / XL, dit past mij prima, maar ook Patricia past deze maat uitstekend. Ondanks dat het haar verder niets doet, verrast ze mij toch regelmatig door een mooi leren kledingstuk aan te trekken. De aanblik van haar lekkere lichaam omgeven door dat gladde glimmende leer heeft op mij een uitwerking die Patricia zelf ook uitstekend kan gebruiken. Ze weet mij no zoveel goed te bespelen, om te krijgen wat ze hebben wil. Zo waren ook vaak samen op marktplaats op zoek naar lekkere leren kledingstukken, als het maar een broek of legging is, het gaat mij oom een in leer ingepakt kruis. Patricia weet inmiddels wat ik leuk en opwindend vind en maakt mij daar dan attent op. Zo vond Patricia op een dag een mooie leren broek, uiteraard in de juiste maat, met een paar veel belovende foto’s erbij. Het was van een vrouw die op ongeveer 15 kilometer afstand woonde. Patricia stelde voor om te gaan kijken / passen. Dit hadden we een paar keer eerder gedaan. Het was altijd wel goed voor een extra stukje spanning, omdat je dan ook de vrouw ontmoette die de broek gedragen had. Uiteraard was het dan Patricia die de broek moest passen, maar ik kon natuurlijk we toekijken! Vaak kon ze aan de bobbel in mij broek wel aflezen of de koop door kon gaan, daar had ze al een geoefend oog voor.

Op pad voor een nieuwe aankoop

Zo ook dit keer, had Patricia de afspraak gemaakt en met de auto gingen we die kant op. Ik was niets vermoedend wat me dit keer te wachten stond, maar dat zou spoedig blijken. Binnen 20 auto minuten stonden voor een mooi vrijstaand huis uit de jaren 20. We liepen het tuinpad op naar de voordeur, toen plotseling de deur al open zwaaide.

Wauw!, daar stond een spetter van een vrouw in een leren broek in de deur opening. Mijn dag kon al niet meer stuk. We begroeten elkaar en stelden ons voor. Haar naam was Marloes. Ik kon mij ogen bijna niet van haar afhouden, zo als ze daar stond met haar lekkere ronde buikje in die leren broek. Ook haar ingepakte venusheuvel in dat glimmende leer deed mijn hart sneller kloppen en ik kon merken dat de ruimte achter mijn rits kleiner werd. We liepen door de lange gang naar de woonkeuken, echt een heel mooi huis wat de sfeer van weleer ademde. Marloes ging ons voor en ik had een prima zicht op haar lekkere billen in dat glimmende leer. Het was nu niet echt de omgeving waarin je iemand zou verwachten met een leren broek, maar ja schijn bedriegt soms. In de woonkeuken aangekomen werd het al snel duidelijk, dat de broek waar wij voor kwamen, dezelfde broek was die Marloes op dat moment aanhad. Nou alleen de aanblik was de 20 euro al waard, de prijs die ze vroeg via Marktplaats. Marloes richtte zich tot Patricia, “zullen we de schijn maar opgeven?” zei ze. Even later snapte ik wat Marloes daarmee bedoelde. Patricia kende Marloes al langer en had haar advertentie op Marktplaats gezien en samen hadden deze afspraak geregeld. Marloes was ook op de hoogte, dat de leren broek voor mij zou zijn en niet voor Patricia, dus stelde dan ook voor dat ik de broek zou passen. Ik was even uit het veld geslagen en keek naar Patricia, die lachte terug en zei “kom, doe je broek maar uit, dan kun je passen” “Je hoeft je nergens voor te schamen hoor” zei Marloes, “ik ben als verpleegster wel wat gewend”. Schoorvoetend liet ik mijn jeans zakken en stond in mijn boxer. “kom ook de boxer uit!” zei Patricia. Ik twijfelde en zag nu Marloes de leren broek uit trekken.

Plotseling stond Marloes voor me in een plasticbroek. Ze zag de vragende blik en vertelde, dat ze altijd een plasticbroek onder een leren broek aanhad. Ze deed dat om vlekken van opwinding te voorkomen en de leren broek lekker fris te houden. Ik stond verbaasd te kijken, toen ze ook de plasticbroek uittrok en deze overhandigde aan mij. “trek ook eerst maar de plasticbroek aan, dan blijft de leren broek schoon”. Ik stond al met een aardige erectie en de plasticbroek vertoonde een behoorlijke tent toen ik deze had aangetrokken. Een plasticbroek had ik al eens vaker aangehad, om Patricia te plezieren, dus het was niet vreemd voor mij. “raak je nu zo opgewonden van mijn naakte lichaam of is het de leren broek” vroeg Marloes. “Ik zie je liever in het leer, dan naakt” antwoordde ik. “Oh, daar kan ik wel wat aan doen hoor!” zei Marloes en liep de keuken uit om even later terug te komen in een andere plasticbroek en met een klein leren broekje in haar hand. Inmiddels had ik de leren broek over de plasticbroek aan getrokken en het paste uitstekend, zelfs met mijn enorme erectie.

Ik zag nu hoe Marloes het kleine leren broekje aantrok , waardoor haar buikje en venusheuvel weer lekker in glimmend leer waren ingepakt. Marloes zag dat ik de broek aanhad en stapte op mij af. Met haar hand voelde ze of de boord niet te strak zat, waarbij ze “per ongeluk” met haar vingers tegen mij eikel in de plasticbroek streelde. Ik wist niet meer hoe ik had, ik werd hier compleet verleid door een vriendin van Patricia, die gewoon stond toe te kijken. Marloes streek nu met een hand tussen de benen door met de opmerking “ook hier zit de broek goed”. Ze kwam tegen me aan staan en ik kon de warmte van haar buikje tegen mijn erectie voelen. Ik kon me nauwelijks meer goed houden en dat merkte Marloes. Ze wreef nu met haar handpalm over mijn in leer ingepakte erectie en ik zag Patricia lachend toekijken. Marloes pakte een hand van mij en legde deze op haar venusheuvel, de bedoeling was duidelijk. Ik kon het haast niet geloven wat hier gebeurde, maar bood ook geen verzet. Ik kon haast niet meer op mijn benen staan, toen ik klaarkwam in de leren broek. Maar goed dat ik nu een plasticbroek aan had, ik voelde het helemaal nat worden van binnen. Ik moest even op een stoel plaatsnemen om bij te komen. “Nou, ik denk dat de koop wel doorgaat” zei Marloes. “Ja, dat denk ik ook wel” antwoordde Patricia.

Nou inderdaad, dit alles was me de 20 euro zeker wel waard. “Maar dan moet hij nog wel iets anders er voor terug doen” zei Marloes, “Dat snap ik en dat hebben we ook al afgesproken” antwoordde Patricia. Ik had geen idee waar ze het over hadden, maar begreep dat ik nog een klusje moest doen. Ik had echter geen idee wat voor klusje. “Heb je voor mij ook nog iets soepels van leer om aan te trekken, dat helpt om in de stemming te komen” vroeg Patricia aan Marloes.

Marloes verliet wederom de keuken en ik keek Patricia vragend aan. “Wat moet ik doen” vroeg ik haar, “wacht maar af, je vindt het vast wel leuk”. Marloes kwam terug met een mooie leren legging van soepel leer. In de boord zat rek, dus dat moest wel comfortabel zitten. Patricia houdt niet van stug dik leer, dus deze leren legging was precies iets voor haar. Patricia knoopte haar jeans los en liet hem zakken en daar stond ze in haar plasticbroek, klaar om de leren legging aan te trekken.

Inmiddels herstelde ik weer en mijn erectie begon weer ruimte in te nemen in mijn nieuwe leren broek. Ik hoorde Marloes en Patricia smoezen en even later wenkte Marloes dat ik maar moest volgen. We liepen de mooie trap op naar een ruime overloop, waarna we een slaapkamer in liepen. Hier stond een ruim een bed en al snel werd de bedoeling duidelijk.

Marloes en Patricia gingen op het bed liggen en ik stond te kijken naar de lekkere leren legging die Patricia aan had. Ik kon zien hoe haar buikje en lippen werden afgetekend door het soepele leer. Ik had haar zo wel even willen bespringen. Marloes wenkte me en ik ging op de bedrand zitten. “jij bent nu wel lekker klaargekomen, maar dat wil ik ook graag”, “alleen een beetje over mijn leren buikje wrijven is niet voldoende” zei Marloes. Ze trok me naar haar toe en kwam toen ik op het bed lag, kwam ze over me heen zitten. Weer voelde ik haar warme kruis tegen mijn erectie. Ik voelde nu de hand van Patricia mijn leren broek open maken en naar beneden trekken, waardoor ik in mijn plasticbroek onder Marloes kwam te liggen. Ik kon nu nog beter haar warmte door het leren broekje heen voelen. Marloes zat heerlijk heen en weer te schuiven en ik moest me inhouden niet weer in de plastic te spuiten. Dit bleek echter ook niet de bedoeling te zijn. Weer kwam de hand van Patricia tussen beide en terwijl Marloes zich wat oprichtte schoof Patricia de boord van de plasticbroek wat naar beneden.

Nu pakte ze mijn erectie en leidde dat langs het pijpje van het leren broekje en de plasticbroek van Marloes. Ik schrok! Terwijl ik voelde hoe ik tussen de natte lippen van Marloes naar binnen schoof. Ik drong hier bij een vreemde vrouw naar binnen terwijl ze een leren broekje aan had en mijn vrouw toekeek en zelf de helpende hand bood. Ik voelde hoe mijn erectie begon te trillen en Marloes ondertussen op en neer zat de rijden. Patricia kwam met haar leren legging op mijn gezicht zitten en ik kon de zachte lipjes door het soepele leer van de legging op mijn gezicht voelen. Plotseling voelde ik het kutje van Marloes verkrampen en nu was ik ook niet meer te houden. Met kracht spoot ik Marloes vol en Patricia schoof heerlijk op mijn gezicht heen en weer. Het duurde even voor Marloes van me afstapte en ik mijn plasticbroek weer omhoog trok. Uitgeblust lagen we nu tegen elkaar. “Is dit zoals je het ongeveer had voorgesteld?” vroeg Patricia aan Marloes. “Ja, het was fantastisch om weer eens lekker volgespoten te worden” was haar antwoord. Terwijl ze beiden praatten zag ik Marloes met haar hand lekker het leren kutje van Patricia strelen. Patricia haar ademhaling werd steeds zwaarder, een teken dat het haar niet onberoerd liet wat Marloes aan het doen was. Het was een lekkere aanblik om deze twee vrouwen met elkaar bezig te zien zijn en voor de derde keer kreeg ik weer een enorme tent in mijn plasticbroek. Dit ontging Patricia niet en ze wenkte me. Ze stroopte de soepele leren broek naar beneden, “Kom hier en neuk me!” zei ze. Dit liet ik me geen twee keer zeggen. Patricia ging achterover liggen, benen wijd en Marloes pakte mijn penis via het pijpje van mijn plasticbroek naar buiten. Ze begeleide hem langs het pijpje van Patricia haar plasticbroek en ik schoof moeiteloos naar binnen bij haar. Nu was ik niet meer te houden en raggend als een konijn ging ik tekeer op een kronkelende en kreunende Patricia. Patricia kwam eerder klaar dan ik en ik voelde haar krampen om mijn penis klemmen. Nu was het ook voor mij het moment waarop haar lekker kon vol spuiten. De zoveelste zaadlozing op deze dag, ik was uitgeteld. Een bijzondere dag dankzij een advertentie op marktplaats en een vriendschap van mijn vrouw. Naast de lekkere leren broek had ik ook nog eens een opwindende vrouw ontmoet en zelfs wel meer dan dat. De koop was natuurlijk geen enkel probleem en ook de soepele leren broek voor Patricia wilde ik er graag bij kopen. De plasticbroek die ik aanhad kreeg ik erbij, mits ik deze vaker zou dragen als Patricia daarom zou vragen, dan zou zij een leren broek dragen voor mijn plezier. Met deze regeling had ik geen probleem, na wat ik net allemaal beleefd had. Regelmatig hebben we nu vaker een leuke dag met de juiste dresscode. Als ik thuiskom van mijn werk en ik Patricia in haar leren broek zie, dan weet ik dat ik een plasticbroek onder mijn leren broek moet aantrekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *